X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 4 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 51
    1. Top | #16
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      چقدر جالب، قبولی های ۴۰۳ رو ترسوندن که دانشگاه ثبت نام کنن تا برای کلی کد و سایت و چرت و پرت‌های غیرضروری و تـ*ـمی پول بگیرن بعد گفتن نه لغوش کردیم برید کتاب بخرید و معلم بگیرید، تا جایی هم که تونستن ثبت نام رو طول دادن تا همه با خیال راحت واسه کنکوری که نمیتونن ثبت نام کنن هزینه کنن و یهویی زارت! گل بگیرن کشوری رو که سیستم آموزشیش اینطوریه...

2. Top | #17
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      همیشه تاپیکای جنجالیتو دوس داشتم صفری ب امید آزادیت

3. Top | #18

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط safari123 نمایش پست ها
      چقدر پیام نوشتم چقدر اینور اونور پست گذاشتم ولی آخرش عوض اینکه بگی دستت درد نکنه که وقت گذاشتی میای تیکه سنگین به من میندازی؟! خوشحال نمیشم ولی هر بلایی هم سرت بیاد دیگه برام مهم نیست
      اگر شما واقعا نگران دانش آموزها و و طرفدار عدالت آموزشی باشید، باید درک درستی داشته باشید از اینکه الآن یه عده کثیری از فارغ التحصیل ها ضربه بزرگی خوردند بدون اینکه طرفدار مصوبه باشند و تقصیری ندارند، پس نباید تو این شرایط نمک روی زخمشون بپاشیم

امیدوارم من اشتباه برداشت کرده باشم و هدفتون از این تاپیک خیر بوده و قصد تخریب نداشتید
      آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟

4. Top | #19
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      الان واقعا نمیفهمم. یعنی به همین راحتی چشمشون رو به این همه داوطلب بستن؟ عجب. عجب... خیلی وقیحن.
      🌿♥️ Dear GOD, Thank you for being always beside me, when no body else was

5. Top | #20
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط رامون کاخال نمایش پست ها
      من از اول نمیدونستم دردی دوا نمیکنه وگرنه رای نمیدادم اما میدونم تو جنگلی دارم زندگی میکنم که بی قانونی قانونه
      منم رای دادم و پشیمونم. چی شد الان چیزی عوض شد. 6 ماه تو برزخ بلاتکلیفی موندیم. الانم جهنم اینکه اون همه امتحان رو قراره بدیم. تازه خیلیا هم فرصت ترمیم ندارن. چیکار میشه کرد به نظرتون

6. Top | #21
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Nadiaa نمایش پست ها
      الان واقعا نمیفهمم. یعنی به همین راحتی چشمشون رو به این همه داوطلب بستن؟ عجب. عجب... خیلی وقیحن.
      کو داوطب، 30هزار نفرار رسما کنکور میدن بقیه سیاهی لشکرن که اصلا حتی نمیدونن تاثیر معدل چند درصد تاثیر داره براشونم مهم نیست این چیزا
      براهمینم یکی مثله خسروپناه ک قیافه ش عین روباهه براخودش با همکاریه کاسبان کنکور میتازونه یه عده نقش مثبتو منفی برعهده شونه ک هیچ فرقی ندارن باهم نقش ب اصطلاح مثبتش سبطیه ک شریک دزدو رفیق قافله س

7. Top | #22
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Azad05 نمایش پست ها
      کو داوطب، 30هزار نفرار رسما کنکور میدن بقیه سیاهی لشکرن که اصلا حتی نمیدونن تاثیر معدل چند درصد تاثیر داره براشونم مهم نیست این چیزا
      براهمینم یکی مثله خسروپناه ک قیافه ش عین روباهه براخودش با همکاریه کاسبان کنکور میتازونه یه عده نقش مثبتو منفی برعهده شونه ک هیچ فرقی ندارن باهم نقش ب اصطلاح مثبتش سبطیه ک شریک دزدو رفیق قافله س
      نمیدونم خوشحال باشم بخاطر فرصت ترمیم یا گریه کنم بخاطر تاریخ و محیط زیست و 20 تا امتحان تو خرداد ماه و وقتی که تو گپا و کمپین و کارزار هدر دادم. اگه در توانم بود خودمو میکشتم. فشار روحی زیادی رومه....

