آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 35 از 78 نخستنخست ... 2534353645 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 511 به 525 از 1170
    1. Top | #511
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad reza_73 نمایش پست ها
      سلام متولد 10/10/73 هستم.خرداد 92 درسم تموم شده (پيش دانشگاهي رو تموم کردم).الان دارم براي کنکور 93 ميخونم.مي خاستم بدونم ميشه براي کنکور 94 هم بخونم.يعني راهي هست که بشه سربازي رو 1سال به عقب انداخت يا تمديد کرد؟
      تاریخ 1-10-91 مشمول حساب شده اید و چون پس از تاریخ مشمولیت فارغ التحصیل شده اید به مدت یکسال فرصت معرفی خواهید داشت.واسه شرکت کردن مجدد این پروسه رو باید طی کنی :اگه شما نخواهید 93 کنکورو بدید و بزارید واسه کنکور 94 ،باید حتما انتخاب رشته دانشگاه پیام نور رو انجام بدید (یعنی کی!!؟ آفرین یعنی کنکور93 رو که دادی انتخاب رشتت حتما پیام نور باشه) و بدون زدن انصراف از دانشگاه محل قبولی در کنکور94 شرکت کنید و بعد از اعلام نتایج کنکور و ان شاء ا... قبولی در یک دانشگاه تاپ و رشته مورد علاقه قبل از شروع سال تحصیلی جدید یعنی 1-7-94 باید انصراف خودتون رو بزنید.یعنی چی؛اهان،یعنی قبل از اینکه توی دانشگاه جدیدتون ثبت نام بکنید،باید از دانشگاه قبلی تون انصراف بزنید تا مشکلی از نظر معافیت تحصیلی و نظام وظیفه پیش نیاد.

حالا فلسفه این همه پیام نور گفتن من چی بود!!؟! این بود که اقا ی رشته ای میری توی پیام نور برمیداری که درساش بیشتر نظری باشه که اگه خواستی نری سرکلاس راحت باشی،بعدشم حتما انتخاب رشتت رو رشته های کارشناسی بزن که 2 ترمم مرخصی بگیری و راحت بشینی بخونی و دغدغه ای نداشته باشییییی.

در ضمن توی تمام طول عمرت فقط یکبار میتونی ازتحصیل انصراف بزنی!

هزینه مشاوره :50صلوات «نفرستی مدیوووووووووونی»
      پاسخ به سوالات سربازی

2. Top | #512
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ممنون از جوابت چن تا سوال دیگه هم دارم
      من خرداد92 فارغ التحصیل شدم برای سربازی تا 31 خرداد وقت دارم؟یعنی تابستون باید برم سربازی و موقع انتخاب رشته برگردم؟ اگه اره راهی نیس که این 3 ماه رو نرم؟؟
      سوال بعدیم من برا پیام نور ثبت نام نکردم پارسال یادمه موقع انتخاب رشته میشد برای پیام نور هم ثبت نام کنی امسال هم میشه؟
      اگه پیام نور ثبت نام کنم کنکور 94 هم بدم دانشگاه روزانه قبول بشم بعد تو تابستون 94 انصراف بدم هیچ مشکلی تو ثبت نام دانشگاه جدید و سربازی پیش نمیاد؟

3. Top | #513
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad reza_73 نمایش پست ها
      ممنون از جوابت چن تا سوال دیگه هم دارم
      من خرداد92 فارغ التحصیل شدم برای سربازی تا 31 خرداد وقت دارم؟یعنی تابستون باید برم سربازی و موقع انتخاب رشته برگردم؟ اگه اره راهی نیس که این 3 ماه رو نرم؟؟
      سوال بعدیم من برا پیام نور ثبت نام نکردم پارسال یادمه موقع انتخاب رشته میشد برای پیام نور هم ثبت نام کنی امسال هم میشه؟
      اگه پیام نور ثبت نام کنم کنکور 94 هم بدم دانشگاه روزانه قبول بشم بعد تو تابستون 94 انصراف بدم هیچ مشکلی تو ثبت نام دانشگاه جدید و سربازی پیش نمیاد؟
      سال تحصیلی رو از مهرماه یکسال تا شهریور سال بعد حساب میکنن.حالا تابستونم خواستی بری میتونی در تاریخ خدمتت تعجیل یا تاخیر بندازی(نحوه تمدید و تعجیل تاریخ اعزام به خدمت )
      اره میتونی.موقع انتخاب رشته خودسازمان سنجش بازم این اجازه رو میده.تا جایی که یادمه پارسال میشد این کارو کرد،بازم از یکی از مشاورای تحصیلی انجمن بپرس(البته اونایی شون که واقعا مشاورن نه بعضیاشون که چیز زیادی نمیدونن و تقلید میکنن)
      نه هیچ مشکلی پیش نمیاد.من خودم همین کارو میخام بکنم.پدر اموزش دانشگاه رو درآوردم :yahoo (4): از بس سوال پرسیدم.گفت مشکلی نیست.شما تا ترم 4 هم که توی پیام نور باشی میتونی کنکور بدی و هر دانشگاه روزانه ای قبول بشی.

پاسخ به سوالات سربازی

4. Top | #514
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام خدمت دوستان

من سه سال پیش سوم تجربی رو به اتمام رسوندم و بعد به آلمان مهاجرت کردم. حالا توی این فکرم که پیش دانشگاهی رو بخونم و کنکور رو بدم و اگر بشه برای دانشگاه برگردم ایران.
      ولی میخواستم ببینم شدنیه؟ چون در حال حاضر من توی ایران مشمول نظام وظیفه محسوب میشم و خب سه سال هم میگذره که سوم دبیرستان رو تموم کردم. میخواستم ببینم شرایط چطوریه؟ امکان ثبت نام توی دانشگاه رو دارم یا نه؟

5. Top | #515
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      از بین دوستان کسی اطلاعاتی راجع به سوالم نداره؟

6. Top | #516
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط arian.s نمایش پست ها
      سلام خدمت دوستان

من سه سال پیش سوم تجربی رو به اتمام رسوندم و بعد به آلمان مهاجرت کردم. حالا توی این فکرم که پیش دانشگاهی رو بخونم و کنکور رو بدم و اگر بشه برای دانشگاه برگردم ایران.
      ولی میخواستم ببینم شدنیه؟ چون در حال حاضر من توی ایران مشمول نظام وظیفه محسوب میشم و خب سه سال هم میگذره که سوم دبیرستان رو تموم کردم. میخواستم ببینم شرایط چطوریه؟ امکان ثبت نام توی دانشگاه رو دارم یا نه؟

سلام.شدنیش که شدنیه!!اما متاسفانه شما دوره مجاز تحصیل در دبیرستان رو گذروندید و باید به سربازی برید و با دریافت کارت پایان خدمت،فرصت مجدد شرکت در کنکور رو داشته باشید.شرط ثبت نام در دانشگاه هم داشتنه مدرک پیش دانشگاهی و دیپلم نظام قدیم (فارغ اتحصیلان قبل از سال90) و عدم مشکل از سوی نظام وظیفه هستش...موفق باشید
      پاسخ به سوالات سربازی

7. Top | #517
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام دوستان من تا پایان شهریور93 مدرک پیش دانشگاهی رو میگیرم،آیا میتونم تو کنکور سال 94 شرکت کنم؟ در ضمن معافیت تحصیلی هم که به مدت 5 سال هست رو هم گرفتم،اگه فارغ التحصیل شم این معافیت تحصیلی بازم ادامه داره یا نه؟

8. Top | #518
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Meti نمایش پست ها
      سلام دوستان من تا پایان شهریور93 مدرک پیش دانشگاهی رو میگیرم،آیا میتونم تو کنکور سال 94 شرکت کنم؟ در ضمن معافیت تحصیلی هم که به مدت 5 سال هست رو هم گرفتم،اگه فارغ التحصیل شم این معافیت تحصیلی بازم ادامه داره یا نه؟
      سلام.بله .شما میتوانید در کنکور 94 شرکت کنید.معافیت تحصیلی صادر شده برای شما فقط برای زمانیست که شما در مدرسه مشغول به تحصیل هستید که مدرسه متوجه بشه که شما از نظر سربازی مشکلی ندارید و به محض فارغ التحصیلی از 1مهر93 لغو میگردد.معافیت مجدد بر حسب مقطع تحصیلی دانشگاهی زمانی برای شما صادر میگردد که از دانشگاه گواهی اشتغال به تحصیل رو اخذ و به یکی از دفاتر پلیس +10 محل قبولی دانشگاه خود ببرید.
      پاسخ به سوالات سربازی

9. Top | #519
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام من متولد دی 74 هستم ،آیا میتونم یک سال پشت کنکور بمونم و تو کنکور 94 شرکت کنم؟

10. Top | #520
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط milad210 نمایش پست ها
      سلام من متولد دی 74 هستم ،آیا میتونم یک سال پشت کنکور بمونم و تو کنکور 94 شرکت کنم؟

در تاریخ 1-10-92 شما مشمول حساب میشید.اگه بعد از این تاریخ یعنی خرداد93 فارغ التحصیل بشید ،بله امکانش هست.

هزینه مشاوره :25صلوات «نفرستی مدیوووووووووونی»
      پاسخ به سوالات سربازی

11. Top | #521
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      خیلی ممنون که اینقدر سریع جوابمو دادید، من الان پیش دانشگاهی هستم پس میشه یه سال پشت کنکور بمونم

12. Top | #522
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط milad210 نمایش پست ها
      خیلی ممنون که اینقدر سریع جوابمو دادید، من الان پیش دانشگاهی هستم پس میشه یه سال پشت کنکور بمونم
      بله ! صلواتارو یادت نره ها
      پاسخ به سوالات سربازی

13. Top | #523
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام اقا یه سوال من خرداد 92 فارغ التحصیل شدم و پارسال رفتم پلیش +10 گفت که شما تا 31 خرداد 93 مهلت داری و بعدش باید دفترچه پست کنی الان من باید دفترچه پست کنم؟ :yahoo (2):اخه از یکی شنیدم میگفت تا 31 شهریور 93 مهلت داری

14. Top | #524
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط benyamin6422 نمایش پست ها
      سلام اقا یه سوال من خرداد 92 فارغ التحصیل شدم و پارسال رفتم پلیش +10 گفت که شما تا 31 خرداد 93 مهلت داری و بعدش باید دفترچه پست کنی الان من باید دفترچه پست کنم؟ :yahoo (2):اخه از یکی شنیدم میگفت تا 31 شهریور 93 مهلت داری

سلام عزیز دل برادر ، نگران نباش
      شما تا آخر خرداد 93 فرصت معرفی داری.دفترچتو پست میکنی،بعدش تا جوابش بیاد کنکورتو دادی.بعدشم زمان اعزامت که مشخص شد میری ی تعویق میندازی داخلش بعدشم که بسلامتی رفتی دانشگاه

نحوه تمدید و تعجیل تاریخ اعزام به خدمت

هزینه مشاوره :25صلوات «نفرستی مدیوووووووووونی»
      پاسخ به سوالات سربازی
      ویرایش توسط Unknown Soldier : 24 اردیبهشت 1393 در ساعت 18:20

15. Top | #525
      کاربر فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      آقا یک سوال اساسی و مهم
      من متولد 74/07/26 هستم. الان هم سال چهارمم. پرسیدم از مدرسه ، میگن 93/07/18 اعزام میشم.
      بعضی ها میگن باید گواهی اشتغال به تحصیل بگیرم ؛ برم پلیس +10 تا خیالم از سربازی راحت بشه . و نیازی به انداختن درس نیست. بعضی ها میگن باید یک درس داخلی رو نگه دارم و غایب بشم.
      کدومشو انجام بدم ؟
      این در حالی هست که فرزند جانبازم. و درضمن ، بخاطر یک مشکل کوچیک در لبم ، گفتن که احتمالش هست معافیت پزشکی بدن. باید چکار کنم واسه اون ؟ چون مشکل اینه که یکم اندازه 2 میلی متر ، فک پائین کج هست. که البته اصلا دیده نمیشه. و مشکلی پیش نمیاد. ولی میگن میتونه دلیل خروپوف باشه. و یک دکتر گفت شاید معافیت بدن.
      امکان معافیتش هست ؟
      به امید موفقیت...
      فَعَلَی اللهِ تَوَکَّلتُ فَاَجمِعُوا اَمرَکُم وَ شُرَکائَکُم ثُمَّ لا یَکُن اَمرُکُم عَلَیکُم عُمَّهً

صفحه 35 از 78 نخستنخست ... 2534353645 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

..............، ...............، ................، .................، ..................، ...................، ....................، .....................، ......................، .......................، .........................، ................................، .................................، ..................................، azad، قلمچی، قبول، كنكور، من، مهم، مکانیک، ماندن، ماه، متولد، مشورت، مشکل، مشکلی، مشاوره، مشاوران، مطالعه، معافیت تحصیلی، معدل، معرفی، چه، نیرو، نتيجه، ندارم، نرم افزار، نظام وظیفه، نظر، هستم، یک ماه، کمک، کنکور، کنکور 92، کنکور 93، کنکور 94، کنکور سراسری، کنکور سراسری 93، کنکور92، کنکور93، کنکورو، کنکوری، کنکور۹۳، که، کارشناسی، کارشناسی ارشد، گزینه دو، پلی، پزشکی، پشت، پشت کنکوری، آیا، امتحان، امسال، انتخاب رشته، انتخاب رشته کنکور، انتخاب رشته کنکور سراسری، انصراف، ادبیات، ادغام، از، بهمن، باید، بر، برای، تمرکز، تا، تجربی، جالب، حقوق، خلاصه، خیلی مهم، خدمت، خداحافظ، دوره، دانش آموزان، دانشگاه، دانشگاه آزاد، دانشجو، درس، دعا، رو، ریاضی، راهنمایی، رایگان، زبان انگلیسی، سنجش، سهمیه، سوال، سوابق تحصیلی، سال، ساحل، سراسری، سردرگمی، غیر حضوری

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن