X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 78 از 89 نخستنخست ... 6877787988 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1,156 به 1,170 از 1322
    1. Top | #1156
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط T@H@76 نمایش پست ها
      اول تشکر میکنم که با حوصله همه سوالام رو دقیق جواب دادین.

احتمال داره واسه شیمی دی وی دی های مبتکران (بازرگانی) رو بخرم. با این حال جامع مهر و ماه به تنهایی به عنوان تست و کار بیشتر کفایت میکنه؟

واسه زبان فارسی مشکلی نیست چون واسه هامون سبطی (دریافت) رو دارم.
      درسنامه های گاج موضوعی کامل هست و دیگه نیازی به تک کتاب واسه قرابت یا آرایه ندارم؟ و اینکه گاج دیگه درس به درس نداره درسته؟
      کدوم کتاب رو دقیقا میگی آموزش نداره؟ گاج موضوعی؟
      تو سایت خود گاج‌ ولی چیزی که من فهمیدم نوشته اموزش داره.
      ولی از دوستم پرسیدم گفت خیلی اموزش کاملی نیست و بیشتر نکات و اموزشش تو تست ها هست.
      بخاطر همین بین گاج و خیلی سبز دودل هستم.
      از ظرفی هم وقت نیست که کتابهای جدا کار کنم و مجبورم فقط رو جامع وقت بذارم.
      موضوعی زبان فارسی و تاریخ ادبیات نداره درسنامه
      ولی بقیه مباحث رو کامل داره
      ولی واژه داره میگی نه؟!برو کتاب درسی واژگان آخر کتاب رو+لیست واژگان خارج از آخر کتاب رو از داخل گاج بخون تست واژه رو راحت میزنی

2. Top | #1157
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      کدوم کتاب رو دقیقا میگی آموزش نداره؟ گاج موضوعی؟
      تو سایت خود گاج‌ ولی چیزی که من فهمیدم نوشته اموزش داره.
      ولی از دوستم پرسیدم گفت خیلی اموزش کاملی نیست و بیشتر نکات و اموزشش تو تست ها هست.
      بخاطر همین بین گاج و خیلی سبز دودل هستم.
      از ظرفی هم وقت نیست که کتابهای جدا کار کنم و مجبورم فقط رو جامع وقت بذارم.
      نه کامل نیس مثلا تو بحث لغات فقط لغات مهمو نوشته پس کتاب کمکی لازمه.

3. Top | #1158
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ʍԾɧԹʍʍԹԺ نمایش پست ها
      موضوعی زبان فارسی و تاریخ ادبیات نداره درسنامه
      ولی بقیه مباحث رو کامل داره
      ولی واژه داره میگی نه؟!برو کتاب درسی واژگان آخر کتاب رو+لیست واژگان خارج از آخر کتاب رو از داخل گاج بخون تست واژه رو راحت میزنی
      مطمینی همین لغات گاج و آخر کتاب کافیه؟یعنی سوال دیگه ای نمیدن؟!

4. Top | #1159
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ezio auditore77 نمایش پست ها
      مطمینی همین لغات گاج و آخر کتاب کافیه؟یعنی سوال دیگه ای نمیدن؟!
      منم فک میکردم باید بیشتر بخونیم
      واسه همین چند وقت پیش لقمه ی مهروماه رو خریدم ادبیات پیش رو که میخوندم لغتی رو که قبلا نخونده باشم داخلش ندیدم
      ولی خوبی لقمه این بود که درس به درس آورده بود ولی گاج1جا همه رو آورده

5. Top | #1160
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Prison Break نمایش پست ها
      من برای فیزیک یه کتاب کلی میخوام که چکیده ای از مطالب هر سه سال رو داشته باشه و تست های خوبی هم داشته باشه...

نمیخوام خیلی زیاد باشه و فقط میخوام کتابی باشه با حجم معمولی و کاربرد خوب و مناسب که شامل سال دوم و سوم و پیش باشه

چه کتابی رو پیشنهاد میکنید؟ خواهشاً اونایی که استفاده کردند فقط نظر بدند وگرنه خودمم اطلاعات کلی دارم ولی تجربه نکردم

کتاب سیب مهرو ماه کتاب خوبیه.مناسب برای مرور و جمع بندی حجم کتاب کمه. قطع مناسبی داره.ساختار کناب:1.اول یک نگاه نموداری به مهم ترین مطالب و فرمول های فصل 2. بسته های اموزشی کوتاه مختصر واما مفید 3.پس از هر بسته آموزشی چند تا تست نمونه داره 4 در.پایان هر فصل هم بین 10 تا 20 تست

من کنکوری نیستم و در مورد سایر کتب جمع بندی اطلاعی ندارم اما چون خودم این کتاب داشتم پیشنهاد کردم

6. Top | #1161
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من برای فیزیک یه کتاب کلی میخوام که چکیده ای از مطالب هر سه سال رو داشته باشه و تست های خوبی هم داشته باشه...

نمیخوام خیلی زیاد باشه و فقط میخوام کتابی باشه با حجم معمولی و کاربرد خوب و مناسب که شامل سال دوم و سوم و پیش باشه

چه کتابی رو پیشنهاد میکنید؟ خواهشاً اونایی که استفاده کردند فقط نظر بدند وگرنه خودمم اطلاعات کلی دارم ولی تجربه نکردم
      واسه الان تا93 میخواید؟اگر آره زرد مهروماه+همایش فیزیک به خاطر تستاش
      اگر واسه94میخواید اینکارو نکنید که منبع چکیده انتخاب کنید فیزیک نیاز به درک مفهوم و حل تمرین زیاد داره

7. Top | #1162
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من کنکوری 94 هستم ولی فیزیک با توجه به اینکه یکم ضعفم بیشتره نسبت به بقیه درس ها قصد دارم بیشتر وقتمو سر شیمی و ریاضی و زیست بزارم ولی فیزیک هم میخوام کار کنم اما نصف بقیه اختصاصی ها...

چون میخوام زیاد وقت بزارم روی درس های اصلی شیمی و زیست نمیخوام کتابی بگیرم که وقت نکنم بخونم و خیلی دیگه زیاد و کامل باشه...
      میخوام یه کتاب با حجم متوسط باشه و همه چیز هارو پوشش بده

8. Top | #1163
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من کنکوری 94 هستم ولی فیزیک با توجه به اینکه یکم ضعفم بیشتره نسبت به بقیه درس ها قصد دارم بیشتر وقتمو سر شیمی و ریاضی و زیست بزارم ولی فیزیک هم میخوام کار کنم اما نصف بقیه اختصاصی ها...

چون میخوام زیاد وقت بزارم روی درس های اصلی شیمی و زیست نمیخوام کتابی بگیرم که وقت نکنم بخونم و خیلی دیگه زیاد و کامل باشه...
      میخوام یه کتاب با حجم متوسط باشه و همه چیز هارو پوشش بده
      چکیده خوندن درد رو دوا نمیکنه
      چرا میخوای فرار کنی---مشاور شدم رفت-----
      همون جامع بخر بجاش اولویت بذار که1سری مباحث رو بخونی واسه1هدف(درصد)خاص نه کل فیزیک رو هر کدومو راحت تری یا نسبت به بقیه مطالب راحت تره
      1چیزو بخون ولی مفصل بخون

9. Top | #1164
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      به نظرتون تو وقت کم تابستون کتاب زیست گیاهی به زبان ادمیزاد مهر و ماه رو بگیرم یا لقمه گیاهیش؟
      اخه ژنتیکش رو هم دارم و میترسم واسه خوندن هر دو وقت کم بیارم.
      فقط ک زیست نیست.کل دروس هست.

10. Top | #1165
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام . من کنکوری 94 هستم و می خوام از تابستون به طور جدی شروع کنم . منابعی که می خوام بخرم رو نوشتم . لطفا اگر خودتون اینارو خوندید یا اطلاعات دقیق دارید بگید خوبن یا اگه نیستن چه کتابی بگیرم :
      عربی : عربی کامل گاج + درک مطلب و ترجمه و تعریب گاج ( به همین سادگی )
      دینی : جامع گاج طوسی ( آیات و نکات گاج رو هم دارم )
      زبان : بین طوسی گاج ، خیلی سبز و مبتکران موندم لطفا کمک کنید
      زبان فارسی : خودم زبان فارسی 3 خیلی سبز دارم ولی درسنامه هاش زیاد و گیج کننده و بعضا در تعارض با کتاب هست . می خوام یه کتاب دیگه بگیرم . بین زبان فارسی دریافت ( هامون سبطی ) و هفت خوان خیلی سبز موندم . می خوام هم درسنامه های خوب داشته باشه هم مباحپ رو کامل پوشش بده با تعداد تست معقول .
      ریاضی تجربی : تو جلد جامع مبتکران تالیف سعید بیاتی + جامع خیلی سبز . در مورد گاج نقره ای نظرتون چیه ؟ من خودم واسه ریاضی 2 میکرو گاج داشتم که اصلا ازش خوشم نیومد .
      شیمی : برای سه سال مبتکران + فیل مبتکران ( برا جمع بندی )
      فیزیک :بین فیزیک پیش و پایه نشر جوکار و پیش و پایه طوسی گاج موندم + معجزه فیزیک مهر و ماه
      پایه درسیم واسه همه درسا عالی . واسه زبان و فیزیک خوبه و برا ریاضی متوسط رو به بالا در حد خوب . و حتی تو آزمون های قلمچی تراز 7600آوردم . فقط خواهشا اگه در مورد اینها اطلاعات دارید نظر بدید .
      ویرایش توسط khomeini : 22 خرداد 1393 در ساعت 00:26

11. Top | #1166
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      به نظرتون تو وقت کم تابستون کتاب زیست گیاهی به زبان ادمیزاد مهر و ماه رو بگیرم یا لقمه گیاهیش؟
      اخه ژنتیکش رو هم دارم و میترسم واسه خوندن هر دو وقت کم بیارم.
      فقط ک زیست نیست.کل دروس هست.
      گیاهی مهروماه حجمش زیاده ولی ازخرید منابع دیگه بیزارت میکنه
      چون هم درسنامه هم تست عالیِ
      دوست عزیز تابستون رو با هفته ای6ساعت شروع کن و طی1ماه بیا رو8ساعت یا اگر تونستی بیار رو9ساعت
      حالا اگر تابستونت8ساعته هست پاییز بیا9
      ولی اگر تابستون9بودی پاییز همون9 بمون
      زمستون10
      بعد عید بالای10 دیگه متناسب با شرایط خودتون(این نظر منه)
      واگر بتونی اینجوری پیش بری آره میتونی بخونی

نقل قول نوشته اصلی توسط khomeini نمایش پست ها
      عربی : عربی کامل گاج + درک مطلب و ترجمه و تعریب گاج ( به همین سادگی ) ....منبعت خوبه فقط ترجمه رو نمیخواد بخری ولی درک مطلب رو بخر چون عربی کامل واسه ترجمه هیچ نقصی نداره و کاملا نیازتو برطرف میکنه

دینی : جامع گاج طوسی ( آیات و نکات گاج رو هم دارم ) ....بازم منبع خوبیه ولی میتونید از همون آیات و نکات+کتاب درسی هم واسه متن درس استفاده کنید ولی جامع دیگه همه چی رو داره

زبان : بین طوسی گاج ، خیلی سبز و مبتکران موندم لطفا کمک کنید .......مبتکران(لغت رو که بحثی توش نیست بهترین کتاب واسه لغته ولی بعضا شنیدم که میان با شبقره مقایسه میکنن و میگن گرامر رو اون بهتر گفته ولی اصلا نظر من این نیست چون اتفاقا شبقره بعضی جاها که نیازی نیست رو خیلی نکته ای ،فرمولی، حفظی گفته ولی مبتکران نه////

ریاضی تجربی : تو جلد جامع مبتکران تالیف سعید بیاتی + جامع خیلی سبز ......ریاضی پایه و پیش کوله پشتی(حواست باشه خواستی بخری پایه رو مخصوص تجربی باشه که تازه هم چاپ شده) ولی از بین این 2تا 2جلدی مبتکران ////واسه نمونه صفحه کوله پشتی هم به لینکایی که گذاشتم برو فقط نمونه صفحه ها زیر توضیحات کتاب هست و فونتشم ریزِ:
      پیش
      پایه
      شیمی : برای سه سال مبتکران + فیل مبتکران (فیل آموزشش کاملا شبیه بقیه ی کتابای بازرگانی و هست و تنها تفاوتش حذف شدن اون مناظره بین معلم و دانش آموز هست حالا اینکه میخوای بخری یا نه با خودت گفتم که آموزش فیل کامله کامله فقط تستاش کمه)ضمنا فقط واسه سوم و پیش2 دی وی دی شیمی بازرگانی هم تهیه کن........+شیمی مبتکران کتاب عالی ای هست ولی حجم تستای تالیفش زیاده از همین الان دارم میگم کله شقی نکن که میتونم همشو بزنم چون نمیشه البته استثنا هم هستن بعضی دوستان ولی خب نظر من اینه اگر کتاب تست رو میخرید تست تالیفی کار میخوای بکنی همون vitها+متن کتاب رو بزنید ولی کنکورا رو کامل...... اگر آموزش رو میخرید تستای تالیفی که آخر هر بخشی آورده کاملا کافیه فقط منبع واسه تستای کنکور هم باید داشته باشی+اینکه کتابای آموزش و تست از نظر درسنامه کاملا مشابه هستن

فیزیک : پیش و پایه طوسی گاج +معجزه فیزیک مهروماه:واسه یادگیری چندتا تکنیک و راه میانبر
      پایه درسیم خوبه و حتی تو آزمون های قلمچی رتبه 124 آوردم . فقط خواهشا اگه در مورد اینها اطلاعات دارید نظر بدید .
      توی پست با رنگ سبز توضیحاتمو نوشتم

12. Top | #1167
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ʍԾɧԹʍʍԹԺ نمایش پست ها
      گیاهی مهروماه حجمش زیاده ولی ازخرید منابع دیگه بیزارت میکنه
      چون هم درسنامه هم تست عالیِ
      دوست عزیز تابستون رو با هفته ای6ساعت شروع کن و طی1ماه بیا رو8ساعت یا اگر تونستی بیار رو9ساعت
      حالا اگر تابستونت8ساعته هست پاییز بیا9
      ولی اگر تابستون9بودی پاییز همون9 بمون
      زمستون10
      بعد عید بالای10 دیگه متناسب با شرایط خودتون(این نظر منه)
      واگر بتونی اینجوری پیش بری آره میتونی بخونی

تو پاییز که مدرسه میرم چجوری ۹ ساعت بخونم داداش؟
      ساعت ۳ تازه میرسم خونه. حداکثر بتونم ۵-۶ ساعت بخونم.

تابستون واقعا میشه انقدر خوند؟

13. Top | #1168
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نخاستم تاپیک جدا گانه بزنم.همین جا میپرسم.به نظر شما شیمی پیش تا سال 95 تغییر میکنه؟جزوی یا کلی؟
      گوش دادن به هر حرفی نمی صرفه
      رادیو زندگی رو موج منفی نمی چرخه

14. Top | #1169
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      تو پاییز که مدرسه میرم چجوری ۹ ساعت بخونم داداش؟
      ساعت ۳ تازه میرسم خونه. حداکثر بتونم ۵-۶ ساعت بخونم.

تابستون واقعا میشه انقدر خوند؟
      حالا شمارو نمیدونم ولی ما2روز بیشتر تا2نبودیم
      جدا از اون روزا بقیه رو میشهتازه مدارس معمولا4شنبه - 5شنبه پیش رو تعطیل میکنن اون روزا که میشه
      اینا هم دیگه بستگی به خودتون داره من گفتم نظر منه و میخوام امسال اجراش کنم

15. Top | #1170
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دوستان کسی جواب نمی ده ؟

صفحه 78 از 89 نخستنخست ... 6877787988 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 29 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 29 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

فیزیک، فیزیک پیش، قلمچی، كنكور، لغت معنی، مفید، منابع کنکور، مهم، مهر و ماه، موفقیت در کنکور، میکرو طبقه بندی گاج، محوری، مشکل، مطالعه، معرفی، معرفی عربی، چهارم، نوروز، هندسه، ژنتیک، کمک، کنکور، کنکور 92، کنکور 93، کنکور 94، کنکور آزمایشی، کنکور سراسری، کنکوری، کانون، کارشناسی، کارشناسی ارشد، کتاب، کتاب جمع بندی، کتاب خوب، کتاب دست دوم، گاج، گزینه 2، گزینه دو، گزینه۲، پلی، پرسش های متداول، پزشکی، آزمایشی، انتخاب رشته، ادبیات، ادغام، اساتید، استوکیومتری، برنامه ریزی، تنهایی، تب کنکور، تجربی، تست، تست درس به درس عربی، تست عربی، تصویر سازی، تغييرات، تغییرات کتب درسی، جمع بندی، جمع بندی فیزیک، جالب، جزوه، حسابان، خلاصه، خیلی سبز، دوره، دوران جمع بندی، دین وزندگی، دینی، دانش آموزان، دانشگاه، دختر، درس، درس به درس، درس خواندن، دعا، ریاضی، ریاضیات پایه، ریاضیات تجربی، ریدینگ، راهنمایی، رشته تجربی، زمین شناسی، زيست، زیست، زیست شناسی، زبان فارسی، زبان انگلیسی، سنجش، سوال، سوالات کنکور، سراسری، سردرگمی، شیمی، شیمی 2، شیمی 3، شیمی سوم، شیوه مطالعه، عبدالرضا منتظری، عربی

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن