X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8

موضوع: احساس بد

1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

احساس بد

سلام ، من از کنکورم راضی نبودم و میخوام پشت کنکور بمونم. از وقتی کنکور دادم حس بدی دارم و خیلی شرمنده‌ی پدر و مادرم هستم. از اعلام نتایج هم خیلی میترسم چون میدونم که قراره با رتبه بدی روبه‌رو بشم ، اصلا نمیدونم چطوری میتونم دوباره شروع به خوندن کنم...
      دوستانی که تجربه پشت کنکور موندن دارن ، میشه لطفا بگید چطور از این احساس بد نجات پیدا کردید و شروع کردید؟؟؟

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ariana_AF نمایش پست ها
      سلام ، من از کنکورم راضی نبودم و میخوام پشت کنکور بمونم. از وقتی کنکور دادم حس بدی دارم و خیلی شرمنده‌ی پدر و مادرم هستم. از اعلام نتایج هم خیلی میترسم چون میدونم که قراره با رتبه بدی روبه‌رو بشم ، اصلا نمیدونم چطوری میتونم دوباره شروع به خوندن کنم...
      دوستانی که تجربه پشت کنکور موندن دارن ، میشه لطفا بگید چطور از این احساس بد نجات پیدا کردید و شروع کردید؟؟؟
      سلام دوست عزیزم
      امیدوارم حالت عالی باشه
      من کاملا درکت می کنم چون خودم همین شرایط رو داشتم
      و هیچ وقت شب کنکور اولم یادم نمی ره
      خیلی بد بود
      به نظرم شما بیا با خانواده صحبت کن و براشون صادقانه توضیح بده که امسال اشتباهاتی داشتی و صد خودت رو نذاشتی و می خوای یه بار دیگه بجنگی تا حسرت اینکه تلاش نکرده به هدفت نرسیدی رو دلت نمونه
      و بهشون بگو امسال صدم رو می ذارم و هرچی دیگه قبول شدم می رم
      و واقعا هم اشتباهاتت رو لیست کن و برای تک تکشون راه حل بنویس
      و سعی کن شبیه سال قبل رفتار نکنی
      اگر رفتارت متفاوت باشه
      نتیجه شبیه سال گذشته نمیشه
      و بهتر میشه
      ولی اگر همون راه رو طی کنی نه تنها بهتر نمیشه بلکه بدتر هم ممکنه بشه
      وقتی در طول مسیر هر روز با صد توانت درست درس بخونی
      خودت پیشرفتت رو می بینی و این حس آروم و آروم جاش رو به امید می ده
      اگر دوست داشتی به ایدی به همین اسم کاربریم پیام بده
      یه مصاحبه ریکورد کردیم
      براتون ارسالش کنم
      شاید کمکت کنه

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Fatemeho6of نمایش پست ها
      سلام دوست عزیزم
      امیدوارم حالت عالی باشه
      من کاملا درکت می کنم چون خودم همین شرایط رو داشتم
      و هیچ وقت شب کنکور اولم یادم نمی ره
      خیلی بد بود
      به نظرم شما بیا با خانواده صحبت کن و براشون صادقانه توضیح بده که امسال اشتباهاتی داشتی و صد خودت رو نذاشتی و می خوای یه بار دیگه بجنگی تا حسرت اینکه تلاش نکرده به هدفت نرسیدی رو دلت نمونه
      و بهشون بگو امسال صدم رو می ذارم و هرچی دیگه قبول شدم می رم
      و واقعا هم اشتباهاتت رو لیست کن و برای تک تکشون راه حل بنویس
      و سعی کن شبیه سال قبل رفتار نکنی
      اگر رفتارت متفاوت باشه
      نتیجه شبیه سال گذشته نمیشه
      و بهتر میشه
      ولی اگر همون راه رو طی کنی نه تنها بهتر نمیشه بلکه بدتر هم ممکنه بشه
      وقتی در طول مسیر هر روز با صد توانت درست درس بخونی
      خودت پیشرفتت رو می بینی و این حس آروم و آروم جاش رو به امید می ده
      اگر دوست داشتی به ایدی به همین اسم کاربریم پیام بده
      یه مصاحبه ریکورد کردیم
      براتون ارسالش کنم
      شاید کمکت کنه
      خیلی متشکرم که وقت گذاشتید و نظرتون رو با من به اشتراک گذاشتید
      ببخشید کجا بهتون پیام بدم؟
      خانه را مرتب کرده‌ام، حالا تنها چیزی که اینجا به هم ریخته است، منم!

4. Top | #4
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      سال قبل وقتی دیدم نتیجه رو زده مردود ، تعجب کردم از بابت اینکه حتی دامپزشکی آزاد گرمسار هم قبول نشدم . و البته تعجب نکردم از اینکه رشته های دیگه قبول نشدم
      اما خب خیریت بود . چون اگه همون دامپزشکی رو می آوردم ( با 12 نفر اختلاف نیاوردم ) ، اونوقت امسال نمیتونستم شرکت کنم و نتیجه خیلی بهتری بگیرم
      مادرم به شدت موافق بود با کنکور مجدد اما پدرم مخالفت میکرد . که راضیش کردیم . و من از تقریبا 25 مهر ( چند روز بعد از اعلام نتایج ) شروع کردم به خوندن . از زیست شناسی شروع کردم و رفتم جلو . همزمان آزمون های ماز و قلمچی رو هم ثبت نام کردم و مرتب شرکت کردم .
      شروع مجدد اونم بعد از 1 سال درس خوندن و نتیجه نگرفتن خیلی سخته . باید بعد از اعلام نتایج ، چند روزی به خودت وقت بدی و استراحت کنی تا ذهنت باز بشه . بعدش برنامه ریزی کنی و آزمون ثبت نام کنی و شروع کنی
      شاید لازم باشه منابعت رو عوض کنی یا مدل خوندن و تست زدن رو تغییر بدی یا حتی به کلاس دیدن روی بیاری . هر کاری میکنی ، نباید اشتباهات گذشته رو تکرار کنی
      مورد آخر : من سال قبل 100 خودم رو نذاشتم ( 4 تا از نمراتم برای سال 98 بود و ترمیم نزدم و تراز به شدت پایینی داد که باعث شد تراز سوابقم بیاد پایین ) و البته برای کنکور هم نصفه نیمه آماده بودم ( مطالبی از زیست شناسی و شیمی و ریاضی مونده بود که آمادگی نداشتم ) . پس توی خودم میدیدم که امسال آماده تر شرکت کنم و نتیجه بهتری بگیرم ( که همینم شد ) . اگر در خودت میبینی که با یک سال موندن نتیجه بهتری میگیری ، بمون . در آخر خودت تصمیم گیرنده هستی که چه کنی

