هیچ جوینده ندانست که جای تو کجاست...
دوستان اینجا کسی از شرایط بورسیه و تفاوتش با تعهدی خبر داره؟ خیلی نگران دارم بعدا از خوندن بورسیه پشیمون بشم میترسم بابت حرفایی که میزنن امروز رفته بودم معاینه رادیولوژ بهم گفت نباید پزشکی میزدی پزشکی دیگه دورانش تموم شده
قطره قطره جمع گردد وانگهی تبخیر شود
تو این مملکت اگه پیش اختلاس گرا هم بشینی بهت میگن اختلاس فایده نداره ،دیگه تموم شد ،دیگه بدرد نمیخوره
به شخصه هیچ کسی ندیدم بگه صنف ما عالیه
از کارگر و کارمند و راننده تاکسی تا دکتر و مهندس و معلم
همه جوری مینالن که انگار تو اردوگاه کار اجباری هستن
و درعین حال هیچکس از شغل خودش انصراف نمیده !
درسته که الان پزشکی رو بورسه ولی به زودی حقوقش در حد معلمی و کمی بیشتر از اون میشه مال عمومیا، متخصص هم اندازه یه مکانیک میشه درامدش
دندان پزشکی شاید خوب باشه ولی کم کم اشباع میشه و جاش رو میده به فیزیو
داروسازی خوبه ایندش به شرط سرمایه
دوره اوستاکاری میشه در ۱۵ سال آینده که به لوله کش بگی بیا ساختمون رو لوله کشی کن پول ۳ تا عمل قلب رو ازت میگیره یا بیاد لوله رو تعمیر کنه پول ۱ عمل مغز و اعصاب رو به جیب میزنه نوش جانش
اونوقت بشینیم درس بخونیم تا به پول برسیم ، زهی خیال باطل
فقط با عشق پزشکی یا دندون رو برید ویژه پزشکی رو
وقتی تاس آدم بد نشست، بد نشست .
این دنیا یه نخود بهم مردونگی نشون نداده که براش یه دنیا مردونگی کنم
سیل پیری جمعیت ده الی پانزده سال آینده نیازمند پزشک پرستار دندان پزشکو فیزیو تراپه ،همین الان تخصص های اطفال ،داخلی ،قلب
و بخصوص بیهوشی خالیه و کمبود هست
عشقی وجود نداره وگرنه از شلوغ ترین و اشباع ترین رشته میشه به درآمد رسید ،یه مثال برات میزنم الان تو هر محله ای بری باشگاه بدنسازی هست ولی یه نفر از بین همه اینا میشه هادی چوپان ...
زت زیاد
امسال اکثر ظرفیت های تخصص خالی بوده و با همین روند خود نظام پزشکی گفته در آینده مجبوریم برای عمل قلب بیمار ها رو بفرستیم خارج این یعنی اگه یکی تمام سختی ها رو به جون بخره برای قلب و تلاش کنه میتونه به درآمد فوق العاده ای برسه چون دیگه رقیبی تو حیطه کاریش نداره از طرف دیگه تعداد پزشکهای ایران از میانگین جهانی خیلی کمتره اونوقت شما این ادعاها رو از کجا میارید مایه تعجبه
درباره تخصص اورژانس و اطفال و قلب و عمومی درسته، اصلا تخصص ها نیازن همین الان مکانیک میشناسم ماهی 200 در میاره باتری ساز رفیق فابمه 150 در میاره البته شناسه و کاربلد ، و این در آمد کمی نیست ، و اینکه متخصص این مبلغ در بیاره تو آینده کم نیست
بیشتر درباره پزشک عمومی و دندان میگم ، متخصص ارزشش کم نمیشه ، اگه بحران هم پیش بیاد باارزش تر هم میشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)