تغییر رشته ایم خیلی تعداد درسا زیاده بنظرتون روزی چنتا درس چطوری کی بخونم کی تست بزنم روش مطالعه هر درس چطوریه متن کتاب علوم فنون مهمه ؟ عربی چطور بخونم
کی فیلم ببینیم کی تست بزنم
چطوری کلا
تغییر رشته ایم خیلی تعداد درسا زیاده بنظرتون روزی چنتا درس چطوری کی بخونم کی تست بزنم روش مطالعه هر درس چطوریه متن کتاب علوم فنون مهمه ؟ عربی چطور بخونم
کی فیلم ببینیم کی تست بزنم
چطوری کلا
سلام
من روزی سه یا چهار درس رو میخوندم
ببین چه جوری راحتتری
تو یه روز فنون بخونی میتونی ریاضی هم بخونی؟ یا عربی باشه راحتتری؟
پیشنهاد کلیم:
ریاضی و فنون با هم نباشه
تاریخ و جغرافیا با هم نباشه
منطق و فلسفه با هم نباشه
روان و اقتصاد هم تو یه روز نخون چون خیلی سبک میشه
من اوایل که شروع کرده بودم دو روز میخوندم یه روز تست میزدم
ولی خب به کنکور نزدیکتر بشی تست بیشتر میشه
برای روش مطالعه:
ریاضی: اگر سختته، از همین اول مباحثی رو حذف نکن. درجه دو رو که اصلا حذف نکن چون تقریبا تو همه چی گیر میکنی (حتی شمارش)
به نظرم اگه میخوای کلاس داشته باشی، استاد کرمی خیلی خوبه من راضی بودم واقعا
کتاب که عملا چیزی نداره. کتاب خودتو (من خیلی سبز داشتم ولی مهروماه هم دوستام میگفتن خوبه) بخون بعد تست بزن
خیلی تست بزن
اولش همهی تستا رو تحلیل کن حتی درستاتو. ببین کجا لنگ میزنی
ولی کلا به درصد آن چنانی فکر نکن
همون ۴۰-۵۰ هم خوبه
فنون: تاریخ ادبیاتو که قورت بده حیفه ازش درصد نگیری
سبکشناسی هم یه قلق خاصی داره. اون بیاد دستت تمومه. مثلا برای خراسانی و عراقی با نکات فکری شروع کن نشد زبانی آخر ادبی. هندی اول زبانی و ادبی. بیداری و معاصر هم که تقریبا معلومه زبانش اکثرا هم فکریش مهمه
عروض خیلی خوبه اگه سماعی بلد باشی ولی در هر صورت تقطیعو بلد باش. هم تو نهایی لازمت میشه هم سماعی بعضی وقتا گول زننده اس
اصلا نگران نباش واقعا وقت داری که خیلی خوب بخونی و آماده بشی
آرابه هم حقیقتا برای من سخته و کنکور هم سخت بود. ولی این جوری نیست که کلا نتونی. من دیر اقدام کردم ولی شما اگه خیلی مشکل داری به نظرم از همین الان برای کلاس اقدام کن. من با استاد یکتا کلاس داشتم ولی راضی نبودم. نمیدونم چون وقتم کم بود یا چی ولی به هر حال جزوهشون خیلی مشکل داشت
استاد عطری رو شنیدم فکر کنم خوب باشه. کلا اگه کلاس خواستی یه جلسهی رایگان همه دارن اونو ببین شاید اصلا از لحنشون خوشت نیومد نخواستی. بعد تصمیم بگیر
قرابت خیلی خوبه اگه روتین داشته باشی. به نظرم مبحثی خوندن بهتره. من خودم خیلی باهاش مشکل نداشنم. فقط باید حواست باشه مفهومو اشتباه نفهمی بقیهش اوکیه میشه ازش درصد گرفت
جامعهشناسی: به نظرم وقت داری که هر سه پایه رو بخونی. یازدهم و دوازدهم رو که باید برای نهایی بخونی. دهم سبکتر هم هست. اصلا روزنامهوار نخونش. کلمه به کلمهش میتونه سوال بشه. برای شروع تعاریفو کامل بلد باش. بدون هنجار یعنی چی ارزش یعنی چی که بعد تست مفهومی داد بتونی ازش استفاده کنی.
بعد خوندن هم کلی تست بزن که تثبیت بشه و مرور مداوم
روانشناسی: درس نازیه. با این که ضریب خاصی نداره ولی حیفه. میتونی راحت بالای ۸۰ بزنی
این جوری که اول کتابو میخونی. برای تست هم من مشاوران داشتم ولی مهروماه هم فکر کنم خوب بود دوستام راضی بودن. درسنامهی مشاوران خوب بود واقعا و تستای سطح تقریبا بالا
خیلی لازمه که مفهوم رو درک کنی. اولش شاید اذیتکننده باشه ولی به مرور اوکی میشه. فقط خوب تست بزن و تحلیل کن. یه نکتهی ریز جابهجا بشه کلا سوال عوض میشه (این برای فلسفه خیلی صدق میکنه)
یه نکتهی ریز هم بگم: درس روانشناسی رشد یه نمودار داره که رشد بچه رو نشون میده همون غلت زدن و نشستن با کمک و اینا اونو خوب بخون. الان کتاب پیشم نیست بگم کدوم صفحه اس شرمنده ولی تو رشد جسمانی کودکه
عربی: من فیلم نمیدیدم راستش ولی اگه میخوای ببینی فکر کنم استاد فلاح خوب باشه.
بحث ترجمه رو که کلا قواعدی برو خیلی رو معنی مانور نمیدن
برای تست ترجمه اول فعلا رو معنی کن. حواست به قبلش باشه یهو میبینی اول جمله کان آورده رو وسط متن تاثیر گذاشته یا این تستایی که تو چهار تا گزینه متن دنبالهدار اومده مثلا قد تو گزینهی اول تو معنی فعل گزینهی چهار تاثیر گذاشته
ضبط حرکات هم یه سری کلمههای خاص هستن که تو فارسی مثل عربی تلفظ نمیکنیمشون و بابهای ثلاثی مزید
بعد خود قواعدم که تستاش بعد درک مطلب میاد. تو قواعدو بخونی کلی تستو تو مشتت داری
یه تست مفهوم هست. اونو تو آزمونا و کتابا سختش میکنن ولی کنکورش خیلی وحشتناک نیست. اینم مثل قرابت فنون
خود درک مطلب اگه تو ترجمه گیر کنی این جا هم گیر میکنی. رو ترجمه خیلی خوب کار کن که تستای درک مطلبم داشته باشی
من خودم نمیتونم اول تستو بخونم بعد بیام متنو ببینم که کجا مرتبطه. این خیلی رومخمه و بعضی وقتا هم جواب نیست و به جای این که کارو سریعتر کنه بیشتر وقت میگیره
یه بار متنو بخون سعی کن بفهمی. اگه رو معنی چند تا کلمه موندی ادامه بده تو بافت متن میفهمی چی میخواد
بعدم سعی کن تستاش گولت نزنن. مهم نیست واقعیت چیه مهم اینه که متن چی گفته و چی میخواد. پس خواهشا خلاقیت به خرج نده (سر کنکور یه اشتباه از این جا خوردم)
اینم بذار تو روتین. تستای کنکورو بزنی خوبه. همونا رو چند بار کار کن. قلمچی هم درک مطلبش بد نبود. بعضی وقتا میپیچوند بعضی وقتا ساده بود. اگه آزمون هم نرفتی تستای درک مطلبشو خودت ببین
تاریخ: هیچ نظری دربارهش ندارم. من حوصلهشو ندارم خودت هر کاری فکر میکنی درسته بکن. ولی براش فیلم نبین خودت بخون. نذار بمونه از مهر با قلمچی شروع کنی. با بقیهی درسا شروعش کن. بازم باید یازدهم و دوازدهمو برای نهایی بخونی فکر کنم همین بس باشه. اگه وقت داشتی و خودت علاقه داشتی دهمم بخون. من خوشم نمیومد ولی یه درس از دهم هست برای تقویم و گاهشماری و اینا. اونو بخونی شاید یه تست باشه
بیشتر بخونی بهتره تا تست بزنی برای تاریخ
جغرافیا: جغرافیای انسانی و سیاسیو من خوندم برای اردیبهشت. طبیعی رو برای تیر میخونم. امسال خیلی طبیعی بیشتر بود
ولی در کل جغرافیا خیلی اذیت کننده نیست. اگه بخونی میتونی به درصد خوبی برسی
بازم خوندن بیشتر از تست باشه براش بهتره
منطق: تست، تست، تست
متن کتاب عملا چیزی نداره ولی بازم حتما کامل بخونش. از همهی درسا هم تقریبا سوال میاد (۷ و ۸ و ۹ بیشتر میاد که درسای سخت هم همونان)
نکتههای تست رو بنویسی خیلی خوبه که مرورشون کنی. این که اشتباهاتو تکرار نکنی نصف راهه
فلسفه: دوازدهم رو که برای نهایی میخونی ولی باید یازدهم رو هم بخونی چون خیلی پیوسته اس. اونو بخونی دوازدهم رو بهتر یاد میگیری. کلا از اینم انتظار درصد خیلی بالا نداشته باش. ۴۰ هم خوبه
اون درسایی که تاریخی ان رو که حتما بخون
ولی استدلالا و نظر هر فیلسوف، این که هر کی کدوم ابزارو قبول داشته/کدومو به کار میبرده/نظرش دربارهی هر ابزار چی بوده رو خیلی خوب بلد باش
کنکور همیشه میپیچونه و شکدار هم زیاده ولی همینا رو خوب بخونی سوالای راحتو پیدا کنی به درصد مناسب میرسی
اقتصاد: حفظیا رو حتما بخون
مسئله هم چند تا فرمولو بلد باشی کافیه. یه سری نکتهی انحرافی هست همیشه که با تست زدن اوکی میشه
در کل پیشنهادم برای فیلم: بعضی درسا به درد نمیخوره. برای ریاضی و فنون و عربی باشه کافیه. وقتتو الکی نذار رو فیلم. ولی هر کلاسی هم داشتی سعی کن رو هم تلنبار نشه و واقعا متعهد باشی
متن کتاب فنونو که پرسیدی تو درسای آرایه و عروض نه واقعا. ولی خوندنش خالی از لطف نیست. یه سری نکته تو عروض دهم رو گفته تو همون درس تقطیع اونا رو گوشهی ذهنت داشته باش. ببین در کل بخوام بگم عروض فقط دوازدهمش تو کنکوره. اختیارا و وزن ناهمسان و شعر نو و حالا یکم از همسان یازدهم. دهم فقط پایهتو میسازه. تابستون یه جوری عروض و قافیه کار کن که ببندی تموم شه بره. و واقعا میشه.
آهان برای قافیه هم خیلی تست بزن مخصوصا عیوب قافبه
متن درسای آرایه نه خیلی. تو نهایی الکی بهش میپردازن ولی کنکور نه
واقعا نگران نباش. کیفیت خیلی مهمتر از کمیته ولی حواست باشه کمیت هم از یه جایی به بعد واقعا مهمه. برای شروع فقط سعی کن خوب درسا رو بفهمی. مطمئنم میتونی به چیزی که میخوای برسی و شرطش فقط تلاشه. نگران نباش که قراره درسای سه سالو تو یه سال بخونی. همهی اونایی که از اول انسانی بودن هم از دهم شروع نکردن کنکوری خوندن. اصلا به این که فکر نکن که عقبی یا نمیرسی. فقط رو کارت تمرکز کن و به خودت اعتماد کن
اینا صرفا تجربهی شخصی من بود. شاید برای همه این درست نباشه البته
اگه سوالی داشتی چه درمورد نحوهی درس خوندن چه سوال درسی، خوشحال میشم اگه بتونم کمکت کنم
اگه توضیح بیشتری هم خواستی، میتونی بهم پیام بدی: )
ویرایش توسط bahar07 : 09 تیر 1404 در ساعت 02:19
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)