آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 36 از 78 نخستنخست ... 2635363746 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 526 به 540 از 1170
    1. Top | #526
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من متولد 75/6/27 هستم اگه نتونم در کنکور 93 قبول شم چن تا فرصت دیگه دارم قبل اینکه وقت سربازیم بیاد در کنکور شرکت کنم؟؟؟؟
      بعضی از دوستام که از من بزرگ تر هستن یکی از دروس پیش دانشگاهیشونو نگه داشتن تا معافیت تحصیلی بگیرن یا مثلا یکی رو میشناسم امسال سومین سال هست که میخواد کنکور بده با این روش بنظرتون این روش خوبیه؟؟؟

2. Top | #527
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط khorsand نمایش پست ها
      آقا یک سوال اساسی و مهم
      من متولد 74/07/26 هستم. الان هم سال چهارمم. پرسیدم از مدرسه ، میگن 93/07/18 اعزام میشم.
      بعضی ها میگن باید گواهی اشتغال به تحصیل بگیرم ؛ برم پلیس +10 تا خیالم از سربازی راحت بشه . و نیازی به انداختن درس نیست. بعضی ها میگن باید یک درس داخلی رو نگه دارم و غایب بشم.
      کدومشو انجام بدم ؟
      این در حالی هست که فرزند جانبازم. و درضمن ، بخاطر یک مشکل کوچیک در لبم ، گفتن که احتمالش هست معافیت پزشکی بدن. باید چکار کنم واسه اون ؟ چون مشکل اینه که یکم اندازه 2 میلی متر ، فک پائین کج هست. که البته اصلا دیده نمیشه. و مشکلی پیش نمیاد. ولی میگن میتونه دلیل خروپوف باشه. و یک دکتر گفت شاید معافیت بدن.
      امکان معافیتش هست ؟

18+74= 92
      شما 1-7-92 مشمولی هستی و خرداد93 که ان شاء ا... فارغ اتحصیل بشی تا یک سال فرصت داری و نیازی نیست درسی چیزی بندازی چون پس از تاریخ مشمولیت فارغ التحصیل میشید.
      گواهی اشتغال به تحصیلم فقط واسه مقطع تحصیلی فعلیت دبیرستان صادر میشه و به محض فارغ التحصیلی اسامی به اداره اموزش پرورش میره و معافیت موقت تحصیلی دبیرستان لغو میشه.یعنی از 1-7-93 شما دیگه دانش آموز حساب نمیشید.
      واسه معافیت پزشکی هم والا درب و داغون تر ار این مشکلی که شما گفتی رو معافی ندادن:yahoo (4): کلا معافیارو کاهش دادن! زمانیم که مشغول به تحصیل باشی معافیت پزشکی رو نمیدن.
      حالا فکت ی خورده مشکل داره اشکال نداره،شما میتونی بری پست بدی که شبا،میزارنت اونجا یا اصن خیلی جاها هست که میتونی انجام وظیفه داشته باشی! حالا به امتحانش میرزه که بری ببینی مع
      افت میکنن یا نه

هزینه مشاوره :50صلوات «نفرستی مدیوووووووووونی»
      پاسخ به سوالات سربازی

3. Top | #528
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hadi6 نمایش پست ها
      من متولد 75/6/27 هستم اگه نتونم در کنکور 93 قبول شم چن تا فرصت دیگه دارم قبل اینکه وقت سربازیم بیاد در کنکور شرکت کنم؟؟؟؟
      بعضی از دوستام که از من بزرگ تر هستن یکی از دروس پیش دانشگاهیشونو نگه داشتن تا معافیت تحصیلی بگیرن یا مثلا یکی رو میشناسم امسال سومین سال هست که میخواد کنکور بده با این روش بنظرتون این روش خوبیه؟؟؟

