خو من که یه سال فرصت دارم امسال حتی پیام نور رو هم نمیزنم تو کنکور 94 هم شرکت میکنم اگه باز اونجا نتونستم قبول شم اونوقت پیام نور میرم و باز فرصت دارم واسه کنکور بخونم این بهتر نیس؟؟؟؟؟؟؟؟
خو من که یه سال فرصت دارم امسال حتی پیام نور رو هم نمیزنم تو کنکور 94 هم شرکت میکنم اگه باز اونجا نتونستم قبول شم اونوقت پیام نور میرم و باز فرصت دارم واسه کنکور بخونم این بهتر نیس؟؟؟؟؟؟؟؟
تو کی!!؟!؟!؟از تاریخ انصراف وقتی وارد دانشگاه بشی دیگه سرباز حساب نمیشی ولی اگه تا یکسال وقفه بیفته از تاریخ انصرافت و دانشگاه ثبت نام نکنی سرباز محسوبی و باید برای شرکت در کنکور و ورود به دانشگاه کارت پایان خدمت و یا معافیت رو داشته باشی.سوالتم کامل متوجه بودم.شما متوجه نشدی.
هزینه مشاوره :20صلوات «نفرستی مدیوووووووووونی»
پاسخ به سوالات سربازی
پاسخ به سوالات سربازی
پاسخ به سوالات سربازی
ببخشید دو سوال
1.اگه واحدمونده باشی یعنی چندتادرسوپاس نکنی /یعنی دیپلمت ناقص باشه/هرچندسال هم بگذره آیااون موقع سربازمحسوب میشی یادانش آموزی که هنوزمیتونه دفترچه نظام وظیفه ارسال نکنه ونره سربازی؟
2.اگه توی دوران سربازی بخوای کنکورشرکت کنی،وباقبول شدن توی دانشگاه ،آیا بادادن مرخصی همون دوران خدمت قبلوواست حساب میکنندیابایداگردوباره رفتی سربازی ازاول براشون خدمت کنی؟؟
بازمــــانده ..
salam .khaheshan komakam konin sar dar gomam shadidan .man daneshjoye karshenasiye parastari am daneshgage sarasari o khordade 94 faregholtahsil misham vase sarbaziam13mah kasre khedmat daram .age belafasele hamon sale baad yani 94che sarasari che azad pezeshki ya dandon pezeshki ghabol shammitonam beram bekhonam?nezam vazife mizare?ya agemasalan azad biaram mitonam morakhasi begiram 2 term ya shahriyeye sabeto berizam o rezerv konam beram sarbazimo tamom konam o biam bekhonam?komakam konin.
سلام.
1- شما تا سن 20 سال تمام فقط میتوانید در دبیرستان مشغول به تحصیل باشید و دیپلم تون رو بگیرید.در غیر این صورت دانش آموز اخراجی محسوب میشید و باید به نظام وظیفه برای اعزام مراجعه کنید.
2- اگه سرباز باشید که اجازه همزمان تحصیل و سربازی داده نمیشه،اما اگه مشمول باشید و دفترچه رو پست کنید و منتظر اعلام نتایج باشید میتونید از تعویق تاریخ اعزام استفاده کنید (در صورت نداشتن غیبت) یا سربازی رو برید و وقتی نتایج اعلام شد به یگان تون مراجعه کنی و کارهای لازم رو برای معافیت تحصیلی دانشگاهی از خدمت انجام بدید و به هر تعداد روزی که خدمت کردین (مثلا:1ماه) از اون طرف بعد از فارغ التحصیلی اگه یگان مورد نظر ظرفیت خالی داشته باشه ادامه خدمت میدید در غیر این صورت به سایر یگان ها مراجعه میکنید و تعداد ماه هایی رو که خدمت کردید محاسبه میکنند.
هزینه مشاوره :50صلوات «نفرستی مدیوووووووووونی»
پاسخ به سوالات سربازی
Salam . dar hale komakam :D
be khedmate shoma arezam ke age bekhay karshenasi arshad parastari ro bekhuni dar azmoon karshenasi arshad sherkat kon,moshkeli pish nemiad va mo-afiate tahsili sader mishe! amma age bekhay daneshjoo pezeshki sarasari beshi ke chon ye bar uni sarasari boodi be onvane daneshjoo shabane bahat raftar mishe va bayad pool bedi.behtare beri azad pass,shoma miri azad va rezerf ja mikoni va miri khedmat. bazam zang bezan be 096480 posokhe kamel ro az una joooya shoo.. MOaFaGh BaShIII
پاسخ به سوالات سربازی
سلام دوستان
این چند روز دوتا پلیس +10 یکی تو کرج یکی تهران رفتم دوتاشون گفتم یه سال فرصت داری بعد که من توضیح دادم قضیه از چه قراره، گفتن ما مسئول انجام و رسیدگی کارها هستیم از قوانین دقیق و به روز خبر نداریم!! واسه همین هردوتاشون منو به بخش نظام وظیفه کلانتری ها ارجاع دادن و پاسخ هردو کلانتری یک چیز بود:
اگه خرداد 92 روزانه از پیش دانشگاهی فارغ التحصیلی شدی تا پایان شهریور 93 فرصت معرفی داری.
خب ظاهرا دیگه نباید مشکلی باشه میتونیم راحت دانشگاه ثبت نام کنیم. همونطور که قبلا گفتم هم با 096480 تماس گرفتم با دوتا اپراتور صحبت کردم. هردو هم گفتن تا شهریور 93 فرصت معرفی داری.
پاسخ به سوالات سربازی
خسته نباشید
من متولد 6 دی ماه 1372 دیپلم رو سال 90 گرفتم و مدرک پیش دانشگاهی رو خرداد 92 گرفتم و از مهر 92 دانشجو پیام نور هستم و از هر دو ترم مرخصیم استفاده کردم ( درحال حاظر ترم دوم مرخصی رو سپری میکنم )
و دو کنکور 91 - 92 رو هم شرکت کردم .. و امسال هم کنکور 93 رو میدم ولی اگه بازهم پیام نور بمونم و دانشگاه دیگه نرم میتونم کنکور 94 رو هم شرکت کنم درحالی که دانشجوی پیام نور هستم ؟
امیدوارم وضعیت و موعیتم گیجت نکرده باشه و سوالمو درک کرده باشی![]()
سلام.عجب سابقه تحصیلی درخشانیطبق اخرین اطلاعاتی که دارم،شما تا 4 نیم سال تحصیل در دانشگاه پیام نور میتوانید در کنکور سراسری شرکت کنید و براحتی انصراف بزنید.اگه این مدت سپری شده قبل از ثبت نام در کنکور94 باید انصراف بدی(ی یه هفته قبلش) و این آخرین شانسته.چون اگه قبول نشی سربازی
موفق باشی
پاسخ به سوالات سربازی
با سلام . من متولد خرداد 75 هستم چند روز دیگه انشاالله تولدمه . ولی شنیدم باید یک درس رو بندازم الان من چیکار کنم ? روز تولدم تعطیله ( مبعث ) روز بعدشم آخرین امتحانمونه الان من چیکار کنم ? میشه بعد کنکور برم واسه کاراش یا ????!?!?!?
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)