موضوعی زبان فارسی و تاریخ ادبیات نداره درسنامه
ولی بقیه مباحث رو کامل داره:)
ولی واژه داره میگی نه؟!برو کتاب درسی واژگان آخر کتاب رو+لیست واژگان خارج از آخر کتاب رو از داخل گاج بخون تست واژه رو راحت میزنی:)
نمایش نسخه قابل چاپ
کتاب سیب مهرو ماه کتاب خوبیه.مناسب برای مرور و جمع بندی حجم کتاب کمه. قطع مناسبی داره.ساختار کناب:1.اول یک نگاه نموداری به مهم ترین مطالب و فرمول های فصل 2. بسته های اموزشی کوتاه مختصر واما مفید 3.پس از هر بسته آموزشی چند تا تست نمونه داره 4 در.پایان هر فصل هم بین 10 تا 20 تست
من کنکوری نیستم و در مورد سایر کتب جمع بندی اطلاعی ندارم اما چون خودم این کتاب داشتم پیشنهاد کردم
من کنکوری 94 هستم ولی فیزیک با توجه به اینکه یکم ضعفم بیشتره نسبت به بقیه درس ها قصد دارم بیشتر وقتمو سر شیمی و ریاضی و زیست بزارم ولی فیزیک هم میخوام کار کنم اما نصف بقیه اختصاصی ها...
چون میخوام زیاد وقت بزارم روی درس های اصلی شیمی و زیست نمیخوام کتابی بگیرم که وقت نکنم بخونم و خیلی دیگه زیاد و کامل باشه...
میخوام یه کتاب با حجم متوسط باشه و همه چیز هارو پوشش بده
به نظرتون تو وقت کم تابستون کتاب زیست گیاهی به زبان ادمیزاد مهر و ماه رو بگیرم یا لقمه گیاهیش؟
اخه ژنتیکش رو هم دارم و میترسم واسه خوندن هر دو وقت کم بیارم.
فقط ک زیست نیست.کل دروس هست.
سلام . من کنکوری 94 هستم و می خوام از تابستون به طور جدی شروع کنم . منابعی که می خوام بخرم رو نوشتم . لطفا اگر خودتون اینارو خوندید یا اطلاعات دقیق دارید بگید خوبن یا اگه نیستن چه کتابی بگیرم :
عربی : عربی کامل گاج + درک مطلب و ترجمه و تعریب گاج ( به همین سادگی )
دینی : جامع گاج طوسی ( آیات و نکات گاج رو هم دارم )
زبان : بین طوسی گاج ، خیلی سبز و مبتکران موندم لطفا کمک کنید
زبان فارسی : خودم زبان فارسی 3 خیلی سبز دارم ولی درسنامه هاش زیاد و گیج کننده و بعضا در تعارض با کتاب هست . می خوام یه کتاب دیگه بگیرم . بین زبان فارسی دریافت ( هامون سبطی ) و هفت خوان خیلی سبز موندم . می خوام هم درسنامه های خوب داشته باشه هم مباحپ رو کامل پوشش بده با تعداد تست معقول .
ریاضی تجربی : تو جلد جامع مبتکران تالیف سعید بیاتی + جامع خیلی سبز . در مورد گاج نقره ای نظرتون چیه ؟ من خودم واسه ریاضی 2 میکرو گاج داشتم که اصلا ازش خوشم نیومد .
شیمی : برای سه سال مبتکران + فیل مبتکران ( برا جمع بندی )
فیزیک :بین فیزیک پیش و پایه نشر جوکار و پیش و پایه طوسی گاج موندم + معجزه فیزیک مهر و ماه
پایه درسیم واسه همه درسا عالی . واسه زبان و فیزیک خوبه و برا ریاضی متوسط رو به بالا در حد خوب . و حتی تو آزمون های قلمچی تراز 7600آوردم . فقط خواهشا اگه در مورد اینها اطلاعات دارید نظر بدید .
گیاهی مهروماه حجمش زیاده ولی ازخرید منابع دیگه بیزارت میکنه:)
چون هم درسنامه هم تست عالیِ
دوست عزیز تابستون رو با هفته ای6ساعت شروع کن و طی1ماه بیا رو8ساعت یا اگر تونستی بیار رو9ساعت
حالا اگر تابستونت8ساعته هست پاییز بیا9
ولی اگر تابستون9بودی پاییز همون9 بمون
زمستون10
بعد عید بالای10 دیگه متناسب با شرایط خودتون(این نظر منه)
واگر بتونی اینجوری پیش بری آره میتونی بخونی
توی پست با رنگ سبز توضیحاتمو نوشتم
نخاستم تاپیک جدا گانه بزنم.همین جا میپرسم.به نظر شما شیمی پیش تا سال 95 تغییر میکنه؟جزوی یا کلی؟
دوستان کسی جواب نمی ده ؟