آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 28 از 78 نخستنخست ... 1827282938 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 406 به 420 از 1170
    1. Top | #406
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام دوستان.من دانشگاه قبول شدم و برگم اعزامش 19مرداد بود که تمدیش کردم و افتاد 19 مهر.رفتم دانشگاه و اونجا خودشون 4 تومن ازم گرفتن و برگه سبزمم گرفتن و گفتن کاراشو انجام میدیم.حالا امروز یه برگه اومده بالاش نوتشه:معرفی نامه ی مشمولان به مراکز آموزش نیروهای مسلح.و پایینش هم نوشته تاریخ و محال اعزام فلان و فلان.حالا من باید چکار کنم؟؟؟؟کلا گیج شدم
      http://upload7.ir/images/66405655417507867291.jpg ....... ................... ............. ................آے פֿـانم .....פ בפֿـتر פֿـانمـے ڪﮧ تــمام آرزפٺ غربی شـבنـﮧ!بـבפלּ چـیـزے ڪـﮧ براے شما آرزפسـت براے زنـﮫـاے غربے خاطره شـבه .... !!!اפنها בارלּ بـﮧچیزے مــے رسـלּ کــﮧ تــפ از בاشـتنش פֿــجـالــت مے کـشــے !حجاب... هیـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــســـ ــــــجای اینکه ربطش بدی به آزادی یکم فک کن!

2. Top | #407
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      البته خودم فک میکنم که شاید دانشگاه درخواست معافیت تحصیلی رو دیرتر از این فرستاده.تا حالا شما بهش برخورد کرده بودین .منظورم شرایط منه؟
      http://upload7.ir/images/66405655417507867291.jpg ....... ................... ............. ................آے פֿـانم .....פ בפֿـتر פֿـانمـے ڪﮧ تــمام آرزפٺ غربی شـבنـﮧ!بـבפלּ چـیـزے ڪـﮧ براے شما آرزפسـت براے زنـﮫـاے غربے خاطره شـבه .... !!!اפنها בارלּ بـﮧچیزے مــے رسـלּ کــﮧ تــפ از בاشـتنش פֿــجـالــت مے کـشــے !حجاب... هیـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــســـ ــــــجای اینکه ربطش بدی به آزادی یکم فک کن!

3. Top | #408
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام
      عرض خسته نباشید
      من متولد 21 خرداد 74 هستم ولی نه در خرداد امسال نه در شهریور ، موفق به اخذ مدرک پیش دانشگاهی نشدم و تعدادی واحد مانده برای دی ماه دارم.
      درستِ که میگن اگر برای دی ماه به صورت غیر حضوری و داوطلب آزاد شرکت کنم ، مشمول معافیت تحصیلی نمیشم ؟
      معاون مدرسه ـمون میگفت برای اینکه بتونی سالِ دیگه کنکور بدی باید بری مدرسه شبانه ثبت نام کنی تا معافیت تحصیلی بگیری.
      ینی اگر به صورت داوطلب آزاد برای امتحانات دی ماه شرکت کنم ، غیبت میخورم و نمیتونم کنکور 93 شرکت کنم ؟

4. Top | #409
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      خواهشا یکی مردونگی کنه جواب بده منو به جایی ارجاع نده.

من متولد 73/9/29 هستم امسال کنکور 92 قبول نشدم باید چیکار کنم که سال دیگه(93) بتونم کنکور بدم و غیبت نخورم و مشکلی تو ثبت نام دانشگاه نداشته باشم
      شما رو به خدا کامل جواب بدید دارم سکته میکنم
      با تشکر

5. Top | #410

نمایش مشخصات
      فکرتو خراب نکن
      پارسال من تو شرایط مشابهی بودم رفتم نظام وظیفه
      گفت دی ماه باید بری خدمت،،،،خودمو زدم به بی خیالی و درسمو خوندم
      قبول که شدم(دانشگاه)یه برگه دادن بهم بعد رفتم پلیس+10 یه سری مدارک گرفت بعد برگه ی مجوز ثبت نام رو بهم داد و مشکلم حل شد

غیبت بخوری هم هیچی نمیشه بعدا پاک میشه
      خلاف قوانین
      ویرایش شده.

6. Top | #411
      همکار سابق انجمن

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sohireza نمایش پست ها
      سلام دوستان.من دانشگاه قبول شدم و برگم اعزامش 19مرداد بود که تمدیش کردم و افتاد 19 مهر.رفتم دانشگاه و اونجا خودشون 4 تومن ازم گرفتن و برگه سبزمم گرفتن و گفتن کاراشو انجام میدیم.حالا امروز یه برگه اومده بالاش نوتشه:معرفی نامه ی مشمولان به مراکز آموزش نیروهای مسلح.و پایینش هم نوشته تاریخ و محال اعزام فلان و فلان.حالا من باید چکار کنم؟؟؟؟کلا گیج شدم
      مشکل حاصی نباید پیش بیاد یرو پلیس +10 بگو ک بگن شرایطت چیه بخش نظام وظیفه دانشگاهتونم اگه مشکلی باشه برات حل میکنه
      خدانگهدار

7. Top | #412
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      درود ! برادرا یه سوال مشغول کرده بود ذهن مارو به خودش ! ما الان پیش دانشگاهی هستیم . فعالی داریم . میتونیم بعد کنکور برا کارت سبز اقدام کنیم ؟
      یه اعدامی که امیدش به دنیا نیست
      ولی دنیا براش جذابیت دارههههههه

8. Top | #413
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دانش‌آموزانی که از مهرماه سال 1391، در پایه اول دبیرستان شروع به تحصیل کرده‌اند، براساس مقررات وظیفه‌عمومی تا پایان 20 سالگی مجازبه ادامه تحصیل هستند.به گزارش سرویس «انتظامی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، سازمان وظیفه‌عمومی ناجا طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد: با تصویب قانون خدمت وظیفه عمومی در 22آبان ماه سال 90، سن مشمولان برای بهره‌مندی از معافیت تحصیلی دانش‌آموزی، از 24 سال به 20 سالگی کاهش یافته است.دانش آموزانی که از مهرماه سال 1391، درپایه اول دبیرستان شروع به تحصیل کرده‌اند، براساس مقررات قانون وظیفه‌عمومی در همه رشته‌ها تا 20 سالگی تمام مجاز به ادامه تحصیل هستند.به گزارش ایسنا، دانش‌آموزانی که از مهرماه 91، در پایه دوم دبیرستان به بعد، شروع به تحصیل کرده‌اند، برای جلوگیری از بروز مشکل، در شمول مقررات سابق وظیفه‌عمومی است که طبق ضوابط قبل، دانش‌آموزان رشته‌های کار و دانش یا فنی و حرفه‌ای تا پایان 22 سالگی و دانش‌آموزان پیش‌دانشگاهی تا پایان 24 سالگی مجاز به ادامه تحصیل هستند.

9. Top | #414
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      یکی کمکم کنه من متولد15/6/1374 فارغ التحصیل خرداد92 وحالا پشت کنکوری .شرایط معافیت داشتم اقدام کردم و کمیسیون تشکیل شد و تایید شد وحالا گفتن باید 2ماه بری اموزشی البته برگه اش باید بیاید و معلوم نیست کی میاد حالا برفرض دو ماه دیگه اومد باید برم؟یا اگه الات نرم چی میشه؟ بعد کنکور برم 2ماهو کمکمک کنید دیوونه شدم

10. Top | #415
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ara18 نمایش پست ها
      یکی کمکم کنه من متولد15/6/1374 فارغ التحصیل خرداد92 وحالا پشت کنکوری .شرایط معافیت داشتم اقدام کردم و کمیسیون تشکیل شد و تایید شد وحالا گفتن باید 2ماه بری اموزشی البته برگه اش باید بیاید و معلوم نیست کی میاد حالا برفرض دو ماه دیگه اومد باید برم؟یا اگه الات نرم چی میشه؟ بعد کنکور برم 2ماهو کمکمک کنید دیوونه شدم
      کاش شما مدارک و دفترچه رو خرداد 93 ارسال میکردی و آموزشت میفتاد تابستون 93

11. Top | #416
      همکار سابق انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ara18 نمایش پست ها
      اگر نری غیبت میخوری و از تمام امتیازات و خدمات اجتماعی محروم میشی (یه چیزی مثل افغانی های غیرقانونی!!)
      حتی اگر در حال مرگ هم بودی برو! نمیزارن کنکور بدی!

البته شاید بشه تاریخ اعزام رو عقب انداخت، برو پلیس +۱۰

Sent from my iPhone using Tapatalk
      Math & Physics are fun

12. Top | #417
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      درود ! برادرا یه سوال مشغول کرده بود ذهن مارو به خودش ! ما الان پیش دانشگاهی هستیم . فعالی داریم . میتونیم بعد کنکور برا کارت سبز اقدام کنیم ؟
      یه اعدامی که امیدش به دنیا نیست
      ولی دنیا براش جذابیت دارههههههه

13. Top | #418
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Jean.Reno نمایش پست ها
      اگه اون زمان تو شهرتون دوره باشه میتونید

14. Top | #419
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دوستان من الان پیش هستم و 18 سال و یک ماهم هست حالا نمیدونم چیکار کنم!!!

راستی من چجوری و تا چند بار میتونم کنکور امتحان بدم...

15. Top | #420
      همکار سابق انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohamadbaha نمایش پست ها
      دوستان من الان پیش هستم و 18 سال و یک ماهم هست حالا نمیدونم چیکار کنم!!!

راستی من چجوری و تا چند بار میتونم کنکور امتحان بدم...
      به جز امسال، "شاید" سال دیگه هم بتونید کنکور بدید. از زمان فراغت از تحصیل تا ثبت نام در دانشگاه نباید بیشتر از یک سال فاصله بیفته.

Sent from my iPhone using Tapatalk
      Math & Physics are fun

صفحه 28 از 78 نخستنخست ... 1827282938 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

..............، ...............، ................، .................، ..................، ...................، ....................، .....................، ......................، .......................، .........................، ................................، .................................، ..................................، azad، قلمچی، قبول، كنكور، من، مهم، مکانیک، ماندن، ماه، متولد، مشورت، مشکل، مشکلی، مشاوره، مشاوران، مطالعه، معافیت تحصیلی، معدل، معرفی، چه، نیرو، نتيجه، ندارم، نرم افزار، نظام وظیفه، نظر، هستم، یک ماه، کمک، کنکور، کنکور 92، کنکور 93، کنکور 94، کنکور سراسری، کنکور سراسری 93، کنکور92، کنکور93، کنکورو، کنکوری، کنکور۹۳، که، کارشناسی، کارشناسی ارشد، گزینه دو، پلی، پزشکی، پشت، پشت کنکوری، آیا، امتحان، امسال، انتخاب رشته، انتخاب رشته کنکور، انتخاب رشته کنکور سراسری، انصراف، ادبیات، ادغام، از، بهمن، باید، بر، برای، تمرکز، تا، تجربی، جالب، حقوق، خلاصه، خیلی مهم، خدمت، خداحافظ، دوره، دانش آموزان، دانشگاه، دانشگاه آزاد، دانشجو، درس، دعا، رو، ریاضی، راهنمایی، رایگان، زبان انگلیسی، سنجش، سهمیه، سوال، سوابق تحصیلی، سال، ساحل، سراسری، سردرگمی، غیر حضوری

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن