با سلام خدمت دوستان
من امسال(92)کنکور تجربی دادم و رتبم 2900(منطقه 1)شد ولی چون داروسازی می خواستم و با این رتبه نمی شد قبول شد تصمیم گرفتم پشت بمونم.ولی می گن امسال متولدین نیمه اول 74 نمی تونن پشت بمونن و باید برن سربازی.خواهشا هر کی می تونه بهم کمک کنه و بگه که باید چیکار کنم؟
آقا کسی شماره ای آدرسی چیزی از نظام وظیفه ی اصفهان نداره؟
کسی نبوووووووووووووووووووووود ؟![]()
میخوام ببینم معافی میدن یا نه
آخه من با کاردانی پیوسته میخوام شرکت کنم
تو این صفحه نظام وظیفه سازمان وظیفه عمومی ناجا - ضوابط و مقررات وظیفه عمومی ویژه داوطلبان آزمون سراسری نوشته کاردانی ها مجاز به انتخاب رشتته های پیوسته نیستند
حالا نمیدونم منظورش کاردانی های نظریه که پیش دانشگاهی دارن یا ما که فنی حرفه ای بودیم و پیش دانشگاهی نداریم
والا جواب سوالت رو نمیدونم ولی بهترین کار اینه که از چند جا سوال کنی .. یکی نظام وظیفه و دومی پلیس + 10 و سومی سایت نظام وظیفه .. و در ضمن دفترچه خدمت رو هم بگیر مطالعه کن .. دلیل این حرفم اینه که بعضی جاها مثل نظام وظیفه از سر بی اطلاعی و یا بی حوصلگی یه جواب اشتباه به مراجه کنندگان میدن .. یا در نهایت میتونی از یه مشاور به روز که قوانین رو بدونه مشاوره بگیری
Genius has side effects
ویرایش توسط House M.D : 05 مهر 1392 در ساعت 21:52
سلام
تورو خدا یکی جواب منو بده......................................من متولد 11/12/73هستم حالا امسال میخوام واسه سال دوم کنکور بدم ایا مشکلی دارم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
توروخدا زود جوابمو بدین و راهنماییم کنید که چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
تورو خدا یکی جواب منو بده .........من فارغ التحصیل خرداد 92 هستم و متولد11/12/73 هستم و میخوام امسال بشینم کنکور بخونم حالا ایا مشکلی دارم ؟؟؟؟؟؟؟
تورو خدا جوابمو بدین و راهنماییم کنید..............................
دارم سکته میزنم دیگه.......................................... ............
ای بابا من که متجه نشدم هر کدومتون یه حرفی میزنید یکی میگه میشه یکی میگه نمیشه حالا با این شرایطمن که متولد 11/12/73 هستم و فارغ التحصیل شدم ایا مشکلی برای شرکت در کنکور 93 دارم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با این همه ازت ممنونم دوست گلم حالا به ایت ادرسم سر میزم ببینم چی میشه...............ببخش تورو خدا خیلی اذیتت کردم.......................
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)