خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 8 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 115
    1. Top | #1
      پاسخگوی ارشد

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

Exclamation آیا تکنیک‌های (؟) مسعودی به درد کنکور 93 خورد؟

سلام. لطفا اونایی که این همه از به اصطلاح‌های تکنیک‌های مسعودی صحبت می‌کنند، بیان این 10 سوال کنکور 93 رو با روش‌های (؟) مسعودی حل کنند تا ما هم متقاعد بشیم که مناسب حال دانش‌آموز هست. لطفا فقط سوالا رو حل کنید.
      در ضمن پاسخ‌های بنده رو به این سوال‌ها در دو پست زیر می‌توانید ببینید.
      نادری- فیزیک کنکور 93 تجربی
      نادری- فیزیک ریاضی کنکور 93
      2014-06-30_165530.jpg
      2014-06-30_165809.jpg
      2014-06-30_170055.jpg

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      باسلام
      به نظر من تکنیک های مسعودی برا کسی خوبه که توی یک یا دو مبحث فیزیک ضعف داره وبرای کسی که بخواد تمام فیزیک رو از روی اون بخونه اشتباه چون که انقدر تعداد تکنیک ها و نکته هاش زیاده که ادم قاطی میکنه در کل تدریس مسعودی در حد متوسطه من که مبحث خازن وجریانش رو دیدم . خودم چندتا تکنیک دارم که خیلی از تکنیک های مسعودی بهتره و هیچگونه استثنای نداره . در ضمن کسی می خواد فیزیک رو به طور مفهومی یاد بگیره فیلم های دبیرستان شریف واقعا عالیه.

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط محمد نادری نمایش پست ها
      سلام. لطفا اونایی که این همه از به اصطلاح‌های تکنیک‌های مسعودی صحبت می‌کنند، بیان این 10 سوال کنکور 93 رو با روش‌های (؟) مسعودی حل کنند تا ما هم متقاعد بشیم که مناسب حال دانش‌آموز هست. لطفا فقط سوالا رو حل کنید.
      در ضمن پاسخ‌های بنده رو به این سوال‌ها در دو پست زیر می‌توانید ببینید.
      نادری- فیزیک کنکور 93 تجربی
      نادری- فیزیک ریاضی کنکور 93
      برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 2014-06-30_165530.jpg
مشاهده: 814
حجم: 103.3 کیلو بایت

نام: 2014-06-30_165809.jpg
مشاهده: 805
حجم: 88.7 کیلو بایت

نام: 2014-06-30_170055.jpg
مشاهده: 793
حجم: 45.1 کیلو بایت
      مهندس مسعودی در مجموعه ای به کل سوالات فیزیک و ریاضی کنکور های 90 و 91 و92 با استفاده از فنون و تکنیک های تست زنی ناب خودش پاسخ داده(قابل توجه دوستانی که میگن تکنیک هاش برای کنکور کارایی نداره) مطمئنا هم اینجا در این انجمن عضو نیستند که بخواد جواب شما رو بده (اونقدر سرش شلوغه تازه من شنیدم در حال فیلمبرداری برای تهیه مبحث مثلثاته) خواهشا همکاران خودتون رو تخریب نکنید ضمنا مهندس مسعودی بار ها در دی وی دی های خودش خطاب به داوطلبین کنکور اعلام کرد که من نمیتونم به شما آمپولی تزریق بکنم شما بعد از آموزش مفاهیم و تکنیک ها که بر عهده ی منه (مهندس مسعودی) باید اونها رو در قالب تست هایی از تیپ های متفاوت به حجم انبوه استفاده کنین تا به خوبی بر نحوه ی استفاده از تکنیک ها در روند حل تست های گوناگون اشراف کامل پیدا کنین و در آخر باید این نکته رو اضافه کنم که مهندس مسعودی هیچ وقت هیچ یک از همکاراشو در سراسر ایران تخریب نکرد و نمیکنه و نخواهد کرد البته با اونها در نحو ه ی ارائه مطلب به زبان ساده تر به داوطلبین کنکور رقابت میکنه که این رقابت در درجه ی اول به سود خود دانش آموزان هست و حق طبیعی هر دبیری هست که در این رقابت شرکت کنه.

4. Top | #4
      sbr
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      فقط به خاطر این یه تیکه از حرفات جوابت رو میدم
      نقل قول نوشته اصلی توسط aviation نمایش پست ها
      مهندس مسعودی در مجموعه ای به کل سوالات فیزیک و ریاضی کنکور های 90 و 91 و92 با استفاده از فنون و تکنیک های تست زنی ناب خودش پاسخ داده(قابل توجه دوستانی که میگن تکنیک هاش برای کنکور کارایی نداره) مطمئنا هم اینجا در این انجمن عضو نیستند که بخواد جواب شما رو بده (اونقدر سرش شلوغه تازه من شنیدم در حال فیلمبرداری برای تهیه مبحث مثلثاته)
      اولا شما خودتون هم تازه عضو این انجمن شدید
      دوما از سابقه موسسه کنکور آسان ... خبر نداری
      متاسفانه بعضی از افراد این مجموعه توی اینترنت به شدت فعال هستند و به هرکسی که با این موسسه مخالف باشه به بدترین شکل با بدترین الفاظ توهین میکنن
      برای نمونه به کاربران اخراجی این انجمن که وابسته به این موسسه بودند نگاه کنید میبینید که نام کار بری بیشتر اونها تو اسمشون امیر دارند
      پارسال یه نفر که وابسته به این موسسه بود توی همین انجمن با یه لفظ رکیک به مدیران انجمن توهین کرد و در جا اخراج شد
      نمونه بعدی به وبلاگ konkorhelp93.blogfa.com مراجعه کن
      شما که میگی تکنیک های ایشون نابه و خود ایشون هم میگه که میتونه کاری کنه که ریاضی و فیزیک کنکور رو با تکنیک 100 بزنی حالا بیاد سوالات گسسته و تحلیلی رو با تکنیک و زیر 20 ثانیه حل کنه
      خود آقای یزدانی که ادعا میکنه میتونه 100 بزنه حالا بیاد شیمی ریاضی 93 رو 100 بزنه اگه تونست ؟!؟؟!؟

اگه قصدت کنکوره برادرانه
      بهت توصیه میکنم از این موسسه دوری کن
      ************** اللهم عجل لولیک الفرج**************

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sbr نمایش پست ها

اولا شما خودتون هم تازه عضو این انجمن شدید
      دوما از سابقه موسسه کنکور آسان ... خبر نداری
      متاسفانه بعضی از افراد این مجموعه توی اینترنت به شدت فعال هستند و به هرکسی که با این موسسه مخالف باشه به بدترین شکل با بدترین الفاظ توهین میکنن
      برای نمونه به کاربران اخراجی این انجمن که وابسته به این موسسه بودند نگاه کنید میبینید که نام کار بری بیشتر اونها تو اسمشون امیر دارند
      پارسال یه نفر که وابسته به این موسسه بود توی همین انجمن با یه لفظ رکیک به مدیران انجمن توهین کرد و در جا اخراج شد
      نمونه بعدی به وبلاگ konkorhelp93.blogfa.com مراجعه کن
      شما که میگی تکنیک های ایشون نابه و خود ایشون هم میگه که میتونه کاری کنه که ریاضی و فیزیک کنکور رو با تکنیک 100 بزنی حالا بیاد سوالات گسسته و تحلیلی رو با تکنیک و زیر 20 ثانیه حل کنه
      خود آقای یزدانی که ادعا میکنه میتونه 100 بزنه حالا بیاد شیمی ریاضی 93 رو 100 بزنه اگه تونست ؟!؟؟!؟

اگه قصدت کنکوره برادرانه
      بهت توصیه میکنم از این موسسه دوری کن
      دوست عزیز من جواب ها پرسش ها ابهامات شما رو در چند بخش میدم:
      1. پست قبلی من کوچکترین ربطی به تازه وارد بودن من نداره بالاخره هر کسی از یه جا شروع میکنه
      2.من 4 سال هست که با مدرسین و مشاورین ارشد این مجموعه آشنایی دارم
      3.من انتقاد دوستانه ای کردم و از جناب آقای نادری خواستم با این لحن به تخریب همکارشون نپردازن(مخالف قوانین انجمن که نیست) و هیچوقت این جسارت رو نمیکنم که به کسی بی احترامی و توهینی بکنم
      4.هر کسی توهین و فحاشی میکنه در واقع شخصیت خانوادگی خودش رو زیر سوال برده(اصلا اون موقع که خلاف قوانین انجمن هم نباشه ادب حکم میکنه که باید از فحاشی کردن اجتناب کرد)
      5.دوست عزیز اسم کوچیک بنده هم امیر هست حالا اگر نام کاربریم با امیر شروع میشد یعنی طرفدار مهندس مسعودی هستم(برادر عزیز قضاوت به این شکل اصلا عادلانه نیست)
      6.دوست عزیز صادقانه بهت بگم من خیلی وقته ایشون رو میشناسم ولی خودم برای کنکور94 با محصولات مهندس مسعودی میخوام پیش برم ضمنا برای موفقیت بخشی از کار با یک دبیر خوبه من هم که نگفتم بهترین دبیر ایران مهندس مسعودیه و بقیه ش با تلاش و کوشش خود فرد هست و بس
      7.دوست عزیز مهندس مسعودی کم شاگرد نداشته که 100 زدن چه برسه به خودشون
      8.مشاور مستقیم رتبه1 کنکور 90 جناب آقای یزدانی بود اتفاقا ایشون یک درصد100 داشت و اون هم درس شیمی بود(کسی که سالهاست داره در یک درس به صورت مستمر کار میکنه حتما میتونه صد بزنه چه مهندس مسعودی باشه چه یزدانی و چه هر دبیر دیگری)
      9.من با موسسه کنکور آسان است پیش میرم ولی هیچ دلیلی نداره بخوام قدرت آموزشی سایر موسسات رو رد کنم و بگم فقط کنکور آسان است
      10.شما هم مختاری با هر موسسه ای که صلاح میدونی در موفقیتتون نقش تاثیر گذار تری داره پیش بری
      موفق باشی

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      بعدش شاکی میشیم چــــــــرا تایپیک بســتــه شـــد!!!

دوستان عــزیــز گفتگو تمدنا ک نیست!

هـــــــر کـــی بــلـده تکنیکی حــــــل کنـــــه خــب:

بــســــم الـلــــه

ب امید موفقیت دوستان و خودم

یـــــــا حـــــــق

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Tajob
      نمایش مشخصات
      آقا تو که میگی خوبن بیا حل کن بینیم!

​انجام تمامی خدمات پرینتر سه بعدی

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      خب.. بیاین با تکنیک حل کنید دیگه.... با عمل نشون بدید نه حرف...........اقای نادری هم اینو میگن دیگه....

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

daram-mimiram
      نمایش مشخصات
      احسنت آقای نادری !
      ببینم کسی بالاخره خواهد تونس یا ن؟

10. Top | #10
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      خیلی جالبه ... باور کنید الان تکنیک هایی میسازن که فقط واسه همین تستای 93 کاربرد داره ....

مثل تکنیکی که واسه یکی از تست های 92 داده بودن که برا سرعت بود که با یه ضرب و رادیکال گیری فقط همون سوال حل میشد !!!!

منتظریم ....
      هرجا که هستید و هر چه که هستید بخاطر آن است که خودتان خواسته اید!!!

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      آقای نادری نگران نباشید، احتمالا الان دارن از روی سوالات کنکور 93 تکنیک درست می کنن که فردا بیان بگن دیدید کنکور 93 هم با تکنیک های ما حل میشه!!!!
      از حرف سازمان سنجش که معتبرتر نداریم، دانش آموزان اگه درکشون بالا باشه مقاله پیک سنجش در مورد این موسسه رو می خونن و می فهمن چه خبره!!!!!!!

12. Top | #12
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ببخشید الان متوجه شدم بحث کردن در این تاپیک برای من و تمام کسانی که با کنکور آسان است پیش میرن بی فایده هست اصلا سراغ کنکور آسان است نرید شما همه رتبه ی یک کشور هستین و ما هم رتبه ی اخر شما با بهترین منابع پیش میرین ما هم با بدترین منابع شما با یک نگاه به سوالات کنکور پاسخ میدین ولی ما با تکنیک های بدرد نخورمون فقط به سوال ها نگاه میکنیم شما...... و ما.......

همون موقع که دیدم آقای نادری رو با من داوطلب کنکور که تازه 20 روز نشده امتحانات نهاییم رو دادم در امر پاسخ گویی به سوالات کنکور93 مقایسه میکنین فهمیدم چه خبره
      این پست آخر من در این انجمن هست تا به امید خدا سال بعد در عمل پاسخ شما رو بدم و در آخر برای همه ی دوستان (چه موافق و چه مخالف) آرزوی موفقیت و سلامتی میکنم

منتظر خبر قبولیم در یکی از بهترین دانشگاه های ایران باشید که در همین تاپیک خبرش رو قرار میدم

تا سال بعد خدانگهدار

13. Top | #13
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط introvert نمایش پست ها
      بمیرم بیچاره کم اورد مطمئنی دانش آموزی؟
      خندم میگیره والا...

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

خیلی تابلویی مگه معلمی که تکنیک داری؟هاهاهاها
      حاجی با خاک یکسانش کردی خخخخخخخخخخخخخخخخخخ

14. Top | #14
      پاسخگوی ارشد

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      تو این تاپیک بحث و جدل نمیخوایم بکنیم، فقط میخوایم بشینیم و ببینیم این همه که صحبت از تکنیک می‌کنند، بیان و این سوالارو با روش علمی خودشون که چند صد هزار تومن می‌فروشنش، حل کنند.

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نمیدونم یادتون میاد یا نه
      یکی دو ماه پیش مجله ی سنجش یه مطلب زده بود کلیتش این بود که سوالای کنکورای قبلی با این تکنیکا حل میشن و کنکورای مفهومی به هیچ عنوان با تکنیک حل نمیشن
      هفته ی بعد مسعودی تو تلویزیون تستای سال 92 رو با تکنیک حل کرد
      مطمئن باشین اینارم حل میکنه !
      در ضمن ایشون یه معلمه نه غول چراغ جادو که هر چیزی بخوای بتونه انجام بده

صفحه 1 از 8 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن