...
نمایش نسخه قابل چاپ
...
مدیر سایت میشه این تاپیک من رو حذف کنید لطفاً
@Araz
ای بابا فکر کنم شوهرش دید😐😂
..
[QUOTE=Forever;1991143]سلام
من خودم هم کنکور اولم ۹۸ بود ، تازه امسال قبول شدم . البت یه لیسانس پرستاری گرفتم این مابین . موقعی درس میخوندم حس میکردم اگر قبول شم پیرترین فرد کلاسم. وقتی رفتم دیدم اتفاقا جز کوچیکام . ۲۷-۳۰-۴۰ حتی ۵۰ ساله هم داریم .
گرچه قبول شدن تو همون ۱۸ سالگی بهترین موقعاست اما خب برا خیلی پیش نمیاد ، اما خب شما هم از خرداد شروع کنید ، پر قدرت بخونید ایشالا سال بعد قبولید
[QUOTE=Mohamad_24;1991163]
اگر برا امسال آمادهای که چه بهتر ، همین چند ماه باقیمونده رو بخون. تمرکز اصلی رو هم بزار رو نهاییا همرو برا بالا ۱۹ باید بری . ایشالا بهترین نتیجه
[QUOTE=Mohamad_24;1991166]
اینکه سن ورود به دانشگاه، حق رای ، استقلال و .. در همه جهان ،از ۱۸ سالگیه یک قرار دادو قانون هست ؛ مثل قرار داد قانون جریان که از قطب مثبت خارج میشه ! اما به معنای درست بودنش نیست ، چون از لحاظ علمی مغز انسان بعد از ۲۵ سالگی به حداکثر تکامل در هیپوکامپ و لوب پیشانی میرسه که مسئول اصلی تصمیم و منطق هست ، حالا ژنتیکی بعضیا لوب منطقیشون قوی تری و بعضیا لوب سمت راست ، بخاطر همینه که میگن ازدواج در سن پایین یا سایر تصمیمات درسن پایین ضریب اشتباهش بیشتره .
البته نمیشه کتمان کرد که این قرار داد برای این گذاشته شده که میزان بهره از عمر در جامع صنعتی بیشتر بشه و کسی که زودتر میره دانشگاه با رشته موردعلاقه جلوتره ،اما به معنای درست بودن نیست ، مثل قانون ساعت کاری از صبح زود تا اخر شب که میخواد صنعت مالی جهان بهره ببره ، درصورتی که صبح خیلی زود بیدارشدن و کم خوابیدن بسیار مضره .
خب خداروشکر ولی حس ترحم نیست اینجا تاپیک میزنن برا همین مشکلات که راهنمایی بشن
شماهم اگه شرایط درس خوندن رو داری یه سال وقت بذار تلاش کن تا اون چیزی تو ذهنته بهش برسی سنت اونقدری نیست که بگی دیره برا شروع الان شروع نکنی بعدا بیشتر حسرتشو میخوری ،لااقل تلاشتو کرده باشی