میمریم برای اشک
سلام
س سوال
من سال 92-93 پیش دانشگاهی بودم و کنکور دادم.
سال تولد : 1374/07/26
به من گفتند اگر میخوای بتونی کنکور 94 شرکت کنی ، باید یک درس نگه داری و اون رو توی بزرگسالان ثبت نام کنی و ماه دی ، امتحان بدی تا اون وقت تا دی سال 94 معاف باشی
من هم یک درس رو نگه داشتم و سرجلسه نرفتم
حالا که اعلام شده میشه هرکس دوبار کنکور بده ، تکلیف من چیه ؟ باید چکار کنم ؟
همون بزرگسالان باید ثبت نام کنم ؟
مشکلی برام پیش نمیاد ؟
پیشاپیش سپاس ....
به امید موفقیت...
فَعَلَی اللهِ تَوَکَّلتُ فَاَجمِعُوا اَمرَکُم وَ شُرَکائَکُم ثُمَّ لا یَکُن اَمرُکُم عَلَیکُم عُمَّهً
پاسخ به سوالات سربازی
پاسخ به سوالات سربازی
سلام اقای mahamad-gh میخوام امسال ترم 3و4 رو مرخصی بگیرم از پیام نور .توی سایت گلستان مرخصی رو ثبت کردم همین کافیه یا باید برم دانشگاه؟اگه بخوام برا کنکور بخونم علت مرخصی رو چی بنویسم؟ و موقع ثبت نام کنکور کد نظام وظیفه رو چند بزنم؟ خواهشا جواب بدید
بابا این صد بار اگه بار اولتونه میتونین سال دیگه واسه بار دوم کنکور بدید
زندگی به من یاد داده
برای داشتن آرامش و آسایشامروز را با خدا قدم بر دارم!!!
و فردا را به او بسپارم …
سلام دوستان من متولد27فروردین75 ام مشاور مدرسه بهمون گفت از روز تولدتون به بعد برین پلیس+10 واون ها یک برگه سبز میدن که بیارین مدرسه و تحویل بدین اون برگه چیه؟
زندگی به من یاد داده
و فردا را به او بسپارم …
اون برگه اشتغال به تحصیله.الان ما فارغ از تحصیلیم و نمیخواد چون بار اول کنکور دادیم میتونیم یه بار دیگه کنکور بدیم.نگران نباش تمرکزتو رو درس بذار
زندگی به من یاد داده
و فردا را به او بسپارم …
خواهشا هر کی دقیقا میدونه جواب بده
دوستان من یه سال پشت کنکور بودم و بعدشم الان ازاد میخونم ایا میتونم در کنکور 94 هم شرکت کنم؟
کشتی در ساحل امن تر است ولی برای انجا ساخته نشده است!
کشتی در ساحل امن تر است ولی برای انجا ساخته نشده است!
00000000000000000000000000000000000000000000000000 000000000000000000000000000000000000000000
داش ممد کاش زود تر میومدم میخوندم.
حالا وضعیت جدیدمو میگم.من اول مهر رفتم ثبت نام تو دانشگاه ازاد بدون کنکور کردم.یک ترم مرخصی .بعدشم انصراف میدم.
معافیت تحصیلیم دادن.حالا چیکار کنم![]()
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)