خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 6 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 86
    1. Top | #31
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bahar94 نمایش پست ها
      وقتی کل اطلاعات شما یه googl.com هست من چی بگم.؟سرم و بکوبم به این مانیتوره؟
      اولا googl.com درست نیست و google.com درسته.
      دوما چه مشکلی با این متور جستجو داری؟؟؟؟
      من از کجا این همه کتاب و مجله و مقاله به صورت کاغذی پیدا کنم و همه رو بخونم تا شاید از یه کتاب 500 صحفه ای که من دنبال یه سطرشم بعد خوندن 450 صحفه جوابمو پیدا کنم؟؟؟
      میگن پول علف خرس نیست و باید درست خرجش کرد ولی هر آدم عاقلی میدونه زمان از پول مهمتره و باید این یکی رو واقعا درست استفاده کرد من وقتی ابزاری به خوبی google جلو دستمه چرا ازش استفاده نکنم؟؟؟؟شما با مدیریت زمان مشکلی داری؟؟؟
      هروقت حرفام بدون دلیل و مدرک و از یه سایت من درآوردی بود اونوقت میتونید گیر بدید.
      چرخ یک گاری در حسرت واماندن اسب
      اسب درحسرت خوابیدن گاریچی
      ومرد گاریچی در حسرت مرگ

2. Top | #32
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      لطف کنید 10 تا ایراد زبان فارسی رو بگید اون هم با منبع تا ما هم بدونیم مثلا فارسی چی کم داره ؟
      وقتی میگم مطالعات شما در این گونه مواردحتی در حد کتاب های درسی دوره دبیرستان هم نیست میگید نه .بحث زبان شناسی یک بحث کاملا تخصصی هست.
      من درمورد زبانشناسی زبان فارسی حتی درحد کتابای مدرسه هم اطلاعات ندارم و اصلا هم از این بابت شرمنده نیستم قرار نیست همه کس همه چیز رو بدونه.
      ولی میتونم بگم که درمورد ادبیات فارسی اطلاعات کافی دارم اونم به این خاطر که ادبیات واقعا شیرین و جذابی رو داره و من از خوندن آثار ادبی مکتوب فارسی همون قدر که از آثار مکتوب کوردی لذت میبرم، لذت میبرم.
      فقط میتونم بگم درمورد زبان شناسی کوردی تا صبح با دلیل و مدرک باهات بحث میکنم.
      ومرد گاریچی در حسرت مرگ

ویرایش توسط Joker72 : 29 بهمن 1393 در ساعت 05:34

3. Top | #33
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      لطفا آب را گل نکنید

یادتان باشد فارسی شکر است

یه چیز دیگه هم اینکه :
      این صحبت هایی که گفتم بعضی اشخاص مطرح میکنن و فقط و فقط جنبه سیاسی داره متاسفانه ,مثلا "زبان فارسی لهجه 33 زبان عربی هست" این حرفها از ته تهش بی اساسه.بیشتر یه کل کل عوام الناسی هست .
      واما یه مطلب مهم دیگه:
      شما چن تا مورد که تو کوردی نقطه قوت حساب میشه ولی فارسی نداره و براش نقطه ی ضعفه بگین تا همه استفاده کنن.
      مطلب بعدی اینکه شما چن تا شاهکار اثری ادبی یا علمی برای ما بگین که به کوردی در جهان معروفه.البته اینها چیزی از کوردی کم نمیکنه ها.حواستون باشه.فقط وفقط میخوام بگم اگه این رتبه بندی ها به هیچ وجه درس نیس.وگرنه کسی نمیخواد کوردی رو به چالش بکشه.بالاخره ما هموطن هایی داریم که به کوردی حرف میزنن و صاحب علم ودرایت ومنطق هستن.وجایگاه خودشو داره و کسی هم نمیتونه منکر اون بشه.حالا ااینکه رتبه ش چیه اصلا این برای یک زبان یک قیاس مع الفارقه.مثل اینکه بگیم آهای آقای تانزانیایی !چون شما رتبه زبانتان رده آخر جهانه باید صبر کنید همه حرف بزنن ,اون آخر سر اگه وقت بود بیاین حرفتونو بزنید.ولی باید انگلیسی صحبت کنید چون رتبه اش اوله.خنده دار نیست؟گفتم که بعد نگید به کوردی بی احترامی کردین!قشنگ حواسم هس.
      بابا جان میگم فارسی طنازترین عروس زبان های دیگه اس بعد میگید نه فارسی رتبه اش فلانه.البته هزارتا دلیل دارم برای این حرفم.خواستید در خدمتم.
      هیچ کدوم از زبانها رتبه بندی نمیتونه این موقعیت فارسی رو تخطئه بکنه.قبول دارین؟
      یادتان باشد فارسی شکر است!
      خدا نیاکان ما رو رحمت کنه از رودکی گرفته و حافظ و مولوی و تا این اواخر رهی معیری و اخوان و سهراب واستاد بهاروپروین و شهریار رو!
      چه میراثی برای ما گذاشتند .اونها یه شکسپیر دارند, دارن باهاش دنیا رو فتح میکنن(میگین چه جوری خب برین تحقیق کنین)ما این همه فرهیخته بی نظیر داریم داریم براشون رتبه و این حرف ها رو پیش میکشیم.بابا با یه داروین که الان کلی خودشون منتقد و منکر مکتب داروینیسم دارن دنیا رو به گند کشیدن و اینجوری صاحبش شدند.کی میخوایم بفهمیم.بر اساس نظریه داروین نسبش شاید میرسه به یه میمونی در جنگل های آمازون.سهراب هم میگه نسبم شاید برسد به گیاهی در هند به سفالینه ای از خاک سیلک.دوستان همراه ! قبول دارین زبان محمل اندیشه است یا نه؟
      خب بسیار عالی!در یک محفل اندیشه ,یک اندیشمند به این نظریه میرسه که انسان در ابتدا یک میمون بوده.ولی در مقابل یک محفل اندیشه دیگه میگه:
      من ملک بودم و فردوس برین جایم بود-آدم آورد در این دیر خراب آبادم
      دیگه نمیگه من بابام میمون بوده مامانم شامپانزه.نترسین با صدای بلند بخندید!حتما همین جوری بوده دیگه.این مکتب بعدا با تکاملش به سکورالیسم و ... ختم شد.حالا میخواد آی اس آی داشته باشه میخواد نداشته باشه.بابا این میگه من بابام میومن بوده بعد شما میگین رتبه بندی رو نیگا!!!عیب نیست.؟
      یه همچین چیزی(من ملک بودم و فردوس برین و ...) از اون محفل اندیشه (همون زبان) و تفکر پایه ریزی شده در اون محفل اندیشه ,میتونه خروجی داشته باشه؟قطعا نه!
      در زمینه موسیقی برین ببینین فارابی کی بوده.حتم دارم هیچ نمیدونین که قدرت اعجاب انگیز فارابی در موسیقی در حد اعجاز بوده.

مارا ز درون خویش غافل کردند
      فهمیدن عشق را چه مشکل کردند
      انگار کسی به فکر ماهی ها نیست
      سهراب بیا که اب را گل کردند

هی آقا آب را گل نکنید
      .....در فرودست انگار....

4. Top | #34
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

اما یه سوال :شما سواد خودتونو بیشتر قبول دارین یا سواد و درجه ی علمی خدا بیامرز دکتر حسابی رو ؟
      لطفا واضح جواب بدین.توضیح حاشیه ای انحرافی نمیخواد شما یا دکتر حسابی؟
      منتهی قبل جواب خوب در مورد پژوهش ها و تخصص های دکتر تحقیق کنید.شما که دست به گوگل تون خوبه.البته ما همه میدونیم که ایشون پدر علم فیزیک ایران هستند.وبه جز اون نظریه معروفشون برین نظریه های بعدی ایشونو پیدا کنید.
      فکر نکنم دیگه کسی بیاد بگه که نه آقا من سوادم بیشتر از دکتره؟میدونین همون چیزهایی که برای اساتید شما آرزوست از نوبل بگیر تا آخر تو پرونده ایشون هستش.
      برین ببینم چیکار میکنین.
      چرا اینقد بحث هات دور از همه؟؟؟
      مرد مومن تو یه پست سه تا موضوع مختلف رو بحث کردی که کوچکترین ربطی به هم نداشت؟؟؟
      مثلا این قسمت از حرفتون چه ربطی به مقوله دیشب داره؟؟؟
      فقط درجوابتون بگم دکتر حسابی شدن کار هرکسی نیست. و من آرزومه تو یکی از کارهای علمیم این اجازه رو داشته باشم از مقالات ایشون به عنوان منبع استفاده کنم...(حالا این قضیه رو چرا مطرح کردید؟؟؟)
      .................................................. ............
      ولی هنوز سوال اصلی سر جاشه:
      شما مثل دیشب باز معتقدی زبان های کوردی و تورکی لهجه زبان فارسی هستن یا نه؟؟؟
      ومرد گاریچی در حسرت مرگ

5. Top | #35
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      لطفا طفره نرین!ایرادات زبان فارسی رو بگین این همه انجمن همشون هم اگه دکترای زبان فارسی نداشته باشن فارسی زبان که هستن.ول کنید املای جوجولی دات سم را(همون goooooogleeeeee.com) لااقل بیش از 10 غلط املایی در مطالبی که برام فرستادی هست.اون هم چه غلط های فاحش املایی در زبان فارسی.
      لطف کنید ایرادات فارسی رو بگین ما هم بدونیم شاید فردا برم زبان چینی یا آلمانی یاد بگیرم.
      من مشکلی با ترکی و فارسی و کوردی ندارم و این جور مطالب هم قبول ندارم لهجه و فلان رو.معلوم میشه که اصلا مطالب رو نمیخونی.
      گفتم که اونهایی که میگن نمیدونم فارسی لهجه 33 ام عربی و اینها ,همشون کشکن.
      البته در مورد ترکی که اظهر و من الشمسه که خود یکی از زبانهای کامل دنیاس.ولی در مورد کوردی ترجیح میدم یه آدم وارد کورد زبان که قشنگ بشناسدش بیاد حرف بزنه.خیلی هم خوشحال میشیم.من در مورد کوردی نظریه صادر کنم به لحاظ علمی درست نیست.
      ولی اینکه نمیدونم لهجه و فلان,نه قبول ندارم.چون لغاتی که کوردی داه اون وقت همش باید تو فارسی هم میبود که چنین نیست.
      ولی تا اینجا بگم که بچه های لر (لک کرمانشاه)وقتی با هم صحبت میکردن بچه های کرد هم با اونها صحبت میکردن قشنگ این بچه های لک و کرد با هم صحبت میکردند بدون اینکه از ترک ها و فارسها بتونن باهاشون ارتباط پیدا کنن.حتی خیلی از لغات کوردی رو بچه های جنوب که عربی صحبت میکردن متوجه میشدن.
      ولی در کل گفتم که یه فرد متخصص در کوردی بیاد حرف بزنه خیلی بهتر خواهد تا من و شما.

6. Top | #36
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط :کمدین: نمایش پست ها
      ببین علی جان زبان فارسی ایراد زیاد داره که خودمون هم تو زبان فارسی های مدرسمون هم تا حدودی باهاش آشنا شدیم.

هنوز منتظرم این ایرادات زیادی که گفتین تو فارسی هست رو کنین!بفرمایین

7. Top | #37
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

یه چیز دیگه هم اینکه :
      این صحبت هایی که گفتم بعضی اشخاص مطرح میکنن و فقط و فقط جنبه سیاسی داره متاسفانه ,مثلا "زبان فارسی لهجه 33 زبان عربی هست" این حرفها از ته تهش بی اساسه.بیشتر یه کل کل عوام الناسی هست .
      واما یه مطلب مهم دیگه:
      شما چن تا مورد که تو کوردی نقطه قوت حساب میشه ولی فارسی نداره و براش نقطه ی ضعفه بگین تا همه استفاده کنن.

درمورد قسمت اول باید بگم ادعای خیلی مزخرفیه و من فقط درحد یه شوخی بهش نگاه میکنم.(که البته دلایل به وجود آمدن این ادعا و رد اون رو هم میدونم که خارج از حوصله و لزوم اینجاست.)
      در مورد قسمت دوم هم بگم که سه مورد زیر تفاوت پایه زبان کوردی و فارسی هستش:
      1 - در زبان کردی:·
      برای حروف ( ت/ ط ) تنها از حرف ( ت )
      ·
      برای حروف ( ث / س / ص ) تنها از حرف ( س )
      ·
      برای حروف ( ذ / ز/ ظ / ض ) تنها از حرف ( ز )
      استفاده می شود .
      پس :
      ت/ط >>>>>>>>>>>>>
      ت
      ث/س/ص >>>>>>>>>>> س
      ذ/ز/ظ/ض >>>>>>>>>>> ز

2 – نوشتار زبان کردی متفاوت از زبان فارسی ، بر اساس گفتار شکل می گیرد . برای مثال در فارسی کلمه ( خواهر ) که از ( " خ + و + ا + هـ + َ + ر " ) تشکیل شده است (خواهر )نوشته اما ( خاهر ) خوانده می شود در صورتی که در کردی هر طور نوشته شود همانطور نیز خوانده می شود و برعکس .
      3 – در فارسی تعدادی از حروف صدادار نوشته نمی شوند اما تلفظ می گردند مانند حروف صدادارَ فتحه / ِکسره / ُ ضمهدر صورتی که در زبان کردی صداها نیز به حرف تبدیل می شوند .
      مثلا کلمه تخت ( ت + َ + خ + ت ) در فارسی را اگر بصورت کردی
      بنویسیم بصورت تەخت ( ت + ـه + خ + ت ) نوشته می شود که در اینجا حرف
      صدادار فتحه تبدیل به ـه شده است .
      ومرد گاریچی در حسرت مرگ

ویرایش توسط Joker72 : 29 بهمن 1393 در ساعت 04:41

8. Top | #38
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

بابا جان میگم فارسی طنازترین عروس زبان های دیگه اس بعد میگید نه فارسی رتبه اش فلانه.البته هزارتا دلیل دارم برای این حرفم.خواستید در خدمتم.
      هیچ کدوم از زبانها رتبه بندی نمیتونه این موقعیت فارسی رو تخطئه بکنه.قبول دارین؟
      یادتان باشد فارسی شکر است!
      خدا نیاکان ما رو رحمت کنه از رودکی گرفته و حافظ و مولوی و تا این اواخر رهی معیری و اخوان و سهراب واستاد بهاروپروین و شهریار رو!
      چه میراثی برای ما گذاشتند .اونها یه شکسپیر دارند, دارن باهاش دنیا رو فتح میکنن(میگین چه جوری خب برین تحقیق کنین)ما این همه فرهیخته بی نظیر داریم داریم براشون رتبه و این حرف ها رو پیش میکشیم.بابا با یه داروین که الان کلی خودشون منتقد و منکر مکتب داروینیسم دارن دنیا رو به گند کشیدن و اینجوری صاحبش شدند.کی میخوایم بفهمیم.بر اساس نظریه داروین نسبش شاید میرسه به یه میمونی در جنگل های آمازون.سهراب هم میگه نسبم شاید برسد به گیاهی در هند به سفالینه ای از خاک سیلک.دوستان همراه ! قبول دارین زبان محمل اندیشه است یا نه؟
      خب بسیار عالی!در یک محفل اندیشه ,یک اندیشمند به این نظریه میرسه که انسان در ابتدا یک میمون بوده.ولی در مقابل یک محفل اندیشه دیگه میگه:
      من ملک بودم و فردوس برین جایم بود-آدم آورد در این دیر خراب آبادم
      دیگه نمیگه من بابام میمون بوده مامانم شامپانزه.نترسین با صدای بلند بخندید!حتما همین جوری بوده دیگه.این مکتب بعدا با تکاملش به سکورالیسم و ... ختم شد.حالا میخواد آی اس آی داشته باشه میخواد نداشته باشه.بابا این میگه من بابام میومن بوده بعد شما میگین رتبه بندی رو نیگا!!!عیب نیست.؟
      یه همچین چیزی(من ملک بودم و فردوس برین و ...) از اون محفل اندیشه (همون زبان) و تفکر پایه ریزی شده در اون محفل اندیشه ,میتونه خروجی داشته باشه؟قطعا نه!
      در زمینه موسیقی برین ببینین فارابی کی بوده.حتم دارم هیچ نمیدونین که قدرت اعجاب انگیز فارابی در موسیقی در حد اعجاز بوده.

مارا ز درون خویش غافل کردند
      فهمیدن عشق را چه مشکل کردند
      انگار کسی به فکر ماهی ها نیست
      سهراب بیا که اب را گل کردند

هی آقا آب را گل نکنید
      .....در فرودست انگار....
      بزرگان هنر کوردی رو که تعدادیش رو براتون اسم میبرم اگه با گوگل آشتی کردید برید بگردید ببیند کیا بودن و چی ها کردن.
      مستوره اردلان،هه ژار موکریانی، ماموستا هیمن، ماموستا قانع مریوانی،شیرکو بی که س، حه سه ن زیره ک (حسن زیرک)، مولوی کورد و...
      ................................
      من با تکامل کاری ندارم درسته میخوام ارشد ژنتیک شرکت کنم و شاید اطلاعات خوبی هم در این باره داشته باشم ولی طرز برخورد شما با این قضیه به کل روحیه منو خراب کرد و فک نکنم چیزی برای بحث وجود داشته باشه.
      یارو داره بحث علمی میکنه شما دارید اشعار عرفانی میخونید و تازه خودتون رو برنده اون بحث میدونید.
      پس چیزی واسه گفتن در این باره وجود نداره.
      ....
      ..............................................
      ومرد گاریچی در حسرت مرگ

9. Top | #39
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      وقتی میگم اطلاعاتتون ضعیفه یعنی همین!
      اگه بر اساس اینها اون رتبه بندی کذایی هم صورت گرفته که خب همون چیزی نتیجش میشه که عرض کردم.
      توضیح میدم اگه این مورد اولی که گفتین ایراده خب اینجوری زبان انگلیسی از همه معیوب تره چرا تو این رتبه بندی شده شده اول؟
      چرا؟خب ببینید به عنوان مثال برای حرف >ز< و یا >ت< هم در زبان انگلیس از یک شکل رسم الخطی استفاده میشه.این جوری که اوضاع انگلیسی خرابه کاکا.دنبال یه ایراد دیگه بگردین .گفتم که تا وقتی سواد شما در حد گوگل و متعاقب آن ارجاع به وبلاگ هایی مثل همین چیزی که از اونجا برداشتین کپی کردین باشه ,ما راه به جایی نخواهیم برد.
      این همون وبلاگی که کپی پیست کردین البته ایکاش خوب مطالعه میکردین و بعد تعمق وبعد موضوع رو میپختین و اون وقت پس میدادین نه اینکه وقتی قابلیت کپی پیست داشته باشین
      یادگیری خواندن و نوشتن زبان کوردی

مورد دوم این همون چیزیه که کوردی از زبان هایی مثل ترکی تبعیت کرده.بااین تفاوت که کوردی رسم الخط عربی یا فارسی رو پیروی میکنه ولی ترکی مال خودشو داره.واساسا کوردی مخلوطی از این نوع قواعد وامکانات هست.البته این رو به عنوان نظریه ی علمی نمگم فقط اون چیزی که از بچه های کرد دیدیم و خودشون میگفتن که تو کردی هم عربی هست هم فارسی هم تیکه هایی از ترکی.این هم بگم عیب هم نیست ها.ولی طبق عقیده اولم هم باز میگم با اینها راه به جایی نمیرسه بلکه باید یک متخصص کورد بیاد حرف بزنه نه کپی و گرته برداری از وبلاگ و این حرف ها.

خب ایرادات فارسی که کوردی نداره بفرمایین!

فارسی زبان ها هستین? یه وقت نشه که من بشم وکیل مدافع زبان فارسی.البته چون الان دیر وقته میدونم که خوابین .منتظر رجوع شما خواهم بود.آهای شمال ایران من!آهای دخترا و پسرای تهران من!آهای بچه های البرز و زاگرس و دنا و دماوندم ببینید چه کسانی میخواهند با چه چیزهایی بگویند ما از شما سر تریم.البته منظورم کومودین نیست ها!اون خپل رتبه بند رو میگم که معلوم نیست جیره گیر کجاس MI6 یا CIA

10. Top | #40
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      لطفا طفره نرین!ایرادات زبان فارسی رو بگین این همه انجمن همشون هم اگه دکترای زبان فارسی نداشته باشن فارسی زبان که هستن.ول کنید املای جوجولی دات سم را(همون goooooogleeeeee.com) لااقل بیش از 10 غلط املایی در مطالبی که برام فرستادی هست.اون هم چه غلط های فاحش املایی در زبان فارسی.
      لطف کنید ایرادات فارسی رو بگین ما هم بدونیم شاید فردا برم زبان چینی یا آلمانی یاد بگیرم.
      من مشکلی با ترکی و فارسی و کوردی ندارم و این جور مطالب هم قبول ندارم لهجه و فلان رو.معلوم میشه که اصلا مطالب رو نمیخونی.
      گفتم که اونهایی که میگن نمیدونم فارسی لهجه 33 ام عربی و اینها ,همشون کشکن.
      البته در مورد ترکی که اظهر و من الشمسه که خود یکی از زبانهای کامل دنیاس.ولی در مورد کوردی ترجیح میدم یه آدم وارد کورد زبان که قشنگ بشناسدش بیاد حرف بزنه.خیلی هم خوشحال میشیم.من در مورد کوردی نظریه صادر کنم به لحاظ علمی درست نیست.
      ولی اینکه نمیدونم لهجه و فلان,نه قبول ندارم.چون لغاتی که کوردی داه اون وقت همش باید تو فارسی هم میبود که چنین نیست.
      ولی تا اینجا بگم که بچه های لر (لک کرمانشاه)وقتی با هم صحبت میکردن بچه های کرد هم با اونها صحبت میکردن قشنگ این بچه های لک و کرد با هم صحبت میکردند بدون اینکه از ترک ها و فارسها بتونن باهاشون ارتباط پیدا کنن.حتی خیلی از لغات کوردی رو بچه های جنوب که عربی صحبت میکردن متوجه میشدن.
      ولی در کل گفتم که یه فرد متخصص در کوردی بیاد حرف بزنه خیلی بهتر خواهد تا من و شما.
      در مورد قسمت آبی رنگ باید بگم بابا تودیگه کی هستی خداییش ایول داری.
      مگه من سه روزه چی دارم میگم؟؟؟؟

.......................................
      و اما درمورد قسمت قرمز.
      عرض شود خدمتتون که کرمانشاهی لهجه ای از گویش جنوبی زبان کوردیه که خیلی خیلی به فارسی نزدیکه و تقریبا میشه گفت اگه یه فارس زبان بره کرمانشاه شاید بیشتر از 60 درصد گفتگو هارو متوجه بشه.
      ولی زبان کوردی گویش ها و لهجه های دیگه ای مثل هورامی، سورانی، کرمانجی و... رو داره که حتی هرکدوم خط الرسم تقریبا متفاوتی دارن و بعضی هاشون بعضی ویژگی یه زبان کامل رو دارن.
      خودم لهجم سورانی از گویش کوردی مرکزیه هستش و به طور قطع میتونم بگم یه فارس زبان کمتر از 5 درصد حرفامو متوجه میشه باز به نظرت کوردی یه لهجه از فارسیه؟؟؟
      مثلا این جمله رو بخون.
      (آقای محترم لطفا فردا ساعت 2 بیا محله .... که با هم حرف بزنیم)---------- این یه جمله فارسیه
      (کا کی به ریز تکایه سبه ینی کات ژمیر 10 ی سه ر له بیانی بی بو گه ره کی ..... با به یکو وتوویژ مان ببیت)----------------این همون جمله ولی به زبان کوردی، لهجه سورانی
      تازه بعد کرمانشاهی نزدیکترین لهجه به زبان فارسی لهجه سورانیه که اگه هورامی یا کرمانجی میخواستم تایپش کنم فک نکنم اصلا میتونستی بخونیش.
      ومرد گاریچی در حسرت مرگ

11. Top | #41
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      وقتی میگم اطلاعاتتون ضعیفه یعنی همین!
      اگه بر اساس اینها اون رتبه بندی کذایی هم صورت گرفته که خب همون چیزی نتیجش میشه که عرض کردم.
      توضیح میدم اگه این مورد اولی که گفتین ایراده خب اینجوری زبان انگلیسی از همه معیوب تره چرا تو این رتبه بندی شده شده اول؟
      چرا؟خب ببینید به عنوان مثال برای حرف >ز< و یا >ت< هم در زبان انگلیس از یک شکل رسم الخطی استفاده میشه.این جوری که اوضاع انگلیسی خرابه کاکا.دنبال یه ایراد دیگه بگردین .گفتم که تا وقتی سواد شما در حد گوگل و متعاقب آن ارجاع به وبلاگ هایی مثل همین چیزی که از اونجا برداشتین کپی کردین باشه ,ما راه به جایی نخواهیم برد.
      این همون وبلاگی که کپی پیست کردین البته ایکاش خوب مطالعه میکردین و بعد تعمق وبعد موضوع رو میپختین و اون وقت پس میدادین نه اینکه وقتی قابلیت کپی پیست داشته باشین
      یادگیری خواندن و نوشتن زبان کوردی

مورد دوم این همون چیزیه که کوردی از زبان هایی مثل ترکی تبعیت کرده.بااین تفاوت که کوردی رسم الخط عربی یا فارسی رو پیروی میکنه ولی ترکی مال خودشو داره.واساسا کوردی مخلوطی از این نوع قواعد وامکانات هست.البته این رو به عنوان نظریه ی علمی نمگم فقط اون چیزی که از بچه های کرد دیدیم و خودشون میگفتن که تو کردی هم عربی هست هم فارسی هم تیکه هایی از ترکی.این هم بگم عیب هم نیست ها.ولی طبق عقیده اولم هم باز میگم با اینها راه به جایی نمیرسه بلکه باید یک متخصص کورد بیاد حرف بزنه نه کپی و گرته برداری از وبلاگ و این حرف ها.

خب ایرادات فارسی که کوردی نداره بفرمایین!

فارسی زبان ها هستین? یه وقت نشه که من بشم وکیل مدافع زبان فارسی.البته چون الان دیر وقته میدونم که خوابین .منتظر رجوع شما خواهم بود.آهای شمال ایران من!آهای دخترا و پسرای تهران من!آهای بچه های البرز و زاگرس و دنا و دماوندم ببینید چه کسانی میخواهند با چه چیزهایی بگویند ما از شما سر تریم.البته منظورم کومودین نیست ها!اون خپل رتبه بند رو میگم که معلوم نیست جیره گیر کجاس MI6 یا CIA
      اولا کامل کپی نکردم چون این تاپیک آموزش زبان کوردی نیست و فقط به چند نکته اولیه اشاره کردم ولی حالا که شما لینکش رو گذاشتید ازتون ممنونم چون عذاب وجدان سواستفاده از تاپیک رو الان ندارم.
      و اما مورد دوم: کوردی از زبان فارسی، ترکی و عربی تبعیت کرده و زبان های دیگه اورجینال هستن؟؟؟
      اصلا میدونی دلیل شباهت زیاد زبان کوردی و فارسی ریشه مشترکشونه ولی شباهت فارسی و کوردی (این دوتا رو یکی درنظر بگیر) با عربی به دلیل هجوم اعرابه؟؟؟
      زبان عربی یه خانواده سامی و زبان های کوردی و فارسی و چندتای دیگه به خانواده هندواروپایی تعلق دارن.
      پس شباهت های کوردی و فارسی نه به دلیل تبعیت کوردی از فارسی بلکه به دلیل ریشه مشترک و شباهت کوردی و فارسی به عربی نه به دلیل ریشه مشترک بلکه بخاطر هجوم اعرابه.
      پس اینجا زبان کوردی اولا تنها زبانی نیست که از یه زبان دیگه تبعیت کرده (به دلیل انواع جنگ ها و همنشینی ها)
      دوما شباهت های کوردی با فارشی نه از روی تبعیت یکی از دیگری بلکه به دلیل ریشه مشترکه.
      ومرد گاریچی در حسرت مرگ

12. Top | #42
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      شما صبر کنین من نه بچه ها میان نظراتشون میگن.ببینیم اونها چی میگن.
      ولی من همچنان منتظر ارائه ایرادات شما در مورد زبان فارسی هستم!کی این اتفاق مبارک رخ میده/تو گوگل چیزی گیرتون نیومد.
      راستی در مورد آشتی من با گوگل که حرف خنده داری زدین یه تعداد مطلب در مورد خودم نوشتم برات بذارم .منصرف شدم شاید بعدا لازم بشه جهت اطلاعت برات بذارم.تا بدونی که اینجوری نیس که شما با سوادین و به روز و بقه هم امی وبی سواد.
      لطفا ایرادات زبان فارسی!!!!؟حاشیه بسه.

دیدم به املا هم حساسین که این خوبه.عرض کنم املای کلمه ی "فارسی" رو ویرایش کنید چون ما "فارشی" نداریم(تاپیک 38)
      ویرایش توسط bahar94 : 29 بهمن 1393 در ساعت 05:45

13. Top | #43
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      شما صبر کنین من نه بچه ها میان نظراتشون میگن.ببینیم اونها چی میگن.
      ولی من همچنان منتظر ارائه ایرادات شما در مورد زبان فارسی هستم!کی این اتفاق مبارک رخ میده/تو گوگل چیزی گیرتون نیومد.
      راستی در مورد آشتی من با گوگل که حرف خنده داری زدین یه تعداد مطلب در مورد خودم نوشتم برات بذارم .منصرف شدم شاید بعدا لازم بشه جهت اطلاعت برات بذارم.تا بدونی که اینجوری نیس که شما با سوادین و به روز و بقه هم امی وبی سواد.
      لطفا ایرادات زبان فارسی!!!!؟حاشیه بسه.
      من هیچوقت همچین ادعایی نکردم(قسمت آبی رنگو میگم) ولی حرفای شما گفته من رو تاید میکنه که با گوگل مشکل داری.
      من از بدو تولد تمام چیزایی که الان میدونم رو نمیدونستم و اگه سرسوزنی اطلاعات دارم بخاطر مطالعه هستش حالا مطالعه از هرجایی میتونه باشه تازه من بدون منبع چیزی از گوگل کپی نکردم.
      .................................................. .
      درمورد ایرادهای زبان فارسی هم که گیر سه پیچ دادی و احساس میکنی برگ برنده گیر آوردی چشم پیدا میکنم و میزارم
      حالا گه از گوگل باشه چه از کتاب یا هرجای دیگه...
      ومرد گاریچی در حسرت مرگ

14. Top | #44
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نمیگم که گوگل ایراده.میگم یه خورده در مورد اون چیزی که هرجایی میذارن فکر کنیم.یه خورده از بالا نگاه کنیم.در ضمن برگ برنده چیه.؟اصلا اینجوری نیس.اصلا اومدیم من حرفم درست بود یا حرف شما .به نظرتون این چقدر برام مهمه؟این مهمه که یه مطلب رو میخوایم منتشرش کنیم ازبیخ و بن روش مطالعه کنیم فکر کنیم.ای برادر تو همه اندیشه ای-مابقی خود استخوان وریشه ای(ریشه منظورش عصب و اینها رو میگه )
      خب وقتی شما فعلا اطلاعاتتون در مورد زبان فارسی در حد صفره چطور دلتون میاد یه مطلب از یه وبلاگ در پیتی بیارین بذارین اینجا.اینجا همون جایی که من با شما مشکل دارم.خب اون یه چیزی گفته درست یا نا درست.پس تو چی.شما کجایی ؟دربسته همه رو قبول داری؟در حالیکه هیچ تلاشی نکردی که ببینی چی درسته چی نادرست؟
      ولی یه توصیه برادرانه برات دارم :دنبال این نباش که برای زبان فارسی ایراد پیدا کنی.چون نیست.اصلا هیچ کجای این جهان لا یتناهی چیزی به این مضمون پیدا نخواهی کرد.برو ببین چرا؟اگه کسی دلیل خواست من براتون میگم را.دلیل خیلی واضحی داره.اگه عناد رو بذارین کنار.خیلی چیزها حله.حتی در مورد کوردی هم من همین استدلال رو دارم که حتم دارم متخصص ترین فرد هم در مورد کوردی این جوری حق مطلب رو ادا نکرده.یه خورده تحقیق کنین در خدمت شما هستیم.
      ولی باز اگه تا اون موقع قانع نشدین و دنبال ایرادات زبان فارسی بودین و بعد چیزی پیدا کردین من منتظرم(نه اینکه برگ برنده نه واقعا من هم میخوام بدونم)

وَالسَّلَامُ عَلَى مَنِ اتَّبَعَ الْهُدَى
      ویرایش توسط bahar94 : 29 بهمن 1393 در ساعت 06:05

15. Top | #45
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نمیگم که گوگل ایراده.میگم یه خورده در مورد اون چیزی که هرجایی میذارن فکر کنیم.یه خورده از بالا نگاه کنیم.در ضمن برگ برنده چیه.؟اصلا اینجوری نیس.اصلا اومدیم من حرفم درست بود یا حرف شما .به نظرتون این چقدر برام مهمه؟این مهمه که یه مطلب رو میخوایم منتشرش کنیم ازبیخ و بن روش مطالعه کنیم فکر کنیم.ای برادر تو همه اندیشه ای-مابقی خود استخوان وریشه ای(ریشه منظورش عصب و اینها رو میگه )
      خب وقتی شما فعلا اطلاعاتتون در مورد زبان فارسی در حد صفره چطور دلتون میاد یه مطلب از یه وبلاگ در پیتی بیارین بذارین اینجا.اینجا همون جایی که من با شما مشکل دارم.خب اون یه چیزی گفته درست یا نا درست.پس تو چی.شما کجایی ؟دربسته همه رو قبول داری؟در حالیکه هیچ تلاشی نکردی که ببینی چی درسته چی نادرست؟
      ولی یه توصیه برادرانه برات دارم :دنبال این نباش که برای زبان فارسی ایراد پیدا کنی.چون نیست.اصلا هیچ کجای این جهان لا یتناهی چیزی به این مضمون پیدا نخواهی کرد.برو ببین چرا؟اگه کسی دلیل خواست من براتون میگم را.دلیل خیلی واضحی داره.اگه عناد رو بذارین کنار.خیلی چیزها حله.حتی در مورد کوردی هم من همین استدلال رو دارم که حتم دارم متخصص ترین فرد هم در مورد کوردی این جوری حق مطلب رو ادا نکرده.یه خورده تحقیق کنین در خدمت شما هستیم.
      ولی باز اگه تا اون موقع قانع نشدین و دنبال ایرادات زبان فارسی بودین و بعد چیزی پیدا کردین من منتظرم(نه اینکه برگ برنده نه واقعا من هم میخوام بدونم)

وَالسَّلَامُ عَلَى مَنِ اتَّبَعَ الْهُدَى
      برادر داری سفسته میکنی.
      مطالب رو پیدا کردم ولی خیلی سنگینه موندم لینکشو بزارم یا مطالب رو تو یه پست ارائه بکنم.
      .................................................. .....
      و این ادعای مسخره هم از بن غلطه...
      یعنی چی زبان فارسی هیچ مشکلی نداره مگه میشه؟؟؟
      هر زبانی به حتم مشکل خودشو داره و ما باید به جای مخفی کردنش بیایم در راه درست کردنش اقدام کنیم.
      د آخه چرا فکر میکنی فارسی فقط مال شماست؟؟؟
      تا قبل 6 سالگی به صورت غیر رسمی (رسانه و مطبوعات) و از 6 سالگی به طور رسمی دارم به فارسی آموزش میبینم حتم داشته باش اگه بیشتر از تو از فارسی خوشم نیاد کمتر نیست اینو مطمئن باش.
      من با اشعار حافظ و خیام زندگی میکنم (اصلا امضای منو تا حالا خوندی؟؟؟)، من شاملو و حسین پناهی رو میپرستم و با شعرای سهراب خیالپردازی کردم.من با اشعار نیما جوونی کردم چرا فکر میکنی قصد تخریب زبان فارسی رو دارم.
      من تا دوسال پیش بلد نبودم کوردی تایپ کنم ولی از 6 سالگی فارسی درس میخونم و مطالعه میکنم.
      من مطالب رو میزارم. این انجمن آینده سازهای این مملکت رو داره امیدوارم بخوننش و درجهت رفع ایرادها اقدام کنن.
      ومرد گاریچی در حسرت مرگ

صفحه 3 از 6 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)