سلام من متولد بهمن73 هستم و دیف رو افتادم برا شهریور حالا تکلیف من چیه
بنده متولد 8/9/73 هستم و امسال رتبه ی خوبی کسب نکردم میخواستم ببینم میتونم یک سال دیگه بمونم پشت کنکور و درباره ی ترفنده های دور زدن خدمت سربازی میخواستم بدونم از جمله ثبت نام در دانشگاه آزاد و پیام نور
سلام
اگر خرداد 92 فارغ التحصیل شده اید (پیش دانشگاهی را تمام کردید) طبق قانون کنونی، 1 سال فرجه تحصیلی دارید یعنی تا پایان خرداد 93 وقت دارید که خودتون رو به نظام وظیفه معرفی کنید.
در این صورت برای اینکه مشکل خاصی براتون پیش نیاد و غیبت نخورید، پیشنهاد میکنم امسال دانشگاه برید (به جز دولتی روزانه) و یک ترم بخونید و انصراف بدید یا مرخصی بگیرید برای کنکور 93
اما اگر درسی را در دوره پیش دانشگاهی افتاده اید و شهریور امسال باید امتحان دهید، هیچ مشکلی از لحاظ سربازی برای کنکور 93 ندارید.
البته یه قانونی رو به تازگی اعلام کردند که همه دانش آموزان از امسال، فارغ التحصیل شهریور حساب میشند که نظام وظیفه هنوز اینو تایید نکرده.
بازم برای اینکه خیالتون راحت باشه به نزدیک ترین پلیس +10 منطقتون مراجعه کنید و اونجا هم یه پرس و جو کنید.
الان من ریاضی موندم واسه شهریور........ متولد نیمه دوم 73 هستم. یعنی الان میتونم 1 سال پشت کنکور بمونم یا نه؟
سلام
ب صورت کلی طبق قانون الن هرکس که تاریخ فراغت از تحصیلش بعد تاریخ تولدش باشه 1 سال فرجه وهر کس تاریخ تولدش بعد از تاریخ فراغت از تحصیلش باشه 6 ماه فرصت معرفی داره
این قانون طبق حرفای خود نظام وظیفه ممکنه عوض بشه و همه را یکسال فرصت بدن تا 31 شهریور سال بعدشون....ولی رسما اعلام نشده هنوز...اگه اعلام شد با خیال راحت میتونید وایسید اعلام نشدم طبق شرایط بالا باید عمل بکنید
برا دور زدن این قانونم همونطور ک بالا دوستمون گفتن بهترین راهش همون ثبت نام تو یک دانشگاه غیر دولتی روزانه و انصرافه ک اونم باید طبق شرایط دانشگاه انصراف بدین تا دوبرابر شهریه ثابت ازتون گرفته نشه....
فعلا همین...موفق باشید
خدانگهدار
من ازیکسال تاریخ بعدکنکورم استفاده کردم الان اگه برم یه رشته الکی مثل پیام نور ایامیتونم ترم اول مرخصی وبعدانصراف داده وبرای کنکور93بخوانم یانظام وظیفه گیرمیده؟یکی ازدوستام میگفت درصورت انصراف ازدانشگاه یکسال دیگه بهت فرصت میدن
سلام
من شنیدم یه قانونی هست که تا زمانی که برادرت در حال خدمت باشه ، از خدمت معاف هستی. آیا داریم همچین چیزی؟
ممنون
ویرایش توسط HassanTakno : 13 مرداد 1392 در ساعت 14:38
دوستان من متولد 2 فروردین 73 هستم 91 و 92 کنکور دادم (2000 و 3000)حالا چطوری میتونم 93 کنکور بدم؟؟؟؟؟
خدانگهدار
ویرایش توسط davood : 14 مرداد 1392 در ساعت 13:21
خدانگهدار
سلام من متولد آبان 73 هستم امسال که کنکورمو خوب ندادم میخوام اگه از دندان بین الملل ارس قبول نشم بمونم برا 93 .... حالا من چیکار کنم تا مشکلی پیش نیاد برا سربازی... خواهشا اگه میدونین دقیق بگین چی کار کنم ..... راستی برادرم هم که الان سربازیه آذر 93 تموم میشه تا اون موقع هم میتونم معافیت بگیرم دیگه؟ برا اون باستی چیکار کرد دقیقا...![]()
سلام ...
میشه یکی منو راهنمایی کنه؟...
از بعضی ها شنیدم که میگن اگه تاریخ تولدت قبل از فارالتحصیل شدنت باشه 1 سال فرجه میدن لطف کنین قضیشو بگین دارم فنا میشم...
من تاریخ تولدم 25 اردیبهشت 74 هست...
راستی من 92 امتحان دادم و میخوام 93 هم دوباره کنکور بدم ....
بی نهایت ممنون...
موفقیت به سراغ کسانی می آید که آن قدر در تلاش اند که وقت نمی کنند به دنبال آن بروند.
ویرایش توسط Dean : 14 مرداد 1392 در ساعت 14:55
خدانگهدار
سلام ازماکه گذشته دیگه سوال نظام وظیفه ای نداریم ولی من اومدم فقط ازطرف همه بچه های انجمن ازداوود جون بابت وقت گذاشتنش روی سوالات وجواب دادن به اوناازش تشکرکنم
داوود جونموفق باشی
چقد بزرگ شدین شماها !!! خخخ ! دم همه بچه های انجمن کنکور گرم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)