...
ویرایش توسط بانوی شیرازی : 22 اردیبهشت 1405 در ساعت 20:21
من خودم هم کنکور اولم ۹۸ بود ، تازه امسال قبول شدم . البت یه لیسانس پرستاری گرفتم این مابین . موقعی درس میخوندم حس میکردم اگر قبول شم پیرترین فرد کلاسم. وقتی رفتم دیدم اتفاقا جز کوچیکام . ۲۷-۳۰-۴۰ حتی ۵۰ ساله هم داریم .
گرچه قبول شدن تو همون ۱۸ سالگی بهترین موقعاست اما خب برا خیلی پیش نمیاد ، اما خب شما هم از خرداد شروع کنید ، پر قدرت بخونید ایشالا سال بعد قبولید
ویرایش توسط Mohamad_24 : 18 اردیبهشت 1405 در ساعت 10:41
اگر برا امسال آمادهای که چه بهتر ، همین چند ماه باقیمونده رو بخون. تمرکز اصلی رو هم بزار رو نهاییا همرو برا بالا ۱۹ باید بری . ایشالا بهترین نتیجه
اینکه سن ورود به دانشگاه، حق رای ، استقلال و .. در همه جهان ،از ۱۸ سالگیه یک قرار دادو قانون هست ؛ مثل قرار داد قانون جریان که از قطب مثبت خارج میشه ! اما به معنای درست بودنش نیست ، چون از لحاظ علمی مغز انسان بعد از ۲۵ سالگی به حداکثر تکامل در هیپوکامپ و لوب پیشانی میرسه که مسئول اصلی تصمیم و منطق هست ، حالا ژنتیکی بعضیا لوب منطقیشون قوی تری و بعضیا لوب سمت راست ، بخاطر همینه که میگن ازدواج در سن پایین یا سایر تصمیمات درسن پایین ضریب اشتباهش بیشتره .
البته نمیشه کتمان کرد که این قرار داد برای این گذاشته شده که میزان بهره از عمر در جامع صنعتی بیشتر بشه و کسی که زودتر میره دانشگاه با رشته موردعلاقه جلوتره ،اما به معنای درست بودن نیست ، مثل قانون ساعت کاری از صبح زود تا اخر شب که میخواد صنعت مالی جهان بهره ببره ، درصورتی که صبح خیلی زود بیدارشدن و کم خوابیدن بسیار مضره .
ویرایش توسط are_you_ok : 18 اردیبهشت 1405 در ساعت 13:49
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)