X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 6 از 7 نخستنخست ... 567 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 76 به 90 از 97
    1. Top | #76
      کاربر فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mazjin نمایش پست ها
      شما دو سه سوال ساده که تو این انجمن مطرح شده رو نتونستین جواب بدین، اونوقت برای یک سوال دهه 60 آسانسور صحبت از تکنیک مکنیک می‌کنید؟
      شما خبر ندارید اما بنده خبر دارم که چه کلاهی سر اونایی که این دی وی دی ها رو میخرند میره! لطفاً این همه الکی مسعودی مسعودی نکنید. هر چی که کنکوری ها نیاز دارند، تو کتاب‌هایی مثل الگو و گاج هست.
      مگه هرکسی باید همه سوالای یه مبحثو بلد باشه ؟ من همچین ادعایی ندارم که همه سوالای فیزیک و ریاضی رو بلدم . من اگه دوتا سوالو حل نکردم 4 تای دیگه تو بخشای دیگه رو حل کردم . منم میتونم یه سوال تالیفی خیلی سخت بیارم که حتی شما هم نتونید حلش کنید همونجور که معلمای خودمم نتونستن . ولی سوالایی که با تکنیک میشه خیلی راحت و سریع حلش کرد احتیاجی نیس بیخودی بپیچونیمش .
      والا ما که تو کدرسمون بی سی نفر داریم از این دی وی دیا استفاده میکنیم همه بدون استثنا راضی هسیم ولی من نمیدونم چرا معلمای کنکوری هیچکدومشون راضی نیسن !!!!!
      من خودم دینامیکو یا حرکتو تو تابسون امسال دیدم هم مفهومی خیلی خوب یاد گرفتم و هم تکنیکی . چن تا از همکلاسیام مفهومشو درک نکرده بودن و تو گزینه دو اکثرا منفی میزدن ولی وقتی مسعودی رو گرفتن خودشون گفتن حالا فهمیدیم اصلا دینامیک چیه و چجوری باید تجزیه و تحلیل کنیم و تکنیک هم درکنارش یاد گرفتن و تو آزمونای بعدی حدود 40 الی 50 زدن فیزیکو .
      اگر مهربان باشی تورا به داشتن انگیزه های پنهان متهم می کنند ولی مهربان باش ...
      اگر شریف و درستکار باشی فریبت می دهند ولی شریف و درستکار باش ...
      نیکی های امروزت را فراموش می کنند ولی نیکوکار باش ...
      بهترین های خود را به دنیا ببخش حتی اگر هیچگاه کافی نباشد ...
      در نهایت میبینی هرآنچه هست همواره میان تو و خداوند است نه میان تو مردم
      ( کورش کبیر )

2. Top | #77
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط strider نمایش پست ها
      خب این که اثبات اون نیست.
      به جای عبارت "جهت حرکت" بزاری "جهت +" میشه شبیه راه حل من، ولی ناقص

بعد جهت شتاب توش مشخص نشده. شتاب رو منطبق بر جهت حرکت فرض کردی، اما میتونه منطبق نباشه، اون وقت این حل غلط میشه.

Sent from my iPhone using Tapatalk
      خب من دیگه نمیدونم چی اثباته

3. Top | #78
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      به نظر من ی نفر باید اول سوالو بفهمه بعد با تکنیکش به اون جواب بده دیگه!!!!!!!!!!!!!!

4. Top | #79
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      داداش نظر من این نیست واقعیت اسن هست
      اول باید بفهمی منظور چیه یعنی درک کنی که می خواد چی رو بهت بگه بعد اگه این مفهوم رو فهمیدی کار درسته
      با مفهوم که نمی شه سوال حل کرد می شه؟
      خب اگه تکنیک سریع برای رسیدن به جواب رو هم بلد باشی خیلی آسون می تونی بهش برسی
      ولی باید مفهوم رو بدونی تا بفهمی که چه زمانی و کی باید از تکنیک مورد نظرت استفاده کنی
      موفق باشی

5. Top | #80
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      به نظر من کسی که لپ کلامو گرفته باشه حتی اگه تکنیک سریع به جواب رسیدنم بلد نباشه باز زودتر به جواب میرسه نسبت به ی خیلی ببخشیدا که این حرفو می زنم تکنیک بلد بی سواد

