آره دیگه همین رو عرض میکردیم:))
اگه چیزی که گفتم درست باشه(یعنی همین نتیجه ای که شما هم گرفتی, که یحتمل هم درسته چون تا جایی که یادمه کنکور هم اورده بود همینو), این استدلال هم درسته.
نمایش نسخه قابل چاپ
کرم خاکی که اسکلت درونی داره یا خارجی؟بی مهره س دیگه؟!
[QUOTE=WickedSick;1298227]کرم خاکی مهره داره مگه?:|
تا جایی که میدونیم نداره:)) حتی کتاب هم به عنوان یه استثنا به عنوان اینکه بی مهره است ولی گردش خون بسته داره, اوردش.
اسکلت خارجی هم مال قارچ ها و حشرات نبود مگه؟
اولی سلولی دومی روی بدنشون بله کاملادرسته صفحه41کتاب درسی دوم+صفحه113بازم کتاب درسی دوم واضح اشاره کرده که کرم خاکی بیمهره است ودرموردش اسکلت داخلی وخارجی تعریف نمیشه ولی ماهیچه داره :))هم طولی هم حلقوی:yahoo (111):
تو تنفس انقباض عضلات شکمی فقط به بازدم کمک میکنه یا رو دم هم اثر داره؟:yahoo (22):
روهردوتابه شکل غیرمستقیم اثرداره این جملات دقیقا جملات صفحه70کتاب دوم اند:درتنفس شدیدانقباض عضلات شکم نیروهای قلبی راتقویت میکندماهیچه هایی که قفسه سینه رابالامیبرندوحجم آن راافزایش میدهندماهیچه های دم وماهیچه هایی که فقسه سینه راپایین میبرندماهیچه های بازدم به حساب می آینددرمورددیافراگم که فقط پستانداران دارنش چون قفسه سینه راازحفره شکم جدامیکندنقش دردم وبازدم داردولی درحرکات آرام وطبیعی هست
اين نكته براي تست ٦٥ الگو بود كه گفتم
اگه كتابشو داريد ميتونيد بريد توضيحاتشو بخونيد
توي خيلي سبز من خودم نديدم اين نكته رو .... اگه پيداش كردين لطفا شماره تستشو بگيد يا اگه توي درس نامشه شماره ص شو بگيد
گفتم كه
اين نكات مستقيما داخل كتاب نيست و صرفا برداشت هاي مختلفه
ولي انقباض ماهيچه هاي شكمي و حتي ذوزنقه اي و ... توي تنقس شديده و غير آرامه كه همراه ماهيچه دمي و بازدمي به تغيير حجم قفسه سينه و حركات ديافراگم كمك ميكنه!
براي انقباض هاي عادي بحث ماهيچه هاي دمي و بازدمي صرفا پيش مياد كه اين نكته براي اين نوع تنفسه ....
ولي بازم ميگم كه اين نكات رو زياد بهش اتكا نكنيد چون مستقيم در كتاب درسي نيومده .
من خیلی سبزروندیدم دوستمون گفته نه الگونمیخونم چون میگفتن اشتباه علمی زیادداره ولی فاگوزیست اینطوری گفته:عضلات تنفسی3دسته انددمی بازدمی که همون نکات کتاب درسی روکه نوشتم نوشته هم دی هم بازدمی مثل دیافراگم که گفتم عضلات بین دنده ای=عضلات ریزی اندکه هم داخلی دارندهم خارجی داخلی هابازدمی خارجی هادمی که این عضلات بین دنده ای هم مخطط اندمثل دیافراگم(ازنظرعمل)عضلات دیگه ای هم هستن عضلات کمکی که اونهاهم مخطط اند وبه طورغیرمستقیم نقش دارن همون نکته ای که قبل ازدیدن غاگوخودم ازروکتاب درسی درک کردم مثالشون هم عضلات شکمی مثل راست شکمی مورب های داخلی وخارجی جناغی ترقوی پستانی و....محل ترقوی پستانی درناحیه گردن وجودداره وازیکطرف به پشت جمجمه وازطرف دیگربه قسمت فوقانی جناغ متصل شده ولی من که میگم بین الگووفاگوقطغافاگودرست میگه پس مطابق نکات فاگوونکاتی که ازقبل خودم ازکتاب درسی استنباط کردم به طورغیرمستقیم درهردونقش داره ممنون زشمابابت لطفتون
این از همه جوابا کامل تر و درست تره.:yahoo (15):
فقط یادتون باشه تو تنفس عادی فقط دیافراگم دخالت داره. تو تنفس شدید ماهیچه های شکمی هم دخالت دارن ( بعد از دویدن دیدید تند تند نفس میکشید ماهیچه های شکمتون درد میگیره؟:yahoo (35):) تو تنفس غیر طبیعی هم که دیافراگم از کار افتاده ماهیچه های بین دنده ای و ترقوی جناغی پستانی! دخالت داره.
* عضله ذوزنقه ای کاملا در تنفس بی تاثیره.
دوستان قارچ ها مگه گامت تشکیل میدن؟
یکی بیاد مارو از گمراهی بکشه بیرون :/