آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 12 از 12
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

انگیزه بالااا تا کنکور

اقا سلااااممممممممم.
      من یه چند ماهی هست که دارم پیامای بچه هارو میخوندم و صرفا خواننده بودم.
      خب من امسال کنکور ارشد دارم و از اواسط مهر شروع کردم. این ترم واحدام به شدت سنگین بودن و نمیدونستم کنکورو بخونم یا درس و پروژه های دانشگاه رو. به شدت نا امید بودم و با اینکه درسمو میخوندم ولی اصلا امید به قبولی نداشتم چون خیلی از بچه ها از تابستون شروع به خوندن کردند و واحد های خیلی کمتر و سبک تری داشتن یا اصلا فارغ التحصیل شده بودند و فقط برای کنکور میخوندن و من قرار بود با اونا رقابت کنم.
      ازمون ازمایشی اول رو افتضاح دادم. از بین 2000 نفر نفر 760 شدم. این توی کنکور ارشد یعنی هیچ جا قبول نمیشی و کم کم کم باید زیر 100 باشه رتبم. این چند هفته باز بهتر خوندم. روزانه بین 7 تا 12 ساعت مطالعه داشتم ولی نه با تمرکز 100 درصد و از طرفی خیلی از تایمم برای درسای دانشگاه میرفت.
      تا اینکه امروز با اعجوبه ای به اسم افشین مقتدا اشنا شدم. بمب انرژی بود این بشر. واقعا حالم خوب شد چند تا ازپیاماش رو خوندم. تصمیم گرفتم از این به بعد با راندمان خیلی بالاتری درس بخونم و برای اینکه خودمو مجبور کنم اومدم اینجا هم اعلام کردم
      به غیر از این 3 4 روزه که هر روز امتحان دارم و اگه نخونم فارغ التحصیل نمیشم که بخوام کنکور بدم
      روزی حداقل 10 ساعت برای فقط کنکور و با تمرکز کامل میخونم. دیگه اگه کار دانشگاه هم دارم باید بیشتر تلاش کنم از کنکور نباید بزنم.اون مشکل خودمه که چجوری مدیریت کنم
      ازاونجایی که فقط 3 ماه دیگه تا کنکور مونده و من باید تا قبل از نیمه اسفند دروس رو تموم کنم فعلا رگباری درسنامه میخونم و بعدش فقططططط تست میزنم و مطینم که میتونم. من هدفم رتبه زیر 20 عه و دانشگاه شریف آرزوم بوده.
      سر کنکور کارشناسی نشد که برم دانشگاه مورد علاقه ام ولی برای ارشد حتما میرم هر جوری که شده.
      دیگه هم این مسخره بازیای که چقدر بخونم و چقدر استراحت کنم و برنامه ریزی و این چرتو پرتارو میزارم کنار. اینارو هم اینجا نوشتم که یه روز بیام خبر قبولیمو بدم.
      بازم به اینجا سر میزنم و گزارش کارامو مینویسم.
      فعلا برم بخونم که فردا یه امتحانی دارم که از اول ترم ازش میترسیدم و میخواستم حذفش کنم. ولی الان میخونم با نمره عالی پاسش میکنم.
      چون کاری نیست که انسان اراده کنه و نتونه انجام بده

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط nazanin.a نمایش پست ها
      اقا سلااااممممممممم.
      من یه چند ماهی هست که دارم پیامای بچه هارو میخوندم و صرفا خواننده بودم.
      خب من امسال کنکور ارشد دارم و از اواسط مهر شروع کردم. این ترم واحدام به شدت سنگین بودن و نمیدونستم کنکورو بخونم یا درس و پروژه های دانشگاه رو. به شدت نا امید بودم و با اینکه درسمو میخوندم ولی اصلا امید به قبولی نداشتم چون خیلی از بچه ها از تابستون شروع به خوندن کردند و واحد های خیلی کمتر و سبک تری داشتن یا اصلا فارغ التحصیل شده بودند و فقط برای کنکور میخوندن و من قرار بود با اونا رقابت کنم.
      ازمون ازمایشی اول رو افتضاح دادم. از بین 2000 نفر نفر 760 شدم. این توی کنکور ارشد یعنی هیچ جا قبول نمیشی و کم کم کم باید زیر 100 باشه رتبم. این چند هفته باز بهتر خوندم. روزانه بین 7 تا 12 ساعت مطالعه داشتم ولی نه با تمرکز 100 درصد و از طرفی خیلی از تایمم برای درسای دانشگاه میرفت.
      تا اینکه امروز با اعجوبه ای به اسم افشین مقتدا اشنا شدم. بمب انرژی بود این بشر. واقعا حالم خوب شد چند تا ازپیاماش رو خوندم. تصمیم گرفتم از این به بعد با راندمان خیلی بالاتری درس بخونم و برای اینکه خودمو مجبور کنم اومدم اینجا هم اعلام کردم
      به غیر از این 3 4 روزه که هر روز امتحان دارم و اگه نخونم فارغ التحصیل نمیشم که بخوام کنکور بدم
      روزی حداقل 10 ساعت برای فقط کنکور و با تمرکز کامل میخونم. دیگه اگه کار دانشگاه هم دارم باید بیشتر تلاش کنم از کنکور نباید بزنم.اون مشکل خودمه که چجوری مدیریت کنم
      ازاونجایی که فقط 3 ماه دیگه تا کنکور مونده و من باید تا قبل از نیمه اسفند دروس رو تموم کنم فعلا رگباری درسنامه میخونم و بعدش فقططططط تست میزنم و مطینم که میتونم. من هدفم رتبه زیر 20 عه و دانشگاه شریف آرزوم بوده.
      سر کنکور کارشناسی نشد که برم دانشگاه مورد علاقه ام ولی برای ارشد حتما میرم هر جوری که شده.
      دیگه هم این مسخره بازیای که چقدر بخونم و چقدر استراحت کنم و برنامه ریزی و این چرتو پرتارو میزارم کنار. اینارو هم اینجا نوشتم که یه روز بیام خبر قبولیمو بدم.
      بازم به اینجا سر میزنم و گزارش کارامو مینویسم.
      فعلا برم بخونم که فردا یه امتحانی دارم که از اول ترم ازش میترسیدم و میخواستم حذفش کنم. ولی الان میخونم با نمره عالی پاسش میکنم.
      چون کاری نیست که انسان اراده کنه و نتونه انجام بده

سلام خوش اومدید به انجمن
      انشالله موفق باشید و به هدفتون برسید

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      خیلی ممنونممم

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      خب تو این چند روز نصف امتحانام تموم شد. خدا رحم کرد مجازی شد وگرنه بدبخت میشدم. البته همنیجوریش هم نمیتونستم روی کسی حساب کنم و خودم در حد خیلی خوبی درس خوندم و وقتم سر امتحانای دانشگااه خیلی رفت. یه امروز و فردا که تموم بشه حجم کارام نصف هم کمتر میشه. فقط میمونه یکی دوتا پروژه که پرونده این ترم هم بسته بشه. خیلی خیلی فشرده باید این چند وقت درس بخونم. تا الان هزار بار برنامه ریزیمو تحت تاثیر حرفای بقیه عوض کردم ولی اخرش به این نتیجه رسیدم که همون برنامه خودم بیشترین بازدهی رو برام داره فقط باید دیگه هر روز بهش پایبند باشم. چقدر پراکنده دارم حرف میزنمانگار اینجا یه جاییه فقط برای گفتن افکارم.خیلی کار دارم و هنوز روی درسا اصلا تسلط خوبی ندارم ولی خب من هرجوری شده به هر قیمتی که شده باید رتبه زیر 20 بیارم و یا حتی زیر 10. مگه میانگین درصد 10 نفر اول چقدره؟ 50 درصد با یکی دوتا درس سفید.. چیزی نیست که از پسش بر نیام. این دو هفته تا اول اسفند رو فقط درسنامه میخونم با یه تعداد تست خیلی محدود. بعدش دیگه تا خود کنکور رگباری تست میزنم. اول اموزشی چند تا و بعدش زمان دار. کنکور چیزی نیست که از پسش بر نیام من باااید امسال رشته مورد علاقم دانشگاه شریف قبول بشم

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      خب خب
      تقریبا امتحانا تموم شد به جز یدونه دیگش که هفته دیگست و یه سری تمرین و پروژه خورده ریز و من خوشحال ترینم، از فردا دوباره برمیگردم به روتین و میریم به جنگ کنکور
      فیکس سه ماه تا کنکور مونده
      توی این سه ماه میخوام هر چقدر جون دارم تلاش کنم که دوباره ماجرای کارشناسی تکرار نشه، هر چند که الانم یکی از دانشگاه های دولتی تهران درس میخونم و رتبم و نتیجه ام بد نشد، ولی برای کسی که از همون ابتدایی میخواست مهندس بشه و بره دانشگاه شریف اره بد بود
      پسسس دیگه نمیزارم این قضیه تکرار شه
      اینهمه بچه هامون دارن درس میخونن و از پسش بر میان، مگه من چیم از اونا کمتره؟ از پسش بر میام خوبم بر میام، من قرارع خیلی کارا تو زندگیم بکنم کنکور که چیزی نیست، از فردا که با خیال راحت( البته نسبتا چون هنوز کارای دانشگاه هست)نشون میدم که درس خوندن واقعی چجوریههه. بلهه بریم به جنگ کنکور

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      خب خب
      تقریبا امتحانا تموم شد به جز یدونه دیگش که هفته دیگست و یه سری تمرین و پروژه خورده ریز و من خوشحال ترینم، از فردا دوباره برمیگردم به روتین و میریم به جنگ کنکور
      فیکس سه ماه تا کنکور مونده
      توی این سه ماه میخوام هر چقدر جون دارم تلاش کنم که دوباره ماجرای کارشناسی تکرار نشه، هر چند که الانم یکی از دانشگاه های دولتی تهران درس میخونم و رتبم و نتیجه ام بد نشد، ولی برای کسی که از همون ابتدایی میخواست مهندس بشه و بره دانشگاه شریف اره بد بود
      پسسس دیگه نمیزارم این قضیه تکرار شه
      اینهمه بچه هامون دارن درس میخونن و از پسش بر میان، مگه من چیم از اونا کمتره؟ از پسش بر میام خوبم بر میام، من قرارع خیلی کارا تو زندگیم بکنم کنکور که چیزی نیست، از فردا که با خیال راحت( البته نسبتا چون هنوز کارای دانشگاه هست)نشون میدم که درس خوندن واقعی چجوریههه. بلهه بریم به جنگ کنکور
      انگیزه‌تون رو چقدر قشنگ بیان کردید
      امیدوارم بهترین رتبه رو کسب کنید و به هدفتون برسید
      موفق باشید
      خانه را مرتب کرده‌ام، حالا تنها چیزی که اینجا به هم ریخته است، منم!

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اگر رشته مهندسی عمران هستید میتونید روی کمک من حساب کنید
      رتبه ای که میخواید تو ارشد کاملا دست یافتنی هست
      بیشتر بچه های رنک کنکور رو جدی نمیگیرن و با همون معدلشون و بدون کنکور ادامه تحصیل میدن و اراده داشته باشید خیلی جلوتر از بقیه اید.
      موفق باشید

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ariana_AF نمایش پست ها
      انگیزه‌تون رو چقدر قشنگ بیان کردید
      امیدوارم بهترین رتبه رو کسب کنید و به هدفتون برسید
      موفق باشید
      خیلی ممنونم. لطف دارین همچنین

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MatthiasOne نمایش پست ها
      اگر رشته مهندسی عمران هستید میتونید روی کمک من حساب کنید
      رتبه ای که میخواید تو ارشد کاملا دست یافتنی هست
      بیشتر بچه های رنک کنکور رو جدی نمیگیرن و با همون معدلشون و بدون کنکور ادامه تحصیل میدن و اراده داشته باشید خیلی جلوتر از بقیه اید.
      موفق باشید
      مرسی از انگیزه ای که میدین. بله من رشتم عمرانه. شما هم عمران خوندین؟

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      مرسی از انگیزه ای که میدین. بله من رشتم عمرانه. شما هم عمران خوندین؟
      ترم ۷ عمران هستم (۲۰ ام آخرین امتحان رو میدم و وارد ترم آخر میشم )

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MatthiasOne نمایش پست ها
      ترم ۷ عمران هستم (۲۰ ام آخرین امتحان رو میدم و وارد ترم آخر میشم )
      منم همینطورر((:
      21 ام اخرین امتحانمه

12. Top | #12
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلامم. من اومدم یه چالش برای خودم بزارم. توی ازمون قبلی رتبم 760 شد از 2000 نفر. این یکی ازمون میخوام برسونمش به دو رقمی.
      هنوز خیلی از درسا رو نخوندم. ولی تصمیم دارم هر چقد تونستم تا اواسط هفته ی دیگه بخونم و بعدش فقط تست و مرور
      نمیدونم چجور قراره برسم فقط میدونم بااید برسم. اینو هم اینجا گفتم که خودمو مجبور کنم حسابی بخونم و کم نیارم

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)