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _Parsa_ نمایش پست ها
      سال قبل وقتی دیدم نتیجه رو زده مردود ، تعجب کردم از بابت اینکه حتی دامپزشکی آزاد گرمسار هم قبول نشدم . و البته تعجب نکردم از اینکه رشته های دیگه قبول نشدم
      اما خب خیریت بود . چون اگه همون دامپزشکی رو می آوردم ( با 12 نفر اختلاف نیاوردم ) ، اونوقت امسال نمیتونستم شرکت کنم و نتیجه خیلی بهتری بگیرم
      مادرم به شدت موافق بود با کنکور مجدد اما پدرم مخالفت میکرد . که راضیش کردیم . و من از تقریبا 25 مهر ( چند روز بعد از اعلام نتایج ) شروع کردم به خوندن . از زیست شناسی شروع کردم و رفتم جلو . همزمان آزمون های ماز و قلمچی رو هم ثبت نام کردم و مرتب شرکت کردم .
      شروع مجدد اونم بعد از 1 سال درس خوندن و نتیجه نگرفتن خیلی سخته . باید بعد از اعلام نتایج ، چند روزی به خودت وقت بدی و استراحت کنی تا ذهنت باز بشه . بعدش برنامه ریزی کنی و آزمون ثبت نام کنی و شروع کنی
      شاید لازم باشه منابعت رو عوض کنی یا مدل خوندن و تست زدن رو تغییر بدی یا حتی به کلاس دیدن روی بیاری . هر کاری میکنی ، نباید اشتباهات گذشته رو تکرار کنی
      مورد آخر : من سال قبل 100 خودم رو نذاشتم ( 4 تا از نمراتم برای سال 98 بود و ترمیم نزدم و تراز به شدت پایینی داد که باعث شد تراز سوابقم بیاد پایین ) و البته برای کنکور هم نصفه نیمه آماده بودم ( مطالبی از زیست شناسی و شیمی و ریاضی مونده بود که آمادگی نداشتم ) . پس توی خودم میدیدم که امسال آماده تر شرکت کنم و نتیجه بهتری بگیرم ( که همینم شد ) . اگر در خودت میبینی که با یک سال موندن نتیجه بهتری میگیری ، بمون . در آخر خودت تصمیم گیرنده هستی که چه کنی
      متشکرم که راهنمایی کردید ، موفق باشید
      خانه را مرتب کرده‌ام، حالا تنها چیزی که اینجا به هم ریخته است، منم!

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      یه جمله ای کل سال به خودم گفتم و نتیجه مثبت اش رو دیدم :چون یک بار شکست خوردی قرار نیست بازم شکست بخوری
      این جمله رو مدام تکرار میکردم ،نتیجه آزمون های آزمایشی(قلم چی نبود ) ام هم خوب شد در طی سال
      و این حسی که شما میگید برای من از مهر تا آخر آذر رفته رفته کمتر شد
      شانس مال کسی که تا آخرین لحظه تلاش کنه

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      درود

کاملا طبیعی و نرماله. همه این احساساتی که گفتی بخشی از واکنش روانی به یه شکست یا ناکامی هستن و به نظرم لازمه که به خودت اجازه بدی این حس ها رو تجربه کنی و خودتو قضاوت نکنی.
      بجای اینکه بخوای سریع این احساساتو کنار بزنی بهتره اجازه بدی روند طبیعیشون رو طی کنن. پذیرش اتفاقی که افتاده و اضطرابی که داری قدم اوله برای پیدا کردن مسیر بعدی. نیاز نیست سریعا قوی و مثبت باشی.

شکست شکسته نه بیشتر نه کمتر. مقدمه پیروزی و این حرفای کلیشه ای نیست. ولی پایان دنیا هم نیست. مگر اینکه خودت زیادی بزرگش کنی. و یا اینکه با برنامه ریزی منطقی تبدیلش کنی به بخشی از مسیر نتایج بهتر.
      اگه منطقی نگاه کنی میبینی اصلا شکست مطلق نداریم. هر اتفاق بدی پشت صحنه ش یسری نتایج خوبم داره. میتونه فرصتی باشه برای فهمیدن بعضی چیزا، شناخت نقاط ضعف و قوت خودت و انگیزه برای بهتر شدن.

به نظرم یکم به خودت فرصت بده. ناراحتی طبیعیه. سعی کن بپذیری اتفاقیه که افتاده ولی خیلیا تو همین وضعیت بودن و با شناخت اشتباهاشون و برنامه ریزی دوباره تونستن نتیجه رو تغییر بدن. قطعا تو هم میتونی.
      با اهداف ریز شروع کن. هر چی بیشتر برنامه های کوچیک رو درست انجام بدی اعتماد به نفست به مرور بیشتر و بیشتر میشه و کم کم این حس منفی کامل محو و احساسات خوب جایگزین میشه
      If you ever miss me, you can find me fighting my nightmares and chasing my dreams
      Come with me! I promise we will have fun!

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      خیلی متشکرم که وقت گذاشتید و نظرتون رو با من به اشتراک گذاشتید
      ببخشید کجا بهتون پیام بدم؟
      خواهش می کنم.امیدوارم مفید بوده باشه برای شما
      تلگرام

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن