به اینکه ۴ آبان دارم ازمون میدم یا از خوابگاه برمیگردم خونه
نمایش نسخه قابل چاپ
به اینکه ۴ آبان دارم ازمون میدم یا از خوابگاه برمیگردم خونه
به اینکه قراره مث پارسال بنویسه مردود یا بنویسه دکتری عمومی پزشکی دانشگاه فلان:yahoo (110):
حالا که همه گفتن...من به این فکر میکنم که هفته دبگه ابن موقع چیم؟ دندون پزشک؟ پزشک؟ داروساز؟ پشت کنکوری؟ کدوم شهرم؟ جنوبم شرقم غربم شمالم شهر خودمونم زندم اصلا...هیچوقت اینقد نامشخص نبوده چیزی واسم
خدایا، خدایی که نمیدونم صدامو میشنوی یا نه، چرا ما رو نمییییککشییییی!!!!!!!
این چه وضعشه آخه
فایل پیوست 110215
چرا نذاشتی برم پرستاری آخه :(( اختلافو نگا تو رو خدا :y (504):
فایل پیوست 110250
من از این دنیا ناامید شده بودم، تو نباید ناامیدم میکردی :y (504):
پرستاری شهیدبهشتی، البته بود
به نظرم هیچی سخت تر از این نیست که با خنده از ارزوهای از دست رفته ات بگی..وقتی به زبون بیاری روزا که از خواب پا میشی حسرت چیزی باشه هر لحظه تجربه اش میکنی تا لحظه خود خواب..اینو از ادمی شنیدم که تو مدت کمی کنارش بودم میخندیدو با حرفاش بقیه رو میخندوند...کسی درکش نکرد..وقتایی که میشنیدم پشت سرش چی میگن به نظرم میومد ادم بدی باشه..حالا که بیشتر فکر میکنم میبینم انقدررر که میگفتن ادم بدی نبوده..بدش کردن..اون ادمی که من دیدم انقدر نمیتونه بد باشه..اصلا بد باشه ولی خود واقعیش چیز دیگه اس..هیچکس دردشو نفهمید و فقط قضاوتش کرد از یه غریبه بگیر تا خونوادش..بعد اینهمه وقت که ندیدمش هنوز این تیکه حرفشو یادمه..امیدوارم شادی واقعیو تو زندگیش تجربه کنه
اگه دارین روزای سختی رو می گذرونین عین خیالتون نباشه
چون فقط کسی که جهنم رو دیده طعم واقعی بهشت رو میچشه
به اتفاقاتی که افتاد
به آدرسی که خواستم
به آیدی که گرفتم ( ای کاش اون روز کلا آنلاین نمیشدم )
به فردا
به کمک کردنش
به اذیت کردنش
به گربه و تحریم استیکر گربه ای
به پیکچر اند ویدیو
به ام آی ام آی
اوه شت
یادش بخیر
به causal, lateral, medial, cranial و ....
به اینکه هیچی نمیفهمم
به دکتر میم . غ عجیب و جالبه بی حوصله ست ولی خوشم میاد
کلا درسو حس میکنی :yahoo (31):
چرا ادب و احترام داره از بین میره..فکر نمیکنم از دهه نود به اونور دیگه اون احترام و ادبی که بقیه نسلا داشتن باشه..حرصمو درمیارن بچه های این نسل...بزرگ و کوچیک حالیشون نمیشه..انقدر بعضیاشونو لوس کردن که راحت به خودشون اجازه میدن هرکاری هرحرفی هرجایی که بخوان بزنن...بعد دعواشون هم کنی یا جدی برخورد کنی بهشون برمیخوره:|بعد اسم این بی ادبیو میذارن سر زبون داشتن زرنگی و...خنده داره...دقیقا همین دسته ادما هم محبوبیتشون بین خونواده و فامیل و دوستا بیشتره نمیدونم چرا همیشه کار برعکسه
هعی خدا:))
به اینکه "پایان" چقدر غم انگیزه
به اینکه ر.ا کلا اینجا منسوخ شده کسی نمیگه
پ.ن هم دیگه داره منقرض میشه...
اگه نشه چی
اگه و اگه و اگه..کلا اگه
همه چی زیر سر این اگه هاس///
به اینکه حس میکنم بعدش اتفاق بدی میوفته..اگه..نشه...نمیخوام اتفاق بدی بیوفته نمیخوام بد تموم شه..هوف..یا تهش من این استرس و اضطراب لعنتیو از پا درمیارم یا اون منو..
به ویس کلاس:))
اون قسمتی ش که استاد طبق معمول داشت راجع به نوزادان و اختلالات پاتولوژیک بعد تولد حرف میزد:yahoo (39):
یه قسمت از حرفش گفت
توی 24 ساعت اول زندگی نوزاد بیماری خودش رو بروز میده
عبارت (24 ساعت اول زندگی)
خیلی بنظرم جالب اومد:))
+
از بیوشیمی متنفرم:))