کنکور ریاضی با دیپلم تجربی، مسئله این است... مشاوره
سلام سه تا راهنمایی میخواستم؛ خصوصا کسایی که تغییر رشته دادن و قبول هم شدن ممنون میشم بگین
اول اینکه... اگه الان بخوام با دیپلم تجربی کنکور ریاضی بدم و بخوام که برم دانشگاه؛ باید چیکار کنم؟ کار خاصی لازمه؟ مثلا چمیدونم برم رشتمو تغییر بدم؟ یا باید ایجاد سابقه بکنم و بعدم موقع ثبتنام کنکور، گزینه ریاضیو انتخاب کنم؟بعد این ایجاد سابقه کِی هست اصلا؟ مثلا من بخوام همه درسهامو ترمیم کنم الان یه بار باید ترمیم ثبت نام کنم برای دروس مشترک یه بار ایجاد سوابق؟
دوم اینکه اگه کسی از اول به ریاضی علاقه داشته باشه ولی تجربی ثبت نام کرده باشه و این چند ماه سال کنکور هم درس خونده باشه هرچند متوسط؛ بنظرتون عاقلانهاس کنکور ریاضی بده؟ هر از گاهی این فکر میاد تو ذهنم و تمرکزمو بهم میریزه از همون دهم!
البته شغل و بازار کار بشدت برام خیلی مهمه و یجورایی اولویت هست برای همین احساس میکنم ریسکه و حتی اگه دانشگاه و رشته تاپی هم بشه قبول
شد بازم انچنان بازار کار نداره و خیلیییی تلاش میخواد منم ک زیاد اهل تلاش نیستم
احساس دوگانگی میکنم هنوز ب پزشکی علاقه دارم ولی انگار استعداد و علاقهی واقعیم توی ریاضیه.
بعد اگه کسی بخواد از الان برای ریاضی بخونه باید چی بخونه از کجا شروع کنه؟ میدونم شاید منطقی نباشه اما برای کنکور 1405 و قبولی تهران.