X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 77 از 89 نخستنخست ... 6776777887 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1,141 به 1,155 از 1322
    1. Top | #1141
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 0035 نمایش پست ها
      یه سوال دیگه:به نظرتون زبان جامع چی بگیرم؟گاج,خیلی سبز یا مبتکران؟
      سطحتون در چ حد هست ؟؟
      گه ملحد و گه دَهری و کافر باشد
      گه دشمن خلق و فتنه پرور باشد
      باید بچشد عذاب تنهایی را
      مردی که ز عصر خود فراتر باشد

دکتر شفیعی کدکنی
      ویرایش توسط hossein1377 : 05 خرداد 1393 در ساعت 21:41

2. Top | #1142
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط reza.12 نمایش پست ها
      سلام ! میخواستم بدونم میشه از سایت تخته سیاه خرید کرد یا نه ؟
      اینترنتی خیر ولی میتونی به دفترشون زنگ بزنی بگی
      باید بچشد عذاب تنهایی را

دکتر شفیعی کدکنی

3. Top | #1143
      کاربر انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hossein1377 نمایش پست ها
      سطحتون در چ حد هست ؟؟
      نسبتا قوی هستم و کتاب برای درصد بالای 75-80 میخوام

4. Top | #1144
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نسبتا قوی هستم و کتاب برای درصد بالای 75-80 میخوام
      ببین داش من 5 کتاب جامع معرفی میکنم :

شبقره (دکتر کیا سالار ) ، مبتکران(دکتر اناری)، خیلی سبز (دکتر جابری)،مهروماه(معدن نژاد)،گاج(عظیمی)

و کتاب در مطلب

درک مطلب به زبان ساده =مبتکران
      نترسیم از متن =شبقره
      end reading=خیلی سبز

=========
      بهترین کتاب ها اینا هستن همشون هم استفاده کننده ای های دارن که زبان 100 زدن

بهترین از نظرِ خودم رو پررنگ کردم

اما پسر خاله خودم با کتاب های خیلی سبز 100 زد

موفق باشید :-)

===========
      بخاطر این منابع مختلف معرفی کردم تا خودتون تصمیم بگیرید کدوم بهتره اما نظر شخصیم هم گفتم
      باید بچشد عذاب تنهایی را

دکتر شفیعی کدکنی

5. Top | #1145
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      آره ولی شنیدم فیزیک3 به اندازه 2 خوب نیست و انگار خیلی سبز خیلی قوی تره.البته با توجه به اینکه بخاطر ضعف معلممون واقعا فیزیک 2 ضعیفم و شاید بخوام پایه گاجو علاوه بر الگو دوم که دارم بگیرم.با این حال پایه گاجو بگیرم یا سوم خیلی سبز یا خود گاج؟
      اگه واسه دوم الگو داری.یا اونو بخون یا گاج رو.اصلا هم چند منبعی نباش.من خودم معلمم ضعیف درس مبده ولی با الگو فهمیدم فیزیک چیه.تو میتونی بری سایت خیلی سبز اون رو هم ببینی.من ندیدم و نمیتونم نظر بدم.ولی خوب تعریف گاج رو هم شنیدم.
      گوش دادن به هر حرفی نمی صرفه
      رادیو زندگی رو موج منفی نمی چرخه

6. Top | #1146
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط reza.12 نمایش پست ها
      سلام ! میخواستم بدونم میشه از سایت تخته سیاه خرید کرد یا نه ؟
      نه نمیشه!تماس بگیر بعد شماره میدن میری بانک پرداخت میکنی+۵تومن پول پست

7. Top | #1147
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام
      چندتا سوال اساسی داشتم.ممنون میشم جواب بدین.

1- من شیمی سوم رو خیلی سبز دارم و شیمی دوم کتابی ندارم. میخوام تو تابستون پایه رو جمع کنم یعنی دوم و سوم. واسه همین نمیخوام جدا دوم و پیش رو بگیرم.به نظرتون تو این وقت کم جامع بگیرم بهتر نیست؟ کدوم شیمی جامع بهتره؟

2- واسه زیست حتما باید یکی از کتابهای گیاهی رو بخرم؟
      واسه ژنتیک هم لطفا بگین مهر و ماه رو بگیرم کفایت میکنه؟ نیاز به چیز دیگه ای نیست؟

3- بین ادبیات موضوعی گاج و جامع خیلی سبز چه فرقی هست؟ موضوعی گاج درس نامه کامل واسه قرابت و آرایه و اینا داره؟ آخه خیلی سبز واسه آرایه و قرابت درسنامه نداره و فقط پاسخ تشریحی هست.

8. Top | #1148
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط T@H@76 نمایش پست ها
      سلام
      چندتا سوال اساسی داشتم.ممنون میشم جواب بدین.

1- من شیمی سوم رو خیلی سبز دارم و شیمی دوم کتابی ندارم. میخوام تو تابستون پایه رو جمع کنم یعنی دوم و سوم. واسه همین نمیخوام جدا دوم و پیش رو بگیرم.به نظرتون تو این وقت کم جامع بگیرم بهتر نیست؟ کدوم شیمی جامع بهتره؟

2- واسه زیست حتما باید یکی از کتابهای گیاهی رو بخرم؟
      واسه ژنتیک هم لطفا بگین مهر و ماه رو بگیرم کفایت میکنه؟ نیاز به چیز دیگه ای نیست؟

3- بین ادبیات موضوعی گاج و جامع خیلی سبز چه فرقی هست؟ موضوعی گاج درس نامه کامل واسه قرابت و آرایه و اینا داره؟ آخه خیلی سبز واسه آرایه و قرابت درسنامه نداره و فقط پاسخ تشریحی هست.
      1-ببین کتاب آموزش(نه تست که2جلدی هست) مبتکران یه سری تستای تالیفی که به نظر من تقریبا کافی هم هستن رو آخر هر بخشی که آموزش داده، آورده(هرفصل رو تو چند بخش آموزش داده-یعنی واسه1فصل چند مجموعه تست تالیفی داره)-شما میتونید از این کتاب استفاده کنین و دیگه تستای تالیفی بیشتر هم نزنی و بجاش از آبی قلم چی استفاده کنی و تستای کنکور رو بزنی
      یا اینکه خودت گفتی!!!شیمی جامع انتخاب کنی که فک کنم کلا2تا شیمی جامع خوب باشه شبقره و مهروماه که مهروماه بهتره
      البته درسنامه های هردوشون اونقدرا خوب نیست ولی بازم مهروماه بهتره البته...
      اگر قصد داری جامع بخری فیل شیمی هم بخر که آموزش رو از اون داشته باشی و تست رو از مهروماه

2-حتما نه،اگر با منبعی که در نظر دارید میخونید و نتیجه میگیرید هیچ نیازی نیست ولی گیاهی مهروماه از نظر تست و درسنامه عالی عمل کرده
      ژنتیک هم اگر الگو بخری واسه سوم/ نه مهروماه رو نخر دیگه /ولی اگر نمیخری مهروماه خوب و کافیِ

3-یکی از فرقاشو خودت گفتی اینکه موضوعی گاج واسه قرابت و آرایه هم درسنامه داره ولی خیلی سبز فقط زبان فارسی درسنامه داره حالا در مقابل گاج درسنامه واسه زبان فارسی نداره ولی با خوندن کتاب +تست گاج+بررسی قدم به قدم پاسخ گاج درسنامه زبان فارسی هم کنارته ولی اگر میخوای درسنامه داشته باشی برو سراغ زبان فارسی الگو

9. Top | #1149
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اول تشکر میکنم که با حوصله همه سوالام رو دقیق جواب دادین.

اگر قصد داری جامع بخری فیل شیمی هم بخر که آموزش رو از اون داشته باشی و تست رو از مهروماه
      احتمال داره واسه شیمی دی وی دی های مبتکران (بازرگانی) رو بخرم. با این حال جامع مهر و ماه به تنهایی به عنوان تست و کار بیشتر کفایت میکنه؟

3-یکی از فرقاشو خودت گفتی اینکه موضوعی گاج واسه قرابت و آرایه هم درسنامه داره ولی خیلی سبز فقط زبان فارسی درسنامه داره حالا در مقابل گاج درسنامه واسه زبان فارسی نداره ولی با خوندن کتاب +تست گاج+بررسی قدم به قدم پاسخ گاج درسنامه زبان فارسی هم کنارته ولی اگر میخوای درسنامه داشته باشی برو سراغ زبان فارسی الگو
      واسه زبان فارسی مشکلی نیست چون واسه هامون سبطی (دریافت) رو دارم.
      درسنامه های گاج موضوعی کامل هست و دیگه نیازی به تک کتاب واسه قرابت یا آرایه ندارم؟ و اینکه گاج دیگه درس به درس نداره درسته؟

10. Top | #1150
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      همچنین نظرتون درباره ادبیات پنج گنج مهر و ماه چیه؟

11. Top | #1151
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      5 گنج + ادبیات موضوعی گاج + ادبیات جامع خیلی سبز اینا بهترین کتابای جامع ادبیات هستن

شما میتونید در کتاب خونه مقایسه شون کنید

نظر بنده بیشتر رو موضوعی هس

البته نظر شخصیه انتخاب کتاب
      باید بچشد عذاب تنهایی را

دکتر شفیعی کدکنی

12. Top | #1152
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام دوست عزیز این کتابو ندیدم ولی موضوعی گاجو دارم عالیه!اصن تو خریدش شک نکن...این کتاب مباحث زبان فارسی٬لغات و تاریخ ادبیات آموزش نداده پس کتاب مستقل باید بگیری(املا٬زبان فارسی همین دریافت لغات اگه وقت داری:گاج اگه نه:مهروماه تاریخ ادبیات:تخته سیاه املا:دریافت)

13. Top | #1153
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من برای فیزیک یه کتاب کلی میخوام که چکیده ای از مطالب هر سه سال رو داشته باشه و تست های خوبی هم داشته باشه...

نمیخوام خیلی زیاد باشه و فقط میخوام کتابی باشه با حجم معمولی و کاربرد خوب و مناسب که شامل سال دوم و سوم و پیش باشه

چه کتابی رو پیشنهاد میکنید؟ خواهشاً اونایی که استفاده کردند فقط نظر بدند وگرنه خودمم اطلاعات کلی دارم ولی تجربه نکردم

14. Top | #1154
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ezio auditore77 نمایش پست ها
      سلام دوست عزیز این کتابو ندیدم ولی موضوعی گاجو دارم عالیه!اصن تو خریدش شک نکن...این کتاب مباحث زبان فارسی٬لغات و تاریخ ادبیات آموزش نداده پس کتاب مستقل باید بگیری(املا٬زبان فارسی همین دریافت لغات اگه وقت داری:گاج اگه نه:مهروماه تاریخ ادبیات:تخته سیاه املا:دریافت)
      کدوم کتاب رو دقیقا میگی آموزش نداره؟ گاج موضوعی؟
      تو سایت خود گاج‌ ولی چیزی که من فهمیدم نوشته اموزش داره.
      ولی از دوستم پرسیدم گفت خیلی اموزش کاملی نیست و بیشتر نکات و اموزشش تو تست ها هست.
      بخاطر همین بین گاج و خیلی سبز دودل هستم.
      از ظرفی هم وقت نیست که کتابهای جدا کار کنم و مجبورم فقط رو جامع وقت بذارم.

15. Top | #1155
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اول تشکر میکنم که با حوصله همه سوالام رو دقیق جواب دادین.

احتمال داره واسه شیمی دی وی دی های مبتکران (بازرگانی) رو بخرم. با این حال جامع مهر و ماه به تنهایی به عنوان تست و کار بیشتر کفایت میکنه؟

واسه زبان فارسی مشکلی نیست چون واسه هامون سبطی (دریافت) رو دارم.
      درسنامه های گاج موضوعی کامل هست و دیگه نیازی به تک کتاب واسه قرابت یا آرایه ندارم؟ و اینکه گاج دیگه درس به درس نداره درسته؟
      خواهش
      آره تستای تالیفی خوب و کافی ای داره آخرش هم کنکور رو شامل شده
      ضمنا دی وی دی شیمی بازرگانی خواستی بگیری فقط سوم و پیش2 رو بگیر اونا خیلی قدیمی وقت گیر و بی کیفیتن و اینکه بازرگانی توی دوم و پیش2 کامل بر اساس کتاب فیل درس میدهپس اونو بخری از جزوه نویسی راحتی همینطور کتاب انسجام بیشتری داره
      ادبیات موضوعی ساختارش بر اساس قرابت،زبان فارسی،آرایه،واژه،املا و تاریخ ادبیات هست یعنی بحث به بحث نگارش شده
      ولی هر بخشی هم خودش1ساختاری داره
      قرابت:
      درس به درس مفاهیم رو بررسی کرده و تست آورده(از کتاب پیش شروع کرده بعد سوم بعدش قرابت زبان فارسی بعدشم دوم در آخر هم1آزمون خیلی جامع و ترکیبی از قرابت)
      زبان فارسی:
      تستایی که آورده بر اساس تیپ بندی تستای سراسری هست
      آرایه رو هم هر کدومو تک تک بررسی کرده و درسنامه داره و تستاشو آورده+چند تا بخش هم آخرش تست ترکیبی از همه نوع تیپ تستا آورده واسه آخر کار
      تو قسمت واژه رفته هر کتاب رو کامل آورده و آخرش کتابارو باهم ترکیب کرده و تستایی از همه ی ادبیات دبیرستان رو مخلوط گذاشته تا نوش جون کنی
      املا هم میشه گفت رو حساب تیپ بندی سوالا و درسنامه ی املای زبان فارسی تست آورده
      تاریخ ادبیاتش هم مثل واژه هست ساختارش

مقایسه ای مینویسم:
      موضوعی گاج>موضوعی الگو>جامع خیلی سبز>میکرو گاج>5گنج مهروماه ------پنج گنج از همون اول زبان فارسی شو خیلی خوب بین دانش آموزا جا انداخت ولی واسه بقیه ی مباحث زیاد جالب نبود

صفحه 77 از 89 نخستنخست ... 6776777887 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 8 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

فیزیک، فیزیک پیش، قلمچی، كنكور، لغت معنی، مفید، منابع کنکور، مهم، مهر و ماه، موفقیت در کنکور، میکرو طبقه بندی گاج، محوری، مشکل، مطالعه، معرفی، معرفی عربی، چهارم، نوروز، هندسه، ژنتیک، کمک، کنکور، کنکور 92، کنکور 93، کنکور 94، کنکور آزمایشی، کنکور سراسری، کنکوری، کانون، کارشناسی، کارشناسی ارشد، کتاب، کتاب جمع بندی، کتاب خوب، کتاب دست دوم، گاج، گزینه 2، گزینه دو، گزینه۲، پلی، پرسش های متداول، پزشکی، آزمایشی، انتخاب رشته، ادبیات، ادغام، اساتید، استوکیومتری، برنامه ریزی، تنهایی، تب کنکور، تجربی، تست، تست درس به درس عربی، تست عربی، تصویر سازی، تغييرات، تغییرات کتب درسی، جمع بندی، جمع بندی فیزیک، جالب، جزوه، حسابان، خلاصه، خیلی سبز، دوره، دوران جمع بندی، دین وزندگی، دینی، دانش آموزان، دانشگاه، دختر، درس، درس به درس، درس خواندن، دعا، ریاضی، ریاضیات پایه، ریاضیات تجربی، ریدینگ، راهنمایی، رشته تجربی، زمین شناسی، زيست، زیست، زیست شناسی، زبان فارسی، زبان انگلیسی، سنجش، سوال، سوالات کنکور، سراسری، سردرگمی، شیمی، شیمی 2، شیمی 3، شیمی سوم، شیوه مطالعه، عبدالرضا منتظری، عربی

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن