من برای مقطع ارشد از دو تا از بهترین دانشگاه های اروپا پذیرش گرفتم ... ولی نتونستم برم ...
قصدم رفتن برای دکتری بود ... ولی با این شرایط کشور واقعا آدم نمیتونه صبر کنه هر دفعه یه چیز جدیدی میشه ...
خیلیا به من میگن خوندن دکتری تو ایران اشتباه محض هست ( تقریبا همه) البته من هنوز دفاع نکردم از ارشدم ولی دعوت به مصاحبه که میشم
.gif)
صرفا بذارید خودم و دانشجو دکترا بدونم
و کلا هم دو دل میشم و میترسم و امیدم اینه اون وسط مسطای تحصیلم یه فرجی بشه از هارواردی جایی پذیرش بگیرم
.gif)
آرزو بر جوانان عیب نیست
باز یه نکته دیگه که یاد گرفتم ... هیچ وقت هیچ وقت تسلیم نشید
منطقی تصمیم بگیرید ولی تسلیم نشید
دوستی دارم که بعد کلی وقت با یه رزومه عادی تونسته بود از یه دانشگاه معمولی تو اروما پذیرش بگیره بعد چهار ماه بهش اطلاع دادن بخاطر مسائل سیاسی پذیرشش لغو شد
دوست من فقط یک روز ناراحت بود ( حالا من هنوز دارم سر ۴ سال پیش که نتونستم برم گریه میکنم
.gif)
) و دقیقا جمله ش رو یادمه گفت من هیچ وقت تسلیم نمیشم ... یکم کار میکنم و بعد دوباره اپلای میکنم
اخرین خبری که ازش دارم قبل از این جریانات ... از یکی از خفن ترین پروگرم های شرق آسیا تونسته بود پذیرش بگیره ... پروژه ای براش تعریف کرده بودن که تو خود آمریکا هم قفله ...
یا آدم دیگه ای رو میشناسم که بشدت آدم درس نخونی بوده و یهو متحول میشه و همه تلاشش رو میکنه و الان استنفورد آمریکاست ...
واقعا راه موفقیت فقط یک مسیر مشخص نیست
شما اول منطقی تصمیم بگیرید بعد همه تلاشتون رو بکنید ... به قول یکی دیگه از دوستام شاید الان نتیجه تلاشت رو نبینی ولی یه جایی خدا خیلی قشنگ برات جبران میکنه ...