آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 45 از 78 نخستنخست ... 3544454655 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 661 به 675 از 1170
    1. Top | #661
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام دوستان
      میخواستم بدونم اگر امسال در دانشگاه ازاد ثبت نام بکنم میتونم تو کنکور سال بعد شرکت کنم؟و ایا لازم هست برای شرکت تو کنکور از تحصیل انصراف بدم یا خیر؟(برای معفیت تحصیلی)
      خیلی ممنون

2. Top | #662
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام

من قبلا رفتم +10 سوال کردم گفتند تا 30 شهریور باید گواهیی ببرم +10 از دانشگاه تا معافیت تحصیلی بم بدن.امروز رفتم دانشگاه ثبت نام کردم و یکسری کارای مربوط به نظام وظیفه همونجا انجام شد و مثلا +10 همونجا تو دانشگاه بود و فرم پر کردم ولی دیگه گواهیی چیزی بم ندادند الان دیگه لازمه کاری بکنم یا دیگه خودشون میفرستن نظام وظیفه؟

3. Top | #663
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      من متولد 13/08/1377 هستم سال 95 کنکور دارم میتونم یه سال پشت کنکور بمونم یا نه؟؟

4. Top | #664
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط jook نمایش پست ها
      من متولد 13/08/1377 هستم سال 95 کنکور دارم میتونم یه سال پشت کنکور بمونم یا نه؟؟
      در حالت عادی همه میتونن یه سال پشت کنکور بمونن،ولی به فکر پشت کنکور ماندن نباشید

5. Top | #665
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MohammaD_Technology نمایش پست ها
      در حالت عادی همه میتونن یه سال پشت کنکور بمونن،ولی به فکر پشت کنکور ماندن نباشید
      اگه بخوام برا 97 بمونم چی؟؟؟؟

6. Top | #666
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط babasi نمایش پست ها
      سلام دوستان
      میخواستم بدونم اگر امسال در دانشگاه ازاد ثبت نام بکنم میتونم تو کنکور سال بعد شرکت کنم؟و ایا لازم هست برای شرکت تو کنکور از تحصیل انصراف بدم یا خیر؟(برای معفیت تحصیلی)
      خیلی ممنون
      بله امکانش هست ولی لزومی نداره، یعنی اگه قصدت از ثبت نام فقط برا معافیت تحصیلیِ اصلن نمیخواد ثبت نام کنی چون پسرا میتونن یه سال پشت کنکور بشینن، البته فرض بر این گرفتم که شما امسال اولین کنکورت بوده اگه نه که باید حتمن یه جایی ثبت نام کنی تا معافیت بگیری و البته یادت باشه هر شخص فقط یک بار میتونه انصراف بده پس الکی ثبت نام نکنید مگر اینکه مجبور باشید

7. Top | #667
      ahs
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      سلام من امسال برای بار دوم کنکور دادم میخوام سال دیگه هم کنکور بدم الآنم رفتم پیام نور ثبت نام ولی گفتن اول باید ثبت نام اینترنتی کنم بعدش حضوری تا معافیت تحصیلی بگیرم با این حساب تا اواسط مهر طول میکشه منم که تا 31 شهریور بیشتر وقت ندارم حالا چیکار کنم؟

8. Top | #668
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط jook نمایش پست ها
      اگه بخوام برا 97 بمونم چی؟؟؟؟
      اگه 95 کنکور بدید و قبول نشید،برای 96 میتونید بمونید
      اما برای 97 احتمالا باید برید آزاد یا پیام نور ثبت نام کنید و مرخصی بگیرید تا برای 97 بخونید
      البته بازم تحقیق کنید
      بعدشم این که قانون ممکنه عوض شه
      بازم بهتون میگم اصلا به فکر سال دوم برای کنکور نباشید

9. Top | #669
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط arashpar16 نمایش پست ها
      منم همین سوال رو دارم .الان وضعیت نظام وظیفه ما چی میشه که سال دوم کنکور دادیم ؟
      به خدا هیچکی نیس جواب درس بده سنجش میره میگه 1 سال .نظام وظیفه میری میگه غیبت خوردی باید بری سربازی خوب لامصبا یکیتون با یکیتون هماهنگ شه که خر تو خر نشه دیگه
      من همه این مراحل رو شنبه طی کردم.
      می ری دانشگاه و همه مدارکی رو که داری با خودت می بری. درواقع ثبت نام می کنی و وقتی ازت مدرک نظام وظیفه خواستن بگو تا 6/31 معافیت دارم. اونا خودشون بهت یه نامه می دن که ببری نظام وظیفه. و اگه غیبت نداشته باشی، نظام وظیفه یه نامه بهت بده که ببری دانشگاه. می بری دانشگاه و ثبت نامت تکمیل می شه. همین.
      هیچ مشکلی هم پیش نمیاد. برای نمونه من خودم متولد بهار 73 هستم. خرداد 92 از پیش دانشگاهی فارغ التحصیل شدم و بعد از یک سال و سه ماه بدون اینکه دفترچه رو پست کنم، همون شنبه ثبت نامم تکمیل شد و تو دانشگاه پذیرفته بشم.

پس این قانون کاملا درسته:
      8) دانش آموزانی که در سقف مجاز سنوات تحصیلی، در ماههای خرداد یا شهریور هر سال فارغ التحصیل میشوند، چنانچه تا پایان شهریور سال آینده در دانشگاه پذیرفته شوند و فاقد غیبت بوده، از معافیت تحصیلی بهره مند خواهند شد.
      مثال 1: دانش آموز متولد 1375 و ماقبل آن که در خرداد یا شهریور سال 31 در مقطع دیپلم یا پیش دانشگاهی دانش آموخته میشود، آخرین مهلت معرفی وی تا پایان شهریورماه سال 94 میباشد که علاوه بر پذیرش سال 93 میتواند در پذیرش سال 94 نیز شرکت نماید.
      مثال 2: دانشآموز متولد 1374 و ماقبل آن در خرداد یا شهریور سال 92 در مقطع دیپلم یا پیش دانشگاهی دانش آموخته شده است آخرین مهلت معرفی وی تا پایان شهریورماه سال 93 میباشد بنابراین چنانچه تا پایان شهریور 93 در دانشگاه پذیرفته شود میتواند از اول مهر 93 با استفاده از معافیت تحصیلی، شروع به تحصیل نماید.
      I Think
      therefore

I'm Atheist

10. Top | #670
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام یعنی منم که خرداد 92 فارغ التحصیل شدم و 29 شهریور میخوام دفترچه رو بفرستم واسم غیبت نمیزنن درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

11. Top | #671
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ﺳﻼﻡ . ﻣﻦ ﻣﺘﻮﻟﺪ 16 / 5/ 75 ﻫﺴﺘﻢ ، ﺍﻣﺴﺎﻝ ﮐﻨﮑﻮﺭ ﺧﺮﺍﺏ
      ﮐﺮﺩﻡ ﻭ ﻣﺠﺎﺯ ﺑﻪ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﺭﺷﺘﻪ ﺩﻭﻟﺘﯽ ﻧﺸﺪﻡ ﻭﻟﯽ ﭘﯿﺎﻡ
      ﻧﻮﺭ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﺭﺷﺘﻪ ﮐﺮﺩﻡ ، ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺑﺪﻭﻧﻢ ﻣﯿﺸﻪ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ
      ﮐﻨﮑﻮﺭ ﺑﺪﻡ ﺑﺪﻭﻥ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﺑﺮﻡ ﺿﻤﻨﺎ ﯾﻪ ﺩﺭﺳﻢ
      ﮔﺬﺍﺷﺘﻢ ﺷﻬﺮﯾﻮﺭ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﺑﺪﻡ
      ﺗﻮ ﺭﻭ ﺧﺪﺍ ﺟﻮﺍﺏ ﺑﺪﯾﻦ

12. Top | #672
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام من متولد 74/5/30 هستم امسال (سال 93) فارغ تحصیل شدم و کنکور دادم به دلیل کسب رتبه نمناسب پشت کنکور ماندم حالا می خواهم برای کنکور 94 دوباره امتحان بدم حالا باید چیکار کنم که بتوانم کنکور 94 شرکت کنم آیا شرکت سرباز نمی شوم یا باید معافیت تحصیلی بگیرم و به پلیس +110 تحویل بدم لطفا رهنمایی کنید

13. Top | #673
      کاربر فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      سلام؛
      منظور از "مدرک مشخص کننده وضعیت نظام وظیفه" جهت ثبت نام دانشگاه چیه؟؟

14. Top | #674
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      کسی که برگه اعزام به خدمت داره نمیتونه کارادانی بخونه؟حتما باید کارشناسی باشه؟

میمریم برای
      اشک

15. Top | #675
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fernando نمایش پست ها
      کسی که برگه اعزام به خدمت داره نمیتونه کارادانی بخونه؟حتما باید کارشناسی باشه؟
      فقط واسه کارشناسی اجازه تحصیل میدن.کاری نداره که برو ی رشته دانشگاه پیام نور بدون ازمون کارشناسی بخون
      20صلوات
      پاسخ به سوالات سربازی

صفحه 45 از 78 نخستنخست ... 3544454655 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

..............، ...............، ................، .................، ..................، ...................، ....................، .....................، ......................، .......................، .........................، ................................، .................................، ..................................، azad، قلمچی، قبول، كنكور، من، مهم، مکانیک، ماندن، ماه، متولد، مشورت، مشکل، مشکلی، مشاوره، مشاوران، مطالعه، معافیت تحصیلی، معدل، معرفی، چه، نیرو، نتيجه، ندارم، نرم افزار، نظام وظیفه، نظر، هستم، یک ماه، کمک، کنکور، کنکور 92، کنکور 93، کنکور 94، کنکور سراسری، کنکور سراسری 93، کنکور92، کنکور93، کنکورو، کنکوری، کنکور۹۳، که، کارشناسی، کارشناسی ارشد، گزینه دو، پلی، پزشکی، پشت، پشت کنکوری، آیا، امتحان، امسال، انتخاب رشته، انتخاب رشته کنکور، انتخاب رشته کنکور سراسری، انصراف، ادبیات، ادغام، از، بهمن، باید، بر، برای، تمرکز، تا، تجربی، جالب، حقوق، خلاصه، خیلی مهم، خدمت، خداحافظ، دوره، دانش آموزان، دانشگاه، دانشگاه آزاد، دانشجو، درس، دعا، رو، ریاضی، راهنمایی، رایگان، زبان انگلیسی، سنجش، سهمیه، سوال، سوابق تحصیلی، سال، ساحل، سراسری، سردرگمی، غیر حضوری

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن