به این فکر میکنم که امروزو گند زدم.به اینکه زندگیم همیشه این همه چالش تکراری توش داشته چرا من عادت نمیکنم که هر بار اینقدر اذیت نشم.به اینکه روزای سختی پیش رو دارم و باید دوام بیارم.
نمایش نسخه قابل چاپ
به این فکر میکنم که امروزو گند زدم.به اینکه زندگیم همیشه این همه چالش تکراری توش داشته چرا من عادت نمیکنم که هر بار اینقدر اذیت نشم.به اینکه روزای سختی پیش رو دارم و باید دوام بیارم.
شب های خاور میانه
به جنگ
ب حالت تهوع های قبل امتحان
چرا اخه....
و البته ب گلوبوس:|
خواب موندم و همین الان بیدار شدم
تا الان همچین چیزی بی سابقه بودههههه
فک نکنم امروز بتونم ساعت مطالعمو حتی روی ده بیارمممممم
:y (442)::y (442)::y (442)::y (442)::y (442):
چرا سال من همیشه انقد ادم خفن هست که هرکار کنم باز با اونا مقایسه میشم و به قولی تو سرم زده میشه..خب لعنتیااا چه خبرتونه یکم ارومتر بذارید ماهم برسیممم
نه امسال نه سال قبلش نه حتی پایه های پایین تر..هیچوقت اون جو رقابتی و اینجوریو ندیده بودم..بد نیست ولی خب تلاشت بی ارزش میشه برات وقتی میبینیشون
دلم بدست آوردن چیزایی رو میخواد که منو به وجد بیاره
بی هدف بودن=پوچی مطلق
Idk
نکنه معدم دسته دومی چیزی باشه/////
که چرا باید چیز مزخرفی به اسم adhd (بیش فعالی) وجود داشته باشه و زندگی آدمارو نابود کنه...
فکر کنم کلا با شکنجه و زجرکش آدما حال میکنه این لعنتی.
منتظر نتایجی ام که براش انتخاب رشته نکردم:(تازه یراش هیجان یا شایدم استرس دارم.
از کی تا حالا زندگی انقد غمگین شده؟
خیلی عجیبه
۱۲ سال گذشت، انگار همین دیروز بود که تو مدرسه بالای دفتر تاریخ میزدم با سال ۹۱،چرا زندگی اینقدر عجله داره؟ :((
یکم واسا دیگه پلشت
نتایج و اینکه کجا باید برم
رفتن یا موندن...تلاش برای بدست اوردن یا سپردن دست سرنوشت...
حال این هوارو نمیفهمم
افتابی افتابیه چندثانیه بعد صدای رعدوبرق میپیچه..اصلا بعداز ظهری نمیبینی سریع تاریک میشه..شباشم قد یه ساله..هواشم که...نه گرم گرمه که کولری چیزی روشن کنی نه انقدر خنکه که نیاز نباشه کولر روشن کنی...ادمو افسرده میکنههه