گه ملحد و گه دَهری و کافر باشد
گه دشمن خلق و فتنه پرور باشد
باید بچشد عذاب تنهایی را
مردی که ز عصر خود فراتر باشد
دکتر شفیعی کدکنی
ویرایش توسط hossein1377 : 05 خرداد 1393 در ساعت 21:41
باید بچشد عذاب تنهایی را
دکتر شفیعی کدکنی
ببین داش من 5 کتاب جامع معرفی میکنم :
شبقره (دکتر کیا سالار ) ، مبتکران(دکتر اناری)، خیلی سبز (دکتر جابری)،مهروماه(معدن نژاد)،گاج(عظیمی)
و کتاب در مطلب
درک مطلب به زبان ساده =مبتکران
نترسیم از متن =شبقره
end reading=خیلی سبز
=========
بهترین کتاب ها اینا هستن همشون هم استفاده کننده ای های دارن که زبان 100 زدن
بهترین از نظرِ خودم رو پررنگ کردم
اما پسر خاله خودم با کتاب های خیلی سبز 100 زد
موفق باشید :-)
===========
بخاطر این منابع مختلف معرفی کردم تا خودتون تصمیم بگیرید کدوم بهتره اما نظر شخصیم هم گفتم![]()
باید بچشد عذاب تنهایی را
دکتر شفیعی کدکنی
گوش دادن به هر حرفی نمی صرفه
رادیو زندگی رو موج منفی نمی چرخه
سلام
چندتا سوال اساسی داشتم.ممنون میشم جواب بدین.
1- من شیمی سوم رو خیلی سبز دارم و شیمی دوم کتابی ندارم. میخوام تو تابستون پایه رو جمع کنم یعنی دوم و سوم. واسه همین نمیخوام جدا دوم و پیش رو بگیرم.به نظرتون تو این وقت کم جامع بگیرم بهتر نیست؟ کدوم شیمی جامع بهتره؟
2- واسه زیست حتما باید یکی از کتابهای گیاهی رو بخرم؟
واسه ژنتیک هم لطفا بگین مهر و ماه رو بگیرم کفایت میکنه؟ نیاز به چیز دیگه ای نیست؟
3- بین ادبیات موضوعی گاج و جامع خیلی سبز چه فرقی هست؟ موضوعی گاج درس نامه کامل واسه قرابت و آرایه و اینا داره؟ آخه خیلی سبز واسه آرایه و قرابت درسنامه نداره و فقط پاسخ تشریحی هست.
1-ببین کتاب آموزش(نه تست که2جلدی هست) مبتکران یه سری تستای تالیفی که به نظر من تقریبا کافی هم هستن رو آخر هر بخشی که آموزش داده، آورده(هرفصل رو تو چند بخش آموزش داده-یعنی واسه1فصل چند مجموعه تست تالیفی داره)-شما میتونید از این کتاب استفاده کنین و دیگه تستای تالیفی بیشتر هم نزنی و بجاش از آبی قلم چی استفاده کنی و تستای کنکور رو بزنی
یا اینکه خودت گفتی!!!شیمی جامع انتخاب کنی که فک کنم کلا2تا شیمی جامع خوب باشه شبقره و مهروماه که مهروماه بهتره
البته درسنامه های هردوشون اونقدرا خوب نیست ولی بازم مهروماه بهتره البته...
اگر قصد داری جامع بخری فیل شیمی هم بخر که آموزش رو از اون داشته باشی و تست رو از مهروماه
2-حتما نه،اگر با منبعی که در نظر دارید میخونید و نتیجه میگیرید هیچ نیازی نیست ولی گیاهی مهروماه از نظر تست و درسنامه عالی عمل کرده
ژنتیک هم اگر الگو بخری واسه سوم/ نه مهروماه رو نخر دیگه /ولی اگر نمیخری مهروماه خوب و کافیِ
3-یکی از فرقاشو خودت گفتی اینکه موضوعی گاج واسه قرابت و آرایه هم درسنامه داره ولی خیلی سبز فقط زبان فارسی درسنامه داره حالا در مقابل گاج درسنامه واسه زبان فارسی نداره ولی با خوندن کتاب +تست گاج+بررسی قدم به قدم پاسخ گاج درسنامه زبان فارسی هم کنارته ولی اگر میخوای درسنامه داشته باشی برو سراغ زبان فارسی الگو
اول تشکر میکنم که با حوصله همه سوالام رو دقیق جواب دادین.
احتمال داره واسه شیمی دی وی دی های مبتکران (بازرگانی) رو بخرم. با این حال جامع مهر و ماه به تنهایی به عنوان تست و کار بیشتر کفایت میکنه؟اگر قصد داری جامع بخری فیل شیمی هم بخر که آموزش رو از اون داشته باشی و تست رو از مهروماه
واسه زبان فارسی مشکلی نیست چون واسه هامون سبطی (دریافت) رو دارم.3-یکی از فرقاشو خودت گفتی اینکه موضوعی گاج واسه قرابت و آرایه هم درسنامه داره ولی خیلی سبز فقط زبان فارسی درسنامه داره حالا در مقابل گاج درسنامه واسه زبان فارسی نداره ولی با خوندن کتاب +تست گاج+بررسی قدم به قدم پاسخ گاج درسنامه زبان فارسی هم کنارته ولی اگر میخوای درسنامه داشته باشی برو سراغ زبان فارسی الگو
درسنامه های گاج موضوعی کامل هست و دیگه نیازی به تک کتاب واسه قرابت یا آرایه ندارم؟ و اینکه گاج دیگه درس به درس نداره درسته؟
باید بچشد عذاب تنهایی را
دکتر شفیعی کدکنی
من برای فیزیک یه کتاب کلی میخوام که چکیده ای از مطالب هر سه سال رو داشته باشه و تست های خوبی هم داشته باشه...
نمیخوام خیلی زیاد باشه و فقط میخوام کتابی باشه با حجم معمولی و کاربرد خوب و مناسب که شامل سال دوم و سوم و پیش باشه
چه کتابی رو پیشنهاد میکنید؟ خواهشاً اونایی که استفاده کردند فقط نظر بدند وگرنه خودمم اطلاعات کلی دارم ولی تجربه نکردم
کدوم کتاب رو دقیقا میگی آموزش نداره؟ گاج موضوعی؟
تو سایت خود گاج ولی چیزی که من فهمیدم نوشته اموزش داره.
ولی از دوستم پرسیدم گفت خیلی اموزش کاملی نیست و بیشتر نکات و اموزشش تو تست ها هست.
بخاطر همین بین گاج و خیلی سبز دودل هستم.
از ظرفی هم وقت نیست که کتابهای جدا کار کنم و مجبورم فقط رو جامع وقت بذارم.
خواهش
آره تستای تالیفی خوب و کافی ای داره آخرش هم کنکور رو شامل شده
ضمنا دی وی دی شیمی بازرگانی خواستی بگیری فقط سوم و پیش2 رو بگیر اونا خیلی قدیمی وقت گیر و بی کیفیتن و اینکه بازرگانی توی دوم و پیش2 کامل بر اساس کتاب فیل درس میدهپس اونو بخری از جزوه نویسی راحتی همینطور کتاب انسجام بیشتری داره
ادبیات موضوعی ساختارش بر اساس قرابت،زبان فارسی،آرایه،واژه،املا و تاریخ ادبیات هست یعنی بحث به بحث نگارش شده
ولی هر بخشی هم خودش1ساختاری داره
قرابت:
درس به درس مفاهیم رو بررسی کرده و تست آورده(از کتاب پیش شروع کرده بعد سوم بعدش قرابت زبان فارسی بعدشم دوم در آخر هم1آزمون خیلی جامع و ترکیبی از قرابت)
زبان فارسی:
تستایی که آورده بر اساس تیپ بندی تستای سراسری هست
آرایه رو هم هر کدومو تک تک بررسی کرده و درسنامه داره و تستاشو آورده+چند تا بخش هم آخرش تست ترکیبی از همه نوع تیپ تستا آورده واسه آخر کار
تو قسمت واژه رفته هر کتاب رو کامل آورده و آخرش کتابارو باهم ترکیب کرده و تستایی از همه ی ادبیات دبیرستان رو مخلوط گذاشته تا نوش جون کنی
املا هم میشه گفت رو حساب تیپ بندی سوالا و درسنامه ی املای زبان فارسی تست آورده
تاریخ ادبیاتش هم مثل واژه هست ساختارش
مقایسه ای مینویسم:
موضوعی گاج>موضوعی الگو>جامع خیلی سبز>میکرو گاج>5گنج مهروماه------پنج گنج از همون اول زبان فارسی شو خیلی خوب بین دانش آموزا جا انداخت ولی واسه بقیه ی مباحث زیاد جالب نبود
![]()
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 8 مهمان)