6. Top | #81
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      به نظر بنده فیزیک درسی هست که اگر بفهمیدش صد می زنید , حرفای این موسسه ها رو گوش نکنید که نمی دونم اگر بخوای تست های کنکور رو حل 5 دقیقه وقت می گیره و اینا و ... .
      مشکل ما اینه که نمی خواییم درس بخونیم (البته همه انجوری نیستند) اما به خدا الان دوستای من پیش بهترین دبیران شهر کلاس می رن , چرا ؟ چون می خوان معلم بجاششون درس بخونه و براشون تمرین حل کنه , عاقبت هم من تو تست های فیزیک درصد های خوبی (80-100) کسب می کنم ولی اون ها معمولا حدود 40-50 می زنند (البته باید بگم تا قبل از اینکه کلاس برن منفی می زدن ! یعنی کلاس موثر بوده و من به هیچ وجه منکر تاثیر یک معلم خوب نیستم)
      از طرف دیگه ما به دنبال راه حل های آماده هستیم که همیشه جواب نمی ده . حرف من اینه :
      اگر می خواید کلاس برید , اشکال نداره خیلی هم خوبه
      ولی بدونید کلاس در حد اینه که شمارو با مفاهیم اولیه آشنا کنه و دبیر کاری کنه که شما برای فهمیدن کامل درس ها آماده بشید . کار اصلی رو باید خودمون انجام بدیم .
      بعد از اینکه درس ها رو کامل فهمیدید و سوال های زیادی رو حل کردید تا به قول معروف همه تیپ های جامع رو دیده باشید و ذهنتون باز بشه , حالا هیچ اشکالی نداره که برید تکنیک های مختلف رو یاد بگیرید تا سوالات رو زودتر به جواب برسونید , اینجوری می تونید زمان بیشتری رو داشته باشید .
      وگرنه تکنیک خالی باعث می شه اگر طراح یخورده سوالو تغییر بده کل تکنیکات به فنا بره . ولی اگر مفهوم فهمیده باشی می دونی کجا می تونی از تکنیک ها استفاده کنی . به نظر من حتی می شه بدون هیچ تکنیکی سوالات زودتر از وقت مقرر پاسخ داد و درصد خوبی هم کسب کرد ولی تمرین می خواد . حالا تکنیک هم بلد باشی بهتر .
      حدود 80 درصد داوطلبان کنکور که
      کلا درس نمی خونن (باور کنید) :yahoo (21): یه 15 درصدی هم که به درس اهمیت کی دن سعی می کنن کلاس برن و تکنیک محض یاد بگیرن( اینا فقط باباشون پولداره و به اصرار یه 4 درصد بد درس می خونند (اینا اگر روش هاشون رو تغییر بدن موفق می شن) فوق فوقش یه یک درصد از صحبت ها و تجربیات دیگران توجه می کنند و با چشم باز درس می خونند . (مثل کسایی که تو این انجمن عضو هستند و دائما در پی سوال و جواب در مورد کنکور هستند)

در کل اولویت با مفهومه ولی در کنکور سراسری اگر مفهوم رو مسلط باشی تکنیک هم به کار می آد

چقدر حرف زدم , ببخشید.

7. Top | #82
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط P A R S A نمایش پست ها
      به نظر بنده فیزیک درسی هست که اگر بفهمیدش صد می زنید , حرفای این موسسه ها رو گوش نکنید که نمی دونم اگر بخوای تست های کنکور رو حل 5 دقیقه وقت می گیره و اینا و ... .
      مشکل ما اینه که نمی خواییم درس بخونیم (البته همه انجوری نیستند) اما به خدا الان دوستای من پیش بهترین دبیران شهر کلاس می رن , چرا ؟ چون می خوان معلم بجاششون درس بخونه و براشون تمرین حل کنه , عاقبت هم من تو تست های فیزیک درصد های خوبی (80-100) کسب می کنم ولی اون ها معمولا حدود 40-50 می زنند (البته باید بگم تا قبل از اینکه کلاس برن منفی می زدن ! یعنی کلاس موثر بوده و من به هیچ وجه منکر تاثیر یک معلم خوب نیستم)
      از طرف دیگه ما به دنبال راه حل های آماده هستیم که همیشه جواب نمی ده . حرف من اینه :
      ولی بدونید کلاس در حد اینه که شمارو با مفاهیم اولیه آشنا کنه و دبیر کاری کنه که شما برای فهمیدن کامل درس ها آماده بشید . کار اصلی رو باید خودمون انجام بدیم .
      بعد از اینکه درس ها رو کامل فهمیدید و سوال های زیادی رو حل کردید تا به قول معروف همه تیپ های جامع رو دیده باشید و ذهنتون باز بشه , حالا هیچ اشکالی نداره که برید تکنیک های مختلف رو یاد بگیرید تا سوالات رو زودتر به جواب برسونید , اینجوری می تونید زمان بیشتری رو داشته باشید .
      وگرنه تکنیک خالی باعث می شه اگر طراح یخورده سوالو تغییر بده کل تکنیکات به فنا بره . ولی اگر مفهوم فهمیده باشی می دونی کجا می تونی از تکنیک ها استفاده کنی . به نظر من حتی می شه بدون هیچ تکنیکی سوالات زودتر از وقت مقرر پاسخ داد و درصد خوبی هم کسب کرد ولی تمرین می خواد . حالا تکنیک هم بلد باشی بهتر .
      کلا درس نمی خونن (باور کنید) :yahoo (21): یه 15 درصدی هم که به درس اهمیت کی دن سعی می کنن کلاس برن و تکنیک محض یاد بگیرن( اینا فقط باباشون پولداره و به اصرار یه 4 درصد بد درس می خونند (اینا اگر روش هاشون رو تغییر بدن موفق می شن) فوق فوقش یه یک درصد از صحبت ها و تجربیات دیگران توجه می کنند و با چشم باز درس می خونند . (مثل کسایی که تو این انجمن عضو هستند و دائما در پی سوال و جواب در مورد کنکور هستند)

در کل اولویت با مفهومه ولی در کنکور سراسری اگر مفهوم رو مسلط باشی تکنیک هم به کار می آد

چقدر حرف زدم , ببخشید.

احسنت جناب پارسای عزیز واقعا گل گفتید...
      این سخنان سنجیده را فقط از یک فرد موفق میتوان شنید و انتظار داشت...
      خوشحال میشم به تاپیک "تک رقمی" این جانب هم تشریف بیارید و از هوش خود دیگران رو بی نصیب نگذارید

8. Top | #83
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      تکنیک؟! هاااا این ک میگن یعنی چه؟؟!من نوفهمم!
      اگه منظورشون اینه ک هیچی بلد نباشی ولی بتونی سوال حل کنی باید با کمال ادب اعاده کنم:زرشک!
      من سال دوم فیزیکم خیلی بد بود ولی تابستون با یکی از معلمهای مطرح شهرمون کلاس اونهم نه خصوصی ک عمومی! رفتم
      فیزیک سوم رو همون تابستون یادگرفتم و 40 50 تا هم تست برا تسلط زدم دیگه یادم نمیاد فیزیک سوم خونده باشم
      تابستون امسال هم شنیدم قراره سه سال تشکیل بده ک اونهم رفتم و فصل5 6 دوم و 4 اول هم یاد گرفتم
      با همکلاسیهام هماهنگ کردم 20 جلسه هم فیزیک پیش رفتیم و تمام
      هدفگذاری فیزیک کنکورم هم اقلا 75 درصده
      نه تکنیک بلدم نه حتی فرمولی رو حفظم!!!!!!!
      هر چیزی یاد گرفتم با اثباتش همراه بوده یا مثالی ک تو زندگی زیاد میبینیم
      اینجوری فرمول هم فراموشم بشه باز با جا ب جا کردن روابط سر کنکور میتونم جواب سوال رو بدم هرچقدر سوال میخواد سخت باشه،عیب نداره
      ولی اگه میخواستم ب قول بعضی موسسه ها تکنیکی بخونم،احتمال این ک سر کنکور قاطی کنم یا فراموشم بشه زیاد می بود!
      اگر حتی فراموش نمی شد باز هم ب درد من نمیخورد
      هدف یادگرفتن اینها اینه ک ی روزی تو زندگیمون یا تو شغل آیندمون ازشون استفاده بکنیم
      مگرنه کی گفته با چند تا تست زدن میشه دکتر شد؟؟بلی اسما میشه دکتر شد ولی رسما هرگز!
      +کلام آخر:عمقی و مفهومی بخونید،بیخیال تکنیک و نمیدونم راه در رو و اینا

9. Top | #84
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط P A R S A نمایش پست ها

چقدر حرف زدم , ببخشید.
      عالی بود، ممنون از راهنمایی جامع تون

10. Top | #85
      همکار سابق انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      دوستانی که میگفتند بدون استفاده از تکنیک نمیشه به درصد خوب در فیزیک رسید، تکنیک اسلحه ی ما برای حل سریع مسئله ها است و این جور حرف ها، اگر یادتون باشه قرار گذاشتیم وقتی نتایج کنکور اومد در این مورد بحث کنیم، چون اون موقع داشت دعوا میشد و هیچ کدوم هم دلیلی برای اثبات یا رد حرف های هم نداشتیم.
      لطفا کارنامه های کنکورتون رو قرار بدید تا این بحث قدیمی به نتیجه نهایی برسه.
      من در فیزیک حتی یک نکنیک هم یاد نگرفتم و اگر در کتاب گاج هم راه حل تکنیکی گفته بود از روش رد میشدم و خودم مفهومی حل میکردم. درصد فیزیکم عالی نیست، اما بد هم نیست. ضمناً فیزیک رو در 45 دقیقه حل کردم.
      نام: karname.png نمایش: 84 اندازه: 80.6 کیلو بایت
      Math & Physics are fun

11. Top | #86
      پاسخگوی ارشد

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط strider نمایش پست ها
      دوستانی که میگفتند بدون استفاده از تکنیک نمیشه به درصد خوب در فیزیک رسید، تکنیک اسلحه ی ما برای حل سریع مسئله ها است و این جور حرف ها، اگر یادتون باشه قرار گذاشتیم وقتی نتایج کنکور اومد در این مورد بحث کنیم، چون اون موقع داشت دعوا میشد و هیچ کدوم هم دلیلی برای اثبات یا رد حرف های هم نداشتیم.
      لطفا کارنامه های کنکورتون رو قرار بدید تا این بحث قدیمی به نتیجه نهایی برسه.
      من در فیزیک حتی یک نکنیک هم یاد نگرفتم و اگر در کتاب گاج هم راه حل تکنیکی گفته بود از روش رد میشدم و خودم مفهومی حل میکردم. درصد فیزیکم عالی نیست، اما بد هم نیست. ضمناً فیزیک رو در 45 دقیقه حل کردم.
      نام: karname.png نمایش: 84 اندازه: 80.6 کیلو بایت
      احسنت به شما!!
      فکر نکنم کسی از جناح مقابل باشه؟!!
      حالا میدونن ما چی می‌گفتیم!

12. Top | #87
      همکار سابق انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط محمد نادری نمایش پست ها
      احسنت به شما!!
      فکر نکنم کسی از جناح مقابل باشه؟!!
      حالا میدونن ما چی می‌گفتیم!
      الان بیشتر از یک شبانه روزه که منتظرم ببینم نتیجه کسانی که از تکنیک استفاده میکردند و میخواستند 100 بزنن چی شده. (نه این که انتظار داشته باشم خراب کرده باشند، میخوام ببینم نتیجه این همه بحث در تاپیک های مختلف و صرف وقت های ارزشمندمون چی بوده.)
      به یکی از دوستان سعید شریف زاده هم گفتم بهش بگه اینجا منتظریم.
      Math & Physics are fun

13. Top | #88
      همکار سابق انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      خب هیچ کس پیداش نشد. پس نتیجه میگیریم استفاده از تکنیک های عجیب غریب و پول های کلان بابت dvd باعث نتایج خجالت آوری میشه که باعث میشه هیچ کس حاضر نشه کارنامه اش رو در معرض دید دیگران قرار بده!
      خاتمه بحث: کنکور آسان نیست و تکنیک هیچ کمکی نمیکند.
      Math & Physics are fun
      ویرایش توسط strider : 23 مرداد 1393 در ساعت 14:13 دلیل: خاتمه

14. Top | #89
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      من یه چیزی میگم !

شما تا زمانی مفهوم فیزیکی مسئله رو نفهمیدید نمیتونید لذت حل کردن اون مسئله داشته باشید !

تکنیک صرفا مثه مسکنه ...چرا که شما در آینده هم با فیزیک در دانشگاه سروکار دارید پس از الان پایه رو سفت بچسبید و با عشق فیزیک رو یاد میگیرید .

و به یاد جمله معروف " همواره حقیقی به کشف نشدنی وجود داره ..." باشید و خودتون فرمول ها رو کشف کنید

به امید موفقیت فیزیکدان های ایران زمین

هرروزی که بهترازروزهای قبلت باشه،تکه ای ازپازل رویاهای توست که سرجاش قرار میگیره، سعی کن هرروز بهترازروزقبل باشی تاپازل رویاهات روهرچه سریعتر کامل کنی

Sina
      CEO of Iramrich

by the way here's my channel : @MrRich

15. Top | #90
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      تو هر درسی چه فیزیک چه درسایی دیگه اول مفهوم و بعد تست و تمرین زیاد. مطمئناً تکرار و تسلط برای سرعت کافیه و اون سرعتی که قراره تو تکنیک باشه رو جبران میکنه!!!
      آرزویت را برآورده میکند آن خدایی که برای خنداندن گلی آسمان را می گریاند

صفحه 6 از 7 نخستنخست ... 567 آخرینآخرین

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن