آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 78 از 86 نخستنخست ... 68777879 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1,156 به 1,170 از 1322

Hybrid View

1. Top | #1
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      فقط میکرو گاح پیش یا سال به سال بگیرم؟
      گاج هم پیش و پایه طوسی داره؟
      This time,this is my fight song
      Take -backe -my life Song
      Prove - I'm - alright Song
      My power's turned on
      Starting right now,i'll be strong

2. Top | #2

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط کایسا نمایش پست ها
      فقط میکرو گاح پیش یا سال به سال بگیرم؟
      گاج هم پیش و پایه طوسی داره؟
      گاج نقره ای با اموزش خوب ک من میگم ماله پیشه....
      نیاز ب پایه نیس
      کایسا خانوم گاج اسمش پیشه ولی فقط حد و هندسه و امارو پوشش نداده.اینارا از یجا بخون واسه باقی چیزا گاج فوق العاده کامل و روونه ولی ممکنه حجمش زیاد باشه براتون

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام بچه ها

يه پيشنهاد عالي براتون دارم . . .

براي فيزيك 3 كتاب انتشارات مبتكران نوشته دكتر فرين كمانگر ( رتبه 1 كنكور سال خودش) رو تهيه كنيد ، خيلي عاليه ، پر از نكته هاي ناب و عالي هستش... !!

البته اگه كتاب هاي سال هاي ديگه هم تأليف كرده حتما تهيه كنيد ، واقعا عاليه ، من گشتم نبود !!

راستي اگه كتاب دست دومش هم گيرتون اومد بخريد ، عاليه ، من از انقلاب رفتم دست دومش رو خريدم !!!

4. Top | #4

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mv31017 نمایش پست ها
      سلام بچه ها

يه پيشنهاد عالي براتون دارم . . .

براي فيزيك 3 كتاب انتشارات مبتكران نوشته دكتر فرين كمانگر ( رتبه 1 كنكور سال خودش) رو تهيه كنيد ، خيلي عاليه ، پر از نكته هاي ناب و عالي هستش... !!

البته اگه كتاب هاي سال هاي ديگه هم تأليف كرده حتما تهيه كنيد ، واقعا عاليه ، من گشتم نبود !!

راستي اگه كتاب دست دومش هم گيرتون اومد بخريد ، عاليه ، من از انقلاب رفتم دست دومش رو خريدم !!!
      من خوندمش !همچین اش دهنسوزیم نیس!عادیه مثه همه کتابا....چاپشم قدیمیه و تستاش قدیمین

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sina نمایش پست ها
      من خوندمش !همچین اش دهنسوزیم نیس!عادیه مثه همه کتابا....چاپشم قدیمیه و تستاش قدیمین
      تو سر مال نزن !!!
      شايد با دقت نخونديش !

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نه اگه درسنامه هاش خوب باشه می ارزه من فارع التحصیلم سرکار و.. هم نمیرم .
      کلا بیکار:yahoo (4):
      برای رسیدن میرسم
      فقط به نظرتون رو این کتاب وقت بزارم خوبه یا نه کتاب کم حجم تر کلاس برم؟
      کلا من کنکور مشکلم ریاضی فیزیکه چشم ترسیده براش
      فیزیک هم گاج پیش و پایه با پیش فار دارم
      This time,this is my fight song
      Take -backe -my life Song
      Prove - I'm - alright Song
      My power's turned on
      Starting right now,i'll be strong

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      برای رسیدن میرسم
      يه پيشنهاد دارم ؛ اول اينكه كتاباي خوبي داري برا فيزيك، دوم اينكه قيمت اون كتاب شايد دوسه هزار باشه سوم و مهمتر از همه اين كه هر كتابي دوست داري بخون فقط براي اينكه ديگه چشمت نترسه يه كاري كن رياضي و فيزيك رو از صفر شروع كن صفر صفر يعني از دو دو تا چهار تا ، با اين كار دقيقا مفهوم درس ها رو متوجه مي شي ، مثلا براي شروع چون كه وقت خوبي داري محاسبات عددي رياضي و تكنيكي كار كن ، فوق العاده خوب و قشنگ به رياضي و فيزيك علاقمند ميشي !!!

8. Top | #8

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mv31017 نمایش پست ها
      تو سر مال نزن !!!
      شايد با دقت نخونديش !
      چشم! من نگفتم بده.ولی گفتم ی چیزه عادیه و چون یخورده قدیمیه خیلی جالب نیس....
      درحدی دقیق خوندم ک اون داستان تعیین جهت ف 3 شو یادمه!(من تابستونی ک از دوم میرفتم سوم خوندمش!والان کنکورمو دادم!!خیلی گذشته!!)همون ک میگف ساعتگرد و اون شاگرده ک بهش پیشنهاد داده...

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

برای رسیدن میرسم
      ارزششو داره ولی قبل از هر کار شما باید بیای ی چیزو حساب کنی!نسبت وقتی ک میگذاری ب نتیجه ای ک قراره عایدت(فک کنم غ نوشتمش!!!) بشه. گاج واسه کساییه ک میخان ریاضی رو خیلی عالی بزنن.(حداقل 70).بنظرم اگه میخای سرسری بخونی و هدفت درصدی بین30تا50(شایدم 60!البته اگه مثه امسال ندن!دی!) هس سراغ ی منبع کم حجم و سبک برو.بنظرم ابی کانون یا تخته سیاه خوبن.و گزافه گویی نکردن.

درکل بخوام بگم گاج نقره ای بجز 3مطلب(هندسه/حد/امار) ک نیاورده باقی ریاضیاتودر حد اعلا! توضیح داده .شایدم ترکونده!!!ودرسناممه ها و تستای خیلی توپی داره ولی وقت زیادی ازت میگیره((اگه منظم و خورد خورد بخونیش زیاد متوجه نمیشی ولی اگه بخای یهو بیای ی فصلو بخونی قشنگ پدرتو در میاره)

تخته سیاه و ابی کانون (منظورم 30سال کنکورشه) 2 منبع خوب و متخصر هستن.من خودم با گزیده خوانی این دو(ینی حتی کاملم نخوندمشون!!!!شاید بزور 20تا30 درصد این کتابا!) ریاضی 93 ک تقریبا میشه گف خیلی دشوارتر از سالهای قبل بوده رو 55 زدم.
      ویرایش توسط sina : 11 تیر 1393 در ساعت 09:43

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام بچه ها . من اگه واسه ریاضی درسنامه رو از مبتکران جلد قرمز و تست رو از جامع خیلی سبز بزنم نسبت به اینکه گاج بخونم ضرر نمی کنم ؟ ریاضیم نسبتا خوبه . درصد بالای 70 میخوام .

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اقا من با کاج طوسی شیمی می تونم موفق شوم یا حتما باید مبتکران داشته باشم .

چون تست های گاج سخت تر از مبتکرانه و با توجه به سخت شدن کنکور فک کنم گاج خوبه . حالا مشا چی میگید

11. Top | #11
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sohil-20 نمایش پست ها
      اقا من با کاج طوسی شیمی می تونم موفق شوم یا حتما باید مبتکران داشته باشم .

چون تست های گاج سخت تر از مبتکرانه و با توجه به سخت شدن کنکور فک کنم گاج خوبه . حالا مشا چی میگید
      گاج کتاب خوبیه. ولی مبتکران امتحانشو کامل پس داده. سال آخر سال آزمون و خطا نیست باید تصمیمات مطمئن و صحیح گرفته بشه (کلی میگم چه درباره کتاب چه بقیه چیزا)
      مبتکران کتابیه که کاملا اصولی نوشته شده چه از نظر موشکافی و پوشش دادن کامل کنکور و کتاب درسی، چه از نظر قواعد نگارش و همینطور روند آموزشی مناسب. از همه نظر بهترین اگه واقعا همت کنی موفقیتت با این کتاب تضمین شده است به هیچ منبع دیگه ای هم نیاز نداری خیالت راحت. موفق باشی

12. Top | #12
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلامدوستان واسه حسابان ىکى بهم گفت دىفرانسىل تخته سىاه و بگىرم,حسابانم توش داره!حالا ىعنى اون کافىه ىا واسه حسابان ىه کتاب جدا بگىرم؟آخه اون دىفرانسىل تخته سىاه کل حسابان و داره ىعنى؟بعد واسه جبرو احتمال فار بهتره ىا خوشخوان ىا چىزه دىگه؟واسه شىمى3 مبتکران بهتره ىا خىلى سبز؟ ممنون از راهنماىى

13. Top | #13
      کاربر انجمن

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      فیزیک پایه رشته ریاضی که هم درسنامش عالی و خوب باشه هم تستاش چی؟من کتاب دیفرانسیل و ریاضی پایه خیلی سبز و دارم حالا تصمیم گرفتم تخته سیا بگیرم اول اون و بخونم بعد خیلی سبزو ایا کار درستی می کنم؟ مرسی

14. Top | #14
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mr_kave نمایش پست ها
      فیزیک پایه رشته ریاضی که هم درسنامش عالی و خوب باشه هم تستاش چی؟من کتاب دیفرانسیل و ریاضی پایه خیلی سبز و دارم حالا تصمیم گرفتم تخته سیا بگیرم اول اون و بخونم بعد خیلی سبزو ایا کار درستی می کنم؟ مرسی
      فیزیک پایه گاج
      تصمیم خوبی گرفتی
      خیلی سبز درسنامه های خلاصه ای داره بهتره همون تخته سیاه رو اول و آخر کار کنید (فقط تخته سیاه رو کار کن نیازی به اون نیست)

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دوستان کسی معجزه فیزیک مهر و ماه روئ دیده ؟خوبه ایا ؟
      من واسه هندسه 1 گاج رو دارم ایا نیازه دوم رو هم فار (مثل کتاب هندسه دومم )یا الگو ویرایش جدید بگیرم تا حالا گاج ر.و کار هم نکردم

صفحه 78 از 86 نخستنخست ... 68777879 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

فیزیک، فیزیک پیش، قلمچی، كنكور، لغت معنی، مفید، منابع کنکور، مهم، مهر و ماه، موفقیت در کنکور، میکرو طبقه بندی گاج، محوری، مشکل، مطالعه، معرفی، معرفی عربی، چهارم، نوروز، هندسه، ژنتیک، کمک، کنکور، کنکور 92، کنکور 93، کنکور 94، کنکور آزمایشی، کنکور سراسری، کنکوری، کانون، کارشناسی، کارشناسی ارشد، کتاب، کتاب جمع بندی، کتاب خوب، کتاب دست دوم، گاج، گزینه 2، گزینه دو، گزینه۲، پلی، پرسش های متداول، پزشکی، آزمایشی، انتخاب رشته، ادبیات، ادغام، اساتید، استوکیومتری، برنامه ریزی، تنهایی، تب کنکور، تجربی، تست، تست درس به درس عربی، تست عربی، تصویر سازی، تغييرات، تغییرات کتب درسی، جمع بندی، جمع بندی فیزیک، جالب، جزوه، حسابان، خلاصه، خیلی سبز، دوره، دوران جمع بندی، دین وزندگی، دینی، دانش آموزان، دانشگاه، دختر، درس، درس به درس، درس خواندن، دعا، ریاضی، ریاضیات پایه، ریاضیات تجربی، ریدینگ، راهنمایی، رشته تجربی، زمین شناسی، زيست، زیست، زیست شناسی، زبان فارسی، زبان انگلیسی، سنجش، سوال، سوالات کنکور، سراسری، سردرگمی، شیمی، شیمی 2، شیمی 3، شیمی سوم، شیوه مطالعه، عبدالرضا منتظری، عربی

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن