خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 36
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

الماس ماز . میشه کمکم کنید ؟

سلام دوستان
      واقعیتش اینه که من از بس از این موسسات کنکوری زخم خوردم و پولم به باد رفته که الان از همه چی میترسم
      اون از حرف آخر که علاوه بر پول یه سال کنکورمم پاش رفت
      بعدم کلی دیویدی دیگه که اصلا ولش کن

من تصمیم گرفتم برای سال بعد بخونم . و این بار میخوام یه کار اصولی و درست انجام بدم چون دیگه واقعا آخرین باریه که به خودم این فرصتو میدم . سال چهارمم میشه
      تعریف الماس ماز و کلاسهای آنلاینش رو خیلی شنیدم
      ولی باز میترسم الان این حدود ۱۰ تومنی که هزینه اش میکنم به درد نخوره یا پشیمون بشم

اگر الماس بگیرم ، برای زیست فرهمند نیا و برای ریاضی معین کرمی رو قطعا انتخاب میکنم
      اما برای دبیران فیزیک و شیمی اش خیلی شک دارم ...
      خب فیزیک میرحسینی یه عده بسیار راضی ان یه عده ام خیلی ناراضی
      برای شیمی هم که امسال بهمن بازرگانی هم اومده ماز و من حس میکنم که نکنه اگر ایشونو انتخاب کنم ، چون سال اولیه که اومده ، خیلی اوکی درس نده

لطفا لطفا نظرتونو بگید . خیلی کمکم میکنید

پ.ن : اگر دبیران دیگه ای هم مدنظرتون هست و باهاش نتیجه گرفتید اونارم بگید
      ممنون از همه دوستان
      گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام
      و ساقه های جوانم؛
      از ضربه های تبرهاتان زخم دار است...
      با ریشه چه می کنید؟

2. Top | #2
      Mtr
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط donat نمایش پست ها
      سلام دوستان
      واقعیتش اینه که من از بس از این موسسات کنکوری زخم خوردم و پولم به باد رفته که الان از همه چی میترسم
      اون از حرف آخر که علاوه بر پول یه سال کنکورمم پاش رفت
      بعدم کلی دیویدی دیگه که اصلا ولش کن

من تصمیم گرفتم برای سال بعد بخونم . و این بار میخوام یه کار اصولی و درست انجام بدم چون دیگه واقعا آخرین باریه که به خودم این فرصتو میدم . سال چهارمم میشه
      تعریف الماس ماز و کلاسهای آنلاینش رو خیلی شنیدم
      ولی باز میترسم الان این حدود ۱۰ تومنی که هزینه اش میکنم به درد نخوره یا پشیمون بشم

اگر الماس بگیرم ، برای زیست فرهمند نیا و برای ریاضی معین کرمی رو قطعا انتخاب میکنم
      اما برای دبیران فیزیک و شیمی اش خیلی شک دارم ...
      خب فیزیک میرحسینی یه عده بسیار راضی ان یه عده ام خیلی ناراضی
      برای شیمی هم که امسال بهمن بازرگانی هم اومده ماز و من حس میکنم که نکنه اگر ایشونو انتخاب کنم ، چون سال اولیه که اومده ، خیلی اوکی درس نده

لطفا لطفا نظرتونو بگید . خیلی کمکم میکنید

پ.ن : اگر دبیران دیگه ای هم مدنظرتون هست و باهاش نتیجه گرفتید اونارم بگید
      ممنون از همه دوستان
      سلاام
      خلاصه نظرمو بگم
      بنظرم برای کسی که در حد کتاب کل دهم یازدهم دوازدهمو بلده تدریس میرحسینی میتونه بشدت جذابو با حال باشه
      البته اگه پایه ریاضی نسبتا خوبی داشته باشی
      نه خوووبا در حد اینکه بخواد ثابت کنه برات فرمولارو بفهمی
      کلا درس دادنش اینجوریه که برات یسری مباحثو ثابت میکنه و مثالایی برات میزنه که خیلی جالبن اصلا دیدت به دنیا عوض میشه
      من خودم هم نوکنده دیدم هم میرحسینی
      نوکنده برا من ک بدم میومد خوب بود باعث شد یه تسلط نسبی برسم
      با میرحسینی قشنگ دیگه میفهمیدم
      بنظرم یه قسمتو ببین ازش ببین باش حال میکنی یا نه
      برا شیمی هم من هادیان فرد دیدم خیلییی خوب بود بخصوص مساائل.اصلا مسائلمو کوبید از نو ساخت ها
      واقعا خیلی خوبه هم تدریس مسائلش هم تدریس مفاهیمش

