آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 181 از 227 نخستنخست ... 81171180181182191 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 2,701 به 2,715 از 3400
    1. Top | #2701
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      البته صلاح مملکت خویش خسروان دانند

بلاخره اینهمه فارغ التحصیل تعداد اندکی قبول میشن رشته "دلخواهشون"

نمونش هم تو همین انجمن هست

2. Top | #2702
      کاربر حرفه ای

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط setarehshab نمایش پست ها
      جالبه جو پزشکی افتاده بین مردم این دو سه سال

بعد هیچکسم هدفش پول نیس

تورو خدا از این حرفای خنده دار نزنید

ب عقیده من تو این زمونه کسیکه میره هدفش پول منزلت و مقام از لحاظ اجتماعیه
      یا کلاس اجتماعی ...

غیر از این چیز دیگه ای نخواهد بود و نیست

همه ب درونشون مراجعه کنن همینه

ما ک همدیگه رو نمیشناسیم
      من دو تا از خواهرام پزشکین .. یکیشون هنوز دانشجو و اون یکی درسش تمام شده .. از دارمد و باقی چیزاش اطلاع دارم ولی همون موقع ترجیح دادم برم مهندسی چون دلم میخواست علاقمو دنبال کنم .. ولی متاسفانه محیط کاری و باقی مسایلو که دیدم متوجه شدم بهتره آدم آزاد باشه و سختی درس خوندن و بکشه ولی دورو و ریاکار نباشه ( خواهرم 12 ساعت روزانه میخونه واقعا من موندم میتونم از پسش بربیام )

3. Top | #2703
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ب نظر من عنوان تاپیک باید تغییر کنه
      همه ب سوی دندانپزشکی 95

4. Top | #2704
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      دوستان اینجا هدفمون اینه که پیش بریم به سوی رشته مورد علاقمون، حالا هرکسی هدف و انگیزش واسه این کار فرق میکنه....
      یکی شاغله یکی نیست یکی هدفش پوله یکی پرتیز یکی معتادش شده یکی عقده کرده یکی میخواد با سازمان سنجش کل بندازه..یکی 25 سالشه یکی 40 سال ... انگیزه همو نگیریم کسی که این راهو انتخاب کرده حتما تو این سن با فکر پیش اومده اگه الانم پشیمونش کنیم فقط زمان رو از دست میده و باز برمیگرده همینجا چون معتاده میفهمی معتااااااد
      از درسا و برنامه و تجربیاتتون بگین مخصوصا بهزاد خان که امسالم قبول شده...

5. Top | #2705
      کاربر حرفه ای

Mamoli
      نمایش مشخصات
      من احتمالا پزشکیو انتخاب کنم .. یه چیز دیگس اصن .. دندون ساده ترین رشتس حتی از پرستاری دانشگاه آزادم راحتتره

6. Top | #2706
      کاربر حرفه ای

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط DR Matrix نمایش پست ها
      دوستان اینجا هدفمون اینه که پیش بریم به سوی رشته مورد علاقمون، حالا هرکسی هدف و انگیزش واسه این کار فرق میکنه....
      یکی شاغله یکی نیست یکی هدفش پوله یکی پرتیز یکی معتادش شده یکی عقده کرده یکی میخواد با سازمان سنجش کل بندازه..یکی 25 سالشه یکی 40 سال ... انگیزه همو نگیریم کسی که این راهو انتخاب کرده حتما تو این سن با فکر پیش اومده اگه الانم پشیمونش کنیم فقط زمان رو از دست میده و باز برمیگرده همینجا چون معتاده میفهمی معتااااااد
      از درسا و برنامه و تجربیاتتون بگین مخصوصا بهزاد خان که امسالم قبول شده...

اون تیکه معتاد شده رو خوب اومدی بعضیا دلشون میخواد هر سال کنکور بدن

7. Top | #2707
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط siavash123 نمایش پست ها
      من احتمالا پزشکیو انتخاب کنم .. یه چیز دیگس اصن .. دندون ساده ترین رشتس حتی از پرستاری دانشگاه آزادم راحتتره
      دندون آسونه؟باید همچی واسه قبولیش سختی بکشی که دیگه تو عمرت نفهمی آسونی ینی چی... خودم 1دندون2دارو3پزشکی

8. Top | #2708
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bbehzad نمایش پست ها
      من دندون میخوام بخونم ولی کلا بزارید یه چیزی بگم بخدا قسم 10 ساله سابقه کار دارم با پزشکای مختلف کار میکنم ولی چیزی که میبینم پزشکی و دارو و دندون اصلا مدینه فاضله نیست وقتی رفتی دانشگاه بدجور میخوره تو ذوقت.با پزشکا من صحبت میکنم همشون ناراضین و میگن جوونیمو گذاشتیم پاش .پزشکی تو ایران دارو تو ایران مرد.تموم شد .یه مافیای بزرگ پشت یه سری از پزشکاس که از مطب زدن بگیر تا تخصص قبول شدنو تحت تاثیر قرار میدن.من امسال پزشکی ازاد قبول شدم ولی نمیرم پس نیاید بگید چون خودش قبول نمیشه
      از این حرفا میزنه.اگه یادتون باشه یه زمانی چقد رشته های مهندسی شاخ بودن ولی چه بلاایی سرش اوردن؟پزشکی از مهندسی بدتر خواهد شد البته شده.برید دنبال زندگیتون و جوونیتون .
      به حرفای آقا بهزاد گوش کنین. الکی این حرفا رو نمیزنه از رو تجربست.
      من مثل شماها نیستم و از کار شماها خبر ندارم.
      اما تو این مدت که برا کنکور میخوندم یادمه که بهزاد نتایج قلمچیش و اینا خیلی عالی بود. یادمه بهتر از من بود.
      فکر کنم بهترین بود بین لیسانس های انجمن.
      کنکورم مشکل اصلیش اینه که هر سال یه قانون از خودشون در میارن. سال ۹۳ که نتایج نهایی اومد همه مینالیدن که چقدر بد شده از جمله خود من! ۹۴ که نتایج اومد خیلیا الان میگن باز ۹۳ خوب بوده امسال خیلی قاطی پاتی شده!!
      خلاصه خواستم بگم که رتبه خوب آوردن خیلی سخته و قانونا هم همش در حال تغییره.

به هر حال کاری که شماها میکنین یه ریسکه و کسی نمیتونه بگه شماها اشتباه میکنین یا کارتون درسته. شاید هم این کارو انجام دادین و اصلا رتبه ۲ رقمی بیارین.

بالاخره شماها با تجربه تر از منین اما خواستم بگم همه شرایط رو در نظر بگیرین...

ایشالا که همیشه موفق باشین...
      دیروزو باید دید فردا رو باید ساخت / من یاد میگیرم دنیا رو باید ساخت

9. Top | #2709
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bbehzad نمایش پست ها
      اخه بدبختی یکی دوتا نیست که کل زندگیتو میزاری پاش نتیجه نمیگیری بعد معتادش میشی وقتی اعتیاد پیدا کردی مملکتم که درو پیکر نداره هروز یه قانون جدید در میارن نابودت میکنن معدل تاثیرش زیاد میشه و هزارتا داستان دیگه حالا من که 82 دیپلم گرفتم خداروشکر معدل تاثیر نداره واسم ولی مثلا یه نفر که یه امتحانو خراب کرده که نباید تاوانشو تا اخر عمرش بده باید مثه کنکور بزارن دوباره امتحان نهایی بده .اتفاق برای همه پیش میاد دیگه.الان نگاه کن یهو بدون کارشناسی میان میگن پیش تاثیر داده میشه.اصلا اوضاعی شده ها

سلام.دوست عزیز منم سوابق تحصیلی برام لحاظ نمیشه به نظرت این به سودمونه یا به ضررمون؟!و اینکه من کارشناسی آزاد بودم و میترسم بگن که شما هم باید شهریه بدین یا کلا بگن لیسانسا حق شرکت در پزشکی و دارو و دندون ندارن!!!من این سوالو از دکتر افشار مشاور کنکور پرسیدم ایشون گفتن که نمیتونن همچین کاری کنند خیالت راحت!.موندم به خدا

10. Top | #2710
      کاربر حرفه ای

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alk1370 نمایش پست ها
      سلام.دوست عزیز منم سوابق تحصیلی برام لحاظ نمیشه به نظرت این به سودمونه یا به ضررمون؟!و اینکه من کارشناسی آزاد بودم و میترسم بگن که شما هم باید شهریه بدین یا کلا بگن لیسانسا حق شرکت در پزشکی و دارو و دندون ندارن!!!من این سوالو از دکتر افشار مشاور کنکور پرسیدم ایشون گفتن که نمیتونن همچین کاری کنند خیالت راحت!.موندم به خدا
      شایدکاری کنن که بشه بین الملل و آزاد خوند .. واسه خوندن تو روزانه هم ازش پرسیدی ؟

11. Top | #2711
      کاربر حرفه ای

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط AmiR13 نمایش پست ها
      به حرفای آقا بهزاد گوش کنین. الکی این حرفا رو نمیزنه از رو تجربست.
      من مثل شماها نیستم و از کار شماها خبر ندارم.
      اما تو این مدت که برا کنکور میخوندم یادمه که بهزاد نتایج قلمچیش و اینا خیلی عالی بود. یادمه بهتر از من بود.
      فکر کنم بهترین بود بین لیسانس های انجمن.
      کنکورم مشکل اصلیش اینه که هر سال یه قانون از خودشون در میارن. سال ۹۳ که نتایج نهایی اومد همه مینالیدن که چقدر بد شده از جمله خود من! ۹۴ که نتایج اومد خیلیا الان میگن باز ۹۳ خوب بوده امسال خیلی قاطی پاتی شده!!
      خلاصه خواستم بگم که رتبه خوب آوردن خیلی سخته و قانونا هم همش در حال تغییره.

به هر حال کاری که شماها میکنین یه ریسکه و کسی نمیتونه بگه شماها اشتباه میکنین یا کارتون درسته. شاید هم این کارو انجام دادین و اصلا رتبه ۲ رقمی بیارین.

بالاخره شماها با تجربه تر از منین اما خواستم بگم همه شرایط رو در نظر بگیرین...

ایشالا که همیشه موفق باشین...
      چهار پنجتا لیسانسه میشناسم که رتبشون زیر هزار کشور شد .. شاگردا تجربی خودمم خوب شدن

12. Top | #2712
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط siavash123 نمایش پست ها
      چهار پنجتا لیسانسه میشناسم که رتبشون زیر هزار کشور شد .. شاگردا تجربی خودمم خوب شدن
      منم که گفتم "
      شاید هم این کارو انجام دادین و اصلا رتبه ۲ رقمی بیارین". مثلا الان یکی تو شهرمون نمیدونم سه سال یا چهار سال پشت کنکور بود اما الان دو رقمی شده!فقط خواستم بگم همه چی رو در نظر بگیرین.
      ایشالا که شما هم همونی که میخوای حتی بهترشو به دست بیاری.
      موقق باشی...
      دیروزو باید دید فردا رو باید ساخت / من یاد میگیرم دنیا رو باید ساخت

13. Top | #2713
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام منم میخوام واسه 95 بخونم
      قبل از هز چیزی میخوام بگم کسی که هدفش قبولیه وقتشو
      پایه وبگردی هدر نمیده و یه نقل قول قشنگ از آقای جوادی میکنم . مطلب وگردی ممنوع ایشون که تو سایتشونم هست

متاسفانه در اینترنت یکسری از دانش آموزان که اینها معمولا پیران کنکور می باشند و سالهاست پشت کنکور مانده اند، دانش آموزان را گمراه می کنند و اطلاعات غلط را به آنها می دهند. اگر این دانش آموزان اطلاعاتشان ارزشمند بود و قدرت تشخیص داشتند خودشان الان موفق بودند نه اینکه کل روز را در سایت های آموزشی سرک بکشند و مشغول خاله زنک بازی باشند.

کپی شده از سایت www.zist110.ir

14. Top | #2714
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط maryam.23 نمایش پست ها
      سلام منم میخوام واسه 95 بخونم
      قبل از هز چیزی میخوام بگم کسی که هدفش قبولیه وقتشو
      پایه وبگردی هدر نمیده و یه نقل قول قشنگ از آقای جوادی میکنم . مطلب وگردی ممنوع ایشون که تو سایتشونم هست

متاسفانه در اینترنت یکسری از دانش آموزان که اینها معمولا پیران کنکور می باشند و سالهاست پشت کنکور مانده اند، دانش آموزان را گمراه می کنند و اطلاعات غلط را به آنها می دهند. اگر این دانش آموزان اطلاعاتشان ارزشمند بود و قدرت تشخیص داشتند خودشان الان موفق بودند نه اینکه کل روز را در سایت های آموزشی سرک بکشند و مشغول خاله زنک بازی باشند.

کپی شده از سایت www.zist110.ir
      اتفاقا تو این یه مورد کاملا برعکسه ، قبل از اینکه کسی بخواد استارت بزنه کاملا باید با شرایط آشنا بشه ، دختر ها که هیچ راحتن ، ولی آقایونی که می خوان بشینن و یه سال برای کنکور بخونن با پشت کنکوری ها خیلی خیلی فرق دارن ، حمایت خانواده رو به احتمال زیاد اصلا ندارن و اگه دستشون تو جیب خودشون هم نباشه دیگه واویلا ، بهتره همین الان یه تصویر واضح و روشن از مسیری که در پیش دارن داشته باشن و گرنه چه فایده داره 3-4 ماه بخونن وبعد یه مشکلی براشون پیش بیاد و نتونن ادامه بدن.

هر سال این موقع که میشه از این تاپیک ها زیاد راه میفته و دهها نفر میان و جو گیرانه شرکت می کنن ولی به قول آقا بهزاد سال دیگه این موقع شاید تعداد افراد به یک چهارم برسه. آمار قبولی ها هم اگه آزاد رو در نظر نگیریم کلا 4-5 نفر بیشتر نیست ، کار خیلی سختیه و درس خوندن و آماده شدن برای کنکور به نظر من آسون ترین قسمتشه .

15. Top | #2715
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ایشالا ک همه ب هدفشون برسن ولی همه چی. ک پول و پزشک شدن و اینا نیس ک ،عمرتون چی؟ یه آدم ۲۵ ساله بخواد تخصص بگیره تقریبا ۱۲ سال طول میکشه و میشه ۳۷ سالش!! بعد حالا مطب بزنی و تا کارت را بیفته ام میشه ۴۰-۴۲ سالت ، بقیه رو نمیدونم ولی ب نظر من جوونی آدم از بین میره ، اگه شرایط شمارو داشتم ب ادامه تحصیل فک میکردم

صفحه 181 از 227 نخستنخست ... 81171180181182191 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

فیزیک، فارغ، قبلی، لیسانس، لیسانسه، مهسا، موقع، مورد، میخوام، میخواستم، میشم، متولد، متاسفانه، مجدد، مخصوص، مسئولین، مشکل، مشتاق، مطالعه، معدل، چند، چی، نیست، نداره، نسبت، چشم، چطور، نظام، نظام وظیفه، همچین، همین، هوش، ها، های، هایی، هدف، هست، ولی، واسم، واسه، وحشتناک، وسط، وظیفه، یه، یاد، کمین، کنین، کنید، کنکور، کنکور 94، کنکور 95، کنار، که، کاری، کتاب، گل، گوش، پیش، پارسال، پزشکی، پست، پشت کنکوری، آقا، آمار، آوردن، آزمونای، آزمایشی، آزاد، افتاد، الان، التحصیلان، امسال، انگیزه، اول، این، اینه، اینکه، اگه، ادامه، ادغام، استقبال، اصلا، بچه، به، بهمون، بهتره، بودم، بیاریم، بگیرم، بالا، بالاتر، باهم، باشه، باشیم، ببینیم، بدم، بدو، بدین، بدید، برای، برسیم، بزنن، بزنیم، بزنین، بشم، تموم، تا، تایپیک، تاپیک، تاپیکی، جلو، جوری، جا، جدید، حالا، حرکت، خواستن، خوبه، خوبی، خوش، خب، دندون، دوم، دوره، دوستان، دینی، دیپ، دانشگاه، داوطلب، دارم، دارو، داریم، داشتم، داشته، در، درس، دستتون، رو، روز، راه، راهنمایی، رایگان، رشته، زور، زیاد، زبان، زدم، سنجش، سوی، سوال، سال، سازمان، سازمان سنجش، سر، شیمی، شد، شده، صنایع، صورت، ضمن، ضد، طور، علی، علاقتون، عربی، عشق، غذایی

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن