نوشته اصلی توسط
محمد نادری
سلام. لطفا اونایی که این همه از به اصطلاحهای تکنیکهای مسعودی صحبت میکنند، بیان این 10 سوال کنکور 93 رو با روشهای (؟) مسعودی حل کنند تا ما هم متقاعد بشیم که مناسب حال دانشآموز هست. لطفا فقط سوالا رو حل کنید.
در ضمن پاسخهای بنده رو به این سوالها در دو پست زیر میتوانید ببینید.
نادری- فیزیک کنکور 93 تجربی
نادری- فیزیک ریاضی کنکور 93
مهندس مسعودی در مجموعه ای به کل سوالات فیزیک و ریاضی کنکور های 90 و 91 و92 با استفاده از فنون و تکنیک های تست زنی ناب خودش پاسخ داده(قابل توجه دوستانی که میگن تکنیک هاش برای کنکور کارایی نداره) مطمئنا هم اینجا در این انجمن عضو نیستند که بخواد جواب شما رو بده (اونقدر سرش شلوغه تازه من شنیدم در حال فیلمبرداری برای تهیه مبحث مثلثاته) خواهشا همکاران خودتون رو تخریب نکنید ضمنا مهندس مسعودی بار ها در دی وی دی های خودش خطاب به داوطلبین کنکور اعلام کرد که من نمیتونم به شما آمپولی تزریق بکنم شما بعد از آموزش مفاهیم و تکنیک ها که بر عهده ی منه (مهندس مسعودی) باید اونها رو در قالب تست هایی از تیپ های متفاوت به حجم انبوه استفاده کنین تا به خوبی بر نحوه ی استفاده از تکنیک ها در روند حل تست های گوناگون اشراف کامل پیدا کنین و در آخر باید این نکته رو اضافه کنم که مهندس مسعودی هیچ وقت هیچ یک از همکاراشو در سراسر ایران تخریب نکرد و نمیکنه و نخواهد کرد البته با اونها در نحو ه ی ارائه مطلب به زبان ساده تر به داوطلبین کنکور رقابت میکنه که این رقابت در درجه ی اول به سود خود دانش آموزان هست و حق طبیعی هر دبیری هست که در این رقابت شرکت کنه.