آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 25 از 78 نخستنخست ... 1524252635 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 361 به 375 از 1170
    1. Top | #361
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام دوستان . منم همین مشکلو داشتم . من متولد 20/05/74 هستم و توی خرداد 92 فارق التحصیل شدم .

رفتم پلیس + 10 گفتش شما 6 ماه بعد بیاین خودتونو معرفی کنید بعدش بهتون معافیت تحصیلی میدن تا کنکور تا تکلیفتون روشن شه .

بعدش رفتم نظام وظیفه شهرمون گفتش تا خرداد 93 وقت داری بعدشم 3 ماه دیگه هم بهت وقت معافیت میدن .

بعدش زنگ زدم 09680 بهم گفت تا اسفند 92 وقت داری ( که میشه همون 6 ماه ) .

والا بلا این بلاتکلیفی خیلی بده واسه یه پشت کنکوری . الان ما باید چی کار کنیم ؟؟؟؟ حرف کدومو گوش کنیم ؟؟؟ از درس خوندن افتادیم به مولا .

خواهشا یکی جواب مارو بده . تا آخر عمر دعاش میکنیم .
      ویرایش توسط mexcx : 31 شهریور 1392 در ساعت 13:09

2. Top | #362
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      یعنی ها مزخرف تر از این سازمان نظام وظیفه نداریم ها.همشون آدم های چرت وپرتی هستن.
      چه کاریه آقا یه دفه در نظام وظیفه رو گل بگیرن بگن همه باید برن سربازی دیگه!!!!
      اصلا آدم های عقده ای هستن این نظام وظیفه ای ها.

3. Top | #363
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      بخدا الان موندیم ما چی کار کنیم . تو ور خدا یکی جواب مارو بده

4. Top | #364
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      مدیر های این تاپیک کجان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

5. Top | #365
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      بچه ها خودم امروز رفتم با معاونت نظام وظیفه استانمون حرف زدم . گفتم من متولد 20/5/74 هستم و فارغ التحصیل خرداد 92 . میخوام سال بعد دوباره کنکور بدم .

گفتم من از پلیس + 10 سوال کردم یه جوابی داد بهم . 09680 یه جواب دیگه داد .

بعد گفت حرف اونارو ول . یه کاغذیو نگاه کرد . چندتا تبصره توش داشت . گفت شما یکسال مهلت دارید . و میتونید سال بعد کنکور بدید .

برای این جواب 2-3 ماه دوندگی کردم تا بالاخره بهش رسیدم . از درس خوندن افتاده بودم ...

خلاصه کنم . هر کی شرایطش مشابه شرایط منه . نگران نباشه . میتونه سال بعد کنکور بده.

به امید موفقیت هممون .

6. Top | #366
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      آقا ما که متولد دی 73 هستیم تکلیومون چیه؟!!!

7. Top | #367
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط behbaneh نمایش پست ها
      داداش منم دوست داشتم تاریخ تولدم مثل شما بود چون اگه این قانون هم اجرا نمی شد شما باز می تونستین کنکور 93 شرکت کنین چون شما بعد از سن مشمولیت فارغ التحصیل شدی طبق قانون پارسال تا خرداد93 مهلت داشتی خرداد خودتو معرفی میکردی بعد اون تمدید اعزام میزدی در مهرماه و خلاص میشدی در واقع این قانون برای ما که متولدین بعد از خرداد هستیم اجرا شده و شامل همه دانش آموزان میشه طبق این قانون همه ما تا شهریور 93 مهلت داریم و شهریور دفترچه پست می کنیم .... فقط همین خلاصه هممون تا شهریور93 مهلت داریم !
      اا پس خیالم راحت شد!دستت درد نکنه داداش :**

8. Top | #368
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام من متولد 73.8.1 هستم تاکی وقت دارم 92.3.29فارغ التحصیل شدم

9. Top | #369
      کاربر فعال

Geryeh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mexcx نمایش پست ها
      سلام دوستان . منم همین مشکلو داشتم . من متولد 20/05/74 هستم و توی خرداد 92 فارق التحصیل شدم .

رفتم پلیس + 10 گفتش شما 6 ماه بعد بیاین خودتونو معرفی کنید بعدش بهتون معافیت تحصیلی میدن تا کنکور تا تکلیفتون روشن شه .

بعدش رفتم نظام وظیفه شهرمون گفتش تا خرداد 93 وقت داری بعدشم 3 ماه دیگه هم بهت وقت معافیت میدن .

بعدش زنگ زدم 09680 بهم گفت تا اسفند 92 وقت داری ( که میشه همون 6 ماه ) .

والا بلا این بلاتکلیفی خیلی بده واسه یه پشت کنکوری . الان ما باید چی کار کنیم ؟؟؟؟ حرف کدومو گوش کنیم ؟؟؟ از درس خوندن افتادیم به مولا .

خواهشا یکی جواب مارو بده . تا آخر عمر دعاش میکنیم .
      به این شماره گویا اصلا اعتماد نکنید
      من زنگ زدم اصلا طرف نمیدونس کاردانی چیه

10. Top | #370
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام من پارسال رفتم دانشگاه ثبت نام کردم ولی میخوام امسال انصراف بدم و برای ککور 93 بخونم تو سایت نظام وظیفه رفتم اینجوری نوشته
      5.مشمولان انصرافی ، اخراجی ، ترک تحصیل ازچه تاريخ درشمول استفاده ازمهلت1ساله پس ازتاريخ وقوع انصراف،ترك تحصيل،اخراج قرار مي گيرند؟
      مشمولاني كه از تاريخ 22/4/90 به بعد از تحصيل در مقاطع دانشگاهي انصراف، ترك تحصيل و يا اخراج شده باشند
      .
      یه جای دیگشم اینجوری نوشته
      دانش‌آموزان و دانشجويان مشمول در صورت ترك تحصيل، انصراف، اخراج يا فراغت از تحصيل بايد حداكثر ظرف مدت يك سال خود را براي انجام خدمت سربازي معرفي نمايند مگر اينكه در مهلت يك‌ساله بعد از فراغت از تحصيل، در دانشگاه قبول شده و وارد دانشگاه شوند.
      ولی دفترچه نظام وظیفه رو که گرفتم نوشته
      فارق التحصیلان دانشگاهی از زمان فراغت تحصیل 6 ماه و پس از ترک تحصیل انصراف یا اخراج از تحصیل 4 ماه فرصت دارند تا درخواست ود را ارسال نمایند
      از مسئول نظام وظیفه دانشگاهم که پرسیدم گفت یک سال وقت داری از دو نفرشون پرسیدم هردوتا گفتن یک سال وقت داری
      الان من چیکار کنم انصراف بدم بشینم راحت بخونم یا انصراف ندم؟ اخه زمان کلاسای دانشگاه دقیقا خورده به زمان کلاسای کنکورم

11. Top | #371
      همکار سابق انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط RK1994 نمایش پست ها
      سلام من پارسال رفتم دانشگاه ثبت نام کردم ولی میخوام امسال انصراف بدم و برای ککور 93 بخونم تو سایت نظام وظیفه رفتم اینجوری نوشته
      5.مشمولان انصرافی ، اخراجی ، ترک تحصیل ازچه تاريخ درشمول استفاده ازمهلت1ساله پس ازتاريخ وقوع انصراف،ترك تحصيل،اخراج قرار مي گيرند؟
      مشمولاني كه از تاريخ 22/4/90 به بعد از تحصيل در مقاطع دانشگاهي انصراف، ترك تحصيل و يا اخراج شده باشند
      .
      یه جای دیگشم اینجوری نوشته
      دانش‌آموزان و دانشجويان مشمول در صورت ترك تحصيل، انصراف، اخراج يا فراغت از تحصيل بايد حداكثر ظرف مدت يك سال خود را براي انجام خدمت سربازي معرفي نمايند مگر اينكه در مهلت يك‌ساله بعد از فراغت از تحصيل، در دانشگاه قبول شده و وارد دانشگاه شوند.
      ولی دفترچه نظام وظیفه رو که گرفتم نوشته
      فارق التحصیلان دانشگاهی از زمان فراغت تحصیل 6 ماه و پس از ترک تحصیل انصراف یا اخراج از تحصیل 4 ماه فرصت دارند تا درخواست ود را ارسال نمایند
      از مسئول نظام وظیفه دانشگاهم که پرسیدم گفت یک سال وقت داری از دو نفرشون پرسیدم هردوتا گفتن یک سال وقت داری
      الان من چیکار کنم انصراف بدم بشینم راحت بخونم یا انصراف ندم؟ اخه زمان کلاسای دانشگاه دقیقا خورده به زمان کلاسای کنکورم
      فکر نکنم بتونی کنکور بدی، نه به خاطر نظام وظیفه!
      کسانی که کنکور قبول میشن تا دو سال حق شرکت در آزمون مجدد ندارند. (دفترچه سازمان سنجش رو ببین، دقیق یادم نیست.)
      از طرفی برای ثبت نام در کنکور باید حتما انصراف داده باشی، یعنی قبل از آذرماه از دانشگاه بیای بیرون...حواست به این موضوع هم باشه.

