آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 37 از 78 نخستنخست ... 2736373847 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 541 به 555 از 1170
    1. Top | #541
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      خو من که یه سال فرصت دارم امسال حتی پیام نور رو هم نمیزنم تو کنکور 94 هم شرکت میکنم اگه باز اونجا نتونستم قبول شم اونوقت پیام نور میرم و باز فرصت دارم واسه کنکور بخونم این بهتر نیس؟؟؟؟؟؟؟؟

2. Top | #542
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mgh نمایش پست ها
      سلام.خواهش! بلی،اما با پیام نور میتونی 2 سال پشت سر هم کنکور بدی ولی با اون 1 ساله فقط
      هزینه مشاوره :15صلوات «نفرستی مدیوووووووووونی»
      خو من که یه سال فرصت دارم امسال حتی پیام نور رو هم نمیزنم تو کنکور 94 هم شرکت میکنم اگه باز اونجا نتونستم قبول شم اونوقت پیام نور میرم و باز فرصت دارم واسه کنکور بخونم این بهتر نیس؟؟؟؟؟؟؟؟

3. Top | #543
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط LimOoOoOoO نمایش پست ها
      داداش تو که منظورمو 180 درجه متفاوت فهمیدی... داداش اصلا میدونی من کیم ...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من همونیم که درباره ی پیام نور پرسیدم و سا 94 سا سومم هس مسخوام کنکور بدم.. میگم وقتی که توی کنکور 94 قبول شدم اون فاصله بین اینکه شهریور انصراف میدی تا مهر که بری ثبت نام کنی به نظرت سرباز محسوب میشیم یا نه؟ اینه سوالم.. داداشی مرسی

تو کی!!؟!؟!؟ از تاریخ انصراف وقتی وارد دانشگاه بشی دیگه سرباز حساب نمیشی ولی اگه تا یکسال وقفه بیفته از تاریخ انصرافت و دانشگاه ثبت نام نکنی سرباز محسوبی و باید برای شرکت در کنکور و ورود به دانشگاه کارت پایان خدمت و یا معافیت رو داشته باشی.سوالتم کامل متوجه بودم.شما متوجه نشدی.

هزینه مشاوره :20صلوات «نفرستی مدیوووووووووونی»
      پاسخ به سوالات سربازی

4. Top | #544
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hadi6 نمایش پست ها
      هر جور خود دانی!! راهنمایی های لازم رو من بهت گفتم.انتخاب نهایی با شماست!
      پاسخ به سوالات سربازی

5. Top | #545
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

اختیار دارین!! آقا منم از صحبتاشون چیزی نفهمیدم.ی جورایی دو گانس!! اما بهتره از پلیس +10 ی سوال بپرسی....سال تحصیلیم از مهر یک سال تا آخر شهریور سال دیه حساب میشه
      ممنون که پاسخ دادین.
      دیروز و امروز با 096480 تماس گرفتم دیروز به یه اپراتو وصل کرد امروز به یکی دیگه. هردو هم گفتن تا شهریور 93 فرصت معرفی داری. امروز فردا هم یه چندتا پلیس +10 میرم! جوابشونو تو همین پست ویرایش میکنم.

6. Top | #546
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط parviz12 نمایش پست ها
      ممنون که پاسخ دادین.
      دیروز و امروز با 096480 تماس گرفتم دیروز به یه اپراتو وصل کرد امروز به یکی دیگه. هردو هم گفتن تا شهریور 93 فرصت معرفی داری. امروز فردا هم یه چندتا پلیس +10 میرم! جوابشونو تو همین پست ویرایش میکنم.
      مرسی.پس به صورت کامل بگو تا منم قرارش بدم داخل پست اصلی
      پاسخ به سوالات سربازی

7. Top | #547
      کاربر نیمه فعال

khejalati
      نمایش مشخصات
      ببخشید دو سوال
      1.اگه واحدمونده باشی یعنی چندتادرسوپاس نکنی /یعنی دیپلمت ناقص باشه/هرچندسال هم بگذره آیااون موقع سربازمحسوب میشی یادانش آموزی که هنوزمیتونه دفترچه نظام وظیفه ارسال نکنه ونره سربازی؟
      2.اگه توی دوران سربازی بخوای کنکورشرکت کنی،وباقبول شدن توی دانشگاه ،آیا بادادن مرخصی همون دوران خدمت قبلوواست حساب میکنندیابایداگردوباره رفتی سربازی ازاول براشون خدمت کنی؟؟
      بازمــــانده ..

8. Top | #548
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      salam .khaheshan komakam konin sar dar gomam shadidan .man daneshjoye karshenasiye parastari am daneshgage sarasari o khordade 94 faregholtahsil misham vase sarbaziam13mah kasre khedmat daram .age belafasele hamon sale baad yani 94che sarasari che azad pezeshki ya dandon pezeshki ghabol shammitonam beram bekhonam?nezam vazife mizare?ya agemasalan azad biaram mitonam morakhasi begiram 2 term ya shahriyeye sabeto berizam o rezerv konam beram sarbazimo tamom konam o biam bekhonam?komakam konin.

9. Top | #549
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Existence explorer نمایش پست ها
      ببخشید دو سوال
      1.اگه واحدمونده باشی یعنی چندتادرسوپاس نکنی /یعنی دیپلمت ناقص باشه/هرچندسال هم بگذره آیااون موقع سربازمحسوب میشی یادانش آموزی که هنوزمیتونه دفترچه نظام وظیفه ارسال نکنه ونره سربازی؟
      2.اگه توی دوران سربازی بخوای کنکورشرکت کنی،وباقبول شدن توی دانشگاه ،آیا بادادن مرخصی همون دوران خدمت قبلوواست حساب میکنندیابایداگردوباره رفتی سربازی ازاول براشون خدمت کنی؟؟

سلام.
      1- شما تا سن 20 سال تمام فقط میتوانید در دبیرستان مشغول به تحصیل باشید و دیپلم تون رو بگیرید.در غیر این صورت دانش آموز اخراجی محسوب میشید و باید به نظام وظیفه برای اعزام مراجعه کنید.
      2- اگه سرباز باشید که اجازه همزمان تحصیل و سربازی داده نمیشه،اما اگه مشمول باشید و دفترچه رو پست کنید و منتظر اعلام نتایج باشید میتونید از تعویق تاریخ اعزام استفاده کنید (
      در صورت نداشتن غیبت) یا سربازی رو برید و وقتی نتایج اعلام شد به یگان تون مراجعه کنی و کارهای لازم رو برای معافیت تحصیلی دانشگاهی از خدمت انجام بدید و به هر تعداد روزی که خدمت کردین (مثلا:1ماه) از اون طرف بعد از فارغ التحصیلی اگه یگان مورد نظر ظرفیت خالی داشته باشه ادامه خدمت میدید در غیر این صورت به سایر یگان ها مراجعه میکنید و تعداد ماه هایی رو که خدمت کردید محاسبه میکنند.

هزینه مشاوره :50صلوات «نفرستی مدیوووووووووونی»
      پاسخ به سوالات سربازی

10. Top | #550
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط benyamin22 نمایش پست ها
      salam .khaheshan komakam konin sar dar gomam shadidan .man daneshjoye karshenasiye parastari am daneshgage sarasari o khordade 94 faregholtahsil misham vase sarbaziam13mah kasre khedmat daram .age belafasele hamon sale baad yani 94che sarasari che azad pezeshki ya dandon pezeshki ghabol shammitonam beram bekhonam?nezam vazife mizare?ya agemasalan azad biaram mitonam morakhasi begiram 2 term ya shahriyeye sabeto berizam o rezerv konam beram sarbazimo tamom konam o biam bekhonam?komakam konin.
      Salam . dar hale komakam :D
      be khedmate shoma arezam ke age bekhay karshenasi arshad parastari ro bekhuni dar azmoon karshenasi arshad sherkat kon,moshkeli pish nemiad va mo-afiate tahsili sader mishe! amma age bekhay daneshjoo pezeshki sarasari beshi ke chon ye bar uni sarasari boodi be onvane daneshjoo shabane bahat raftar mishe va bayad pool bedi.behtare beri azad pass,shoma miri azad va rezerf ja mikoni va miri khedmat. bazam zang bezan be 096480 posokhe kamel ro az una joooya shoo.. MOaFaGh BaShIII
      پاسخ به سوالات سربازی

11. Top | #551
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      مرسی.پس به صورت کامل بگو تا منم قرارش بدم داخل پست اصلی
      سلام دوستان
      این چند روز دوتا پلیس +10 یکی تو کرج یکی تهران رفتم دوتاشون گفتم یه سال فرصت داری بعد که من توضیح دادم قضیه از چه قراره، گفتن ما مسئول انجام و رسیدگی کارها هستیم از قوانین دقیق و به روز خبر نداریم!! واسه همین هردوتاشون منو به بخش نظام وظیفه کلانتری ها ارجاع دادن و پاسخ هردو کلانتری یک چیز بود:
      اگه خرداد 92 روزانه از پیش دانشگاهی فارغ التحصیلی شدی تا پایان شهریور 93 فرصت معرفی داری.

خب ظاهرا دیگه نباید مشکلی باشه میتونیم راحت دانشگاه ثبت نام کنیم. همونطور که قبلا گفتم هم با 096480 تماس گرفتم با دوتا اپراتور صحبت کردم. هردو هم گفتن تا شهریور 93 فرصت معرفی داری.

12. Top | #552
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط parviz12 نمایش پست ها
      سلام دوستان
      این چند روز دوتا پلیس +10 یکی تو کرج یکی تهران رفتم دوتاشون گفتم یه سال فرصت داری بعد که من توضیح دادم قضیه از چه قراره، گفتن ما مسئول انجام و رسیدگی کارها هستیم از قوانین دقیق و به روز خبر نداریم!! واسه همین هردوتاشون منو به بخش نظام وظیفه کلانتری ها ارجاع دادن و پاسخ هردو کلانتری یک چیز بود:
      اگه خرداد 92 روزانه از پیش دانشگاهی فارغ التحصیلی شدی تا پایان شهریور 93 فرصت معرفی داری.

خب ظاهرا دیگه نباید مشکلی باشه میتونیم راحت دانشگاه ثبت نام کنیم. همونطور که قبلا گفتم هم با 096480 تماس گرفتم با دوتا اپراتور صحبت کردم. هردو هم گفتن تا شهریور 93 فرصت معرفی داری.
      سلام.منم پیگیری کردم فارغ التحصیلان خرداد (پس از ورود به سن مشمولیت ) به منزله فارغ التحصیلان شهریور تلقی می گردند و تا پایان شهریور سال بعد مهلت معرفی دارند

بازم ممنون parviz12 جون
      پاسخ به سوالات سربازی

13. Top | #553
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      خسته نباشید
      من متولد 6 دی ماه 1372 دیپلم رو سال 90 گرفتم و مدرک پیش دانشگاهی رو خرداد 92 گرفتم و از مهر 92 دانشجو پیام نور هستم و از هر دو ترم مرخصیم استفاده کردم ( درحال حاظر ترم دوم مرخصی رو سپری میکنم )
      و دو کنکور 91 - 92 رو هم شرکت کردم .. و امسال هم کنکور 93 رو میدم ولی اگه بازهم پیام نور بمونم و دانشگاه دیگه نرم میتونم کنکور 94 رو هم شرکت کنم درحالی که دانشجوی پیام نور هستم ؟
      امیدوارم وضعیت و موعیتم گیجت نکرده باشه و سوالمو درک کرده باشی

14. Top | #554
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط makwan نمایش پست ها
      خسته نباشید
      من متولد 6 دی ماه 1372 دیپلم رو سال 90 گرفتم و مدرک پیش دانشگاهی رو خرداد 92 گرفتم و از مهر 92 دانشجو پیام نور هستم و از هر دو ترم مرخصیم استفاده کردم ( درحال حاظر ترم دوم مرخصی رو سپری میکنم )
      و دو کنکور 91 - 92 رو هم شرکت کردم .. و امسال هم کنکور 93 رو میدم ولی اگه بازهم پیام نور بمونم و دانشگاه دیگه نرم میتونم کنکور 94 رو هم شرکت کنم درحالی که دانشجوی پیام نور هستم ؟
      امیدوارم وضعیت و موعیتم گیجت نکرده باشه و سوالمو درک کرده باشی
      سلام.عجب سابقه تحصیلی درخشانی طبق اخرین اطلاعاتی که دارم،شما تا 4 نیم سال تحصیل در دانشگاه پیام نور میتوانید در کنکور سراسری شرکت کنید و براحتی انصراف بزنید.اگه این مدت سپری شده قبل از ثبت نام در کنکور94 باید انصراف بدی(ی یه هفته قبلش) و این آخرین شانسته.چون اگه قبول نشی سربازی
      موفق باشی
      پاسخ به سوالات سربازی

15. Top | #555
      4GB
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      با سلام . من متولد خرداد 75 هستم چند روز دیگه انشاالله تولدمه . ولی شنیدم باید یک درس رو بندازم الان من چیکار کنم ? روز تولدم تعطیله ( مبعث ) روز بعدشم آخرین امتحانمونه الان من چیکار کنم ? میشه بعد کنکور برم واسه کاراش یا ????!?!?!?

صفحه 37 از 78 نخستنخست ... 2736373847 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

..............، ...............، ................، .................، ..................، ...................، ....................، .....................، ......................، .......................، .........................، ................................، .................................، ..................................، azad، قلمچی، قبول، كنكور، من، مهم، مکانیک، ماندن، ماه، متولد، مشورت، مشکل، مشکلی، مشاوره، مشاوران، مطالعه، معافیت تحصیلی، معدل، معرفی، چه، نیرو، نتيجه، ندارم، نرم افزار، نظام وظیفه، نظر، هستم، یک ماه، کمک، کنکور، کنکور 92، کنکور 93، کنکور 94، کنکور سراسری، کنکور سراسری 93، کنکور92، کنکور93، کنکورو، کنکوری، کنکور۹۳، که، کارشناسی، کارشناسی ارشد، گزینه دو، پلی، پزشکی، پشت، پشت کنکوری، آیا، امتحان، امسال، انتخاب رشته، انتخاب رشته کنکور، انتخاب رشته کنکور سراسری، انصراف، ادبیات، ادغام، از، بهمن، باید، بر، برای، تمرکز، تا، تجربی، جالب، حقوق، خلاصه، خیلی مهم، خدمت، خداحافظ، دوره، دانش آموزان، دانشگاه، دانشگاه آزاد، دانشجو، درس، دعا، رو، ریاضی، راهنمایی، رایگان، زبان انگلیسی، سنجش، سهمیه، سوال، سوابق تحصیلی، سال، ساحل، سراسری، سردرگمی، غیر حضوری

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن