معجـزه فیـزیک مهرومـآهُ بگـیرم ؟ چقدر مطالب رو پـوشش داده ؟ چـه درصدی رو میشه باهاش کسب کـرد ؟
من برای رسیدن به آرامش،
تنها به تکرار اسم تو بسنده خواهم کرد .
انتخاب منبع کاملا سلیقه ایه ولی خیلی سبز ویرایش جدید پیش 2 ساختارش بهتر شده و منبع جمع و جورتر و کاملی هم هست
خودت هر دوتا رو ببین با هرکدوم بهتر خو گرفتی بگیرش
چون هردوتا منبع کاملا استانداردی هستن
ضمنا دریافت هم کتاب پیش 2 رو به قلم مهندس ذهبی منتشر کرده ولی چون ندیدمش نظری در موردش ندارم اگه خواستی اونم یه نگاه بنداز چون مولف خیلی بزرگی داره
فیزیک تا الان خوندی؟؟!! اگه نه که من میگم نگیر!!!
مطالب رو که کامل پوشش داده اما مثل بعضی کتابای جمع بندی نیست که اگه از صفر هم شروع کنی بتونی نتیجه ی خوب بگیری، البته بعضیا شدیدن عاشقش شدن و حتی خوده مولف هم زیاد تعریف کرده که اینو بخون همه سوالاتو جواب بده!!!
ولی به نظره من اگه فیزیک خوب نخوندی شاید به مشکل بخوری
اما اگه فیزیک خوب خوندی یکی از بهترین گزینه ها برات همین کتابِ. هرچند که به نظرم بعضی فصلارو میتونست بهتر بگه!
نظر شخصی!
ژان وال ژان: مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان بردند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم! این دیگر چه دنیاییست!!!
بینوایان-ویکتور هوگو
من برای رسیدن به آرامش،
تنها به تکرار اسم تو بسنده خواهم کرد .
ویرایش توسط Farzaneh15 : 20 فروردین 1393 در ساعت 15:13
سلام
زیست و شیمی و فیزیک کنکور واسه کسی که تازه شروع کرده و داوطلب 93 هست چی بهتره؟
یه چیزی که تو این مدت بهترین استفاده رو کرد
فیزیک میخواستم کتاب جدید مهر و ماه (معجزه فیزیک) رو بگیرم چطوره؟
ویرایش توسط hamid_1375 : 20 فروردین 1393 در ساعت 20:16
سلام حمید جون
به نظرم زیست کتاب خیلی سبز رو بگیر درسنامه هاشون رو هم بخون
برای جمع بندی کتاب مهروماه رو بگیر
کتابای خوبین
ولی فیزیک و شیمی زیاد در جریان کتاب ها نیستم
سلام من کنکوری 94 ام تمرکزم رو نهایی اما دارم لیست کتابای که میخوام جمع میکنم که نمایشگاه کتاب یا بعد از امتحانا تهیشون کنم ممنون میشه درباره کتابایی که انتخاب کردم نظر بدین
ادبیات:قرابت و زبان فارسی نشر دریافت ارایه و املا و لغت و تاریخ ادبیات الگو
عربی: بین جامع خیلی سبز والگو موندم عربیم در حد 50%
دینی: جامع الگو
زبان:جامع الگو ، خیلی سبز یا مبتکران نمیدون کدوم انتخاب کنم زبانم خوبه و وقت زیادی براش نمیذارم
دیف و پایه:تخته سیاه
هنسه پایه: دریافت
هنسه تحلیلی:؟
جبر و گسسته:فار اما معلم پیشمون خوشخوان کار میکنه نظر شما چیه
فیزیک:پایه و پیش میکرو گاح
شیمی:مبتکران و خیلی سبز
میتونی از ادغام زرد مهروماه+معجزه استفاده کنی
فیزیک رو که توی نقل از فرزانه خانوم گفتم
زیست:همایش دریافت
شیمی:اگربجنبی فیل شیمی مبتکران اگر نمی جنبی زرد مهروماه
چون تجربی ام درباره ی اختصاصی شما نظری ندارم ولی:
ادبیات:با منابعت موافقم چون منابع خوبی هستن ولی ادبیات موضوعی گاج+زبان فارسی دریافت رو بیشتر میپسندم+املا و لغت مهروماه همون کتاب کوچیکه ها::::دریافت قرابت خوبی داره ولی گاج هم تمام خوبی هاشو داره و وقت کمتری ازت میگیره و تستای باحال تری هم داره
عربی:چجوری بین این2تا موندی من نمیدونم چون الگو جامعش اصلا آموزش نداره وتست هست کلن نظر من عربی جامع خیلی سبز یا میکرو گاج
دینی:همه ی منابع دینی خوب هستن و انتخاب سخته و باید بر این اساس که عشقت میکشه کدوم رو بخری بری یکیشونو بخری
زبان:مبتکران
فیزیک: هم منابعت رو قبول دارم ولی واسه پیش میتونی از فیزیک پیش دریافت هم استفاده کنی ولی تستای گاج بهترن با اینحال فقط گاج هم کافیه ولی دریافت خیلی خوب مفهوم رو گفته و توضیح داده
شیمی:دوستان خواهشن شتاب زده عمل نکنید
من یکی از همونا بودم که میگفتم مبتکران هر چی تست داشته باشه همشو میرسم بزنم و...
ولی الان نظرم عوض شده))
به نظرم سوم و پیش رو مبتکران رو بخر رو ضمنا توی پیش 2 فقط تستای vit و کتاب درسی رو بزنید:::از شیمی های خیلی سبز هم من خوشم نیمد اشتیاقی بهش نداشتم
ولی دوم رو به نظرم گاج یا فار انتخاب کنید![]()
در حال حاضر 41 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 41 مهمان)