فقط میکرو گاح پیش یا سال به سال بگیرم؟
گاج هم پیش و پایه طوسی داره؟
فقط میکرو گاح پیش یا سال به سال بگیرم؟
گاج هم پیش و پایه طوسی داره؟
This time,this is my fight song
Take -backe -my life Song
Prove - I'm - alright Song
My power's turned on
Starting right now,i'll be strong
سلام بچه ها
يه پيشنهاد عالي براتون دارم . . .
براي فيزيك 3 كتاب انتشارات مبتكران نوشته دكتر فرين كمانگر ( رتبه 1 كنكور سال خودش) رو تهيه كنيد ، خيلي عاليه ، پر از نكته هاي ناب و عالي هستش... !!
البته اگه كتاب هاي سال هاي ديگه هم تأليف كرده حتما تهيه كنيد ، واقعا عاليه ، من گشتم نبود !!
راستي اگه كتاب دست دومش هم گيرتون اومد بخريد ، عاليه ، من از انقلاب رفتم دست دومش رو خريدم !!!
نه اگه درسنامه هاش خوب باشه می ارزه من فارع التحصیلم سرکار و.. هم نمیرم .
کلا بیکار:yahoo (4):
برای رسیدن میرسم
فقط به نظرتون رو این کتاب وقت بزارم خوبه یا نه کتاب کم حجم تر کلاس برم؟
کلا من کنکور مشکلم ریاضی فیزیکه چشم ترسیده براش
فیزیک هم گاج پیش و پایه با پیش فار دارم
This time,this is my fight song
Take -backe -my life Song
Prove - I'm - alright Song
My power's turned on
Starting right now,i'll be strong
يه پيشنهاد دارم ؛ اول اينكه كتاباي خوبي داري برا فيزيك، دوم اينكه قيمت اون كتاب شايد دوسه هزار باشه سوم و مهمتر از همه اين كه هر كتابي دوست داري بخون فقط براي اينكه ديگه چشمت نترسه يه كاري كن رياضي و فيزيك رو از صفر شروع كن صفر صفر يعني از دو دو تا چهار تا ، با اين كار دقيقا مفهوم درس ها رو متوجه مي شي ، مثلا براي شروع چون كه وقت خوبي داري محاسبات عددي رياضي و تكنيكي كار كن ، فوق العاده خوب و قشنگ به رياضي و فيزيك علاقمند ميشي !!!
چشم! من نگفتم بده.ولی گفتم ی چیزه عادیه و چون یخورده قدیمیه خیلی جالب نیس....
درحدی دقیق خوندم ک اون داستان تعیین جهت ف 3 شو یادمه!(من تابستونی ک از دوم میرفتم سوم خوندمش!والان کنکورمو دادم!!خیلی گذشته!!)همون ک میگف ساعتگرد و اون شاگرده ک بهش پیشنهاد داده...
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
ارزششو داره ولی قبل از هر کار شما باید بیای ی چیزو حساب کنی!نسبت وقتی ک میگذاری ب نتیجه ای ک قراره عایدت(فک کنم غ نوشتمش!!!) بشه. گاج واسه کساییه ک میخان ریاضی رو خیلی عالی بزنن.(حداقل 70).بنظرم اگه میخای سرسری بخونی و هدفت درصدی بین30تا50(شایدم 60!البته اگه مثه امسال ندن!دی!) هس سراغ ی منبع کم حجم و سبک برو.بنظرم ابی کانون یا تخته سیاه خوبن.و گزافه گویی نکردن.
درکل بخوام بگم گاج نقره ای بجز 3مطلب(هندسه/حد/امار) ک نیاورده باقی ریاضیاتودر حد اعلا! توضیح داده .شایدم ترکونده!!!ودرسناممه ها و تستای خیلی توپی داره ولی وقت زیادی ازت میگیره((اگه منظم و خورد خورد بخونیش زیاد متوجه نمیشی ولی اگه بخای یهو بیای ی فصلو بخونی قشنگ پدرتو در میاره)
تخته سیاه و ابی کانون (منظورم 30سال کنکورشه) 2 منبع خوب و متخصر هستن.من خودم با گزیده خوانی این دو(ینی حتی کاملم نخوندمشون!!!!شاید بزور 20تا30 درصد این کتابا!) ریاضی 93 ک تقریبا میشه گف خیلی دشوارتر از سالهای قبل بوده رو 55 زدم.
ویرایش توسط sina : 11 تیر 1393 در ساعت 09:43
سلام بچه ها . من اگه واسه ریاضی درسنامه رو از مبتکران جلد قرمز و تست رو از جامع خیلی سبز بزنم نسبت به اینکه گاج بخونم ضرر نمی کنم ؟ ریاضیم نسبتا خوبه . درصد بالای 70 میخوام .
اقا من با کاج طوسی شیمی می تونم موفق شوم یا حتما باید مبتکران داشته باشم .
چون تست های گاج سخت تر از مبتکرانه و با توجه به سخت شدن کنکور فک کنم گاج خوبه . حالا مشا چی میگید
گاج کتاب خوبیه. ولی مبتکران امتحانشو کامل پس داده. سال آخر سال آزمون و خطا نیست باید تصمیمات مطمئن و صحیح گرفته بشه (کلی میگم چه درباره کتاب چه بقیه چیزا)
مبتکران کتابیه که کاملا اصولی نوشته شده چه از نظر موشکافی و پوشش دادن کامل کنکور و کتاب درسی، چه از نظر قواعد نگارش و همینطور روند آموزشی مناسب. از همه نظر بهترین اگه واقعا همت کنی موفقیتت با این کتاب تضمین شده است به هیچ منبع دیگه ای هم نیاز نداری خیالت راحت. موفق باشی
سلامدوستان واسه حسابان ىکى بهم گفت دىفرانسىل تخته سىاه و بگىرم,حسابانم توش داره!حالا ىعنى اون کافىه ىا واسه حسابان ىه کتاب جدا بگىرم؟آخه اون دىفرانسىل تخته سىاه کل حسابان و داره ىعنى؟بعد واسه جبرو احتمال فار بهتره ىا خوشخوان ىا چىزه دىگه؟واسه شىمى3 مبتکران بهتره ىا خىلى سبز؟ ممنون از راهنماىى
فیزیک پایه رشته ریاضی که هم درسنامش عالی و خوب باشه هم تستاش چی؟من کتاب دیفرانسیل و ریاضی پایه خیلی سبز و دارم حالا تصمیم گرفتم تخته سیا بگیرم اول اون و بخونم بعد خیلی سبزو ایا کار درستی می کنم؟ مرسی
دوستان کسی معجزه فیزیک مهر و ماه روئ دیده ؟خوبه ایا ؟
من واسه هندسه 1 گاج رو دارم ایا نیازه دوم رو هم فار (مثل کتاب هندسه دومم )یا الگو ویرایش جدید بگیرم تا حالا گاج ر.و کار هم نکردم
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)