آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 38 از 78 نخستنخست ... 2837383948 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 556 به 570 از 1170
    1. Top | #556
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      قضیه ی 4 نیم سال تحصیلی در دانشگاه پیام نور مربوط به قبل از قانون جدید سربازیه.اون زمان فقط انصراف و تمدید مجدد معافیت تحصیلی از دانشگاه پیام نور مقدور بود اونم تازه با اجازه نظام وظیفه ( ممکن بود اصلا اجازه ندن )
      البته متاسفانه هنوز قانون قبلی رو ار سایت پیام نور برنداشتن
      طبق قانون جدید برای تمام دانشگاه ها شما میتونی در سنوات مجاز تحصیلی (برای کارشناسی 5 سال ) انصراف بدی و معافیت تحصیلیت تمدید شه.اصلا می تونی ترم آخر انصراف و در رشته جدید ادامه تحصیل بدی فقط نباید از مقطع قبلی فارغ التحصیل بشی و از تاریخ انصرافت بیشتر از یک سال نگذشته باشه

ویرایش توسط Unknown Soldier : 04 خرداد 1393 در ساعت 11:02

2. Top | #557
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      پس یعنی خیالم راحت باشه ؟

3. Top | #558
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 4GB نمایش پست ها
      با سلام . من متولد خرداد 75 هستم چند روز دیگه انشاالله تولدمه . ولی شنیدم باید یک درس رو بندازم الان من چیکار کنم ? روز تولدم تعطیله ( مبعث ) روز بعدشم آخرین امتحانمونه الان من چیکار کنم ? میشه بعد کنکور برم واسه کاراش یا ????!?!?!?

سلام.به سلامتی!مبارک باشه.کیک یادت نره بدیموناشما 1 خرداد 93 مشمول میشید.اما چون پس از تاریخ مشمولیت یعنی 31خرداد 93 فارغ التحصیل خواهید شد،تا شهریور سال 1394 فرصت معرفی دارید.احتیاجی هم به انداختن درسی ندارید.موفق باشی

هزینه مشاوره :30صلوات «نفرستی مدیوووووووووونی»
      پاسخ به سوالات سربازی

4. Top | #559
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام من متولد بهمن ۷۴ هستم و امسال پیش دانشگاهی هستم اگه خدایی نکرده کنکور رو خراب کنم سال دیگه تکلیف چیه باید درسی بندازم یا با همه ی درسای قبولی میتونم برای سال دیگه هم کنکور بدم ؟

Sent from my iPad using Tapatalk
      ........ و خداوند به هر کاری تواناست ............
      فروش کتب تستی و تشریحی سال دوم ، سوم و پیش ریاضی با 50 % تخفیف
      http://forum.konkur.in/thread15834.html

دانشجویان مهندسی پزشکی http://www.TJBME.ir

فروش کتب تستی و تشریحی سال دوم ، سوم و پیش ریاضی با 50 % تخفیف
      http://forum.konkur.in/thread15834.html

5. Top | #560
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط imohammad نمایش پست ها
      سلام من متولد بهمن ۷۴ هستم و امسال پیش دانشگاهی هستم اگه خدایی نکرده کنکور رو خراب کنم سال دیگه تکلیف چیه باید درسی بندازم یا با همه ی درسای قبولی میتونم برای سال دیگه هم کنکور بدم ؟

سلام.شما 1 بهمن 92 مشمول حساب شده اید.ان شاء ا... اگه در خرداد 93 فارغ التحصیل بشید تا شهریور ماه سال 94 فرصت معرفی دارید.پس میتوانید هم کنکور 93 را شرکت کنید و هم کنکور 94 را.موفق باشی
      پاسخ به سوالات سربازی

6. Top | #561
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام
      من متولد مهر ماه 74 هستم...
      میخوام یه سال پشت کنکور بمونم ...باید دفترچه پست کنم؟؟
      بعد جریان یه سال معافیت تحصیلی چیه؟؟ الان من باید یه سال معافیت تحصیلی رو بدم یا بعد کنکور که بشه 1 سال؟؟
      لطفا توضیح بدید
      ممنون

7. Top | #562
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad_hp نمایش پست ها
      سلام
      من متولد مهر ماه 74 هستم...
      میخوام یه سال پشت کنکور بمونم ...باید دفترچه پست کنم؟؟
      بعد جریان یه سال معافیت تحصیلی چیه؟؟ الان من باید یه سال معافیت تحصیلی رو بدم یا بعد کنکور که بشه 1 سال؟؟
      لطفا توضیح بدید
      ممنون

سلام.عیدتون مبارک
      شما 1 مهر 92 مشمول حساب شده اید.اگر خرداد93 فارغ التحصیل شوید تا شهریور 94 فرصت معرفی خواهید داشت.یعنی هم کنکور93 و هم کنکور 94 رو میتونید شرکت کنید.موفق باشید

پاسخ به سوالات سربازی

8. Top | #563
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      با سلام:
      من متولد دی ما 73 هستم ......... و تو سال 92 پیش دانشگاهی رو تموم کردم و همون سال هم کنکور 92 رو دادم ولی نتونستم قبول بشم و الان پشت کنکورم ...... من الان باید پیکار کنم؟؟؟؟ دفترچه رو بفرستم یا نه؟؟؟؟؟ ممنون میشم اگه راهنماییم کنید!!!!!!!!!
      ویرایش توسط Unknown Soldier : 07 خرداد 1393 در ساعت 13:44

9. Top | #564
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط puuya نمایش پست ها
      با سلام:
      من متولد دی ما 73 هستم ......... و تو سال 92 پیش دانشگاهی رو تموم کردم و همون سال هم کنکور 92 رو دادم ولی نتونستم قبول بشم و الان پشت کنکورم ...... من الان باید پیکار کنم؟؟؟؟ دفترچه رو بفرستم یا نه؟؟؟؟؟ ممنون میشم اگه راهنماییم کنید!!!!!!!!!

سلام.وقت بخیر!!
      شما
      1 دی 91 مشمول حساب شده اید.چون پس از تاریخ مشمولیت فارغ التحصیل شده اید،از تاریخ فارغ التحصیلی (خرداد92 اگه باشید) به مدت 1 سال فرصت دارید و براساس قانون فارغ التحصیلان خرداد (پس از ورود به سن مشمولیت ) به منزله فارغ التحصیلان شهریور تلقی می گردند و تا پایان شهریور سال بعد مهلت معرفی دارند یعنی تا پایان شهریور 93
      شما 2 راه دارید ؛
      1- دفترچه رو بفرستید و بعد از مشخص شدن تاریخ اعزامت، تعویق میندازی و راحت میری دانشگاه و از معافیت تحصیلی استفاده میکنی.
      2- توی نیمه دوم شهریور که نتایج میاد چند روز بعدش تاریخ ثبت نام بر اساس حروف الفبا داخل سایت دانشگاه مورد قبولیت مشخص میشه و میری دانشگاه و ثبت نام میکنی و سریعا کارای معافیت تحصیلی تو انجام میدی.فقط واسه این راه 2 حتما سریع کاراتو انجام بده (قبل از 28 شهریور)

اگه احیانا بخای بازم کنکور بدی از روش پیام نور که در صفحه یک این تاپیک
      مهم:ویژه مشمولان شرکت مجدد در کنکور با معافیت تحصیلی هست میتونی استفاده کنی.

موفق و موید باشی

هزینه مشاوره :50صلوات «نفرستی مدیوووووووووونی»
      پاسخ به سوالات سربازی

10. Top | #565
      sbr
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام
      یه سوال
      من متولد
      1 آبان 73 هستم و فارغ‌التحصیل خرداد 92 ام
      طبیعتا باید تا پایان شهریور وقت داشته باشم اما امروز رفتم
      پلیس + 10 شهرمون میگه نه چنین چیزی نیست رفتم پلیس + 10 یه شهرستان دیگه اونجا هم گفت باید تا آخر خرداد خودت رو معرفی کنی
      اما زنگ زدم به
      096480 گفت شما تا آخر شهریور وقت داری
      اما
      دهه اول شهریور دفترچه پست کن تا غیبت نخوری
      الان من از لحاظ روحی
      دو دره شدم لطفا راهنمایی کنید !i!i!i!I!i!I!I
      پیشا پیش 50 تا صلوات فرستادم
      ************** اللهم عجل لولیک الفرج**************
      ویرایش توسط sbr : 07 خرداد 1393 در ساعت 22:32

11. Top | #566
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sbr نمایش پست ها
      سلام
      یه سوال
      من متولد
      1 آبان 73 هستم و فارغ‌التحصیل خرداد 92 ام
      طبیعتا باید تا پایان شهریور وقت داشته باشم اما امروز رفتم
      پلیس + 10 شهرمون میگه نه چنین چیزی نیست رفتم پلیس + 10 یه شهرستان دیگه اونجا هم گفت باید تا آخر خرداد خودت رو معرفی کنی
      اما زنگ زدم به
      096480 گفت شما تا آخر شهریور وقت داری
      اما
      دهه اول شهریور دفترچه پست کن تا غیبت نخوری
      الان من از لحاظ روحی
      دو دره شدم لطفا راهنمایی کنید !i!i!i!I!i!I!I
      پیشا پیش 50 تا صلوات فرستادم

سلام.شما 1 آبان 91 مشمول حساب شده اید و چون پس از تاریخ مشمولیت فارغ التحصیل شدی تا پایان شهریور 93فرصت معرفی داری.
      طبق قانون : فارغ التحصیلان خرداد (پس از ورود به سن مشمولیت ) به منزله فارغ التحصیلان شهریور تلقی می گردند و تا پایان شهریور سال بعد مهلت معرفی دارند .

مثل پاسخی که توی پست بالا که به دوستمون پویا دادم شما 2 راه دارید ؛
      1- دفترچه رو بفرستید و بعد از مشخص شدن تاریخ اعزامت، تعویق میندازی و راحت میری دانشگاه و از معافیت تحصیلی استفاده میکنی.
      2- شما دهه اول شهریور که دفترچه تو بفرستی تا جوابش بیاد طول میکشه،تاریخ اعزامتم 19هم اون ماه میشه؛توی نیمه دوم شهریور که نتایج میاد چند روز بعدش تاریخ ثبت نام بر اساس حروف الفبا داخل سایت دانشگاه مورد قبولیت مشخص میشه و میری دانشگاه و ثبت نام میکنی و سریعا کارای معافیت تحصیلی تو انجام میدی.فقط واسه این راه 2 حتما سریع کاراتو انجام بده (تا قبل ازاتمام شهریور ماه،چون بعدش غیبت میخوری)

اگه احیانا بخای بازم کنکور بدی از روش پیام نور که در صفحه یک این تاپیک
      مهم:ویژه مشمولان شرکت مجدد در کنکور با معافیت تحصیلی هست میتونی استفاده کنی.

پس نگران نباش!!خداروشکر انقدر قانون و تبصره هست که براحتی میتونی وارد دانشگاه بشی.
      موفق و موید باشی

هزینه مشاوره :50صلوات « اشکال نداره بازم بفرست!! نفرستی مدیووووووووووونی»
      پاسخ به سوالات سربازی

12. Top | #567
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام...
      من متولد 5 خرداد 1373 هستم. تازه امسال پیش دانشگاهیمو تموم میکنم. درس دیفرانسیل رو هم ک نهایی بود،افتادم.
      سوالم اینه ک حالا ک تجدید آوردم،باید برم سربازی یا هنوز فرصت دارم ک شهریور ماه قبول بشم و برم دانشگاه؟!؟!
      .
      .
      مطلب بعد هم ک، من طبق تشخیص یه دکتر نظامی،کف پام صاف نوع شدید هست. به نظرتون ترک تحصیل کنم و معافیت بگیرم،بعد برم دانشگاه بهتره یا اینکه فعلا درسمو ادامه بدم؟!؟!(با توجه به این ک قوانین سربازی و معافیت ها دائم در حال تغییره....)
      قبلا از همکاری و کمک شما دوستان سپاس گزارم...

13. Top | #568
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط lesseducated نمایش پست ها
      سلام...
      من متولد 5 خرداد 1373 هستم. تازه امسال پیش دانشگاهیمو تموم میکنم. درس دیفرانسیل رو هم ک نهایی بود،افتادم.
      سوالم اینه ک حالا ک تجدید آوردم،باید برم سربازی یا هنوز فرصت دارم ک شهریور ماه قبول بشم و برم دانشگاه؟!؟!
      .
      .
      مطلب بعد هم ک، من طبق تشخیص یه دکتر نظامی،کف پام صاف نوع شدید هست. به نظرتون ترک تحصیل کنم و معافیت بگیرم،بعد برم دانشگاه بهتره یا اینکه فعلا درسمو ادامه بدم؟!؟!(با توجه به این ک قوانین سربازی و معافیت ها دائم در حال تغییره....)
      قبلا از همکاری و کمک شما دوستان سپاس گزارم...
      سلام شما 1 خرداد 91 مشمول حساب شده اید.چون پس از تاریخ مشمولیت فارغ التحصیل میشین و توی شهریور امتحان تجدیدی تونو میدین تا یکسال فرصت معرفی دارین!شما برای قبولی در دانشگاه باید حتما تا 31شهریور 93 فارغ التحصیل شناخته بشین و درسی نداشته باشین که پاس نشده باشه
      والا من شنیدم معافی پای صاف رو دیه معافی دائم نمیدن فقط از رژه رفتن معافت میکنن وگرنه کارای دفتری و پستی میدنتون:yahoo (1):

هزینه مشاوره :50صلوات « نفرستی مدیووووووووووونی»
      پاسخ به سوالات سربازی
      ویرایش توسط Unknown Soldier : 13 خرداد 1393 در ساعت 19:34

14. Top | #569
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MOHAMMAD_G H نمایش پست ها
      سلام شما 1 خرداد 91 مشمول حساب شده اید.چون پس از تاریخ مشمولیت فارغ التحصیل میشین و توی شهریور امتحان تجدیدی تونو میدین تا یکسال فرصت معرفی دارین!شما برای قبولی در دانشگاه باید حتما تا 31شهریور 93 فارغ التحصیل شناخته بشین و درسی نداشته باشین که پاس نشده باشه
      والا من شنیدم معافی پای صاف رو دیه معافی دائم نمیدن فقط از رژه رفتن معافت میکنن وگرنه کارای دفتری و پستی میدنتون:yahoo (1):

هزینه مشاوره :50صلوات «نفرستی مدیووووووووووونی»
      اولا دمت گرم....
      دوما سایت خود نظام وظیفه تو شرایط جدید داره میگه ک صاف شدید،معاف دایم هست....(اینم مشاوره من به شما)
      ویرایش توسط Unknown Soldier : 13 خرداد 1393 در ساعت 19:29

15. Top | #570
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط lesseducated نمایش پست ها
      اولا دمت گرم....
      دوما سایت خود نظام وظیفه تو شرایط جدید داره میگه ک صاف شدید،معاف دایم هست....(اینم مشاوره من به شما)
      چاکرتم!! شما که ی پا مشاوره ای میخاست جوابتم از همونجا بگیری
      بعدش شما که تشریف فرما شدین دقت کنید این مطلبو در صورتي كه صافي كف پا در حد (Rigid) (سخت) باشد معافیت دائم!! ایشالا که معافی اما سرباز کمه احتمال زیاد به سربازی مشرف خواهی شد
      پاسخ به سوالات سربازی
      ویرایش توسط Unknown Soldier : 13 خرداد 1393 در ساعت 19:34

صفحه 38 از 78 نخستنخست ... 2837383948 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

..............، ...............، ................، .................، ..................، ...................، ....................، .....................، ......................، .......................، .........................، ................................، .................................، ..................................، azad، قلمچی، قبول، كنكور، من، مهم، مکانیک، ماندن، ماه، متولد، مشورت، مشکل، مشکلی، مشاوره، مشاوران، مطالعه، معافیت تحصیلی، معدل، معرفی، چه، نیرو، نتيجه، ندارم، نرم افزار، نظام وظیفه، نظر، هستم، یک ماه، کمک، کنکور، کنکور 92، کنکور 93، کنکور 94، کنکور سراسری، کنکور سراسری 93، کنکور92، کنکور93، کنکورو، کنکوری، کنکور۹۳، که، کارشناسی، کارشناسی ارشد، گزینه دو، پلی، پزشکی، پشت، پشت کنکوری، آیا، امتحان، امسال، انتخاب رشته، انتخاب رشته کنکور، انتخاب رشته کنکور سراسری، انصراف، ادبیات، ادغام، از، بهمن، باید، بر، برای، تمرکز، تا، تجربی، جالب، حقوق، خلاصه، خیلی مهم، خدمت، خداحافظ، دوره، دانش آموزان، دانشگاه، دانشگاه آزاد، دانشجو، درس، دعا، رو، ریاضی، راهنمایی، رایگان، زبان انگلیسی، سنجش، سهمیه، سوال، سوابق تحصیلی، سال، ساحل، سراسری، سردرگمی، غیر حضوری

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن