فراموش خواهی شد، چنانکه هرگز نبودهای
حقیقتش الان که سال دومم تا حالا چندین بار با خودم فک کردم تغییر رشته یا انصراف بدم ، تغییر رشته ندادم چون رشته های دیگه هم همین وضع رشته منو داشتن ، خواستم انصراف بدم گفتم خب حالا انصراف دادی خب بعدش چی ؟ چیز بهتری در انتظارته که بخاطرش انصراف میدی ؟ دو سالشو اومدی دو سال دیگه هم روش ، ولی بعضی همسنامو می بینم چند ساله تو مهارت خودشون کار میکنن ، دارن پول درمیارن ولی من یکسال عمرمو گذاشتم پشت کنکور
بعدشم اومدم مهندسی ، حالا هم اصلا آینده خوبی برای خودم نمی بینم .
راستش منم الان ترم سومم و بارها شروع کردم کهبخونم برای کنکور و برم رشته های تاپ که حداقل میدونم اینده ای نسبتا خوبی دارن ولی هرسال وضع کنکور بدتر میشه و با خودم میگم اون زحمتی که میخوام برای کنکور بزارم برای رشته خودم بزارم و به یه جا برسونمش ولی نمیدونم میشه یا خیال باطله .قبلا امید داشتم با رشته خودم کار کنم و مهاجرت کنم ولی الان با وضعیت دلار و نت ارزوی تقریبا محالیه و خب با همین رشته بخوام تو ایران ادامه بدم تهش شاید باز به همون کارمندیه برسم و خب هیچوقت فکر نمیکردم نتیجه چندین سال درس خوندن و تابستون نداشتن و کلاس و تست و اینا تهش به این ختم بشه که بخوام به این فکر کنم که ایا هیچوقت میتونم ماشین یا خونه بخرم یا نه 🫠
افرادی که آنقدر دیوانه هستند که فکر میکنند میتوانند دنیا را تغییر دهند
دقیقا همان افرادی هستند که این کار را می کنند
برو سراغ رشتهای که میتونی توش پول دربیاری
بازار کار خیلی مهمه
مهارتهای فردی هم خیلی مهمه
رشتهی خاصی مد نظرم نیست
بعضیها از رشتهی هنر عالی پول درمیارن و بعضیها نه
بعضی از روانشناسها خوب پول درمیارن بعضیها نه
بعضی چیزها به شرایط درونی و بیرونی بستگی داره
مثلاً پزشکی رشتهی پولسازیه
بعضی از پزشکها زندگی لاکچری برای خودشون میسازن و بعضیهاشون یه زندگی متوسط رو به بالا دارن
کلا پروسه انتخاب شغل خیلی پیچیدهست
ظاهرش فقط آسونه
باید به خیلی فاکتورها توجه کرد
ولی بیخیال فکر مهاجرت نشو
مشخصه دلت میخواسته که بری پس نرو یه رشته ای که مجبور باشی اینجا بمونی مثل فرهنگیان
اگر رشته جدیدی انتخاب کردی حداقل یه چیزی باشه بازم شانس و فرصت مهاجرت رو داشته باشی
کلا زندگی ما محدود به ایرانه
خارج فیلماشون رو نگاه میکنی میبینی طرف باکتری شناسی خونده بعد کلی به خودش افتخار میکنه چون علاقش رو خونده و شغلم گیرش میاد با درامد خوب
ما نه
باید همش حساب کنیم کدوم رشته و شغل بریم فردا از گشنگی نمیریم
کاش یکی میومد بهم میگفت عزیزم زندگیم بدون تو سخته
بیا بریم دوتایی لندن زندگی کنیم
شده بود با شلوارک همون موقع سوار هواپیما میشدم فقط برم

تنها چیزی که میتونم بگم اگر رفتید مهندسی بخونید 100 درصد مهاجرت کنید . در ایران بمونید شانس موفقیت بسیار کمی دارید .
بلا استثنا تمام دوستانی که میشناسم از همکلاسیهام و ....... و مهندسی خوندن همشون بیکارن یا با فلاکت و حقوق مینیمم دارن زندگی میکنن. در کل گزران زندگی میکنن . و یا در حرفه ای غیر از تحصیلاتشون مشغول به کارن که درس هم نمیخوندن میتونستن با همون دیپلم همین کار رو بکنن و نیازی نبود برن مهندس بشن .
اونایی هم که مهاجرت کردن وضع خوبی دارن نسبت به ایران ولی یکی از اشناهامون که استاد دانشگاه شریف بود و مهاجرت کرد دانمارک { اسمش رو بزنید میاره : saeed peyghami} اونجا الان استاد هستش . چند وقت پیش یکی از بستگان بهش زنگ زده بود راجب انتخاب رشته فرزندش که نهمی هستاز ایشون نظر میخواست . ایشون گفت بلا استثنا بره تجربی و پزشکی بخونه حتی اگر میخواد مهاجرت کنه و خودشم برگرده عقب پزشکی میخونه . گفته بود حقوق پزشک در دانمارک 10 بربر حقوق من استاد مهندسی برق دانشگاه هستش . ینی این رشته ها در خارج هم بالاترینن.
میانگین بازار کار رو در نظر بگیر . نه اینکه تاپ ترین و یا پایین ترین رو
در حال حاضر رشته های خدماتی از خدمات درمانی بگیر تا خدمات بیمه و خدمات عمومی مثل { تراشکاری + کارواش + سوپر مارکت + حمل نقل و اسنپ + تعویض روغن و خدمات خودرو اعم از صافکاری و آپاراتی و خدمات آموزشی خصوصی مثل موسسات تدریس و آموزشی و ....... } و در کل هر چیزی که از مردم پول درمیاره نه از دولت بازار کار خوبی دارن و به احتمال زیاد هم خواهند داشت . چون منبع درامدشون مردم هستن . از مردم پول میگیری نه دولت ورشکسته ایران که حقوق رو قطره چکانی افزایش میده.
هر شغلی که صرفا استخدامی باشه و ویزگی خود اشتغالی و خصوصی سازی نداشته باشه در هر کجای دنیا درامدش پایین خواهد بود .
This is........it
ویرایش توسط _TheOne_ : 13 اردیبهشت 1405 در ساعت 20:58
بنظرم اینکه گفتین جایی کار کنید که از مردم پول در بیارید نه دولت خیلی نکته خوبی بود که کمتر کسی بهش اشاره و دقت میکنه.قصد خودمم مهاجرت بود از تقریبا ۱۴سالگیم ولی با افزایش قیمت دلار و تورم خیلی سخته که بخوام حتی به پایین ترین کشورا فکر کنم.زمانی که تصمیم به مهاجرت گرفتم دلار تو سه هزارتومن بود و الان نزدیک به ۲۰۰هزارتومنه و خب درصدی اگر داخل ایران بمونم که احتمالا از بقیه موارد بالاتره نیاز داشتم که بدونم میتونم رو رشتم حساب کنم یا خیر که خب جوابم و گرفتم

مهاجرت خیلی سخته . من دوستان و آشنایانی دارم که مهاجرت کردن . بسیار بسیار سختی کشیدن و حتی گاها میکشن . و فرش قرمز و .... در کار نیست . ولی به نظرم اینکه ارزشش رو داره یا نه رو باید یه نفر خودش منطقی و به دور از احساسات و چرت پرتهای اینستاگرامی راجب مهاجرت و .... با خودش چرتکه بندازه ببینه با روحیاتش و اهدافش و .مشکلاتش و ......... ارزش داره یا نه. برای هر کسی متفاوته نمیشه گفت هر کسی مهاجرت کرده وضعش توپه و هر کسی نرفته نه و.... همین دکتر پیغامی که گفتم با تمام اون مدارج علمی نتونسته یه خانوده تشکیل بده . مهاجرت یکی از دلایلشه . و یه سری مشکلات دیگه
شخصا خودم سال 96 میخواستم برم . ولی نرفتم . الان که خوب فکر میکنم میبینم خوب شد نرفتم چون اون مشکلاتی که من داشتم با مهاجرت حل نمیشد که هیچ بیشترم میشدن . اگر مشکلاتت با مهاجرت کم میشن حتما برو دنبالش .
This is........it
در حال حاضر 18 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 18 مهمان)