آقا ناموسا بیخیال![]()
صفات اکتسابی چجوری موروثی میشن اینو کجای نظریه لامارک و داروین گفته ؟
وقتی بطور مثال یه زرافه گردنش دراز میشه چجوری به بچه ش منتقل میکنه ؟
ننه ش با دمپایی میزنه تو سرش میگه بیا بگیر اینم صفت ؟
مایع قندی همراه اسپرم صفاتو منتقل میکنه ؟؟
صفات(نه اکتسابی) از طریق ژن منتقل میشن که این یعنی چگونگی انتقال صفات ! که نه داروین گفت نه لامارک . مندل اومد گفت !
دوست عزیز قبل از بیان نظرتون لطفا کتاب رو مطالعه کنید
طبق صفحه 69 کتاب پیش دانشگاهی گفته کهصفات اکتسابی در طول زندگی هر فرد از یک نسل به نسل بعد منتقل میشود(موروثی شدن صفات اکتسابی):دقیقا جمله کتاب درسی هستش
آدرسش رو هم بهتون دادم دقیقا هم مثالش همین زرافه هستش به این صورت که:در ابتدا چون علف زار و منابع غذایی زیاد بود گردنشون کوتاه بود بعد از مدتی که منابع غذایی کاهش پیدا کرد و برگ درختا رو به عنوان منابع انتخاب کردن بعد از مدتی تلاش گردنشون دراز شد و اونایی که نتونستن گردنشون رو دراز تر کنن در نتیجه عدم دسترسی به منابع طبق انتخاب طبیعی حذف شدنو....
“مسولیت زندگیتان را به عهده بگیرید
این را بدانید … فقط شما هستید که میتوانید خودتان را به جایی که میخواهید برسانید، نه هیچکس دیگری”
!!!!!!!!!!! باشه حتما کتاب رو مطالعه میکنم مرسی ک یادآوری کردین
الان شما چی میگین ؟ داروین تونست چگونگی وراثت صفات رو توضیح بده ؟ یا لامارک تونست ؟
یا دارین میگین بخشی از نظریه لامارک که میگه صفات اکتسابی موروثی میشن درسته ؟
توضیحاتی که من دادم راجبه تستی بود ک فرستاده بودن . مورد الف تست گزینه ی صحیحی بود . من داشتم اونو توجیه میکردم . شما میگین گزینه غلطه ؟
ویرایش توسط Ellie.79 : 24 دی 1397 در ساعت 17:38
خواهش میکنم
نه من فقط قصد تصحیح اشتباه علمیتون رو داشتم خود کتاب میگه گرچه هم اکنون این بخش از فرضیه لامارک طرفداران چندانی ندارد اما این نظر که علت تغییر گونه ها در ارتباط با تغییر شرایط حیات است مورد توجه پژوهشگران بعد مانند داروین قرار گرفت بعد خود داروین تو سفر دریایی وقتی داشت مبانی زمین شناسی چارلز لیل رو مطالعه میکرد و تو این کتاب به مبانی لامارک توجه شده بود و خود داروین دید که بعضی چیز ها فقط بر اساس تغییر تدریجی قابل پذیرش هستند خود داروین هم این رو قبول داشت و وقتی از سفرش برگشت دلایل محکم تری پیدا کرد اما نمیتونست اونهارو توضیح بده
این را بدانید … فقط شما هستید که میتوانید خودتان را به جایی که میخواهید برسانید، نه هیچکس دیگری”
خب من چیزی غیر از این گفتم ؟
چیزی که من گفتم اصلا ربطی به توضیحات شما نداشت !
من فقط گفتم صفات اکتسابی در طول زندگی یک فرد نمیتونن به نسل بعد منتقل بشن . بلکه این افراد دارای صفات هستن که شایستگی تکاملی بیشتری دارند و ژن هاشون رو به نسل بعد منتقل میکنن.
من که نگفتم تغییر شرایط محیط باعث تغییر گونه نمیشه !
عجب سوالی فرستادم
هنو دارن روش بحث میکنن
?why do we fall
so that we can learn
to pick ourselvesup
@mr.green
منم همینو گفتم آخه خود کتاب گفته طبق نظریه لامارک صفات اکتسابی موروثی هستند ....
ولی تو سوال گفته در نظریه لامارک به چگونگی وراثت صفات توجه نشده !!!!
![]()
?why do we fall
so that we can learn
to pick ourselvesup
?why do we fall
so that we can learn
to pick ourselvesup
ویرایش توسط Levi_Ackerman : 24 دی 1397 در ساعت 18:37
دقت کنین
کتاب گفته طبق نظریه لامارک گفته صفاتی که اکتساب میشن به ارث میرسن
ولی چجوری؟میوز؟میتوز؟اصلا آلل چیه؟
اینا چیزاییه که چگونگی به ارث رسیدن رو توضیح میدن درصورتیکه نه لامارک نه داروین نه هم عصرانشون از هیچکدوم از اینا اطلاعی نداشتن
اونا حتی نمیدونستن الل چیه
پس دقت کنید که پروسه به ارث رسیدن(چگونگی)مطرح نشده.
درنتیجه مورد الف هم صحیحه.
در حال حاضر 326 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 326 مهمان)