شما 1-6-93 مشمول هستی.خدا نکنه واس چی نتونی؟؟ ایشالا که میتونی.راه حل بنده واسه شما اینه که کنکور 93 رو میدی،منتها انتخاب رشتت رو فقط پیام نور میزنی،فقط و فقط و فقط چی؟؟ باریکلا پیام نور.اونم ی رشته آسون.مثل زبان اگلیسیو اینا،میتونی کارت انتخاب رشته سایر گروه های ازمایشی شو بگیری(اگه میخای هم تجربی انتخاب رشته کنی یا زبان) و ببین اگه زبان انگلیسی داره دانشگاه شهرتون بزنش که حتما قبولی....بعدشم ترم اولو مرخصی نمیدن.ولی چون درسای این رشته"زبان اگلیسی" یا حالا بقیه رشته ها اگه زبان اگلیسیو نخاستی برداری،سعی کن درسای اون رشته مدنظرت اکثرا نـــظــــری باشن که دیه احتیاج نیست بری سرکلاس.فقط ی انتخاب واحد انجام میدی و میری خونتون میشینی به خوندن.امتحانا پایانی هم نرفتی بدی ندادی،هیچ اتفاقی نمیفته.فقط مشروط میشی که به لطف قوانین خوب این دانشگاه ترم دوم رو مرخصی میگیری و باخیال راحت کنکورتو میدی بعد از اعلام نتایج کنکور و ان شاء ا... قبولی در یک دانشگاه تاپ و رشته مورد علاقه قبل از شروع سال تحصیلی جدید یعنی 1-7-94 باید انصراف خودتون رو بزنید.یعنی چی؟اهان،یعنی قبل از اینکه توی دانشگاه جدیدتون ثبت نام بکنید،باید از دانشگاه قبلی تون انصراف بزنید تا مشکلی از نظر معافیت تحصیلی و نظام وظیفه پیش نیاد.(در ضمن،در تمام طوووول عمرت فقط 1 بار میتونی انصراف بزنی)
      نگرانم نباش.میتونی کنکور بدی.

اونایی هم که یکی از دروس پیش دانشگاهی رو نگه داشتن نهایتش تا 20سالگی میتونن این کارو بکنن و بعد از اون منع تحصیل میشن تا زمانیکه کارت پایان خدمت یا معافی رو بگیرن!
      اون دوستت که میگی سال سومه که کنکور میده این برادر عزیز دچار مشکل میشه واسه معافیت تحصیلی و سن تا آخر 20 سالگی پاس نکنه سرباز حتمیه

پاسخ به سوالات سربازی

4. Top | #529
      کاربر فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mgh نمایش پست ها

18+74= 92
      شما 1-7-92 مشمولی هستی و خرداد93 که ان شاء ا... فارغ اتحصیل بشی تا یک سال فرصت داری و نیازی نیست درسی چیزی بندازی چون پس از تاریخ مشمولیت فارغ التحصیل میشید.
      گواهی اشتغال به تحصیلم فقط واسه مقطع تحصیلی فعلیت دبیرستان صادر میشه و به محض فارغ التحصیلی اسامی به اداره اموزش پرورش میره و معافیت موقت تحصیلی دبیرستان لغو میشه.یعنی از 1-7-93 شما دیگه دانش آموز حساب نمیشید.
      واسه معافیت پزشکی هم والا درب و داغون تر ار این مشکلی که شما گفتی رو معافی ندادن:yahoo (4): کلا معافیارو کاهش دادن! زمانیم که مشغول به تحصیل باشی معافیت پزشکی رو نمیدن.
      حالا فکت ی خورده مشکل داره اشکال نداره،شما میتونی بری پست بدی که شبا،میزارنت اونجا یا اصن خیلی جاها هست که میتونی انجام وظیفه داشته باشی! حالا به امتحانش میرزه که بری ببینی مع
      افت میکنن یا نه

مرسی /.
      50 تا ؟؟؟؟؟؟؟
      تا حالا شد 40 تا ...
      خوب من که خرداد 93 فارغ میشم ( از درس ) یک سال وقت دارم . یعنی تا خرداد 94 . کنکور تیر 94 هست. مطمئنی مشکل پیش نمیاد ؟
      به امید موفقیت...
      فَعَلَی اللهِ تَوَکَّلتُ فَاَجمِعُوا اَمرَکُم وَ شُرَکائَکُم ثُمَّ لا یَکُن اَمرُکُم عَلَیکُم عُمَّهً

5. Top | #530
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      مرسی /.
      50 تا ؟؟؟؟؟؟؟
      تا حالا شد 40 تا ...
      خوب من که خرداد 93 فارغ میشم ( از درس ) یک سال وقت دارم . یعنی تا خرداد 94 . کنکور تیر 94 هست. مطمئنی مشکل پیش نمیاد ؟
      نه بابا.خردادم تا دفترچه رو پست کنی جوابش تا بیاد کنکورتو دادی.زمان اعزامتم که مشخص بشه ی تعویق میزنی روش تا وقتی که میخای بری دانشگاه
      پاسخ به سوالات سربازی

6. Top | #531
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      آقا یک سوال اساسی و مهم
      من متولد 74/07/26 هستم. الان هم سال چهارمم. پرسیدم از مدرسه ، میگن 93/07/18 اعزام میشم.
      بعضی ها میگن باید گواهی اشتغال به تحصیل بگیرم ؛ برم پلیس +10 تا خیالم از سربازی راحت بشه . و نیازی به انداختن درس نیست. بعضی ها میگن باید یک درس داخلی رو نگه دارم و غایب بشم.
      کدومشو انجام بدم ؟
      این در حالی هست که فرزند جانبازم. و درضمن ، بخاطر یک مشکل کوچیک در لبم ، گفتن که احتمالش هست معافیت پزشکی بدن. باید چکار کنم واسه اون ؟ چون مشکل اینه که یکم اندازه 2 میلی متر ، فک پائین کج هست. که البته اصلا دیده نمیشه. و مشکلی پیش نمیاد. ولی میگن میتونه دلیل خروپوف باشه. و یک دکتر گفت شاید معافیت بدن.
      امکان معافیتش هست ؟
      اگه پدرت جانبازیش بالای 25% هست میتونی بری معافی بگیری باهاشا
      پاسخ به سوالات سربازی

7. Top | #532
      کاربر فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      اگه پدرت جانبازیش بالای 25% هست میتونی بری معافی بگیری باهاشا
      :yahoo (19): داغمو تازه کردی برادر
      دکتر واسه شیمیایی گفته 32 % . برا دست گفته 10 % . واسه اعصاب و روان و موج گفته 5 % . 32+10+5 =0
      بنیاد 0% میده. بعد همه بیان بگن خوش به حال خانواده های جانبازای بدبخت.
      خیلی خنده داره ها. کسی که فرماندش آقای قالی باف بوده ، توی اطلاعات عملیات بوده ، چون توی حلپچه شیمیایی شده و اونجا هم که بیمارستان نبوده که بره برگه بستری بگیره و فقط بچه های بالا اومدن آمپول زدن ، حالا بنیاد درصد نمیده
      و من بدبخت هم سهمیه ندارم. در حالی که واقعا حقم هست .

بعد اون روز یک پست زده بودن که هااا. خوش به حال این کسایی که باباهاشون جانباره. دیگه دارن حال میکنن. و نامردیه این کارا.

از راهنمایی ممنون
      به امید موفقیت...
      فَعَلَی اللهِ تَوَکَّلتُ فَاَجمِعُوا اَمرَکُم وَ شُرَکائَکُم ثُمَّ لا یَکُن اَمرُکُم عَلَیکُم عُمَّهً

8. Top | #533
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      سلام mgh عزیز.. ببخشید من همیشه مزاحم میشم..

میخواستم بگم فاصله بین انصراف تا ثبت نام دانشگاه سرباز محسوب میشی یا نه؟ یعنی سرباز فرار محسوب میشی یا نه .. همین رو واسه داداشت روشن کن... صلواتاتم فرستادم.. خیالت راحت
      قضیه همون پیام نور هست .. منظور سوالم رو که فهمیدی...
      :yahoo (4):
      ویرایش توسط LimOoOoOoO : 25 اردیبهشت 1393 در ساعت 16:02

9. Top | #534
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      mgh ممنون بابت زحماتي كه ميكشي و به سوالاي بچه ها جواب ميدي
      فقط من جواباي شما توي 4-5 صفحه اخير رو كه چك كردم بحث سر يه سوال فرصت براي پست كردن دفترچه بود!! ولي مگه طبق قانون جديد فارغ التحصيلان خرداد 92 تا 30 شهريور 93 فرصت ندارن دفترچه رو پست كنند؟؟؟
      7-8 روز ديگه ميريم تو خرداد و اخرش نفهميديم خرداد پست كنيم يا شهريور :yahoo (2):
      دستت درد نكنه.

10. Top | #535
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

شما 1-6-93 مشمول هستی.خدا نکنه واس چی نتونی؟؟ ایشالا که میتونی.راه حل بنده واسه شما اینه که کنکور 93 رو میدی،منتها انتخاب رشتت رو فقط پیام نور میزنی،فقط و فقط و فقط چی؟؟ باریکلا پیام نور.اونم ی رشته آسون.مثل زبان اگلیسیو اینا،میتونی کارت انتخاب رشته سایر گروه های ازمایشی شو بگیری(اگه میخای هم تجربی انتخاب رشته کنی یا زبان) و ببین اگه زبان انگلیسی داره دانشگاه شهرتون بزنش که حتما قبولی....بعدشم ترم اولو مرخصی نمیدن.ولی چون درسای این رشته"زبان اگلیسی" یا حالا بقیه رشته ها اگه زبان اگلیسیو نخاستی برداری،سعی کن درسای اون رشته مدنظرت اکثرا نـــظــــری باشن که دیه احتیاج نیست بری سرکلاس.فقط ی انتخاب واحد انجام میدی و میری خونتون میشینی به خوندن.امتحانا پایانی هم نرفتی بدی ندادی،هیچ اتفاقی نمیفته.فقط مشروط میشی که به لطف قوانین خوب این دانشگاه ترم دوم رو مرخصی میگیری و باخیال راحت کنکورتو میدی بعد از اعلام نتایج کنکور و ان شاء ا... قبولی در یک دانشگاه تاپ و رشته مورد علاقه قبل از شروع سال تحصیلی جدید یعنی 1-7-94 باید انصراف خودتون رو بزنید.یعنی چی؟اهان،یعنی قبل از اینکه توی دانشگاه جدیدتون ثبت نام بکنید،باید از دانشگاه قبلی تون انصراف بزنید تا مشکلی از نظر معافیت تحصیلی و نظام وظیفه پیش نیاد.(در ضمن،در تمام طوووول عمرت فقط 1 بار میتونی انصراف بزنی)
      نگرانم نباش.میتونی کنکور بدی.

اونایی هم که یکی از دروس پیش دانشگاهی رو نگه داشتن نهایتش تا 20سالگی میتونن این کارو بکنن و بعد از اون منع تحصیل میشن تا زمانیکه کارت پایان خدمت یا معافی رو بگیرن!
      اون دوستت که میگی سال سومه که کنکور میده این برادر عزیز دچار مشکل میشه واسه معافیت تحصیلی و سن تا آخر 20 سالگی پاس نکنه سرباز حتمیه

مرسی مدیر جوووووووووووووون
      فقط من ج این سوالمو نگرفتم که اگه کنکور 93 یه داشنگاه تاپ قبول نشم بدون اینکه تو پیام نور ثبت نام کنم میتونم کنکور 94 هم بدون مشکل سربازی شرکت کنم؟؟؟؟؟

11. Top | #536
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      :yahoo (19): داغمو تازه کردی برادر
      دکتر واسه شیمیایی گفته 32 % . برا دست گفته 10 % . واسه اعصاب و روان و موج گفته 5 % . 32+10+5 =0
      بنیاد 0% میده. بعد همه بیان بگن خوش به حال خانواده های جانبازای بدبخت.
      خیلی خنده داره ها. کسی که فرماندش آقای قالی باف بوده ، توی اطلاعات عملیات بوده ، چون توی حلپچه شیمیایی شده و اونجا هم که بیمارستان نبوده که بره برگه بستری بگیره و فقط بچه های بالا اومدن آمپول زدن ، حالا بنیاد درصد نمیده
      و من بدبخت هم سهمیه ندارم. در حالی که واقعا حقم هست .

بعد اون روز یک پست زده بودن که هااا. خوش به حال این کسایی که باباهاشون جانباره. دیگه دارن حال میکنن. و نامردیه این کارا.

از راهنمایی ممنون
      اشکال نداره،از این بی عدالتیا خیلی داریم.خاکی باش مثل مااااا
      پاسخ به سوالات سربازی

12. Top | #537
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط LimOoOoOoO نمایش پست ها
      سلام mgh عزیز.. ببخشید من همیشه مزاحم میشم..

میخواستم بگم فاصله بین انصراف تا ثبت نام دانشگاه سرباز محسوب میشی یا نه؟ یعنی سرباز فرار محسوب میشی یا نه .. همین رو واسه داداشت روشن کن... صلواتاتم فرستادم.. خیالت راحت
      قضیه همون پیام نور هست .. منظور سوالم رو که فهمیدی...
      :yahoo (4):
      سلام برادر،نه دادا....یکسال فرصت داری خودتو معرفی کنی.معرفی نکنی بعدش همینی که گفتی محسوبت میکنن
      هزینه مشاوره :20صلوات «نفرستی مدیوووووووووونی»
      پاسخ به سوالات سربازی

13. Top | #538
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hadi6 نمایش پست ها
      مرسی مدیر جوووووووووووووون
      فقط من ج این سوالمو نگرفتم که اگه کنکور 93 یه داشنگاه تاپ قبول نشم بدون اینکه تو پیام نور ثبت نام کنم میتونم کنکور 94 هم بدون مشکل سربازی شرکت کنم؟؟؟؟؟
      سلام.خواهش! بلی،اما با پیام نور میتونی 2 سال پشت سر هم کنکور بدی ولی با اون 1 ساله فقط
      هزینه مشاوره :15صلوات «نفرستی مدیوووووووووونی»
      پاسخ به سوالات سربازی

14. Top | #539
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط parviz12 نمایش پست ها
      mgh ممنون بابت زحماتي كه ميكشي و به سوالاي بچه ها جواب ميدي
      فقط من جواباي شما توي 4-5 صفحه اخير رو كه چك كردم بحث سر يه سوال فرصت براي پست كردن دفترچه بود!! ولي مگه طبق قانون جديد فارغ التحصيلان خرداد 92 تا 30 شهريور 93 فرصت ندارن دفترچه رو پست كنند؟؟؟
      7-8 روز ديگه ميريم تو خرداد و اخرش نفهميديم خرداد پست كنيم يا شهريور :yahoo (2):
      دستت درد نكنه.

اختیار دارین!! آقا منم از صحبتاشون چیزی نفهمیدم.ی جورایی دو گانس!! اما بهتره از پلیس +10 ی سوال بپرسی....سال تحصیلیم از مهر یک سال تا آخر شهریور سال دیه حساب میشه
      پاسخ به سوالات سربازی

15. Top | #540
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      سلام برادر،نه دادا....یکسال فرصت داری خودتو معرفی کنی.معرفی نکنی بعدش همینی که گفتی محسوبت میکنن
      هزینه مشاوره :20صلوات «نفرستی مدیوووووووووونی»
      داداش تو که منظورمو 180 درجه متفاوت فهمیدی... داداش اصلا میدونی من کیم ...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من همونیم که درباره ی پیام نور پرسیدم و سا 94 سا سومم هس مسخوام کنکور بدم.. میگم وقتی که توی کنکور 94 قبول شدم اون فاصله بین اینکه شهریور انصراف میدی تا مهر که بری ثبت نام کنی به نظرت سرباز محسوب میشیم یا نه؟ اینه سوالم.. داداشی مرسی

صفحه 36 از 78 نخستنخست ... 2635363746 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

..............، ...............، ................، .................، ..................، ...................، ....................، .....................، ......................، .......................، .........................، ................................، .................................، ..................................، azad، قلمچی، قبول، كنكور، من، مهم، مکانیک، ماندن، ماه، متولد، مشورت، مشکل، مشکلی، مشاوره، مشاوران، مطالعه، معافیت تحصیلی، معدل، معرفی، چه، نیرو، نتيجه، ندارم، نرم افزار، نظام وظیفه، نظر، هستم، یک ماه، کمک، کنکور، کنکور 92، کنکور 93، کنکور 94، کنکور سراسری، کنکور سراسری 93، کنکور92، کنکور93، کنکورو، کنکوری، کنکور۹۳، که، کارشناسی، کارشناسی ارشد، گزینه دو، پلی، پزشکی، پشت، پشت کنکوری، آیا، امتحان، امسال، انتخاب رشته، انتخاب رشته کنکور، انتخاب رشته کنکور سراسری، انصراف، ادبیات، ادغام، از، بهمن، باید، بر، برای، تمرکز، تا، تجربی، جالب، حقوق، خلاصه، خیلی مهم، خدمت، خداحافظ، دوره، دانش آموزان، دانشگاه، دانشگاه آزاد، دانشجو، درس، دعا، رو، ریاضی، راهنمایی، رایگان، زبان انگلیسی، سنجش، سهمیه، سوال، سوابق تحصیلی، سال، ساحل، سراسری، سردرگمی، غیر حضوری

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن