خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 6 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 86
    1. Top | #16
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bahar94 نمایش پست ها
      در مور آذرآبادگان و زبان آنها مقاله مفصلی در معرض عموم قرار خواهد گرفت.وقتی میگم مفصل ,یه نگاه به سبک نوشته های من بندازین.اونها در حد اجمال و ایجازه.پس مفصل یعنی جامع و مانع.هیچ نگران نباشین.آذرآبادگانی ها و زبانشون و فرهنگشون خیلی قدیمی تر از آن چیزی است که فکرش را میکنید.یک ملت با سابقه ی تاریخی درخشان.آقای کومودین برای شما در آن پیام های خصوصی چند مورد را عرض کرده بودم.اینبار یه خورده حدود 7 هزار سال به عقب برخواهیم گشت.اینقدر خوبه یا باز هم بریم عقبتر؟

حضرت آقا مگه در پیام های خصوصی که بینمون ردوبدل شد من کوچکترین اظهار نظری در باره فرهنگ، زبان وملیت تورکی کردم؟؟؟؟
      شما اونجا به بدترین شکل ممکن توهین کردید و منم درجواب توهین ها فقط دفاع کردم.
      من برای زبان و فرهنگ تورکی بسیار احترام قائلم و بعضی دوستان تورک زبان انجمن هم میدونن که چقد مشتاق یادگیریش هستم و به خودم میبالم که همچین همسایه هایی دارم.ولی به هیچکس اجازه نمیدم کوچکترین تعرضی نسبت به زبان و فرهنگم انجام بده.
      من درمقابل شما همونقدر که از زبان کوردی دفاع میکنم، از زبان تورکی هم دفاع میکنم و معتقدم هردو زبان هایی مستقل و جدا از زبان فارسی هستن و این برای فرهنگ فارسی کوچکترین خطری که نداره هیچ، باعث افتخار و سربلندی هم هست.
      ایران 2700 ساله کورد، فارس، تورک، بلوچ، گیلکی و... رو داره و دارن با هم زندگی میکنن. هرکدوم فرهنگ و زبان خوشون رو دارن و آدمایی دارن که باعث افتخار ملتشونن وهمه زیر پرچمی واحد برای سربلندی ایران تلاش میکنن.این کجاش مشکل داره که شما و امثال شما با شنیدن این که تورکی یا کوردی زبان هستن لرز به جونتون میافته و شعار ایرانی متحد رو میدید و تیشه به ریشه فرهنگ های کهن و باستانی ایران میزنید؟؟؟
      چرخ یک گاری در حسرت واماندن اسب
      اسب درحسرت خوابیدن گاریچی
      ومرد گاریچی در حسرت مرگ

2. Top | #17
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من نمیخوام در مورد کردی حرف بزنم به دلائلی.شاید یه متخصص کردی صحبت کنه.بهتر باشه.من هیچوقت قومیت و ملیتم رو مخفی نخواهم کرد.وکاری هم نداریم که من و شما کردیم ترکیم فارسیم.منتهی شما به هر زبانی نگاه کنین حتما رسم الخط داره.و تعاریف دیگه.که باز من به اونهاش کار ندارم.منتهی من حرفم اینه خیلی واضح :اگه این آقای فرانسوی حرفش درسته , که نیست, نمیدونه که بایستی زبان اول دنیا نمیتونه انگلیسی و یا فرانسوی باشه ؟چرا خوب میدونه.یه نگاه به آمار کسانی که به زبان چینی صحبت میکنن بندازین!من میگم این آمار همیشه هدفشون یه چیز دیگه اس.من کاری به کردی ندارم.میخوام بگم این آمار آقای فرانسوی به این دلائل غلطه.
      اگه کسی وکیل مدافعشه خب بیاد ثابت کنه که به این دلیل حرف این فرانسوی درسته.خیلی واضحه.اصلا نیاز به بحث زبان فارسی و زبان ترکی وکردی نداره.میگم این نظریه رتوش شده میخواد یه چیز رو بگه:ما(یعنی غربی ها)همه چیزمون از شما بهتره.
      غیر اینه؟
      یه جا میان عکس موهن برا پیامبر (ص) میکشن.این هم اومده گفته زبان عربی هفتم ه.حتما بعد فرانسوی هم آلمانیه.گرچه زبان آلمانی به لحاظ تکامل خیلی خیلی قویتر از انگلیسی و فرانسوی هس.
      ببینین شما اصلا عادت کردین مصداقی صحبت کنین.من میگم کاری به کورد ندارم.هی شما کورد کورد میگی.
      یه توصیه:حتما حتما برین تحقیق اساسی بکنین ببینین قوم ماد چه کسایی بودن.علاوه بر سایت کتاب هم بخوانید خوبه.
      عادت بدی که شما دارین شاید از گناه از شماهم نباشه این میکروسافت گناهکاره که اومده قابلیت راست کلیک وبعد کپی پیست رو گذاشته تو ویندوز هر چی شما تو سایتهای بی در و پیکر که به ظاهر به نفعتون باشه کپی پیست میکنین و اونو به عنوان دانسته های خود مطرح میکنین.
      باز توصیه میکنم که برین ببینین قوم ماد چه کسانی بودن و الان ادامه نسل شون کی ها هستن.؟
      یه چیز دیگه شما الان اونجا هتاکی کردین ولی من اصلا در نوشته هام هیچ توهین و نسبت ناروایی نیست حتی ویرایش هم نکرده ام.ولی شما؟
      مثلا ما میایم یه حرف یه مزدور غربی رو به چالش میکشیم مزدور میشیم.ولی اون از خدا بی خبری که سر سرباز این مردم رو با تیکه حلبی میبره و اسمش رو میذاره مجاهد مزدور نیست.خاک بر سر دانشگاهی که بعضی ها میان نون این مملکت رو میخورن از استادش استفاده میکنن ولی به تروریست های کمله و دمکرات میگن مجاهد.
      شما اون پیام هایی که در تایید این داعش که نمیدونم داعش اینه داعش اونه برام نوشتین هنوز موجوده.بعد اینکه من در مورد شجاعت دختران کوبانی نوشتم و نیز مظلومیت اونها ,متوجه شدین که مسیر رو بد رفتین.
      من براتون بگم داعش امروز همون دمکرات و کمله معدوم چندین سال پیشه.همون وطن فروشهاییکه به اسم مثلا دکتر و افاده هایی از این دست مثل قاسملو ملعون و شرفکندی ملعون که یه روز میخواستن توطئه انگلیس رو تو ایران اجرا کنن.
      میخوام دیگه ادامه ندم ولی نه بگذار بنویسم همه بدانند:
      ما همه مون خودمون و در برابر شهدایی که جانشونو برای دین و وطن دادندمسئول میدانیم .شما برین تو سردشت کردستان ببینین همون بمب های شیمیایی همین فرانسوی ها اونها رو به اون روز انداخته.
      لطفا ادای روشنفکری در نیارید.
      میخواهید بدانید ترکی یا آذری یعنی چی؟
      من میگویم:یعنی مرگبر داعش مرگبر دمکرات کردستان مرگبر کمله مرگبر بوکو حرام مرگبر طالبان مرگبر القاعده
      یعنی مرگبر *** العدل یعنی مرگبر جندالشیطان عبدالمالک ریگی.یعنی مرگبر شیطان و مرگبر ***** های شیطان چه از نوع صهیونیستی اش و چه از نوع تکفیریش .
      مرگبر مفتی های مزدور آل صعود و لعنت خدابر تئوریسین یهودی و پایه ریز افکار تکفیری همان ابن تمیمه ملعون.

در ضمن روی سوالتان غلط است.مطالعه کنید با علم سوال بپرسید.به نظرم اگه شما به رشته خودتون که همون کشاورزی باشه برسین بیشتر مفید خواهید بود.
      درود بر سردار نامدار جهان حاج قاسم سلیمانی که جنود شیاطین و تکفیر در زیر گام های استوارش آخرین نفس هایش را میکشد.

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

آخه وقتی تاریخ 80-90 سال پیش خودمون هم ندونیم که همون تاریخ معاصر میشه این میشه دیگه.دوست عزیز باکو و قفقاز و نخجوان و اینها مال آذرآبادگان بودند همین 100 سال پیش.منتهی به دلیل بی لیاقتی حکومت اون دوره از ایران جداش کردن.لا اقل تو تاریخ معاصر سال سوم تون یه نمره 10-12 میگرفتین دچار این کج فهمیها نبودین.

اگه شما تونستین بگین که فرق میان آریایی و پارس و فارسی چیه حتما میتونی به جواب خوبی برسین؟
      از دوستان کسی میدونه اطلاع بده.از ویکی پدیا هم بگین شاید بعضی چیزهاش قابل بررسی باشه.
      ویرایش توسط bahar94 : 28 بهمن 1393 در ساعت 04:43

3. Top | #18
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      دوستان ببخشید وسط حرفتونمیپرم
      من میخوام نظر بزارم هی مینویسه پست ادغام شده
      یعنی چی؟
      باید جیکار کنم که نیاد؟

دوستان ببخشید وسط حرفتونمیپرم
      من میخوام نظر بزارم هی مینویسه پست ادغام شده
      یعنی چی؟
      باید جیکار کنم که نیاد؟

4. Top | #19
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      این حرفا تون آره حالا یه جورایی همون حرف های خودمه که تو پیام خصوصی بهتون گفتم.
      خوشحالم که تونستم در عقاید شما تفاوت ایجاد کنم.اینکه به فرهنگ ها و تمدن ها احترام بذاریم و این حرفها.این جور باشه خوبه!
      در ضمن شما با من هستین "امثال من"کیه؟از رفقاست هی متذکرش میشین؟

این حرفا تون آره حالا یه جورایی همون حرف های خودمه که تو پیام خصوصی بهتون گفتم.
      خوشحالم که تونستم در عقاید شما تفاوت ایجاد کنم.اینکه به فرهنگ ها و تمدن ها احترام بذاریم و این حرفها.این جور باشه خوبه!
      در ضمن شما با من هستین "امثال من"کیه؟از رفقاست هی متذکرش میشین؟

یک سوال :چه جوریه که همه دنیا ترک زبان مختص خودشو داره.؟یعنی شما بری تو آلمان ,ترک های اونجا اورجینال مال خودشه.بری تو فرانسه ترک های اونجا اورجینال مال خودشه همینطور استرالیا و انگلستان.جالب اینکه اینها مربوط به هم نمیشن.یعنی اینکه نمیشه گفت ترک های آلمان از تبریز پاشدند رفتند.نه اصالتا مال خودشه.اتفاقا از قدیم الایام هم اونجا بوده اند.خیل جالبه یه تحقیقی بکنین.
      آقای یغما گلرویی :این جملات و این اطلاعات از خودتونه یا منبع هم دارین؟اصلا تا حالا چن تا شهر آذربایجان بوده این؟جمله خیلی بکری بود:"زبان آذری مختص باکو بوده"و مال ما تحریف شده ی اونهاست.زبان هم تحریف میشه؟تو رو خدا دقت کنین.یعنی اطلاعات شما در این موارد ...حالا ول کن چیز مهمی نبود.

5. Top | #20
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      آقا بهار عزیز که اسمتون رو نمیدونم.
      اولا که حرفاتون خیلی از هم دوره من الان جواب کدوماشو بدم؟؟؟
      اول از بزرگی زبان انگلیسی شروع کنم خوبه؟؟؟
      ما الان چه خاکی بر سر بریزیم که اگه بخوایم همون چین و هند (که تقریبا یک سوم جمعیت دنیارو دارن) رو هم بریم باید انگلیسی صحبت کنیم؟؟؟
      شما نمیدونین که هند مستعمره انگلیس بود و دربعضی ایالاتش حتی زبانشون انگلیسیه؟؟؟چه خاکی برسر بریزیم که زبان عمومی دنیا انگلیسیه؟؟؟
      نمیدونی اگه 2 سال رو یه موضوع علمی آزمایش کنی و بخوای نتیجش رو فقط تو این مملکت خودمون ارائه بدی، تنها درصورتی بهش نمره بالا میدن که انگلیسی باشه؟؟؟
      چند روز پیش یه 10 دقیقه از یه مستند فضا نوردی دیدم که یه گروه از ناسا میخواستن یه ماهواره هواشناسی رو تو مدارش مستقر کنن. مسئول این پروژه یه پروفسر ایرانی بود.حالا اگه هزار نفر مثل ایشون داشتیم شاید زبان ایرانی الان اول بود.ماها هیچی نداریم همه دانشمندای به دردبخورمون یا اون ور آبن یا اینجا دارن ترور میشن اونوقت میخوای زبان اول دنیا هم باشی؟؟؟؟
      اینا درمورد زبان انگلیسی...
      ومرد گاریچی در حسرت مرگ

6. Top | #21
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      درمورد کپی پیست خودم هم بگم کدوم حرفم بدون منبعه؟؟؟
      ...........................
      درمورد داعش:
      من از داعش و کلمه طرفداری کردم؟؟؟
      مرد مومن چرا تهمت میزنی؟؟؟مثلا تو مسلمانی؟؟؟من از داعش و کلمه طرفداری میکنم درحالی که حتی به اصل کاری اعتقادی ندارم؟؟؟؟

ومرد گاریچی در حسرت مرگ

ویرایش توسط Joker72 : 28 بهمن 1393 در ساعت 05:12

7. Top | #22
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اندر هیبت و بزرگی زبان انگلیسی
      آقای کومودین!این یه بحث دیگه ولی یه جورایی هم به حرف من مربوط میشه.
      ببینین اینقدر توهم ارائه مقاله در isa و نیچر و دیگه ما رو سر در گم نکنه.
      مگه دکتر شهریاری اون کار عظیم رو انجام داد پروژه اش رو برد برای آی اس آی و نیچر.
      اصلا موضوع اینه که شما در افسون این جور چیزها غرق بشی و اگه یه وقت چیز به درد بخوری هم داشتی تلاش کنی اونو به نحو احسن تهیه وتدارک ببینی برای اونها.
      مثلا اگه شما کاری کردی تحقیقی کردی تو رشته کشاورزی که مثلا پیازهای تولیدی یه مزرعه اندازه هندوانه شدند حتما بایستی بری اونو تحویل اون ژورنال ها بدی؟
      اگه ندی مثلا چی میشه؟دکتر شهریاری نداد چی شد؟آره البته یه چیزیش شد:شهید شد.خوشا به سعادتش.
      بابا خودت باش.ول کن اونجا .اینجا یه کاری بتونی انجام بدی برات سر ودست میشکنن.گرچه قبول دارم هنوز ما خیلی یاد نگرفته ایم استعدادهامونو خوب تحویل بگیریم ولی دلیل نمیشه که شما مثلا همون پیاز هندوانه هیکلت را ببری بدی به اونها؟من حرف اینه.

8. Top | #23
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      مگه دکتر شهریاری اون کار عظیم رو انجام داد پروژه اش رو برد برای آی اس آی و نیچر.
      اصلا موضوع اینه که شما در افسون این جور چیزها غرق بشی و اگه یه وقت چیز به درد بخوری هم داشتی تلاش کنی اونو به نحو احسن تهیه وتدارک ببینی برای اونها.
      مثلا اگه شما کاری کردی تحقیقی کردی تو رشته کشاورزی که مثلا پیازهای تولیدی یه مزرعه اندازه هندوانه شدند حتما بایستی بری اونو تحویل اون ژورنال ها بدی؟
      اگه ندی مثلا چی میشه؟دکتر شهریاری نداد چی شد؟آره البته یه چیزیش شد:شهید شد.خوشا به سعادتش.
      بابا خودت باش.ول کن اونجا .اینجا یه کاری بتونی انجام بدی برات سر ودست میشکنن.گرچه قبول دارم هنوز ما خیلی یاد نگرفته ایم استعدادهامونو خوب تحویل بگیریم ولی دلیل نمیشه که شما مثلا همون پیاز هندوانه هیکلت را ببری بدی به اونها؟من حرف اینه.
      اگه یه کار بزرگ کردی نبریش اون ور آب چیکارش میکنی؟؟؟
      توخونه مخفیش میکنی؟؟؟
      اینوهم قبول نداری دنیا خیلی کوچیکه و اگه توکار بزرگی بکنی دیر یا زود همه متوجه میشن.
      اونوقت بحث میمونه سر انتخاب یا اینجا میمونی و کارت رو ارائه میدی و (احتمالا یه پولی هم میدن البته اگه از خودشون باشی) و چندسال بعدش کپیش درست میشه و چون اینجا شعور ثبت کردنشو نداشتن همش به اسم اونی که کپی کرده درمیره و حسرتش تا آخر عمر واست میمونه.
      یا اینکه پا میشی از همه چیزت (از خونوادت، از سبک زندگیت، از عاداتت و از همه مهمتر از وطنت) دل میکنی و میری اون ور آب که در نگاه اول براشون یه جهان سومی هستی وهیچوقت مثل خودشون نگات نمیکنن ولی حداقلش اینه که اونجا کارت تا آخرت مال خودته، حداقلش اینه که جذبت میکنن، حداقلش اینه که بعد دکتری مجبور به مسافرکشی نیستی و...
      از اینا هم بگزریم بحث سر جاودانه شدنه اون پرفسور ایرانی که اینجا ترور شد چی براش موند؟؟؟چندسال بعدهم اسمی ازش نمیمونه ولی دانشمندای اون ور آب چی؟؟؟تا دنیا دنیاست مجبوری قوانین نیوتون رو بخونی...
      تا دنیا دنیاست مجبوری افکار مارکس و... رو تو رشته انسانی بخونی و...
      .........................................
      ولی این تاپیک بحثش این نبود و حتی بحث بین من و شما هم این نبود.
      من میگم کوردی و تورکی زبان مستقلی هستن و این ادعا هم هیچ لطمه ای به ایران واحد نمیزنه و براش دلیل هم آوردم شما چی میگید؟؟؟
      ومرد گاریچی در حسرت مرگ

9. Top | #24
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      1.بنده نام کاربریم یغماست , یغما گلرویی که میفرمایین کس دیگست.
      2.بچه ارومیه هستم ,پس یعنی تا حدودی در مورد تاریخ شهر خودم و زبانش میدونم.
      3.این رو هم میدونم که شهرم بخاطر بخشش برخی از اراضی شمالغربی که شامل اذربایجان هم میشه از هم جدا شدن.
      4.درست به اذربایجان نرفتم اما گویش اذریشون رو شنیدم , و بازم هم سر حرف خودم هستم که اذری اصیل مال اوناس.
      5.من چون فقط در مورد زبان خودم میدونستم نظر دادم , شما هم بهتره در مورد زبان خودتون که انگلیسی یا فرانسه , یا هرچی که هست نظر بدین .
      6.موفق باشین.
      :yahoo (21):

10. Top | #25
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اقا یه سوال فنی این ارزش ها دقیقا چی بود؟
      یعنی ارزش فارسی کمتر عربی؟

11. Top | #26
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من چطور به شما بگم که مقالات علمی توهم نیست.
      برید زندگی نامه همون دکتر شهریاری عزیز همون استاد گرانقدر رو بخونید اونوقت میفهمی که ایشون دکتر بودن چون کار پژوهشی داشتن.
      چطور به شما بفهمونم که ایشون به این خاطر دکتر بودن که 27 مقاله پژوهشی (isi) داشتن.؟؟؟؟
      ومرد گاریچی در حسرت مرگ

12. Top | #27
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali.z نمایش پست ها
      اقا یه سوال فنی این ارزش ها دقیقا چی بود؟
      یعنی ارزش فارسی کمتر عربی؟
      ببین علی جان زبان فارسی ایراد زیاد داره که خودمون هم تو زبان فارسی های مدرسمون هم تا حدودی باهاش آشنا شدیم.
      ومرد گاریچی در حسرت مرگ

13. Top | #28
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط :کمدین: نمایش پست ها
      ببین علی جان زبان فارسی ایراد زیاد داره که خودمون هم تو زبان فارسی های مدرسمون هم تا حدودی باهاش آشنا شدیم.
      کلا مشکلم با این نیست چرا فارسی رتبش بهتره نیست
      فقط میخواستم بدونم این رتبه بندی بر چه اساسی؟

14. Top | #29
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali.z نمایش پست ها
      کلا مشکلم با این نیست چرا فارسی رتبش بهتره نیست
      فقط میخواستم بدونم این رتبه بندی بر چه اساسی؟
      علی جان لطفا دوباره به صحفه اول مراجعه کن.
      ومرد گاریچی در حسرت مرگ

ویرایش توسط Joker72 : 28 بهمن 1393 در ساعت 06:15

15. Top | #30
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      لطف کنید 10 تا ایراد زبان فارسی رو بگید اون هم با منبع تا ما هم بدونیم مثلا فارسی چی کم داره ؟
      وقتی میگم مطالعات شما در این گونه مواردحتی در حد کتاب های درسی دوره دبیرستان هم نیست میگید نه .بحث زبان شناسی یک بحث کاملا تخصصی هست.
      بعد اینکه من هر چی بگمباز شما نقطه سر سطرین- برای شما آمال و آرزوی غایی تان شده که مقاله بدین به آی اس ای واین حرف ها.خب آقا بدید.کسی جلوتونو نگرفته.ولی تا اون موقع بذارین یه کاری کرده باشین پز مقالات دیگران رو ندید.وقتی کل اطلاعات شما یه googl.com هست من چی بگم.؟سرم و بکوبم به این مانیتوره؟
      اما یه سوال :شما سواد خودتونو بیشتر قبول دارین یا سواد و درجه ی علمی خدا بیامرز دکتر حسابی رو ؟
      لطفا واضح جواب بدین.توضیح حاشیه ای انحرافی نمیخواد شما یا دکتر حسابی؟
      منتهی قبل جواب خوب در مورد پژوهش ها و تخصص های دکتر تحقیق کنید.شما که دست به گوگل تون خوبه.البته ما همه میدونیم که ایشون پدر علم فیزیک ایران هستند.وبه جز اون نظریه معروفشون برین نظریه های بعدی ایشونو پیدا کنید.
      فکر نکنم دیگه کسی بیاد بگه که نه آقا من سوادم بیشتر از دکتره؟میدونین همون چیزهایی که برای اساتید شما آرزوست از نوبل بگیر تا آخر تو پرونده ایشون هستش.
      برین ببینم چیکار میکنین.

صفحه 2 از 6 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)