خرداد دفترچه رو اعزام کنید بعد تیر ماه احتمالا یا بعدش اعزام می شید و تا ان موقع کنکور دادید
چون کنکور امسال قبل از ماه رمضان و خرداد برگزار میشود
..............................
خرداد دفترچه رو اعزام کنید بعد تیر ماه احتمالا یا بعدش اعزام می شید و تا ان موقع کنکور دادید
چون کنکور امسال قبل از ماه رمضان و خرداد برگزار میشود
..............................
داداش اینه که شما میگی ماله قانونه قدیمه، از سال 92 فارغ التحصیل خرداد نداریم و فارغ التحصیل خرداد به منزله فارغ النحصیل شهریور حساب میشه .... اینو بخون متوجه میشی..
خبر خوش به دانش آموزان مشمول خدمت
سلام دوستان خواهشا جواب من رو بدین!!من متولد2/5/1374 هستم و کنکور 93 شرکت کردم ایا لازم هست که کاری برا اینکه غیبت نخورم انجام بدم؟؟؟؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید!![]()
سلام به همه
من متولد 14.1.74 هستم
اولین کنکور رو 92 دادم
امسال هم کنکور دادم
ولی میخوام واسه 94 هم بمونم
انتخاب رشته هم یه طوری زدم که پیام نور قبولم 100%
و هنوزم پیش دانشگاهی فارغ التحصیل نشدم
امروز امتحان دیف داشتم ، شاید قبول شم البته
1 - خواستم بپرسم دیگه چه کارهایی باید انجام بدم؟
2 - کی باید انصراف بدم؟
3 - اینکه من (به فرض) شهریور فارغ التحصیل بشم ، یعنی تا شهریور سال دیگه معافیت دارم؟ یعنی میشه دیگه پیام نور و اینا رو نرم؟
مرسی :yahoo (1):
سلام
دوستان من یه سوال خیلی مهم دارم.......لطفا راهنماییم کنید!
متولد 5 خرداد 1373 هستم و دو سال دیر به مدرسه رفتم. پیش دانشگاهیم رو همین امسال (93) تموم کردم و امسال کنکور دادم.
بنا به دلایلی نمیتونم امسال برم دانشگاه. به نظرتون میتونم یه سال دیگه پشت کنکور بمونم یا باید برم خدمت سربازی؟!؟!
سلام
من متولد 20/4/74 هستم و خرداد 92 فارغ التحصیل شدم و همون سال کنکور دادم اما به رشته مورد نظرم نرسیدم و سال 93 پشت کنکوری شدم و همون سال هر چی اتفاق بد میتونست تویه زندگیم بیفته،افتاد و امسالم نتونستم و خدارو شکر که الان مشغله های زندگیم کم شدن
میخواستم بدونم که الان برای اینکه برای کنکور 94 بتونم شرکت کنم باید چیکار کنم؟
چه زمانی باید پیام نور ثبت نام کنم؟
چه زمانی باید انصراف بدم؟
و چه زمانی هم باید دفترچه ی خدمت رو بفرستم؟
کی نتیجه خدمتم میاد؟
آیا قبل از دانشگاه رفتن به سربازی میرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنونتون میشم که جواب بدید چون تمام ذهنم درگیره
سلام دوست عزیز
در این رابطه فقط این رو میدونم که تا31/6/93مهلت ارسال دفترچه داری که اگه توی دانشگاه قبل شدی هیچ کاری نمیخواد انجام بدی و برات معافیت تحصیلی رد میکنن!
حالا شما میری پیام نور و دیگه فکر نکنم حق انصراف داشته باشی ولی از شر سربازی راحت میشی.....!!!!!![]()
دوستان اگه من بخوام تو دی دیپلم دوم بگیرم، یعنی داولب ازاد باشم ، باید برم سربازی خواهش میکنم کمک کنید!؟؟
من فارغ اتحصیل پیش دانشگاهی هستم البته متولد 15.6.1375 هم هستم!
و شهریور 93 هم فارغ التحصیل شدم!
3- حداكثر زمان معرفي مشمولاني كه پس از سن مشموليت ، فارغ التحصيل،انصراف، ترك تحصيل يا اخراج مي شوند چه مدت مي باشد؟
جواب : از تاريخ فراغت ، اخراج يا ترك تحصيل يكسال فرصت دارند تا خود را معرفي نمايند.
مثال: دانش آموز متولد 18/2/73 كه در تيرماه 1391 فارغ التحصيل، انصراف ، ترك تحصيل ويااخراجي محسوب شوند تاپايان تير ماه 92 مهلت معرفي خواهد داشت.
از تاريخ فراغت ، اخراج يا ترك تحصيل يكسال فرصت دارند تا خود را معرفي نمايند. (جهت ایجاد تسهیلات برای این قبیل مشمولان ، برای شرکت در آزمون دانشگاهها ،تا 31/6/سال بعد از فراغت از تحصیل مهلت معرفی دارند.)
سلام
بهترین راه برای کسانی که 6 ماه فرصت معرفی دارند این راه بهتره تو پیام نور ثبت نام میکنی وانتخاب واحدانجام میدی بعد مرخصی تحصیلی هم میگیری وبا خیال راحت میری درستو میخونی وکنکورتو هم میدی به همین راحتی.
ویرایش توسط BEHZAD1020 : 13 شهریور 1393 در ساعت 20:13
من الان دانشگاه قبول شدم سال دوم کنکور میدم سایت سنجش تو مدارک لازم برای ثبت نام مدرك وضعيت نظام وظيفه درخواست کرده من باید چیکار کنم فوری لطفا
منم همین سوالو دارم!مدرک وضعیت نظام وظیفه ماها چیه؟برگه اعزام به خدمت بگیریم؟ای بابا!چقد هول هولکیه ثبت نام!کی من اسکن کنم!کی ثبت نام کنم!خدایاااااااااااا :yahoo (19):
منم همین سوال رو دارم .الان وضعیت نظام وظیفه ما چی میشه که سال دوم کنکور دادیم ؟
به خدا هیچکی نیس جواب درس بده سنجش میره میگه 1 سال .نظام وظیفه میری میگه غیبت خوردی باید بری سربازی خوب لامصبا یکیتون با یکیتون هماهنگ شه که خر تو خر نشه دیگه
دوستان کسی میدونه چقدر میشه تاریخ اعزام رو به تعویق انداخت؟!
بعد از ارسال دفترچه چقدر بعدش باید اعزام بشی؟ بعد از اون تا چه مدت میتونی تاریخ اعزام رو عقب بندازی؟؟؟
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)