دوستان کسی هست که بتونه منو راهنمایی کنه من دانشجوی پرستاری دانشگاه روزانه هستم، میخوام کنکور مجدد بدم
ایا میشه رشته مورد نظر رو تو دانشگاه ازاد ذخیره کرد و بعد یک نیمسال شروع کرد به تحصیلش؟؟؟
دوستان کسی هست که بتونه منو راهنمایی کنه من دانشجوی پرستاری دانشگاه روزانه هستم، میخوام کنکور مجدد بدم
ایا میشه رشته مورد نظر رو تو دانشگاه ازاد ذخیره کرد و بعد یک نیمسال شروع کرد به تحصیلش؟؟؟
کتاب گاج نقره ای خیلی بهتر از مسعودی هست. مواظب پیام خصوصی هایی که تو این انجمن قراراه بهت ارسال کنن و برای پولت نقشه بکشن هم باش همشون کلاهبردار و شیاد هستن هر کاربری با هر درجه ای بهت پیام داد و در مورد سی دی های کنکور آسان است و ... باهات حرف زد بلافاصله پیامش رو پاک کن و برو سر درس و تست
سلام دوستان
من میخاستم بدونم اینجا انگیزه شما از اینکه کنکور دوباره میدین چیه؟ آیا همتون از روی عشق و علاقه به پزشکی میخایین دوباره کنکور بدین؟ کسی هست که به خاطر درآمدش دوست داره این کارو بکنه؟
ویرایش توسط morteza2 : 02 شهریور 1394 در ساعت 21:35
البته درآمد بدی هم نداره ولی بعضی ها هم واسه دندون میخونن که درآمد خوبی داره و البته عمومی ها تخصص بگیرن هم که دیگه خیلی عالیه
آدم عاقل صرفا میاد برا خاطر علاقش اینهمه سختی و برگشت به عقب رو تجربه کنه؟ شاید دختر باشه ولی پسر باید فردا یه خانواده رو تامین مالی کنه بچه بازی نیست که بگیم دوس داشتم همینجوری واسه علاقم تلاش کنم! بدون آینده مادی؟ فک نمی کنم
سلام
چرا اینجا سوت و کوره هیچکی نیست دوستان لیسانس خواهشن بیاید ما را هم راهنمایی کنید
کتاب استفاده کنم از کدوم مولف از کدوم موسسه یا سی دی های اموزشی استفاده کنیم
![]()
سلام
دوستانی که لیسانس هستند و شروع کردن برای پزشکی میخونن منابعی که مطالعه میکنید را معرفی کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
![]()
از من که گذشت امسال انشالله میرم دانشگاه اما منابع مطالعه ام
ادبیات: ادبیات موضوعی گاج + تاریخ ادبیات کارتونی شاهینزاد+ املا و لغت هامون سبطی
معارف: گاج طوسی
عربی: ایاد فیلی..البته گاج سفید هم خوبه
زبان : شهاب اناری
ریاضی : مهر و ماه
زیست : جزوه و کتاب عمارلو+ نشر الگو
فیزیک :گاج
شیمی: مبتکران و خیلی سبز و فیل شیمی مبتکران برای دوران جمع بندی
سلام دوستان من میخوام یکی از داوطلبان کنکور 95 بشم.
من ارشد دارم میخونم و پایان نامم مونده .
الان در تاپیکها خوندم معافیت تحصیلی دوباره صادر میشه .
این درست؟
نه درست نیست.
شما میتونی انصراف بدی و بیای کنکور 95 شرکت کنی هیچ محدودیتی هم نداری. حتی ارشدت تموم بشه هم میتونی بازم کنکور 95 بدی.
منتها دوتا محدودیت داری شما .
اگه ارشد رو تموم کنی فقط میتونی بین الملل بخونی که شهریه هاشون زیاده
اگه از ارشد انصراف بدی در صورتی که کارشناسیت روزانه سراسری بوده باشه بازم باید شهریه سنگینی پرداخت کنی که در رشته پزشکی سالانه بالای 12 میلیون تومن هست
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)