X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 5 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 65
    1. Top | #16
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Zaraa نمایش پست ها
      ببخشید کدوم شهر هستین که میگین درآمد شغل های آزاد واسه گذران زندگی خوبه 😐
      الان چند ساله که بیشترین درآمد رو بازاری ها و مشاغل فنی دارن
      من بین دوستای پولدارم میگم پدرم کارمنده همشون میخندن میگن شماها چجوری زندگی میکنین .
      من شهرستان هستم عزیزم
      بازاری داریم تا بازاری .خیلی از مغازه ها فروششون تقریبا نصف سال های قبلشونه
      و خب توی لیستی که هوش مصنوعی بود جز فنی هم بود مثل نونوایی و خیاطی کفاشی تعمیرات موبایل و لب تاب و…و اینا بنظرم اونقدر درامد بالایی ندارن.مکانیکی درامدش خوبه ولی بخش زیادی از درامدش پول تجهیزاتیه که برای ماشین استفاده میشه .ارایشگاه ها ام اگر خودت مالک ارایشگاه باشی درامد خوبی داری اونم به شرط داشتن بخش های ناخن و رنگ و … و اینکه عزیزم من نگفتم کارمندی درامدش خوبه .من پدر خودم کارمنده و مادرمم همینطور و میدونم شرایط چطوریه
      افرادی که آنقدر دیوانه هستند که فکر میکنند میتوانند دنیا را تغییر دهند
      دقیقا همان افرادی هستند که این کار را می کنند

2. Top | #17
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Rastak نمایش پست ها
      بحث از کدوم رشته بهتره و شغل داره گذشته !
      با این پول بی ارزشی که داریم با هرکاری از تورم عقبیم
      پول بی ارزش داریم درست ولی خب خیلیا هنوز وارد مرحله شاغل شدن و انتخاب رشته نشدن و بنظرم خوبه که بدونن با چی قراره سر و کله بزنن.من چون خودم فکرم درگیر شده بود که اینده رشتم به کجا میرسه این تاپیک و زدم

3. Top | #18
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      بحث از کدوم رشته بهتره و شغل داره گذشته !
      با این پول بی ارزشی که داریم با هرکاری از تورم عقبیم

یه آمار میخوندم میگفت برای اینکه امسال از تورم جا نمونید باید درامدتون نسبت به پارسال حداقل دوبرابر شده باشه!
      Do not take life too seriously. You will never get out of it alive

4. Top | #19
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط AmirMorningstar نمایش پست ها
      یه آمار میخوندم میگفت برای اینکه امسال از تورم جا نمونید باید درامدتون نسبت به پارسال حداقل دوبرابر شده باشه!
      تو شهرستانی که ما هستیم حقوق اداره کاری ۲۱تومنه
      هرسالم فک کنم بیشتر از ۶-۷تومن نمیره روش
      شرکت های خصوصی ام تا جایی که میدونم شاید نهایت ده تومن بالا تر از اداره کاری بدن
      دو برابر که اصلا🫠

5. Top | #20
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط nooram نمایش پست ها
      تو شهرستانی که ما هستیم حقوق اداره کاری ۲۱تومنه
      هرسالم فک کنم بیشتر از ۶-۷تومن نمیره روش
      شرکت های خصوصی ام تا جایی که میدونم شاید نهایت ده تومن بالا تر از اداره کاری بدن
      دو برابر که اصلا🫠

بابا خفن ترینای بازار هم شاید نتونن به همچین تارگتی برسن ما معمولیا که ول معطلیم
      Do not take life too seriously. You will never get out of it alive

6. Top | #21
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من شهرستان هستم عزیزم
      بازاری داریم تا بازاری .خیلی از مغازه ها فروششون تقریبا نصف سال های قبلشونه
      و خب توی لیستی که هوش مصنوعی بود جز فنی هم بود مثل نونوایی و خیاطی کفاشی تعمیرات موبایل و لب تاب و…و اینا بنظرم اونقدر درامد بالایی ندارن.مکانیکی درامدش خوبه ولی بخش زیادی از درامدش پول تجهیزاتیه که برای ماشین استفاده میشه .ارایشگاه ها ام اگر خودت مالک ارایشگاه باشی درامد خوبی داری اونم به شرط داشتن بخش های ناخن و رنگ و … و اینکه عزیزم من نگفتم کارمندی درامدش خوبه .من پدر خودم کارمنده و مادرمم همینطور و میدونم شرایط چطوریه
      خیاطی و تعمیرات موبایل و لپ تاپ رو چون خودم اطلاع دارم میگم :
      تعمیرات موبایل یه نفرو می شناسم بعد از یک سال شاگردی الان در آمدش از پزشک عمومی هم بیشتره تازه کارم هست ، باز یه نفر هست خیاطیشم خیلی خوب نیست ولی با چرب زبونی درآمدش زیر ۱۰۰ نمیاد
      شغل کفاشی هم که دیگه فکر نکنم وجود داشته باشه
      جالب ترینش هم : یکی از فامیلامون با پفیلا فروشی بهترین خونه و ماشین رو داره
      ویرایش توسط Zaraa : 13 اردیبهشت 1405 در ساعت 16:43

7. Top | #22
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      بابا خفن ترینای بازار هم شاید نتونن به همچین تارگتی برسن ما معمولیا که ول معطلیم
      گیر افتادیم
      نه میتونیم بریم
      نه میتونیم بمونیم و بسازیم

8. Top | #23
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      خیاطی و تعمیرات موبایل و لپ تاپ رو چون خودم اطلاع دارم میگم :
      تعمیرات موبایل یه نفرو می شناسم بعد از یک سال شاگردی الان در آمدش از پزشک عمومی هم بیشتره تازه کارم هست ، باز یه نفر هست خیاطیشم خیلی خوب نیست ولی با چرب زبونی درآمدش زیر ۱۰۰ نمیاد
      شغل کفاشی هم که دیگه فکر نکنم وجود داشته باشه
      ببین خب هستن از این افراد که در یه حوزه ای خیلی خوب باشن .تعمیرات موبایل اگر کارش مرکز شهر باشه یا اینقدری کار بلد باشه که از موبایل فروشی های دیگه و جاهای مختلف شهرم بیان پیشش اره درامدش خوبه .ولی مثلا تو شهرستان نهایتا ۳-۴نفر درامدش اینطوری باشه .خیاطی ام من بعید میدونم کسی تو کارش خوب نباشه کسی کار ببره پیشش.ولی خب با این وضعیت هزینه ها احتمالا میریم به سمت اینکه مردم به جای اینکه گوشی جدید بخرن به تعمیرات رو بیارن و به جای اینکه لباس جدید بخوان بخرن برن پارچه بگیرن بدوزه خیاط براشون یا همون قبلیا رو تعمیر کنن.کفاشی ام هست ولی خب نه مثل قدیم😁.صحبت من بیشتر راجب شغلایی بود که رشته دانشگاهی دارن و اینکه بعد از فارغ التحصیلی چه وضعی قراره داشته باشن.وگرنه برای بازار ازاد بنظرم کار هست

9. Top | #24
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ببین خب هستن از این افراد که در یه حوزه ای خیلی خوب باشن .تعمیرات موبایل اگر کارش مرکز شهر باشه یا اینقدری کار بلد باشه که از موبایل فروشی های دیگه و جاهای مختلف شهرم بیان پیشش اره درامدش خوبه .ولی مثلا تو شهرستان نهایتا ۳-۴نفر درامدش اینطوری باشه .خیاطی ام من بعید میدونم کسی تو کارش خوب نباشه کسی کار ببره پیشش.ولی خب با این وضعیت هزینه ها احتمالا میریم به سمت اینکه مردم به جای اینکه گوشی جدید بخرن به تعمیرات رو بیارن و به جای اینکه لباس جدید بخوان بخرن برن پارچه بگیرن بدوزه خیاط براشون یا همون قبلیا رو تعمیر کنن.کفاشی ام هست ولی خب نه مثل قدیم😁.صحبت من بیشتر راجب شغلایی بود که رشته دانشگاهی دارن و اینکه بعد از فارغ التحصیلی چه وضعی قراره داشته باشن.وگرنه برای بازار ازاد بنظرم کار هست

آره عزیزم حرفاتو می فهمم رشته های دانشگاهی که بازار کار ( خوب ) دارن ، انگشت شمار شدن ، به جز ۳،۴ تا رشته تو تجربی بقیه رشته ها همش بیگاریه
      نمیدونم چه آینده ای در انتظار ماست

10. Top | #25
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      پول بی ارزش داریم درست ولی خب خیلیا هنوز وارد مرحله شاغل شدن و انتخاب رشته نشدن و بنظرم خوبه که بدونن با چی قراره سر و کله بزنن.من چون خودم فکرم درگیر شده بود که اینده رشتم به کجا میرسه این تاپیک و زدم
      باید ببینی اون رشته ای که هستی چه پتانسیل های داره مثلاً استخدامی داره یا میتونی خودت یک بیزنسی توش راه بندازی یا فریلنسری کار کنی و....
      بعد به بحث چطورش میرسی که اونو باید از شاغلین و افراد موفقش بپرسی و به جمع بندی برسی چون باز هرکسی یک چیزی میگه ! بعضیا هم دروغ زیاد میگن نباید به همشون اعتماد کرد !!

فقط میتونم بگم دنیا به سمتی رفته که متخصص یک رشته بودن هم کافی نیست
      مهارت های ارتباطی و شبکه سازی و کار با ابزارهای مختلف و میان رشته ای شما رو از یک فرد تک بعدی خارج می‌کنه و ارزش آفرینی شما رو افزایش میده
      فراموش خواهی شد، چنانکه هرگز نبوده‌ای

11. Top | #26
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات

یکی دیگه می‌گفت درامدتو به دلار باید حساب کنی و سال بعد به دلار اون موقع تا متوجه بشی کجای کاری
      ولی اکثر جامعه نمیتونن خودشونو به تورم برسونن
      در واقع این مدل ها برای اونایی هس که سرمایه بزرگتری از نرم جامعه دارن و می‌خوان عقب نیوفتنه
      وگرنه کارمند و کارگر و معلم و... که لنگ نون شب خودشه

12. Top | #27
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      آره عزیزم حرفاتو می فهمم رشته های دانشگاهی که بازار کار ( خوب ) دارن ، انگشت شمار شدن ، به جز ۳،۴ تا رشته تو تجربی بقیه رشته ها همش بیگاریه
      نمیدونم چه آینده ای در انتظار ماست
      من این تایپک و زدم چون صبح داشتم با دوستم که دانشجوی پزشکیه صحبت میکردم که برگشت گفت من شاید تا عمومیم رو بگیرم درامدی نداشته باشم ولی بعد از اینکه وارد تخصص بشم درامدی در انتظارمه که جبران میکنه این سختی رو ولی رشته های مهندسی مثل رشته ای که تو میخونی توی ایران شاید در طی یکی دوسال بهت پول بده ولی انقدر درامدت ازش ناچیزه که با خودت میگی چرا این رشته و کار و ادامه دادم
      و من واقعا رفتم تو فکر که جز رشته های علوم پزشکی قراره بقیه رشته ها در نهایت به یه چیز متوسط برسن ؟و این واقعا ناامید کنندست

13. Top | #28
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      باید ببینی اون رشته ای که هستی چه پتانسیل های داره مثلاً استخدامی داره یا میتونی خودت یک بیزنسی توش راه بندازی یا فریلنسری کار کنی و....
      بعد به بحث چطورش میرسی که اونو باید از شاغلین و افراد موفقش بپرسی و به جمع بندی برسی چون باز هرکسی یک چیزی میگه ! بعضیا هم دروغ زیاد میگن نباید به همشون اعتماد کرد !!

فقط میتونم بگم دنیا به سمتی رفته که متخصص یک رشته بودن هم کافی نیست
      مهارت های ارتباطی و شبکه سازی و کار با ابزارهای مختلف و میان رشته ای شما رو از یک فرد تک بعدی خارج می‌کنه و ارزش آفرینی شما رو افزایش میده
      اره ولی بازم بنظرم پیشرفتشون تو ایران محدوده 🙂همین فریلنس رو از داخل خیلی سخت میشه انجام داد با این وضع نت 🫠

14. Top | #29
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      یکی دیگه می‌گفت درامدتو به دلار باید حساب کنی و سال بعد به دلار اون موقع تا متوجه بشی کجای کاری
      ولی اکثر جامعه نمیتونن خودشونو به تورم برسونن
      در واقع این مدل ها برای اونایی هس که سرمایه بزرگتری از نرم جامعه دارن و می‌خوان عقب نیوفتنه
      وگرنه کارمند و کارگر و معلم و... که لنگ نون شب خودشه
      به دلار حساب کنیم هرسال درامدمون به جای افزایش کاهش پیدا میکنه 😁

15. Top | #30
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      اره ولی بازم بنظرم پیشرفتشون تو ایران محدوده 🙂همین فریلنس رو از داخل خیلی سخت میشه انجام داد با این وضع نت 🫠
      اینم از بخت ایرانی بودنه
      بعضیا البته برای فرار از این محدودیت ها میرن کشورهای اطراف مثل ترکیه و ارمنستان تا اونجا کارهای فری لنسریشونو انجام بدن ولی خب اونجا هم بحث مالیات و اجاره و مشکلات خودشو داره ...باید ببینی میصرفه یا نه ....ای بختتتتتت ایرانی

صفحه 2 از 5 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 17 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 17 مهمان)