نوشته اصلی توسط
nazanin.a
اقا سلااااممممممممم.
من یه چند ماهی هست که دارم پیامای بچه هارو میخوندم و صرفا خواننده بودم.
خب من امسال کنکور ارشد دارم و از اواسط مهر شروع کردم. این ترم واحدام به شدت سنگین بودن و نمیدونستم کنکورو بخونم یا درس و پروژه های دانشگاه رو. به شدت نا امید بودم و با اینکه درسمو میخوندم ولی اصلا امید به قبولی نداشتم چون خیلی از بچه ها از تابستون شروع به خوندن کردند و واحد های خیلی کمتر و سبک تری داشتن یا اصلا فارغ التحصیل شده بودند و فقط برای کنکور میخوندن و من قرار بود با اونا رقابت کنم.
ازمون ازمایشی اول رو افتضاح دادم. از بین 2000 نفر نفر 760 شدم. این توی کنکور ارشد یعنی هیچ جا قبول نمیشی و کم کم کم باید زیر 100 باشه رتبم. این چند هفته باز بهتر خوندم. روزانه بین 7 تا 12 ساعت مطالعه داشتم ولی نه با تمرکز 100 درصد و از طرفی خیلی از تایمم برای درسای دانشگاه میرفت.
تا اینکه امروز با اعجوبه ای به اسم افشین مقتدا اشنا شدم. بمب انرژی بود این بشر. واقعا حالم خوب شد چند تا ازپیاماش رو خوندم. تصمیم گرفتم از این به بعد با راندمان خیلی بالاتری درس بخونم و برای اینکه خودمو مجبور کنم اومدم اینجا هم اعلام کردم
به غیر از این 3 4 روزه که هر روز امتحان دارم و اگه نخونم فارغ التحصیل نمیشم که بخوام کنکور بدم :))روزی حداقل 10 ساعت برای فقط کنکور و با تمرکز کامل میخونم. دیگه اگه کار دانشگاه هم دارم باید بیشتر تلاش کنم از کنکور نباید بزنم.اون مشکل خودمه که چجوری مدیریت کنم:))
ازاونجایی که فقط 3 ماه دیگه تا کنکور مونده و من باید تا قبل از نیمه اسفند دروس رو تموم کنم فعلا رگباری درسنامه میخونم و بعدش فقططططط تست میزنم و مطینم که میتونم. من هدفم رتبه زیر 20 عه و دانشگاه شریف آرزوم بوده.
سر کنکور کارشناسی نشد که برم دانشگاه مورد علاقه ام ولی برای ارشد حتما میرم هر جوری که شده.
دیگه هم این مسخره بازیای که چقدر بخونم و چقدر استراحت کنم و برنامه ریزی و این چرتو پرتارو میزارم کنار. اینارو هم اینجا نوشتم که یه روز بیام خبر قبولیمو بدم.
بازم به اینجا سر میزنم و گزارش کارامو مینویسم.
فعلا برم بخونم که فردا یه امتحانی دارم که از اول ترم ازش میترسیدم و میخواستم حذفش کنم. ولی الان میخونم با نمره عالی پاسش میکنم.
چون کاری نیست که انسان اراده کنه و نتونه انجام بده:yahoo (76):