خودت چه رشته ای دوس داری بیاری؟دارو دندون پزشکی؟یا چیزای دیگم مدنظرته
نمایش نسخه قابل چاپ
خودت چه رشته ای دوس داری بیاری؟دارو دندون پزشکی؟یا چیزای دیگم مدنظرته
منم دقیقا کنکور ۹۸ اولین کنکورم بود .... شما باز گواهینامه تو گرفتی :) من همونم نگرفنم :/ دو سال اومدم دانشگاه دارم رشته ای رو میخونم که هنوز علاقه بهش پیدا نکردم ، البته هیچ وقت روش آنچنان که باید متمرکز نشدم ....
اصلا رو سن متمرکز نشو عزیزم ، میری دانشگاه میبینی از هر سنی دارن درس میخونن ، امیدوارم امسال موفق باشی
[quote=داناا;1991380]منم دقیقا کنکور ۹۸ اولین کنکورم بود .... شما باز گواهینامه تو گرفتی :) من همونم نگرفنم :/ دو سال اومدم دانشگاه دارم رشته ای رو میخونم که هنوز علاقه بهش پیدا نکردم ، البته هیچ وقت روش آنچنان که باید متمرکز نشدم ....
[QUOTE=darya19;1991221][FONT="Arial"][I]
خوب اینم یکی از معضلات جوامع کشورهای جهان سومیه که طرف اگاهی نداره و صرفا میخواد یه کاری کرده باشه که تو جامعه ما متاسفانه دیدگاه اینه که قراره کارها از دانشگاه و تحصیل شروع بشه بدون این که تو مدارس ما استعدادها کشف بشه صرفا از روی هیجان و بازار نسبتا خوب شغلی یه حرفه یا هنر بقیه سوق پیدا میکنند به اون سمت دهه هفتاد و هشتاد رشته های فنی مهندسی دهه نود تا به الان رشته های علوم پزشکی این که افراد عنوان میکنن که به رشته ایگرگ علاقه داریم دقیقا به دلیل توجهی که جامعه به اون رشته داره و از همه مهم تر بازار کارشه همین پزشکی که تقریبا یک دهه دیگه کم فروغ میشه باید دید باز هم کماکان مثل دهه نود هم خواهان و علاقمند داره یا مثل رشته های فنی مهندسی دهه نود به بعد میشه فلذا واقعا سن فاکتور مهمیه در هر زمینه ای مثلا یه بازیکن مطرح فوتبال مثل رونالدو یا مسی ایا در سن 40 سالگی درخشانی و فروغ دهه سوم زندگیشون رو دارن؟؟؟؟
من با اینکه دارم سعی میکنم تو زندگی منطقی باشم و فانتزی نسازم
اما عجیب حس میکنم هیچ وقت برای شروع به ساختن زندگی ای که میخواید دیر نیست نه الزما یه چیز رویایی
ولی حداقل میتونید به یه سطح از رضایت مندی برسید
و اینکه هیچ کس از اینده خبر نداره
اگه یکی پارسال بهم میگفت رتبه دکترات فلان میشه میخندیدم بهش
شما تلاشتون رو بکنید حالا هر رشته ای که به نظرتون منطقیه ادامه بدین
خدا رو چه دیدین شاید در ها به روتون باز شد
فقط همه توانتون رو بذارید
.....
باید بگم متاسفانه منم همینم .... منم سالها نخوندم و خودمو زجر دادم ، انگار افتاده بودم تو یک باتلاق که هر چقدر دست و پا میزدم بازم نمیتونستم بیام بیرون و هر روز بیشتر فرو میرفتم تو باتلاق ... الآنم همینم البته نه درست و حسابی درس های دانشگاهی رو میخونم و نه مهارت خاصی رو کسب کردم تا الان ، از بس از درس خوندن خسته شدم (درسی که نخوندم البته ، همین نخوندن و پشت موندن خودش آدمو فرسوده و خسته میکنه ) که الان هم تا میام کمی درس بخونم سریع خسته میشم و دچار اضطراب...
منم نمیدونم چی شد که خودمو به این روز انداختم ...😔
الهی بگردم خوشبخت بشی عزیزم ، حالا که دیگه گذشته و ازدواج کردی و اگه آدم خوبیه سعی کن کنار بیای با این موضوع، متاسفانه همیشه شرایط اونطور که میخوایم پیش نمیره و باب میلمون نیست :/
امسال هم سعی کن به گذشته فکر نکنی و فقط تمرکز کنی به کاری که میخوای انجام بدی ... افراد مثل من و تو خیلی زیادن ، مهم اینه که بلاخره مسیر درست رو پیدا کنی ❤️
درست میگید متاسفانه هیچ وقت تو مدارس به ما مهارت های لازم برای شناخت خودمون و حتی رشته های مختلف رو یاد ندادن .... که من الان با این سن هنوز نمیدونم چی میخوام ؟
منی که میگفتم پزشکی دوست دارم( و البته الآنم با دیدن پزشک ها واقعا میگم کاش منم جای اونا میبودم) ، اما میگم نکنه علاقه من به خاطر دیدگاه جامعه به پزشکی یا اینکه حرف بقیه که میگن حتما باید پزشکی بیاری و یا هیجان باشه ؟! هنوز واقعا نمیدونم به چی علاقه دارم ...
عزیزم من ۳۱سالمه و ۱۲ ساله متاهلم و یه پسر ۴ ساله هم دارم،قبل ازدواج ۴ ترم مهندسی برق خوندم به روحیاتم نخورد...انصراف دادم همش دست و پا شکسته سعی میکردم برای کنکور بخونم ولی نشد ،همش اتفاقی می افتاد که نمیشد، حالا با وجود بچم خیلی انگیزه برای تحصیل بیشتر شده...شما که نسبت به من خیلی جوان تری...با قدرت شروع کن