X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 21
    1. Top | #1
      کاربر فعال

نمایش مشخصات

کنکور ریاضی با دیپلم تجربی، مسئله این است... مشاوره

سلام سه تا راهنمایی می‌خواستم؛ خصوصا کسایی که تغییر رشته دادن و قبول هم شدن ممنون می‌شم بگین
      اول اینکه... اگه الان بخوام با دیپلم تجربی کنکور ریاضی بدم و بخوام که برم دانشگاه؛ باید چیکار کنم؟ کار خاصی لازمه؟ مثلا چمیدونم برم رشتمو تغییر بدم؟ یا باید ایجاد سابقه بکنم و بعدم موقع ثبت‌نام کنکور، گزینه ریاضیو انتخاب کنم؟بعد این ایجاد سابقه کِی هست اصلا؟ مثلا من بخوام همه درس‌هامو ترمیم کنم الان یه بار باید ترمیم ثبت نام کنم برای دروس مشترک یه بار ایجاد سوابق؟

دوم اینکه اگه کسی از اول به ریاضی علاقه داشته باشه ولی تجربی ثبت نام کرده باشه و این چند ماه سال کنکور هم درس خونده باشه هرچند متوسط؛ بنظرتون عاقلانه‌اس کنکور ریاضی بده؟ هر از گاهی این فکر میاد تو ذهنم و تمرکزمو بهم می‌ریزه از همون دهم!
      البته شغل و بازار کار بشدت برام خیلی مهمه و یجورایی اولویت هست برای همین احساس می‌کنم ریسکه و حتی اگه دانشگاه و رشته تاپی هم بشه قبول
      شد بازم انچنان بازار کار نداره و خیلیییی تلاش می‌خواد منم ک زیاد اهل تلاش نیستم
      احساس دوگانگی می‌کنم هنوز ب پزشکی علاقه دارم ولی انگار استعداد و علاقه‌ی واقعیم توی ریاضیه.

بعد اگه کسی بخواد از الان برای ریاضی بخونه باید چی بخونه از کجا شروع کنه؟ می‌دونم شاید منطقی نباشه اما برای کنکور 1405 و قبولی تهران.

2. Top | #2
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      Upppppppppppp

3. Top | #3
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      کمک کنین هیچ تمرکز ندارم)

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط - خانومy . نمایش پست ها
      سلام سه تا راهنمایی می‌خواستم؛ خصوصا کسایی که تغییر رشته دادن و قبول هم شدن ممنون می‌شم بگین
      اول اینکه... اگه الان بخوام با دیپلم تجربی کنکور ریاضی بدم و بخوام که برم دانشگاه؛ باید چیکار کنم؟ کار خاصی لازمه؟ مثلا چمیدونم برم رشتمو تغییر بدم؟ یا باید ایجاد سابقه بکنم و بعدم موقع ثبت‌نام کنکور، گزینه ریاضیو انتخاب کنم؟بعد این ایجاد سابقه کِی هست اصلا؟ مثلا من بخوام همه درس‌هامو ترمیم کنم الان یه بار باید ترمیم ثبت نام کنم برای دروس مشترک یه بار ایجاد سوابق؟

دوم اینکه اگه کسی از اول به ریاضی علاقه داشته باشه ولی تجربی ثبت نام کرده باشه و این چند ماه سال کنکور هم درس خونده باشه هرچند متوسط؛ بنظرتون عاقلانه‌اس کنکور ریاضی بده؟ هر از گاهی این فکر میاد تو ذهنم و تمرکزمو بهم می‌ریزه از همون دهم!
      البته شغل و بازار کار بشدت برام خیلی مهمه و یجورایی اولویت هست برای همین احساس می‌کنم ریسکه و حتی اگه دانشگاه و رشته تاپی هم بشه قبول
      شد بازم انچنان بازار کار نداره و خیلیییی تلاش می‌خواد منم ک زیاد اهل تلاش نیستم
      احساس دوگانگی می‌کنم هنوز ب پزشکی علاقه دارم ولی انگار استعداد و علاقه‌ی واقعیم توی ریاضیه.

بعد اگه کسی بخواد از الان برای ریاضی بخونه باید چی بخونه از کجا شروع کنه؟ می‌دونم شاید منطقی نباشه اما برای کنکور 1405 و قبولی تهران.
      قوانین کنکور رو نمیدونم
      ولی در مورد بازار کار اگر عمران مد نظرته بگو تا راهنماییت کنم
      یه سری چیزای جالب داره
      مثلا تعداد دفعاتی که تو کارخونه سگ بهم حمله کرده از دستم در رفته در صورتی که همون سگ با خانومی که اونجا هست خیلی مهربونه و ازش غذا میگیره
      یه موجوداتی میبینی که ترجیح میدی به جای مبارزه، مصالحه رو انتخاب کنی و اجازه بدی همراه تو به زندگیشون ادامه بدن (مارمولک های خیلی بزرگ که نمیدونم اسمشون چیه )
      یه سری کارخونه ها محیط آلوده دارن مثلا من یه مدت جایی بودم که اسلب تولید میکردن و دود ضایعاتی که میریختن تو کوره بیچاره میکرد
      یه سری کارخونه ها محیط تر تمیز و خوبی دارن
      کارهای دفتری هم هست که اونا هیجانشون کمتره
      کلا توی مهندسی یه سری ریسک ها هست:
      تو سال های اول درآمد متوسط داری
      نیاز به شبکه ارتباطی داری
      فشار محیط کارگاهی (البته من خودم این رو نکته مثبت میدونم و حال میکنم باهاش ولی بعضیا شاید دوست نداشته باشن)
      باید ذهن باز داشته باشی و ساکن نمونی .. همیشه یه کاری بکنی و تجربه کسب کنی چون خیلی تجربه مهمه
      خیلی چیزا باید از بقیه یاد بگیری و باید هی بری پیش این و اون ولی خب خیالت راحت باشه خیلی احترام میذارن و اینطوری نیست که نگاه از بالا به پایین باشه و مهندسا خیلی کول و خاکین
      یه سری مزیت ها :
      مهاجرت راحت
      در زمان کمتری به درآمد میرسی
      تنوع وحشتناک زیاد توی کارهایی که میتونی بکنی (این میتونه نقطه ضعف هم باشه)
      کلا سوالت خیلی کلی هست. ریزتر اگه سوالی داشتی بپرس اگر میدونستم بهت بگم
      اول کار آره خیلیییی تلاش میخواد ولی خب بعد از یه مدتی فشار کم میشه و یه جورایی کار رو به بقیه میسپاری و بیشتر پول رو تو میگیری

5. Top | #5
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MatthiasOne نمایش پست ها
      قوانین کنکور رو نمیدونم
      ولی در مورد بازار کار اگر عمران مد نظرته بگو تا راهنماییت کنم
      یه سری چیزای جالب داره
      مثلا تعداد دفعاتی که تو کارخونه سگ بهم حمله کرده از دستم در رفته در صورتی که همون سگ با خانومی که اونجا هست خیلی مهربونه و ازش غذا میگیره
      یه موجوداتی میبینی که ترجیح میدی به جای مبارزه، مصالحه رو انتخاب کنی و اجازه بدی همراه تو به زندگیشون ادامه بدن (مارمولک های خیلی بزرگ که نمیدونم اسمشون چیه )
      یه سری کارخونه ها محیط آلوده دارن مثلا من یه مدت جایی بودم که اسلب تولید میکردن و دود ضایعاتی که میریختن تو کوره بیچاره میکرد
      یه سری کارخونه ها محیط تر تمیز و خوبی دارن
      کارهای دفتری هم هست که اونا هیجانشون کمتره
      کلا توی مهندسی یه سری ریسک ها هست:
      تو سال های اول درآمد متوسط داری
      نیاز به شبکه ارتباطی داری
      فشار محیط کارگاهی (البته من خودم این رو نکته مثبت میدونم و حال میکنم باهاش ولی بعضیا شاید دوست نداشته باشن)
      باید ذهن باز داشته باشی و ساکن نمونی .. همیشه یه کاری بکنی و تجربه کسب کنی چون خیلی تجربه مهمه
      خیلی چیزا باید از بقیه یاد بگیری و باید هی بری پیش این و اون ولی خب خیالت راحت باشه خیلی احترام میذارن و اینطوری نیست که نگاه از بالا به پایین باشه و مهندسا خیلی کول و خاکین
      یه سری مزیت ها :
      مهاجرت راحت
      در زمان کمتری به درآمد میرسی
      تنوع وحشتناک زیاد توی کارهایی که میتونی بکنی (این میتونه نقطه ضعف هم باشه)
      کلا سوالت خیلی کلی هست. ریزتر اگه سوالی داشتی بپرس اگر میدونستم بهت بگم
      اول کار آره خیلیییی تلاش میخواد ولی خب بعد از یه مدتی فشار کم میشه و یه جورایی کار رو به بقیه میسپاری و بیشتر پول رو تو میگیری

=))) چند بار اولِ پیامتونو خوندم هر دفعه شوکه ‌تر شدم
      مثل اینکه نمیاد به من؛ فقط چون به دروسش علاقه دارم اصلا نمی‌تونم ارتباط بگیرم و به مهندسیا زیاد فکر نکردم بجز مهندسی دریا؛ یعنی اینطوریم ک یا بهترین رشته بهترین دانشگاه قبول بشم یا اینکه نه همون رشته خودمو ادامه بدم بهتره ...
      ممنونم ازتون

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      کسی که علاقه و استعداد واقعیش توی ریاضیه مجبور نیست همچین تاپیکی بزنه. اصلا ریاضی اینقدر دنیای زیباییه که تو به هیچی دیگه فکر نمی تونی بکنی. طرف مدال المپیاد جهانی ریاضی رو میاره میتونه هر رشته ای دوست داره هر دانشگاهی درس بخونه ولی میره ریاضی شریف میخونه. یعنی اینقدر علاقه داره. به همچین سوالی هم شما فقط خودت میتونی جواب بدی ولی برای ادم باسواد حتما کار هست. پس علاقه ات رو دنبال کن. بشین یه ذره ذهنت رو خلوت کن دورت رو خلوت کن و از خودت مدام سوال کن دنبال چی هستی. یه 20 30 دقیقه با خودت خلوت کنی به خیلی چیزها میرسی که هیچکسی نمی تونه بهت کمک کنه. فقط باید با بی حوصلگی مقاومت کنی و حوصله ات سر نره تا به جواب برسی. تو اول تصمیمت رو بگیر چی میخوای مطمئن باش براش راه حل وجود داره.

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      =))) چند بار اولِ پیامتونو خوندم هر دفعه شوکه ‌تر شدم
      مثل اینکه نمیاد به من؛ فقط چون به دروسش علاقه دارم اصلا نمی‌تونم ارتباط بگیرم و به مهندسیا زیاد فکر نکردم بجز مهندسی دریا؛ یعنی اینطوریم ک یا بهترین رشته بهترین دانشگاه قبول بشم یا اینکه نه همون رشته خودمو ادامه بدم بهتره ...
      ممنونم ازتون
      آره دیگه هر رشته ای دنیای خودش رو داره مثلا یه مهندس کامپیوتر اصلا این چیزا رو تجربه نمیکنه و ..
      حتی توی یک رشته هم بستگی داره چه کاری توش انجام بدید و تجربه هاش متفاوته
      موفق باشی

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Username_Copied نمایش پست ها
      کسی که علاقه و استعداد واقعیش توی ریاضیه مجبور نیست همچین تاپیکی بزنه. اصلا ریاضی اینقدر دنیای زیباییه که تو به هیچی دیگه فکر نمی تونی بکنی. طرف مدال المپیاد جهانی ریاضی رو میاره میتونه هر رشته ای دوست داره هر دانشگاهی درس بخونه ولی میره ریاضی شریف میخونه. یعنی اینقدر علاقه داره. به همچین سوالی هم شما فقط خودت میتونی جواب بدی ولی برای ادم باسواد حتما کار هست. پس علاقه ات رو دنبال کن. بشین یه ذره ذهنت رو خلوت کن دورت رو خلوت کن و از خودت مدام سوال کن دنبال چی هستی. یه 20 30 دقیقه با خودت خلوت کنی به خیلی چیزها میرسی که هیچکسی نمی تونه بهت کمک کنه. فقط باید با بی حوصلگی مقاومت کنی و حوصله ات سر نره تا به جواب برسی. تو اول تصمیمت رو بگیر چی میخوای مطمئن باش براش راه حل وجود داره.
      خیلی حال کردم با این جمله ات :
      "تو اول تصمیمت رو بگیر چی میخوای مطمئن باش براش راه حل وجود داره"
      در ادامه "از خودت مدام سوال کن" هم یه توصیه میتونم بکنم به خانوم y اونم اینکه وقتی اینترنت وصل شد به chatgpt بگو خودش سوال میپرسه شما فقط جواب بده (الان که اینترنت قطعه میتونی از gapgpt استفاده کنی)

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      بازار کار مهندسی ها جالب نیست حقیقتا ... نسبت حقوق با کاری که میکنی واقعا پایینه و نمی صرفه! مگه اینکه اینقدر کارت خوب باشه و گاد باشی که بتونی دست و پایی باز کنی و پشتوانه علاقه هم کمکت کنه که جا نزنی
      وگرنه تو کار و بازار اینقدر نیروی متوسط و معمولی هست که به راحتی اگه کارفرما بخواد می تونه تورو با یکی دیگه جایگزین کنه
      در کل بازار رشته های تجربی مخصوصا پیراپزشکی ها از مهندسی ها بهتره وگرنه ماها برنمیگشتیم سمت کنکور مجدد!!

رشته خودتو خوب بخون و فقط صرف علاقه چیزی رو انتخاب نکن... ملاک های دیگه ای هم وجود دارن مثل استعداد و توانایی ها / وضعیت مالی خودت/ خانواده/ وضعیت بازار اون رشته/ نحوه پیشرفت شغلی در اینده و ....

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      چرا پزشکی رد دوس داری؟

من بودم ریاضی محض رو انتخاب میکردم
      Great men are not born great but they grow great

11. Top | #11
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Username_Copied نمایش پست ها

آخه شرایط من یکم فرق داره؛ نمی‌تونم ریسک کنم چون پدرمادرم چشمشون ب منه
      ولی بله شما درست میگین ..
      ممنونم

12. Top | #12
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MatthiasOne نمایش پست ها
      خیلی حال کردم با این جمله ات :
      "تو اول تصمیمت رو بگیر چی میخوای مطمئن باش براش راه حل وجود داره"
      در ادامه "از خودت مدام سوال کن" هم یه توصیه میتونم بکنم به خانوم y اونم اینکه وقتی اینترنت وصل شد به chatgpt بگو خودش سوال میپرسه شما فقط جواب بده (الان که اینترنت قطعه میتونی از gapgpt استفاده کنی)

ممنون

13. Top | #13
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Rastak نمایش پست ها
      بازار کار مهندسی ها جالب نیست حقیقتا ... نسبت حقوق با کاری که میکنی واقعا پایینه و نمی صرفه! مگه اینکه اینقدر کارت خوب باشه و گاد باشی که بتونی دست و پایی باز کنی و پشتوانه علاقه هم کمکت کنه که جا نزنی
      وگرنه تو کار و بازار اینقدر نیروی متوسط و معمولی هست که به راحتی اگه کارفرما بخواد می تونه تورو با یکی دیگه جایگزین کنه
      در کل بازار رشته های تجربی مخصوصا پیراپزشکی ها از مهندسی ها بهتره وگرنه ماها برنمیگشتیم سمت کنکور مجدد!!

رشته خودتو خوب بخون و فقط صرف علاقه چیزی رو انتخاب نکن... ملاک های دیگه ای هم وجود دارن مثل استعداد و توانایی ها / وضعیت مالی خودت/ خانواده/ وضعیت بازار اون رشته/ نحوه پیشرفت شغلی در اینده و ....

صحیح منم برا همین نگرانم

14. Top | #14
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط The_Chemist نمایش پست ها
      چرا پزشکی رد دوس داری؟

من بودم ریاضی محض رو انتخاب میکردم

شما چی می‌خونین الان؟
      نمی‌دونم؛ آخه وقتی بعد سه سال از ریاضی ناامید شدم رفتم یکم شرایطو از نزدیک دیدم و فهمیدم پزشکی بهتره برای من
      ریاضی محضو دوست دارم ولی نه جوریکه بخوام تمام زندگیمو پاش بذارم : )

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      شما چی می‌خونین الان؟
      نمی‌دونم؛ آخه وقتی بعد سه سال از ریاضی ناامید شدم رفتم یکم شرایطو از نزدیک دیدم و فهمیدم پزشکی بهتره برای من
      ریاضی محضو دوست دارم ولی نه جوریکه بخوام تمام زندگیمو پاش بذارم : )

من ارشد شیمی فیزیک دارم

ببین ریاضی علم مادر هست ( فیزیک دان ها نریزید سرم )
      و کسانی هم دور و برم هستن که دکتری ریاضی محض دارن
      ریاضی بخون اگ قصدت مهاجرته

پزشکی و دندون و دارو هم خب قاعدتا تلاش زیادی میخواد برای ورود بهشون ... و این منوط به علاقه بهشون

در کل اگ تصمیم گرفتی بری ریاضی یا تجربی
      دیگه فکر به چیز دیگه ای نکن فقط تخته گاز بخون و برو جلو

اگ توی خودت میبینی ک بخونی سه رشته تاپ رو میاری به تجربی بیشتر فکر کن
      اگر مث من شل میگیری درس خوندنو بهتره پس درسی رو بخونی که دوس داری مث ریاضی
      Great men are not born great but they grow great

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 8 مهمان)