آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 26 از 78 نخستنخست ... 1625262736 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 376 به 390 از 1170
    1. Top | #376
      همکار سابق انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط J A V A D نمایش پست ها
      سلام دوستان عزیز بعد کلی وقت اومدم
      دوستان اصلا فکر خودتو مشغول خدمت نکنن
      من پارسال رفتم نظام وظیفه گفت دی ماه باید بری خدمت گفتم من کنکور دارم واین جور حرفا حرف بدردبخوری نزد من هم گفتم اضاف بخورم چی میشه مگه
      رفتم دانشگاه از طریق دانشگاه مشکلم حل شد
      شما بعد قبولی تو دانشگاه یه برگه از دانشگاه میگیرین میرین پلیس+10مشکلتون حل میشه
      متوجه نشدم، یعنی باید دی ماه اعزام میشدی، اما نشدی... خب غیبت میخوری که! حتی اگر دانشگاه قبول بشی میندازنت بیرون!

2. Top | #377
      همکار سابق انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط RK1994 نمایش پست ها
      میدونم به خاطر همین دانشگاه ازاد ثبت نام کردم که بتونم دوباره کنکور بدم ولی نمیدونم در صورت انصراف یک سال وقت دارم یا 4 ماه؟
      داداش خیالت راحت، اگر انصراف بدی یک سال وقت داری تا خودتو معرفی کنی، اگر تو این یک سال دانشگاه قبول بشی مجددا برات معافیت تحصیلی صادر میکنند.
      منم دقیقا همین امروز انصراف دادم. سه روز داشتم دنبال امضا از جاهای مختلف دانشگاه که تو عمرم یک بار هم ندیده بودمشون میدویدم.

3. Top | #378
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      با سلام خدمت دوستان
      من امسال(92)کنکور تجربی دادم و رتبم 2900(منطقه 1)شد ولی چون داروسازی می خواستم و با این رتبه نمی شد قبول شد تصمیم گرفتم پشت بمونم.ولی می گن امسال متولدین نیمه اول 74 نمی تونن پشت بمونن و باید برن سربازی.خواهشا هر کی می تونه بهم کمک کنه و بگه که باید چیکار کنم؟

4. Top | #379
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط behbaneh نمایش پست ها
      سلام نگران نباشید مگه چه فرقی بین نیمه اول و دوم هست همه ما میتونیم کنکور 93 شرکت کنیم فقط باید در شهریور 93 خود را معرفی کنیم اینی که شما میگی نیمه اول نمیتونه کنکور بدن مال پارسال بود که متولدین بعد از خرداد فقط 6ماه فرصت داشتن منم متولد تیر74 هستم و از همه پرسیدم از مشاور مدرسه، مشاور نظام وظیفه همه گفتند میتونی طبق قانون جدید که امسال اومد
      اینم متن قانون جدید که در خرداد92 اومد

خبرگزاری مهر :: Mehr News Agency - خبر خوش به دانش آموزان مشمول خدمت/ شرایط 2 نوبت شرکت در کنکور
      دمت گرم آقا خیال مارو راحت کردی.ایول.

5. Top | #380
      کاربر فعال

Geryeh
      نمایش مشخصات
      آقا کسی شماره ای آدرسی چیزی از نظام وظیفه ی اصفهان نداره؟

6. Top | #381
      کاربر فعال

Geryeh
      نمایش مشخصات
      کسی نبوووووووووووووووووووووود ؟

7. Top | #382
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط design46 نمایش پست ها
      کسی نبوووووووووووووووووووووود ؟
      مشکلت چیه داداش
      Genius has side effects

8. Top | #383
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      آقا کسی شماره ای آدرسی چیزی از نظام وظیفه ی اصفهان نداره؟
      حضوری هم بری جواب نمیدن دیگه چه برسه به تلفنی ...
      ولی من رفتن تو خیابان قاثمیه هست سوالمم پرسیدم ,گفتم که من متولد تیر 74 ام خرداد فارغ التحصیل شدم کنکور قبول نشدم میخوام برا سال دیگه 93 شرکت کنم گفت مشکلی نداره تا شهریور 93 وقت داری

9. Top | #384
      کاربر فعال

Geryeh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط M a h d i نمایش پست ها
      حضوری هم بری جواب نمیدن دیگه چه برسه به تلفنی ...
      ولی من رفتن تو خیابان قاثمیه هست سوالمم پرسیدم ,گفتم که من متولد تیر 74 ام خرداد فارغ التحصیل شدم کنکور قبول نشدم میخوام برا سال دیگه 93 شرکت کنم گفت مشکلی نداره تا شهریور 93 وقت داری
      ادرسشو دقیق بگو
      کجای قایمیه؟

10. Top | #385
      کاربر فعال

Geryeh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط wildeone نمایش پست ها
      مشکلت چیه داداش
      میخوام ببینم معافی میدن یا نه
      آخه من با کاردانی پیوسته میخوام شرکت کنم
      تو این صفحه نظام وظیفه سازمان وظیفه عمومی ناجا - ضوابط و مقررات وظیفه عمومی ویژه داوطلبان آزمون سراسری نوشته کاردانی ها مجاز به انتخاب رشتته های پیوسته نیستند
      حالا نمیدونم منظورش کاردانی های نظریه که پیش دانشگاهی دارن یا ما که فنی حرفه ای بودیم و پیش دانشگاهی نداریم

11. Top | #386
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      میخوام ببینم معافی میدن یا نه
      آخه من با کاردانی پیوسته میخوام شرکت کنم
      تو این صفحه نظام وظیفه سازمان وظیفه عمومی ناجا - ضوابط و مقررات وظیفه عمومی ویژه داوطلبان آزمون سراسری نوشته کاردانی ها مجاز به انتخاب رشتته های پیوسته نیستند
      حالا نمیدونم منظورش کاردانی های نظریه که پیش دانشگاهی دارن یا ما که فنی حرفه ای بودیم و پیش دانشگاهی نداریم
      والا جواب سوالت رو نمیدونم ولی بهترین کار اینه که از چند جا سوال کنی .. یکی نظام وظیفه و دومی پلیس + 10 و سومی سایت نظام وظیفه .. و در ضمن دفترچه خدمت رو هم بگیر مطالعه کن .. دلیل این حرفم اینه که بعضی جاها مثل نظام وظیفه از سر بی اطلاعی و یا بی حوصلگی یه جواب اشتباه به مراجه کنندگان میدن .. یا در نهایت میتونی از یه مشاور به روز که قوانین رو بدونه مشاوره بگیری
      Genius has side effects
      ویرایش توسط House M.D : 05 مهر 1392 در ساعت 21:52

12. Top | #387
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام
      تورو خدا یکی جواب منو بده......................................من متولد 11/12/73هستم حالا امسال میخوام واسه سال دوم کنکور بدم ایا مشکلی دارم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

توروخدا زود جوابمو بدین و راهنماییم کنید که چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

13. Top | #388
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام

تورو خدا یکی جواب منو بده .........من فارغ التحصیل خرداد 92 هستم و متولد11/12/73 هستم و میخوام امسال بشینم کنکور بخونم حالا ایا مشکلی دارم ؟؟؟؟؟؟؟

تورو خدا جوابمو بدین و راهنماییم کنید..............................

دارم سکته میزنم دیگه.......................................... ............

14. Top | #389
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ای بابا من که متجه نشدم هر کدومتون یه حرفی میزنید یکی میگه میشه یکی میگه نمیشه حالا با این شرایطمن که متولد 11/12/73 هستم و فارغ التحصیل شدم ایا مشکلی برای شرکت در کنکور 93 دارم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

15. Top | #390
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      با این همه ازت ممنونم دوست گلم حالا به ایت ادرسم سر میزم ببینم چی میشه...............ببخش تورو خدا خیلی اذیتت کردم.......................

صفحه 26 از 78 نخستنخست ... 1625262736 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

..............، ...............، ................، .................، ..................، ...................، ....................، .....................، ......................، .......................، .........................، ................................، .................................، ..................................، azad، قلمچی، قبول، كنكور، من، مهم، مکانیک، ماندن، ماه، متولد، مشورت، مشکل، مشکلی، مشاوره، مشاوران، مطالعه، معافیت تحصیلی، معدل، معرفی، چه، نیرو، نتيجه، ندارم، نرم افزار، نظام وظیفه، نظر، هستم، یک ماه، کمک، کنکور، کنکور 92، کنکور 93، کنکور 94، کنکور سراسری، کنکور سراسری 93، کنکور92، کنکور93، کنکورو، کنکوری، کنکور۹۳، که، کارشناسی، کارشناسی ارشد، گزینه دو، پلی، پزشکی، پشت، پشت کنکوری، آیا، امتحان، امسال، انتخاب رشته، انتخاب رشته کنکور، انتخاب رشته کنکور سراسری، انصراف، ادبیات، ادغام، از، بهمن، باید، بر، برای، تمرکز، تا، تجربی، جالب، حقوق، خلاصه، خیلی مهم، خدمت، خداحافظ، دوره، دانش آموزان، دانشگاه، دانشگاه آزاد، دانشجو، درس، دعا، رو، ریاضی، راهنمایی، رایگان، زبان انگلیسی، سنجش، سهمیه، سوال، سوابق تحصیلی، سال، ساحل، سراسری، سردرگمی، غیر حضوری

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن