آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 191 از 227 نخستنخست ... 91181190191192201 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 2,851 به 2,865 از 3400
    1. Top | #2851
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      دوستان من خيلي وقت ندارم ظرفيت مازاد اوردم بنظرتون برم يا نه؟
      ضمنا من دانشجوي ليسانسم خود ليسانس رو نگرفتم هنوز
      هزينه اش رو هم جيب بابا بايد بده كه خودش ميگه نهايتا تا ٥سال رو ميتونم قولشو بدم
      ضمن اينكه من از پزشكي متنفرم و علاقه ام شديدا دارو بود
      ايا امكان داره تغيير رشته داد از مازاد پزشكي به داروي جاهاي ديگه؟

Sent from my apple iphone using tapatalk2

2. Top | #2852
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط DR Matrix نمایش پست ها
      داداش شرایطمون شبیه سر کلاس شهید بهشتی 95 میبینمت

فداییی داریییییی ایشالا دعا کنین فقط خیلی فعلا گیج میزنم تا به یه حد مطلوب برسم
      زیست و شیمی داغون کرده
      راستی بچه ها کسی کلاس و .. میره

3. Top | #2853
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      راستی بچه ها کسی از کتاب زیست شناسی زیر ذره بین اطلاعی داره که خانه زیست شناسی منتشر کرده...

اگه دوستان اطلاعی دارن بگن

بخریم یا نه؟

4. Top | #2854
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط کنکوری 1395 نمایش پست ها
      راستی بچه ها کسی از کتاب زیست شناسی زیر ذره بین اطلاعی داره که خانه زیست شناسی منتشر کرده...

اگه دوستان اطلاعی دارن بگن

بخریم یا نه؟
      یدونه تخته سیاه داشت که قید نامه بود که جالب نبود
      مشاور

5. Top | #2855
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      دوستان چرا همه درصد ای ریاضی و فیزیکشون داغونه!!!
      یکی بید کمک کنه من زیست رو چهل بزنم تمومه!

6. Top | #2856
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr.bahtiyar نمایش پست ها
      دوستان چرا همه درصد ای ریاضی و فیزیکشون داغونه!!!
      یکی بید کمک کنه من زیست رو چهل بزنم تمومه!
      دوست عزیز درسته شما کارشناسی ارشد مکانیک دارید و ریاضی و فیزیکتون هم خوبه علی القاعده خوبه ولی یه چیزو باید در نظر بگیری و اون اینکه کنکور خیلی بار روانیش بالاست مخصوصا کنکوری که واست مهم باشه که چی قبول شی و گزینه هات برای انتخاب محدود باشه.پس اینی که شما میگی درصدهای فیزیک و ریاضی داغونه دال بر علم پایین داوطلبا نیست بلکه به خاطر همین بار روانی هست که عرض کردم.به ویژه کنکور سال 94 که ورای کنکورهای دیگه بود.در ثانی شما با ریاضی و فیزیک بالا و زیست پایین رتبه خوبی کسب نخواهید کرد درصدهای سروش مویینی گواه این مطلبه...

7. Top | #2857
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      زیست و شیمی خیلی ی ی ی ی ی مهمن

8. Top | #2858
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      با سلام
      دوستانی که لیسانس خود را در دانشگاه دولتی و دوره ی روزانه گرفتند به وبلاگ لیسانسه های عاشق پزشکی
      مراجعه کنندwww. p e z e s h k e e . b l o g . i r
      با تشکر

9. Top | #2859
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      با سلام
      دوستانی که لیسانس روزانه دارند به وبلاگ w w w . p e z e s h k e e . b l o g . i r مراجعه کنند
      با تشکر

10. Top | #2860
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      با سلام

اقای دکتر هاشمی یک سایت شخصی راه اندازی کرده است که شما از طریق این سایت می توانید این موضوع را مطرح کرده و از شخص وزیر درخواست کمک کنید

سایت:w w w . h h a s h e m i . c o m

اگر در این سایت نتوانستید منوی ارتباط با اقای هاشمی را پیدا کنید در گوگل <<ارتباط با وزیر بهداشت>> را سرچ کنید
      به امید پیروزی
      ویرایش توسط mahdisaeedi : 27 شهریور 1394 در ساعت 23:40

11. Top | #2861
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ارتباط با دکتر ولایتی_نماینده ی شورای عالی انقلاب فرهنگی در هیئت تجدید نظر در وزارت بهداشت

با سلام
      محمدرضا مخبر دزفولی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به مصوبه این شورا درخصوص تشکیل هیأتی در وزارتخانه های علوم و بهداشت و دانشگاه آزاد اسلامی برای رسیدگی به مشکلات آموزشی و علمی خانواده دانشگاهی در آنها گفت: در این مصوبه، اعضای هیأت متشکل از اعضای حقیقی و حقوقی بودند که دو نفر از افراد در هر هیأت باید از میان اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی انتخاب می‌شدند که این افراد در جلسه مشخص شدند.
      مخبر دزفولی گفت: دکتر ولایتی و حجت الاسلام والمسلمین قمی برای هیأت تجدید نظر در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، کی‌نژاد و حجت الاسلام والمسلمین صدرحسینی برای هیأت تجدید نظر در وزارت علوم تحقیقات و فناوری و همچنین عبدالله جاسبی و داوری اردکانی برای هیأت تجدید نظر در دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب شدند.
      دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: تصمیمات این هیأت صرفا درخصوص مسائل علمی و آموزشی در دانشگاه ها است و امیدواریم با تشکیل آن به زودی شاهد رفع مشکلات و درخواست های خانواده دانشگاهی کشور در این زمینه ها باشیم.
      وی در خاتمه گفت: شورای عالی انقلاب فرهنگی از این هیأت‌ها گزارشی از عملکرد و فعالیت‌‌های آنها دریافت خواهد کرد تا در جریان این فعالیت‌ها باشد.
      شما میتوانید اعتراض خود ، نسبت به مصوبه ی چهل و پنجمین شورای عالی برنامه ریزی پزشکی
      را با اقای دکتر ولایتی در میان بگذارید
      سایت:velayati.ir <<قسمت ارتباط با ما>>

12. Top | #2862
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      با سلام
      شما می توانید اعتراض خود را در مورد مصوبه ی چهل و پنجمین شورای عالی برنامه ریزی پزشکی به اطلاع دفتر ریاست جمهوری برسانید
      شماره ی تماس:0216133
      فقط کمی این خط شلوغ می باشد اما حتما درخواست شما ثبت شده و با کد رهگیری شما قابل پیگیری است
      به امید پیروزی

13. Top | #2863
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دوستان به نظرتون بعد از 7 الی 10 سال که بخونین و بتونین وارد بازار کار بشین هنوز پزشکی یا دندانپزشکی اون هم از نوع عمومیش درآمد خوبی خواهد داشت؟

14. Top | #2864
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط morteza2 نمایش پست ها
      دوستان به نظرتون بعد از 7 الی 10 سال که بخونین و بتونین وارد بازار کار بشین هنوز پزشکی یا دندانپزشکی اون هم از نوع عمومیش درآمد خوبی خواهد داشت؟
      جواب این سوال واقعا مشخص نیست ، خیلی ها پیش خودشون یه فرضیاتی دارن مثلا من حتما بعد از عمومی تخصصمو می گیرم وتخصص پول خوب توشه ولی منطقی نگاه کنیم اکثریت حتی در صورت قبولی تو کنکور سراسری که خود این مرحله هم خیلی سخته باز هم هم در نهایت همون پزشک یا دندانپزشک عمومی خواهند ماند ، و وضعیت پزشک عمومی همین الان هم خوب نیست چه برسه به 10 سال دیگه و دندانپزشک هم احتمالا تنها تو شهرهای کوچیک هنوز در آمد خوبی داشته باشه.

به نظرم ادامه تحصیل مجدد اگر تنها و تنها هدفش در آمد باشه کار خیلی اشتباهیه . حالا اگر کسب در آمد در کنار انگیزه های دیگه باشه باز هم یه چیزی ولی به تنهایی واقعا اشتباهه.

15. Top | #2865
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام
      من ارشد نفت از دانشگاه ازاد دارم و مشکل خدمت سربازی ندارم می تونم کنکور 95 برای دندون امتحان بدنم ؟

صفحه 191 از 227 نخستنخست ... 91181190191192201 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

فیزیک، فارغ، قبلی، لیسانس، لیسانسه، مهسا، موقع، مورد، میخوام، میخواستم، میشم، متولد، متاسفانه، مجدد، مخصوص، مسئولین، مشکل، مشتاق، مطالعه، معدل، چند، چی، نیست، نداره، نسبت، چشم، چطور، نظام، نظام وظیفه، همچین، همین، هوش، ها، های، هایی، هدف، هست، ولی، واسم، واسه، وحشتناک، وسط، وظیفه، یه، یاد، کمین، کنین، کنید، کنکور، کنکور 94، کنکور 95، کنار، که، کاری، کتاب، گل، گوش، پیش، پارسال، پزشکی، پست، پشت کنکوری، آقا، آمار، آوردن، آزمونای، آزمایشی، آزاد، افتاد، الان، التحصیلان، امسال، انگیزه، اول، این، اینه، اینکه، اگه، ادامه، ادغام، استقبال، اصلا، بچه، به، بهمون، بهتره، بودم، بیاریم، بگیرم، بالا، بالاتر، باهم، باشه، باشیم، ببینیم، بدم، بدو، بدین، بدید، برای، برسیم، بزنن، بزنیم، بزنین، بشم، تموم، تا، تایپیک، تاپیک، تاپیکی، جلو، جوری، جا، جدید، حالا، حرکت، خواستن، خوبه، خوبی، خوش، خب، دندون، دوم، دوره، دوستان، دینی، دیپ، دانشگاه، داوطلب، دارم، دارو، داریم، داشتم، داشته، در، درس، دستتون، رو، روز، راه، راهنمایی، رایگان، رشته، زور، زیاد، زبان، زدم، سنجش، سوی، سوال، سال، سازمان، سازمان سنجش، سر، شیمی، شد، شده، صنایع، صورت، ضمن، ضد، طور، علی، علاقتون، عربی، عشق، غذایی

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن