سلام دوستان
میخواستم بدونم اگر امسال در دانشگاه ازاد ثبت نام بکنم میتونم تو کنکور سال بعد شرکت کنم؟و ایا لازم هست برای شرکت تو کنکور از تحصیل انصراف بدم یا خیر؟(برای معفیت تحصیلی)
خیلی ممنون
سلام دوستان
میخواستم بدونم اگر امسال در دانشگاه ازاد ثبت نام بکنم میتونم تو کنکور سال بعد شرکت کنم؟و ایا لازم هست برای شرکت تو کنکور از تحصیل انصراف بدم یا خیر؟(برای معفیت تحصیلی)
خیلی ممنون
سلام
من قبلا رفتم +10 سوال کردم گفتند تا 30 شهریور باید گواهیی ببرم +10 از دانشگاه تا معافیت تحصیلی بم بدن.امروز رفتم دانشگاه ثبت نام کردم و یکسری کارای مربوط به نظام وظیفه همونجا انجام شد و مثلا +10 همونجا تو دانشگاه بود و فرم پر کردم ولی دیگه گواهیی چیزی بم ندادند الان دیگه لازمه کاری بکنم یا دیگه خودشون میفرستن نظام وظیفه؟
بله امکانش هست ولی لزومی نداره، یعنی اگه قصدت از ثبت نام فقط برا معافیت تحصیلیِ اصلن نمیخواد ثبت نام کنی چون پسرا میتونن یه سال پشت کنکور بشینن، البته فرض بر این گرفتم که شما امسال اولین کنکورت بوده اگه نه که باید حتمن یه جایی ثبت نام کنی تا معافیت بگیری و البته یادت باشه هر شخص فقط یک بار میتونه انصراف بده پس الکی ثبت نام نکنید مگر اینکه مجبور باشید
سلام من امسال برای بار دوم کنکور دادم میخوام سال دیگه هم کنکور بدم الآنم رفتم پیام نور ثبت نام ولی گفتن اول باید ثبت نام اینترنتی کنم بعدش حضوری تا معافیت تحصیلی بگیرم با این حساب تا اواسط مهر طول میکشه منم که تا 31 شهریور بیشتر وقت ندارم حالا چیکار کنم؟
من همه این مراحل رو شنبه طی کردم.
می ری دانشگاه و همه مدارکی رو که داری با خودت می بری. درواقع ثبت نام می کنی و وقتی ازت مدرک نظام وظیفه خواستن بگو تا 6/31 معافیت دارم. اونا خودشون بهت یه نامه می دن که ببری نظام وظیفه. و اگه غیبت نداشته باشی، نظام وظیفه یه نامه بهت بده که ببری دانشگاه. می بری دانشگاه و ثبت نامت تکمیل می شه. همین.
هیچ مشکلی هم پیش نمیاد. برای نمونه من خودم متولد بهار 73 هستم. خرداد 92 از پیش دانشگاهی فارغ التحصیل شدم و بعد از یک سال و سه ماه بدون اینکه دفترچه رو پست کنم، همون شنبه ثبت نامم تکمیل شد و تو دانشگاه پذیرفته بشم.
پس این قانون کاملا درسته:
8) دانش آموزانی که در سقف مجاز سنوات تحصیلی، در ماههای خرداد یا شهریور هر سال فارغ التحصیل میشوند، چنانچه تا پایان شهریور سال آینده در دانشگاه پذیرفته شوند و فاقد غیبت بوده، از معافیت تحصیلی بهره مند خواهند شد.
مثال 1: دانش آموز متولد 1375 و ماقبل آن که در خرداد یا شهریور سال 31 در مقطع دیپلم یا پیش دانشگاهی دانش آموخته میشود، آخرین مهلت معرفی وی تا پایان شهریورماه سال 94 میباشد که علاوه بر پذیرش سال 93 میتواند در پذیرش سال 94 نیز شرکت نماید.
مثال 2: دانشآموز متولد 1374 و ماقبل آن در خرداد یا شهریور سال 92 در مقطع دیپلم یا پیش دانشگاهی دانش آموخته شده است آخرین مهلت معرفی وی تا پایان شهریورماه سال 93 میباشد بنابراین چنانچه تا پایان شهریور 93 در دانشگاه پذیرفته شود میتواند از اول مهر 93 با استفاده از معافیت تحصیلی، شروع به تحصیل نماید.
I Think
therefore
I'm Atheist
سلام یعنی منم که خرداد 92 فارغ التحصیل شدم و 29 شهریور میخوام دفترچه رو بفرستم واسم غیبت نمیزنن درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ﺳﻼﻡ . ﻣﻦ ﻣﺘﻮﻟﺪ 16 / 5/ 75 ﻫﺴﺘﻢ ، ﺍﻣﺴﺎﻝ ﮐﻨﮑﻮﺭ ﺧﺮﺍﺏ
ﮐﺮﺩﻡ ﻭ ﻣﺠﺎﺯ ﺑﻪ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﺭﺷﺘﻪ ﺩﻭﻟﺘﯽ ﻧﺸﺪﻡ ﻭﻟﯽ ﭘﯿﺎﻡ
ﻧﻮﺭ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﺭﺷﺘﻪ ﮐﺮﺩﻡ ، ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺑﺪﻭﻧﻢ ﻣﯿﺸﻪ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ
ﮐﻨﮑﻮﺭ ﺑﺪﻡ ﺑﺪﻭﻥ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﺑﺮﻡ ﺿﻤﻨﺎ ﯾﻪ ﺩﺭﺳﻢ
ﮔﺬﺍﺷﺘﻢ ﺷﻬﺮﯾﻮﺭ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﺑﺪﻡ
ﺗﻮ ﺭﻭ ﺧﺪﺍ ﺟﻮﺍﺏ ﺑﺪﯾﻦ
سلام من متولد 74/5/30 هستم امسال (سال 93) فارغ تحصیل شدم و کنکور دادم به دلیل کسب رتبه نمناسب پشت کنکور ماندم حالا می خواهم برای کنکور 94 دوباره امتحان بدم حالا باید چیکار کنم که بتوانم کنکور 94 شرکت کنم آیا شرکت سرباز نمی شوم یا باید معافیت تحصیلی بگیرم و به پلیس +110 تحویل بدم لطفا رهنمایی کنید
پاسخ به سوالات سربازی
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)