بهزاد ثبت نام کردی؟
دوستان یه نکته مهمی رو بهش توجه کنن ، شما اگه امسال هم کنکور قبول بشید خداقل 7 ساله دیگه مدرک عمومی رو می گیرید و اجازه پیدا می کنید که تخصص امتحان بدید. 7 سال زمان کمی نیست و اصلا بحث سقف سنی و اینها رو بذاریم کنار ، چه تضمینی هست که اصلا شما 7 ساله دیگه دوباره حوصله و انرژی اونو داشته باشید که برای تخصص بخونید ، شرایط مالیتون چی میشه ؟ اگه تا اون موفع تشکیل خانواده داده باشید چی ؟
میخوام بگم اگه میخواید پزشکی هم بخونید ، از حالا برای خودتون خیلی بلند مدت فکر نکنید ، احتمال اینکه شما نهایتا تو همون مدرک عمومی بمونید ( مثل اکثریت دکترا ) خیلی بیشتر از قبول شدن تو تخصصه . با این امر مشکلی ندارید ؟، سرخورده نمیشید ؟
من هدفم اصلا این نیست که بگم بخونید یا نه ؟ این تصمیم خودتونه ولی می بینم که بعضی از دوستان خیلی بر نامه های بلند مدت میریزن ، و خودشون رو درگیر حاشیه می کنن . حساب کنید ببینید می صرفه براتون اصلا پزشکی بخونید ، یهو دیدی خوندن دندون و یا حتی دارو هم با در نظر گرفتن این شرایط بهتر از ادامه تحصیل تو پزشکی باشه.
متاسفانه تو این انجمن یه سری ادم بی تجربه بچه که الکی نوشتن پزشکی میخونن میان کلی بی احترامی میکنن و اطلاعات غلط میدن سریع هم افلاین میشن.اریا جان الان یکی از همکارای من 65 سالشه تخصص رادیو قبول شده.ازمون برد تخصص شرایط سنی نداره یعنی داشت قبلا ولی برداشته شد.اره یه سری رشته ها تا 34 سالگی بود ولی اجرا کردن؟نه نکردن.پزشکا شادوخرم دارن هرسال شرکت میکنن.
?
البته بعد از 7 سال اجازه آزمون نیست مگر در موارد اشتثنا که قبلا برای خانومها ازدواج بود نمیدونم الانم هست یا نه و معدل برتر بودن . اونم برا یکبار.
اما در حالبت کلی اگر تعهد معمولی باشه 7 سال درس بعدش 2 سال تعهد
و این نوع تعهد دار که 21 سال تعهد داره بعد از 11 سال حق شرکت داره فرد.
متاسفانه برخی دوست ندارند واقعیت بشنوند و فقط دنابل رویا پردازی هستند با توهینو .....
تخصص خودش کلا جریان دیگریه هست. مثلا دیدم دوستان میگن پزشکان بیمارستان من! ماهی 100 تومن کارانه میگرند بعد من آشناهای خودمو میبینم ماهی 9 تومن میگیرن این میشه اشتباه اون میشه صحیح دلیلشم بجز توهم چیزی نیست.
من که گوش نمیکنم به هیچ حرفی
اگه واقعا میخواین بخونین ، خوب بشینین بخونین
قانون ها تا چندین سال دیگه ممکنه هزار بار عوض بشه
کسایی که معمولا دوباره دارن کنکور میدن برای علاقه شون این کار رو میکنن.
جو منفی به گروه ندین دیگه
دوستان اساعه ادب نشه ولی شما پزشکی رو بیارین و عمومی رو قشنگ با درجه خوب تموم کنید تاج سر ملت و افتخار همگان بشوید بعد الم شنگه راه بندازین که ای وای تخصص شرط سن داره!دعوای 7 سال بعد رو الان؟!
![]()
در جواب مکانیک عزیز باید بگم که بیمارستان حضرت رسول تهران متخصص طب اورزانس داره ماهی 80 تومن کارانه میگره چون خیلی مراجعه کننده داره.تو بیمارستانی که من هستم پزشک عمومی استخدام رسمی ماهی 15 تومن کارانه میگیره.عزیز مکانیک جان تو روستای شما مراجعه کننده کمه کارانه کمتره عزیزم.شما پزشکیو تموم کن بعد بیا از تجربیاتت بگو.کسی به خودش نگیره ها منظور من با مکانیک بود.
?
سلام به همه دوستای لیسانسه گل...یه انگیزه براتون آوردم توفانییییییییی!!!
کارنامه یه آقایی اهل آذربایجان غربی که 27 سالشونه و دیپلم فنی هم داشتن و مدرک کاردانی و موفق شده بترکونه امسال!!
فکر کنم ایشون دانشگاه علوم پزشکی ارومیه قبول شده.
اون قسمت رتبه اش که نخورده هم اینجوریه!!
رتبه کل در سهمیه 148 و رتبه کشوری بدون اعمال سهمیه 1143 و ماکزيمم نمره کل زير گروه ها 10236
پس دیگه نگیم که نمیتونیم و نمیشه.کافیه بخوایمممممممممممم.ضمنا ایشون سوابق تحصیلی هم نداشته
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 5 مهمان)