نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول: نوشته اصلی توسط RealMohsen درد من، عشق تو و بستر من؛ بستر مرگ جز تواَم هیچ طبیبى و پرستارى نیست یا با"ت" تموم میشه یا "ی" اعتراف می کنم کم اوردم تواضع ز گردان فرازان نکوست گدا گر تواضع کند خوی اوست
نقل قول: نوشته اصلی توسط خانم دکتر کوثر یا با"ت" تموم میشه یا "ی" اعتراف می کنم کم اوردم تواضع ز گردان فرازان نکوست گدا گر تواضع کند خوی اوست بازم ی :)) تو را من چشم در راهم شباهنگام که می گیرند در شاخ تلاجن سایه ها رنگ سیاهی
نقل قول: نوشته اصلی توسط RealMohsen بازم ی :)) تو را من چشم در راهم شباهنگام که می گیرند در شاخ تلاجن سایه ها رنگ سیاهی یا حضرت عباس یا حضرت عباس خودت پناه داش محسن ما باش:yahoo (76)::yahoo (68):
نقل قول: نوشته اصلی توسط خانم دکتر کوثر یا حضرت عباس یا حضرت عباس خودت پناه داش محسن ما باش:yahoo (76)::yahoo (68): ممنون اینم قبوله :)) شاید این جمعه بیاید شاید پرده از چهره گشاید شاید
نقل قول: نوشته اصلی توسط RealMohsen ممنون اینم قبوله :)) شاید این جمعه بیاید شاید پرده از چهره گشاید شاید مرسی از ارفاق دانه بهتر در زمین نرم بالا می کشد سرفرازی بیشتر چون خاکساری بیشتر
نقل قول: نوشته اصلی توسط خانم دکتر کوثر مرسی از ارفاق دانه بهتر در زمین نرم بالا می کشد سرفرازی بیشتر چون خاکساری بیشتر رهرو آن نيست كه گه تند و گهي خسته رود... رهرو آنست كه آهسته و پيوسته رود.
نقل قول: نوشته اصلی توسط RealMohsen رهرو آن نيست كه گه تند و گهي خسته رود... رهرو آنست كه آهسته و پيوسته رود. دو آشنای قدیمی دو دوست تااخر دو قاب ساکن دیوار روبه روی همیم
دردا همیشه دلهره دارم ببینمت حتی به شکل سرزده در سوگواری ام
نقل قول: نوشته اصلی توسط خانم دکتر کوثر دردا همیشه دلهره دارم ببینمت حتی به شکل سرزده در سوگواری ام من نگویم که مرا از قفس آزادکنید قفسم برده به باغی و دلم شادکنید
نقل قول: نوشته اصلی توسط RealMohsen من نگویم که مرا از قفس آزادکنید قفسم برده به باغی و دلم شادکنید در کهن گلشن طوفان زده خاطر من چمن پرسمن تازه بهار امده بود....
نقل قول: نوشته اصلی توسط RealMohsen من نگویم که مرا از قفس آزادکنید قفسم برده به باغی و دلم شادکنید اسپم: من نگویم که مرا از قفس آزاد کنید قفسم برده به باغی و دَرَش باز کنید :))
نقل قول: نوشته اصلی توسط خانم دکتر کوثر در کهن گلشن طوفان زده خاطر من چمن پرسمن تازه بهار امده بود.... در آغاز محبت گر پشیمانی بگو با من كه دل ز مهرت بر كنم تا فرصتی دارم
نقل قول: نوشته اصلی توسط deleteaccount مي رسد روزي که شرط عاشقي دلدادگي ست آن زمان، هر دل فقط يک بار عاشق مي شود لطفا نقل قول نگیرین ممنون باش:yahoo (76):
نقل قول: نوشته اصلی توسط RealMohsen در آغاز محبت گر پشیمانی بگو با من كه دل ز مهرت بر كنم تا فرصتی دارم می لرزم از احساس تنهایی ،نمی آیی؟! من ان بیدی نبودم با نسیمی لرزه بردارم
نقل قول: نوشته اصلی توسط خانم دکتر کوثر می لرزم از احساس تنهایی ،نمی آیی؟! من ان بیدی نبودم با نسیمی لرزه بردارم می کند حافظ دعایی بشنو آمینی بگو روزی ما باد لعل شکر افشان شما