خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

لطفا" اونایی که هر دو کنکور دی و تیر شرکت کردن بگن رو کارنامه نهایی شماره داوطلبی تیر رو زدن یا دی؟

سلام من کنکور دی رو با دیپلم نظام قدیم ریاضی و تیر رو با دیپلم جدید تجربی در یک گروه آزمایشی امتحانی که علوم تجربی بوده شرکت کردم...برای این دو کنکور هم کد پرونده و شماره داوطلبی جداگانه دادن. رو کارنامه نهایی که همین چند روز پیش دادن شماره داوطلبی دی رو زدن!داخل کارنامه ملاک عمل انتخاب رشته شماره داوطلبی تیر رو زدن.کسی چنین مشکلی براش بوده و میدونه چرا شماره داوطلبی تیر رو نزدن؟اینم بگم که تراز سوابق اولیه که اعلام کردن برام منفی زده بودن

2. Top | #2
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      واسه من هیچی نزدن
      برای اعتراض خیلی دنبالش گشتم ولی نبود اخرش درخواست دادم
      روز هاتون با لبخند

3. Top | #3
      MnT
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      منم اون شماره داوطلبی و پرونده ای که درخواست دادم به سنجش و واسم فرستادن با اونی که توی کارنامه مهاییم خورده فرق داره

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Banno نمایش پست ها
      واسه من هیچی نزدن
      برای اعتراض خیلی دنبالش گشتم ولی نبود اخرش درخواست دادم
      برای منم روی کارنامه نتایج نهایی، شماره داوطلبی نزده بودن و شماره پرونده دی رو زده بودن؛ از طرفی کارنامه سبز رو با شماره داوطلبی دی زدن
      اعتراضها رو نمیدونم کی میخوان نگاه کنن.بعضی از بچه ها گفتن حضوری جواب نمیدن و میگن فقط سیستم پاسخگویی!اعتراض که فرمت روتینی داشت وفقط به نتایج میشد اعتراض کرد!نمیدونم برای این مورد چکار باید کرد!!
      ویرایش توسط sajad_ha : 26 مهر 1402 در ساعت 10:56

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MnT نمایش پست ها
      منم اون شماره داوطلبی و پرونده ای که درخواست دادم به سنجش و واسم فرستادن با اونی که توی کارنامه مهاییم خورده فرق داره
      شما هر دو کنکور دی و تیر رو شرکت کرده بودین؟

6. Top | #6
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sajad_ha نمایش پست ها
      برای منم روی کارنامه نتایج نهایی، شماره داوطلبی نزده بودن و شماره پرونده دی رو زده بودن؛ از طرفی کارنامه سبز رو با شماره داوطلبی دی زدن
      اعتراضها رو نمیدونم کی میخوان نگاه کنن.بعضی از بچه ها گفتن حضوری جواب نمیدن و میگن فقط سیستم پاسخگویی!اعتراض که فرمت روتینی داشت وفقط به نتایج میشد اعتراض کرد!نمیدونم برای این مورد چکار باید کرد!!
      تا 24 مهلت ثبت اعتراض بود
      تو نت زدن 48 ساعت بعدش نتیجه میاد
      من اصلا هیچ شماره پرونده و داوطلبی رو کارنامه نهاییم نداشتم
      برای کارنامه سبز شماره پرونده و داوطلبی دی ماهم رو زدن(من با کنکور دی رتبه گرفتم)
      برای ثبت اعتراض ماله تیرو زدم
      وایی الان رفتم درخواست دادم برای دی ماه که ببینم این دو تا با دو تای اصلی تطابق دارن یا نه اینو اورد:
      screenshot-2023-10-18-115438.png
      این بده؟
      برگه ثبت نامم گم شده هر چی می گردم نیس
      روز هاتون با لبخند

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Nakhasteh نمایش پست ها
      سلام من شماره پرونده دی رو زده بود و شماره داوطلبی رو نزدک واسم
      روی کارنامه سبزتون هم کد پرونده دی و شماره داوطلبی دی رو زدن؟بنظرتون نمرات دی ماهتون بهتر بوده یا تیر؟اگه نمرات تیرماهتون بهتر بوده(مثل من) و بیان شماره داوطلبی دی رو وارد کنن تردید بوجود میاد که نکنه تیر رو لحاظ نکردن!

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Banno نمایش پست ها

تا 24 مهلت ثبت اعتراض بود
      تو نت زدن 48 ساعت بعدش نتیجه میاد
      من اصلا هیچ شماره پرونده و داوطلبی رو کارنامه نهاییم نداشتم
      برای کارنامه سبز شماره پرونده و داوطلبی دی ماهم رو زدن(من با کنکور دی رتبه گرفتم)
      برای ثبت اعتراض ماله تیرو زدم
      وایی الان رفتم درخواست دادم برای دی ماه که ببینم این دو تا با دو تای اصلی تطابق دارن یا نه اینو اورد:
      برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: Screenshot 2023-10-18 115438.png
مشاهده: 61
حجم: 76.2 کیلو بایت
      این بده؟
      برگه ثبت نامم گم شده هر چی می گردم نیس
      روی کارنامه اعلام نتایج قبولی اکثرا کد پرونده رو زدن، برای قبولی ها هم بنظر هم کد پرونده و هم شماره داوطلبی رو زدن؛شما اگه میدونین نتایج دی ماهتون بهتر بوده و کارنامه اعلام قبولی رو با کد پرونده و شماره داوطبی دی اعلام کردن بنظرم مشکلی ندارین..اینکه زده چنین داوطلبی وجود نداره برای این هست که شما باید کد پرونده و داوطلبی دی یا تیر رو وارد کنین.البته گاها" سایت هم چنین خطاهایی داره

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)