نوشته اصلی توسط
zainevis
سلام دوستای قشنگم:y (576): . حالتون چطوره؟
دانشجوی ترم 6 کارشناسی شیمی هستم ولی اصلا علاقه ای به این رشته ندارم حتی با صحبت های دیگران که میگن تو پتانسیل خیلی خوبی داری درس بخون... اما من عذابه خوندن درس های شیمی. به شدتی علاقه ندارم که حتی کارشناسی رو 9 ترمه یا 10 ترمه تموم میکنم(انگار دارم پزشکی میخونم 5 سال طول میکشه)
تصمیم گرفتم برای کنکور شروع کنم به مطالعه و سال 407 بعد از فارغ التحصیلی کنکور بدم و تموم تلاشم کنم همون سال قبول شم.
اما احساس خنگ بودن دارم:y (455):
با خودم میگم دختر تو که یه درس شیمی رو به سختی پاس میکنی. (البته اگه خوب بخونم به راحتی و با نمره بالا ولی خب علاقه ای به خوندنش ندارم )
چطور میخای پزشکی بخونی و پزشک خوبی بشی؟
بین همکلاسی هام احساس خنگ بودن میکنم با اینکه سرکلاس خیلی خوب میفهمم اما نمیخونم و نمراتم پایینه.
رشته شیمی برای کسی که رویای مهاجرت داره خیلی خوبه. اما من حتی دوست ندارم به عنوان شیمیست مهاجرت کنم.
میدونم پزشکی دیر به درامد میرسی و طاقت فرسا هست اما الان که بزرگتر شدم نسبت به 18 سالگیم حتی قدم هایی که به سمت این رشته برمیدارم برام خوشایند هست و حالم خوب میکنه.
با خودم میگم زین تو 30 سالگی بری سمت ارزوت بهتره یا 30 سالگی با ارشد شیمی سرکار هم باشی ولی بازم بگی کاش یکبار دیگه میرفتم سمت ارزوم؟
بحث حال دلمه تو سنین بالاتر . میخوام راضی باشم از خودم
اما بعضی وقتا میگم اگه اشتباه باشه چی؟ :y (744):
استعدادمم توی هنر و تیراندازی هست و زیاد پیگیرش نشدم
دوستانی که شیمی . پزشکی . دندون خوندن میشه بیان یکم راهنمایی کنن؟