به نظر بنده فیزیک درسی هست که اگر بفهمیدش صد می زنید , حرفای این موسسه ها رو گوش نکنید که نمی دونم اگر بخوای تست های کنکور رو حل 5 دقیقه وقت می گیره و اینا و ... .
مشکل ما اینه که نمی خواییم درس بخونیم (البته همه انجوری نیستند) اما به خدا الان دوستای من پیش بهترین دبیران شهر کلاس می رن , چرا ؟ چون می خوان معلم بجاششون درس بخونه و براشون تمرین حل کنه , عاقبت هم من تو تست های فیزیک درصد های خوبی (80-100) کسب می کنم ولی اون ها معمولا حدود 40-50 می زنند
(البته باید بگم تا قبل از اینکه کلاس برن منفی می زدن ! یعنی کلاس موثر بوده و من به هیچ وجه منکر تاثیر یک معلم خوب نیستم)
از طرف دیگه ما به دنبال راه حل های آماده هستیم که همیشه جواب نمی ده . حرف من اینه :
اگر می خواید کلاس برید , اشکال نداره خیلی هم خوبه ولی بدونید کلاس در حد اینه که شمارو با مفاهیم اولیه آشنا کنه و دبیر کاری کنه که شما برای فهمیدن کامل درس ها آماده بشید . کار اصلی رو باید خودمون انجام بدیم .
بعد از اینکه درس ها رو کامل فهمیدید و سوال های زیادی رو حل کردید تا به قول معروف همه تیپ های جامع رو دیده باشید و ذهنتون باز بشه , حالا هیچ اشکالی نداره که برید تکنیک های مختلف رو یاد بگیرید تا سوالات رو زودتر به جواب برسونید , اینجوری می تونید زمان بیشتری رو داشته باشید .
وگرنه تکنیک خالی باعث می شه اگر طراح یخورده سوالو تغییر بده کل تکنیکات به فنا بره . ولی اگر مفهوم فهمیده باشی می دونی کجا می تونی از تکنیک ها استفاده کنی . به نظر من حتی می شه بدون هیچ تکنیکی سوالات زودتر از وقت مقرر پاسخ داد و درصد خوبی هم کسب کرد ولی تمرین می خواد . حالا تکنیک هم بلد باشی بهتر .
حدود 80 درصد داوطلبان کنکور که کلا درس نمی خونن (باور کنید) :yahoo (21): یه 15 درصدی هم که به درس اهمیت کی دن سعی می کنن کلاس برن و تکنیک محض یاد بگیرن( اینا فقط باباشون پولداره و به اصرار
.gif)
یه 4 درصد بد درس می خونند (اینا اگر روش هاشون رو تغییر بدن موفق می شن) فوق فوقش یه یک درصد از صحبت ها و تجربیات دیگران توجه می کنند و با چشم باز درس می خونند . (مثل کسایی که تو این انجمن عضو هستند و دائما در پی سوال و جواب در مورد کنکور هستند)
در کل اولویت با مفهومه ولی در کنکور سراسری اگر مفهوم رو مسلط باشی تکنیک هم به کار می آد
چقدر حرف زدم , ببخشید.