Sent from my iPhone using Tapatalk
      Math & Physics are fun

12. Top | #372
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      میدونم به خاطر همین دانشگاه ازاد ثبت نام کردم که بتونم دوباره کنکور بدم ولی نمیدونم در صورت انصراف یک سال وقت دارم یا 4 ماه؟

13. Top | #373
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mariz
      نمایش مشخصات
      یک سال
      باید انداختش دور...همین.

قلب آهنی

14. Top | #374
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دوستان من کنکور 92 شرکت کردم . و فقط یک رشته غیر انتفاعی آوردم . ولی نرفتمش . میشه سال بعد کنکور بدم دیگه آره ؟؟؟
      ویرایش توسط mexcx : 03 مهر 1392 در ساعت 16:03

15. Top | #375

نمایش مشخصات
      سلام دوستان عزیز بعد کلی وقت اومدم
      دوستان اصلا فکر خودتو مشغول خدمت نکنن
      من پارسال رفتم نظام وظیفه گفت دی ماه باید بری خدمت گفتم من کنکور دارم واین جور حرفا حرف بدردبخوری نزد من هم گفتم اضاف بخورم چی میشه مگه
      رفتم دانشگاه از طریق دانشگاه مشکلم حل شد
      شما بعد قبولی تو دانشگاه یه برگه از دانشگاه میگیرین میرین پلیس+10مشکلتون حل میشه
      خلاف قوانین
      ویرایش شده.

صفحه 25 از 78 نخستنخست ... 1524252635 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

..............، ...............، ................، .................، ..................، ...................، ....................، .....................، ......................، .......................، .........................، ................................، .................................، ..................................، azad، قلمچی، قبول، كنكور، من، مهم، مکانیک، ماندن، ماه، متولد، مشورت، مشکل، مشکلی، مشاوره، مشاوران، مطالعه، معافیت تحصیلی، معدل، معرفی، چه، نیرو، نتيجه، ندارم، نرم افزار، نظام وظیفه، نظر، هستم، یک ماه، کمک، کنکور، کنکور 92، کنکور 93، کنکور 94، کنکور سراسری، کنکور سراسری 93، کنکور92، کنکور93، کنکورو، کنکوری، کنکور۹۳، که، کارشناسی، کارشناسی ارشد، گزینه دو، پلی، پزشکی، پشت، پشت کنکوری، آیا، امتحان، امسال، انتخاب رشته، انتخاب رشته کنکور، انتخاب رشته کنکور سراسری، انصراف، ادبیات، ادغام، از، بهمن، باید، بر، برای، تمرکز، تا، تجربی، جالب، حقوق، خلاصه، خیلی مهم، خدمت، خداحافظ، دوره، دانش آموزان، دانشگاه، دانشگاه آزاد، دانشجو، درس، دعا، رو، ریاضی، راهنمایی، رایگان، زبان انگلیسی، سنجش، سهمیه، سوال، سوابق تحصیلی، سال، ساحل، سراسری، سردرگمی، غیر حضوری

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن