البته صلاح مملکت خویش خسروان دانند
بلاخره اینهمه فارغ التحصیل تعداد اندکی قبول میشن رشته "دلخواهشون"
نمونش هم تو همین انجمن هست
البته صلاح مملکت خویش خسروان دانند
بلاخره اینهمه فارغ التحصیل تعداد اندکی قبول میشن رشته "دلخواهشون"
نمونش هم تو همین انجمن هست
من دو تا از خواهرام پزشکین .. یکیشون هنوز دانشجو و اون یکی درسش تمام شده .. از دارمد و باقی چیزاش اطلاع دارم ولی همون موقع ترجیح دادم برم مهندسی چون دلم میخواست علاقمو دنبال کنم .. ولی متاسفانه محیط کاری و باقی مسایلو که دیدم متوجه شدم بهتره آدم آزاد باشه و سختی درس خوندن و بکشه ولی دورو و ریاکار نباشه ( خواهرم 12 ساعت روزانه میخونه واقعا من موندم میتونم از پسش بربیام)
دوستان اینجا هدفمون اینه که پیش بریم به سوی رشته مورد علاقمون، حالا هرکسی هدف و انگیزش واسه این کار فرق میکنه....
یکی شاغله یکی نیست یکی هدفش پوله یکی پرتیز یکی معتادش شده یکی عقده کرده یکی میخواد با سازمان سنجش کل بندازه..یکی 25 سالشه یکی 40 سال ... انگیزه همو نگیریم کسی که این راهو انتخاب کرده حتما تو این سن با فکر پیش اومده اگه الانم پشیمونش کنیم فقط زمان رو از دست میده و باز برمیگرده همینجا چون معتاده میفهمی معتااااااد
از درسا و برنامه و تجربیاتتون بگین مخصوصا بهزاد خان که امسالم قبول شده...
من احتمالا پزشکیو انتخاب کنم .. یه چیز دیگس اصن .. دندون ساده ترین رشتس حتی از پرستاری دانشگاه آزادم راحتتره
به حرفای آقا بهزاد گوش کنین. الکی این حرفا رو نمیزنه از رو تجربست.
من مثل شماها نیستم و از کار شماها خبر ندارم.
اما تو این مدت که برا کنکور میخوندم یادمه که بهزاد نتایج قلمچیش و اینا خیلی عالی بود. یادمه بهتر از من بود.
فکر کنم بهترین بود بین لیسانس های انجمن.
کنکورم مشکل اصلیش اینه که هر سال یه قانون از خودشون در میارن. سال ۹۳ که نتایج نهایی اومد همه مینالیدن که چقدر بد شده از جمله خود من! ۹۴ که نتایج اومد خیلیا الان میگن باز ۹۳ خوب بوده امسال خیلی قاطی پاتی شده!!
خلاصه خواستم بگم که رتبه خوب آوردن خیلی سخته و قانونا هم همش در حال تغییره.
به هر حال کاری که شماها میکنین یه ریسکه و کسی نمیتونه بگه شماها اشتباه میکنین یا کارتون درسته. شاید هم این کارو انجام دادین و اصلا رتبه ۲ رقمی بیارین.
بالاخره شماها با تجربه تر از منین اما خواستم بگم همه شرایط رو در نظر بگیرین...
ایشالا که همیشه موفق باشین...
دیروزو باید دید فردا رو باید ساخت / من یاد میگیرم دنیا رو باید ساخت
سلام.دوست عزیز منم سوابق تحصیلی برام لحاظ نمیشه به نظرت این به سودمونه یا به ضررمون؟!و اینکه من کارشناسی آزاد بودم و میترسم بگن که شما هم باید شهریه بدین یا کلا بگن لیسانسا حق شرکت در پزشکی و دارو و دندون ندارن!!!من این سوالو از دکتر افشار مشاور کنکور پرسیدم ایشون گفتن که نمیتونن همچین کاری کنند خیالت راحت!.موندم به خدا
دیروزو باید دید فردا رو باید ساخت / من یاد میگیرم دنیا رو باید ساخت
سلام منم میخوام واسه 95 بخونم
قبل از هز چیزی میخوام بگم کسی که هدفش قبولیه وقتشو
پایه وبگردی هدر نمیده و یه نقل قول قشنگ از آقای جوادی میکنم . مطلب وگردی ممنوع ایشون که تو سایتشونم هست
متاسفانه در اینترنت یکسری از دانش آموزان که اینها معمولا پیران کنکور می باشند و سالهاست پشت کنکور مانده اند، دانش آموزان را گمراه می کنند و اطلاعات غلط را به آنها می دهند. اگر این دانش آموزان اطلاعاتشان ارزشمند بود و قدرت تشخیص داشتند خودشان الان موفق بودند نه اینکه کل روز را در سایت های آموزشی سرک بکشند و مشغول خاله زنک بازی باشند.
کپی شده از سایت www.zist110.ir
اتفاقا تو این یه مورد کاملا برعکسه ، قبل از اینکه کسی بخواد استارت بزنه کاملا باید با شرایط آشنا بشه ، دختر ها که هیچ راحتن ، ولی آقایونی که می خوان بشینن و یه سال برای کنکور بخونن با پشت کنکوری ها خیلی خیلی فرق دارن ، حمایت خانواده رو به احتمال زیاد اصلا ندارن و اگه دستشون تو جیب خودشون هم نباشه دیگه واویلا ، بهتره همین الان یه تصویر واضح و روشن از مسیری که در پیش دارن داشته باشن و گرنه چه فایده داره 3-4 ماه بخونن وبعد یه مشکلی براشون پیش بیاد و نتونن ادامه بدن.
هر سال این موقع که میشه از این تاپیک ها زیاد راه میفته و دهها نفر میان و جو گیرانه شرکت می کنن ولی به قول آقا بهزاد سال دیگه این موقع شاید تعداد افراد به یک چهارم برسه. آمار قبولی ها هم اگه آزاد رو در نظر نگیریم کلا 4-5 نفر بیشتر نیست ، کار خیلی سختیه و درس خوندن و آماده شدن برای کنکور به نظر من آسون ترین قسمتشه .
ایشالا ک همه ب هدفشون برسن ولی همه چی. ک پول و پزشک شدن و اینا نیس ک ،عمرتون چی؟ یه آدم ۲۵ ساله بخواد تخصص بگیره تقریبا ۱۲ سال طول میکشه و میشه ۳۷ سالش!! بعد حالا مطب بزنی و تا کارت را بیفته ام میشه ۴۰-۴۲ سالت ، بقیه رو نمیدونم ولی ب نظر من جوونی آدم از بین میره ، اگه شرایط شمارو داشتم ب ادامه تحصیل فک میکردم
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)