8. Top | #23
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Nadiaa نمایش پست ها
      نمیدونم خوشحال باشم بخاطر فرصت ترمیم یا گریه کنم بخاطر تاریخ و محیط زیست و 20 تا امتحان تو خرداد ماه و وقتی که تو گپا و کمپین و کارزار هدر دادم. اگه در توانم بود خودمو میکشتم. فشار روحی زیادی رومه....
      اینقدر فشار نیار ، میدونم هیچ کس کفش اون یکیو نپوشیده ولی یه چیو فهمیدم بعد یه ماه افسردگی بعد دیدن رتبه ها و نتایج ، اینکه به هیچی دل نبندم و چیزیو گنده نکنم ، چون هیچ تضمینی برای فردا زنده بودن نیست و هیچ تضمینی برای اتفاقات آینده نیست ، چه برنامه هایی که برای آینده چیدیم ولی تغییر کرد یا برعکس شد
      به خدا دل ببند و بیخیال چیزای دیگه زورتو بزن شد شد نشد چی .. نشد به ... ام
      وقتی تاس آدم بد نشست، بد نشست .
      این دنیا یه نخود بهم مردونگی نشون نداده که براش یه دنیا مردونگی کنم

9. Top | #24
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Azad05 نمایش پست ها
      همیشه تاپیکای جنجالیتو دوس داشتم صفری ب امید آزادیت
      فداتشم داداش خودمی

10. Top | #25
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sweetdream نمایش پست ها
      اگر شما واقعا نگران دانش آموزها و و طرفدار عدالت آموزشی باشید، باید درک درستی داشته باشید از اینکه الآن یه عده کثیری از فارغ التحصیل ها ضربه بزرگی خوردند بدون اینکه طرفدار مصوبه باشند و تقصیری ندارند، پس نباید تو این شرایط نمک روی زخمشون بپاشیم

امیدوارم من اشتباه برداشت کرده باشم و هدفتون از این تاپیک خیر بوده و قصد تخریب نداشتید
      قطعا اشتباه برداشت کردی معلومه که نرفتی پست های قبلی منو بخونی .... ببین من خودم فرصت ترمیم که چه عرض کنم حتی ایجاد سابقه هم دارم ولی از روی دلسوزی این همه مدت فعالیت کردم آخرشم به من انگ می چسباندند که اتفاقاً الان که دقت میکنم احتمالا خودشونم وصل به موسسه های مافیایی بودن که منو تخریب میکردن و دیسلایک میذاشتن... من فقط میگفتم اعتراض کنین ... چه مجازی چه حضوری ... حداقل اون دنیا جلوی خودت شرمنده نشی بگی هیچ کاری نکردم...

نه اینکه الان همه تو تلگرام میگن یه سوریه مون نشه
      متاسفانه خیلی دیر متوجه میشن مردم ما اونم وقتی که کلاه گشاد رفته سرشون

11. Top | #26
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      23 تا امتحان در یک ماه. از هر زاویه ای نگاه میکنم به بن بست میرسم...

12. Top | #27
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      اعتراض؟من همین الانشم کلی دوازدهمی میشناسم که خوشحالن فرصت ترمیم مجدد ندادن
      هرکی به فکر خودشه کاری نمیشه کرد
      به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت،غصه هم میگذرد آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...

13. Top | #28
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      واقعا هیچ تغییری اتفاق نمی افته؟
      پس تکلیف ما دوازدهمیا که باید هم امتحان دوازدهم بدیم و هم ترمیمی یازدهم چیه

14. Top | #29
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Sajedeh2006 نمایش پست ها
      واقعا هیچ تغییری اتفاق نمی افته؟
      پس تکلیف ما دوازدهمیا که باید هم امتحان دوازدهم بدیم و هم ترمیمی یازدهم چیه
      تکلیف مشخصه دیگه دوازدهم رو امتحان بدید و اولویت باشه یازدهمم درسای مهم و ضریب دار رو ترمیم کنید ولی حتما اولویت اول دوازدهم باشه
      به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت،غصه هم میگذرد آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...

15. Top | #30
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Firnadly نمایش پست ها
      اعتراض؟من همین الانشم کلی دوازدهمی میشناسم که خوشحالن فرصت ترمیم مجدد ندادن
      هرکی به فکر خودشه کاری نمیشه کرد
      وقتی قانون درستی از بالا نوشته نشه نتیجه همینه
      مردم به سمت تمایلات تکاملی خودشون کشیده میشن
      قانون جنگل و جنگ برای بقا.. هر جور که میشه خودتو نجات بده.. حتی اگه به معنی نابودی یه عده دیگه باشه

متاسفانه قانونگذاران محترم بجای آزمون علمی یه جور اسکوئید گیم راه انداختن
      اخرشم از اون بالا ما رو که در حال جر دادن هم هستیم تماشا می کنن و به ریشمون می خندن
      If you ever miss me, you can find me fighting my nightmares and chasing my dreams
      Come with me! I promise we will have fun!

صفحه 2 از 4 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 6 مهمان)