منم با بهزاد هم عقیده ام کل جوونیم رو تو این راه گذاشتم اما.....
اخه بدبختی یکی دوتا نیست که کل زندگیتو میزاری پاش نتیجه نمیگیری بعد معتادش میشی وقتی اعتیاد پیدا کردی مملکتم که درو پیکر نداره هروز یه قانون جدید در میارن نابودت میکنن معدل تاثیرش زیاد میشه و هزارتا داستان دیگه حالا من که 82 دیپلم گرفتم خداروشکر معدل تاثیر نداره واسم ولی مثلا یه نفر که یه امتحانو خراب کرده که نباید تاوانشو تا اخر عمرش بده باید مثه کنکور بزارن دوباره امتحان نهایی بده .اتفاق برای همه پیش میاد دیگه.الان نگاه کن یهو بدون کارشناسی میان میگن پیش تاثیر داده میشه.اصلا اوضاعی شده ها
?
من ضرر نمیکنم استخدامم کارمو دارم کارم شیفتیه 24 ساعت شیفتم 72 ساعت خونه ام یا 24 ساعت خونه ام ماهی 3تومن درامدمه خونه و ماشین دارم خداروشکر جوونیم کردم حالا از وقت ازادم در کنار کار استفاده میکنم میخونم باز.ولی دارم میبینم بابا طرف فوق لیسانسه 25 سالشه دنبال کتاب زیسته نه کاری داره نه زندگی داره دلم میسوزه بخدا واسه پدر مادرش واسه خودش دلم میگیره از این مملکت. این فردا که سنش رفت بالاتر میبینه عجب سوختی داده تو زندگی و پزشکیم تا بخواد جواب بده 20 سال طول میکشه داغون میشه
?
من به شخصه هدفم تنها پول نیست ... بنظرم کسی که تو سن ماهاست اگه درامد در کنارش نداشته باشه واقعا واسش سخت میگذره بهش این هفت سال یا حالا شیش سال ..
ببخشید چند سالتونه؟
خب حق با شماس ی جو پزشکی بین مردم راه افتاده
ولی همیشگی نیس دقیقا این اتفاق برا مهندسی افتاد الانم مشخصه وضع حال مهندسی.
راسی مگه پیش هم تاثیر داره امسال ؟
مهندسیو با پزشکی مقایسه کردن اشتباس .. مهندسی نود درصد کاراش دولتیه و شرکتایه خصوصیم افراد با سابقه میخوان ولی پزشکی کارش آزاده بیشتر .. در ضمن تو مهندسی کارایی که واسه وارد شدن به بازار کار لازمه یاد نمیگیری ولی تو پزشکی ...
لیسانسه های عزیز خواستن توانستن است.
منم با این که هنوز درسم تموم نشده بود برای کنکور خوندن رو شروع کردم و موفق هم شدم.
راه سختی ولی شدنیه من خودم تا چند روز پیش نا امید بودم و مردد ولی دیدم واسه من بهترین کار به قول آقا بهزاد یه جوایی هم معتاد این راه شدم برگشتم ندارم امسال می خوام تا آخرش برم
کار ک نباشه فرقی نمیکنه مهندس پزشک
اقا سیاوش هدف شما چیه
فکر کنم هدفتون هم دندانپزشکیه
ب نظرم رو راست باشیم بهتره
من هدفم درامده همه هم میدونن پزشکیم انتخابم نیس چون دیر بازده هست
دندانپزشکی هممشخصه دیگه. ..
من اسم خدمت کردن آوردم !!! البته به کمک کردن به دیگرانم علاقه دارم ولی بیشتر واسم آزاد بودن مهمه ... خدارو شکر مشکل مالی ندارم همین الان با وجود پیشنهاد کار 3 4 تومنی تو عسلویه ترجیح میدم تو کار آزادم بمونم درامدش بالاترم هست .. هم عشق زندگیو میکنم هم وارد یه رشته تاپ و با پرستیژ میشم
ویرایش توسط newpath : 20 شهریور 1394 در ساعت 10:19
جالبه جو پزشکی افتاده بین مردم این دو سه سال
بعد هیچکسم هدفش پول نیس
تورو خدا از این حرفای خنده دار نزنید
ب عقیده من تو این زمونه کسیکه میره هدفش پول منزلت و مقام از لحاظ اجتماعیه
یا کلاس اجتماعی ...
غیر از این چیز دیگه ای نخواهد بود و نیست
همه ب درونشون مراجعه کنن همینه
![]()
ما ک همدیگه رو نمیشناسیم
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 5 مهمان)