3. Top | #3
      کاربر حرفه ای

Sheytani
      نمایش مشخصات
      الماس ماز ب نظرم انتخاب خوبیه
      هم کلاس داری هم ازمون
      فقط باید برنامه ریزیت خوب باشه ک خودتو باهاش وفق بدی و از کلاساش عقب نمونی. پیشنهاد من اینه هیچ وقت هیچ کلاسی رو به بعدن موکول نکن و حتمن همون زمانی ک آنلاین استاد میاد درس میده برو سر کلاس.
      برا انتخاب اساتید هم توی گوگل سرج کن اساتید ماز. لیست اساتید رو برات میاره و نمونه تدریس نیم ساعته از هر استاد. نمونه تدریسشون رو نگاه کن ببین با کدوم بهتر میتونی ارتباط برقرار کنی. من برا فیزیک همه بهم میگفتن میرحسینی خیلی سطح بالا درس میده ب دردت نمیخوره ولی من نمونه تدریسا رو دیدم با میرحسینی ارتباط بهتر داشتم و برا همین انتخابش کردم.
      استادای ماز همشون ب یک اندازه خوب درس میدن و هیچ نکته ای رو جا نمیندازن مطمئن باش. همشون سطحشون دریک حد و بالاس. مهم اینه ک تو کدوم رو بپسندی. هرکسی رو انتخاب کنی مطمئن باش بهترین تدریس رو بهت ارائه میکنه ولی اونی رو انتخاب کن ک باهاش ارتباط بهتری میگیری چون درطول سال علاقه داشتن به اون استاد خودش ی عامل انگیزه میشه برات ک کلاسا رو انلاین بری. من خودم خیراندیش رو خیلی دوس داشتم حتی ی دونه کلاس های انلاینشم از دست ندادم اگ میگفت روزی 6 ساعت هم کلاس داریم میرفتم سرکلاسش.
      علاقه و ارتباط گرفتن با استاد برای شرکت کردن تو کلاسش خیلی مهمه. از عزیزی هم خیلی بدم میومد با اینکه تعریفشو زیاد شنیده بودم و ی سری کلاس مرور ریاضی ک ایشون برگزار کرده بود رو بخاطر اینکه با عزیزی ارتباط نمیگرفتم نرفتم سرکلاسش. دوسه جلسه هم رفتم انقد برام خسته کننده میشد ک وسط کلاس میومدم بیرون
      خلاصه ک مهم ارتباط گرفتن خودت با استاده . وگرنه همشون سطح عالی درس میدن و از چیزی جا نمیمونی
      Feelin' off when I feel fine
      Twenty-one took a lifetime

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      کلاس رفتن برای همه درسا اشتباه محضه. شما نهایتا باید 2 تا درس رو کلاس برین و بقیه رو از درسنامه بخونین. الماس ماز برا زمین شناسی هم کلاس داره اونوقت شما تایمی نداری برای تست زدن و درس خوندن. به خصوص که امسال ترمیم معدل یازدهم هم اضافه میشه. 6 ساعت کلاس در روز خیلیه... بخاطر همین هم هست یه عده زیادی کلاس ثبت نام میکنن و یا غرق فیلمای کانالای تلگرام میشن و فقط جزوه میخونن و وقتی برای تست زدن نمیمونه به تسلط هم نمیرسن. برای کنکور های سال های اخیر دیگه یه منبع زدن جواب نمیده علاوه بر منبع اول باید منبع دوم و سوم و کلی آزمون هم بزنی که شاید بتونی اون درصد قابل قبول رو کسب کنی. درصدای کنکور اردیبهشت هم همینو نشون داد. بعد جلسه درصدای همه فضایی و بالای 70 بود ولی بعد اعلام نتایج مشخص شد که سوالا برخلاف ظاهرشون دشوار بودن و خیلیا تو دام افتادن. به نظرم نهایتا برای زیست و شیمی کلاس برین ( شیمی هم فقط برای مسائل ) چون ضریب این دو تا برای تجربی بالاست. البته این نظر منه و تایمی که سیو میشه رو میتونین کتابای ازمونی بزنین و یه جمع بندی فوق العاده داشته باشین. کلاسای ماز امسال خیلی بی برنامه بودن و تا اخر فروردین طولش دادن
      🌿♥️ Dear GOD, Thank you for being always beside me, when no body else was

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Vina نمایش پست ها
      اول به بودجه بندی آزمون سال بعد نگاه کن
      اگه نیومده برای امسال رو نگاه کن

بعد ببین میتونی این همه ویدیو ببینی و تست بزنی و به بودجه بندی برسی؟

من امسال کلا یه ریاضی ثبت نام کردم همونم نتونستم مدیریت کنم
      منم امسال یه ریاضی ثبت نام کرده بودم همش میگفتم کاش از همون اول همه رو کلاس میرفتم
      ببین اینی که گفتی واقعا برا همه صدق نمیکنه
      من سالها خودمو با این حرف که کلاسهای کنکور به درد نمیخورن و وقت تلفیه ، گول زدم
      میگفتم خودم میخونم چهارتا منبع تست میزنم
      همش رو خوندن از رو درسنامه پافشاری میکردم خصوصا تو ریاضی و فیزیک که متنفر شدم ازشون
      ولی ببین الان فهمیدم که هیچی جای یه دبیر خوب رو برای آموزش نمیگیره
      حداقل برای سطح من که امسال کنکور رو میانگین ۱۵ زدم
      ممنون از نظرت
      و ساقه های جوانم؛
      با ریشه چه می کنید؟

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Nadiaa نمایش پست ها
      کلاس رفتن برای همه درسا اشتباه محضه. شما نهایتا باید 2 تا درس رو کلاس برین و بقیه رو از درسنامه بخونین. الماس ماز برا زمین شناسی هم کلاس داره اونوقت شما تایمی نداری برای تست زدن و درس خوندن. به خصوص که امسال ترمیم معدل یازدهم هم اضافه میشه. 6 ساعت کلاس در روز خیلیه... بخاطر همین هم هست یه عده زیادی کلاس ثبت نام میکنن و یا غرق فیلمای کانالای تلگرام میشن و فقط جزوه میخونن و وقتی برای تست زدن نمیمونه به تسلط هم نمیرسن. برای کنکور های سال های اخیر دیگه یه منبع زدن جواب نمیده علاوه بر منبع اول باید منبع دوم و سوم و کلی آزمون هم بزنی که شاید بتونی اون درصد قابل قبول رو کسب کنی. درصدای کنکور اردیبهشت هم همینو نشون داد. بعد جلسه درصدای همه فضایی و بالای 70 بود ولی بعد اعلام نتایج مشخص شد که سوالا برخلاف ظاهرشون دشوار بودن و خیلیا تو دام افتادن. به نظرم نهایتا برای زیست و شیمی کلاس برین ( شیمی هم فقط برای مسائل ) چون ضریب این دو تا برای تجربی بالاست. البته این نظر منه و تایمی که سیو میشه رو میتونین کتابای ازمونی بزنین و یه جمع بندی فوق العاده داشته باشین. کلاسای ماز امسال خیلی بی برنامه بودن و تا اخر فروردین طولش دادن
      عزیزم ممنونم از نظرت
      بله درست میگید کلاس کنکور ممکنه بیچارتم کنه از یه طرف
      و ساقه های جوانم؛
      با ریشه چه می کنید؟

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط queen of konkur نمایش پست ها
      الماس ماز ب نظرم انتخاب خوبیه
      هم کلاس داری هم ازمون
      فقط باید برنامه ریزیت خوب باشه ک خودتو باهاش وفق بدی و از کلاساش عقب نمونی. پیشنهاد من اینه هیچ وقت هیچ کلاسی رو به بعدن موکول نکن و حتمن همون زمانی ک آنلاین استاد میاد درس میده برو سر کلاس.
      برا انتخاب اساتید هم توی گوگل سرج کن اساتید ماز. لیست اساتید رو برات میاره و نمونه تدریس نیم ساعته از هر استاد. نمونه تدریسشون رو نگاه کن ببین با کدوم بهتر میتونی ارتباط برقرار کنی. من برا فیزیک همه بهم میگفتن میرحسینی خیلی سطح بالا درس میده ب دردت نمیخوره ولی من نمونه تدریسا رو دیدم با میرحسینی ارتباط بهتر داشتم و برا همین انتخابش کردم.
      استادای ماز همشون ب یک اندازه خوب درس میدن و هیچ نکته ای رو جا نمیندازن مطمئن باش. همشون سطحشون دریک حد و بالاس. مهم اینه ک تو کدوم رو بپسندی. هرکسی رو انتخاب کنی مطمئن باش بهترین تدریس رو بهت ارائه میکنه ولی اونی رو انتخاب کن ک باهاش ارتباط بهتری میگیری چون درطول سال علاقه داشتن به اون استاد خودش ی عامل انگیزه میشه برات ک کلاسا رو انلاین بری. من خودم خیراندیش رو خیلی دوس داشتم حتی ی دونه کلاس های انلاینشم از دست ندادم اگ میگفت روزی 6 ساعت هم کلاس داریم میرفتم سرکلاسش.
      علاقه و ارتباط گرفتن با استاد برای شرکت کردن تو کلاسش خیلی مهمه. از عزیزی هم خیلی بدم میومد با اینکه تعریفشو زیاد شنیده بودم و ی سری کلاس مرور ریاضی ک ایشون برگزار کرده بود رو بخاطر اینکه با عزیزی ارتباط نمیگرفتم نرفتم سرکلاسش. دوسه جلسه هم رفتم انقد برام خسته کننده میشد ک وسط کلاس میومدم بیرون
      خلاصه ک مهم ارتباط گرفتن خودت با استاده . وگرنه همشون سطح عالی درس میدن و از چیزی جا نمیمونی
      بابت نظرت ممنونم
      داخل خصوصی برات یه پیام میفرستم ممنون میشم چک کنی
      و ساقه های جوانم؛
      با ریشه چه می کنید؟

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      عزیزم ممنونم از نظرت
      بله درست میگید کلاس کنکور ممکنه بیچارتم کنه از یه طرف
      نه که بیچاره کنه. اصول داره ببین من خودم ریاضی و فیزیک رو از درسنامه میفهمم ولی زیست رو ابدا ! اصلا درسنامه برای من سم بود تو زیست. 3 ساعت درسنامه طولانی خیلی سبز رو میخوندم و تایمی برای تست نمیموند. شکلا برام تفهیم نمیشد و فقط حفظ میکردم. متاسفانه اشتباه جا افتاده که میگن ریاضی فیزیک کلاس میخواد نه زیست. اتفاقا از اونجایی که زیست ضریب بالا داره و نیاز داره که یکی شرحش بده مخصوصا شکلا رو پس به معلم نیاز داره. واقعا یه دانش اموز چطور میتونه چرخه کربس رو از شکل بفهمه ؟ یه سری نکات داره که فقط معلم میتونه تفهیم کنه.زیست دوازدهم که بدون معلم واقعا نمیشه. من پیشنهاد میکنم برای ریاضی و فیزیک یه درسنامه اسون و قابل فهم بگیرین مثلا شگفت انگیز و ببینین چقدر کارتون راه میفته و کلی تایم هم ذخیره میشه. درسنامه خیلی سبز و کتاب تستا اکثرا گنگن ! البته اگه خیلی ضعیفید. من خودم برای فیزیک درسنامه میکروطلایی و ریاضی درسنامه ای کیو میخونم و مشکلی هم ندارم. تجربه ای که دارم اینه : برای کنکور تست زیاد لازمه که با کلاس زیاد رفتن منافات داره
      اشتباهی که همش تکرار کردم همین بود ترسیدن از تست زدن
      🌿♥️ Dear GOD, Thank you for being always beside me, when no body else was

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      منم امسال یه ریاضی ثبت نام کرده بودم همش میگفتم کاش از همون اول همه رو کلاس میرفتم
      ببین اینی که گفتی واقعا برا همه صدق نمیکنه
      من سالها خودمو با این حرف که کلاسهای کنکور به درد نمیخورن و وقت تلفیه ، گول زدم
      میگفتم خودم میخونم چهارتا منبع تست میزنم
      همش رو خوندن از رو درسنامه پافشاری میکردم خصوصا تو ریاضی و فیزیک که متنفر شدم ازشون
      ولی ببین الان فهمیدم که هیچی جای یه دبیر خوب رو برای آموزش نمیگیره
      حداقل برای سطح من که امسال کنکور رو میانگین ۱۵ زدم
      ممنون از نظرت
      اوکی
      پس من نظرم رو حذف میکنم بقیه گمراه نشن

10. Top | #10
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      برای درس شیمی بهمن بازرگانی که گفتی..منم همینطوری فکر میکنم
      ولی برام خیلی سوااله چطور یه نفر با بازرگانی کلاس نرفته یا لااقل کسی اصلا از سبک تدریسش اطلاعی نداره؟ درحالی که یکی از خوبای شیمیه.. مولف کتابی مثل مبتکرانه شاید از لحاظ سواد از خیلیای دیگه هم بهتر باشه ولی کسی باهاش کلاس نرفته تاحالا!
      یا داره بهش کم لطفی میشه یاهم به عنوان دبیر نتونسته خوب ظاهرشه..الله اعلم
      ستاره ها به ارومی سقوط میکردن هربار که از ته دل ارزو میکردم

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Vina نمایش پست ها
      اوکی
      پس من نظرم رو حذف میکنم بقیه گمراه نشن
      خواهش میکنم عزیزم به دل نگیری یه وقتی
      و ساقه های جوانم؛
      با ریشه چه می کنید؟

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Darya is me نمایش پست ها
      برای درس شیمی بهمن بازرگانی که گفتی..منم همینطوری فکر میکنم
      ولی برام خیلی سوااله چطور یه نفر با بازرگانی کلاس نرفته یا لااقل کسی اصلا از سبک تدریسش اطلاعی نداره؟ درحالی که یکی از خوبای شیمیه.. مولف کتابی مثل مبتکرانه شاید از لحاظ سواد از خیلیای دیگه هم بهتر باشه ولی کسی باهاش کلاس نرفته تاحالا!
      یا داره بهش کم لطفی میشه یاهم به عنوان دبیر نتونسته خوب ظاهرشه..الله اعلم
      منم موندم بین بازرگانی و هادیان
      شما تونستی برا فبزیک کسی رو انتخاب کنی اخر سر ؟

من اونطور که فهمیدم مهاجرت کرده و بخاطر همین خیلی اسمشو نمبینیم . البته که از اون ور تدریس انلاین داشت . ت. همین انجمن من تاپیک ها رو دیدم . ولی خب تاپیک های قدیمی بودن
      و ساقه های جوانم؛
      با ریشه چه می کنید؟

13. Top | #13
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      منم موندم بین بازرگانی و هادیان
      شما تونستی برا فبزیک کسی رو انتخاب کنی اخر سر ؟

من اونطور که فهمیدم مهاجرت کرده و بخاطر همین خیلی اسمشو نمبینیم . البته که از اون ور تدریس انلاین داشت . ت. همین انجمن من تاپیک ها رو دیدم . ولی خب تاپیک های قدیمی بودن
      فیزیک منم برای انتخاب میرحسینی شک دارم
      تعریف نوکنده و ذهبی رو شنیدم ولی چیز زیادی ازشون نمیدونم

14. Top | #14
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      اخه بازرگانی تو رایان کلاسم کلاس سالیانه داشته قبلا..نمیدونم بابت هزینه کلاساش بوده کسی باهاش کلاس نرفته..چون یادمه هزینه هاش بالا بود به نسبت بقیه..یا دلیل دیگه ای داره

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من الماس ماز داشتم راضی بودم
      فیزیکم صفر بودم ولی با میرحسینی واقعا متوجه میشدم(حتی در حد مدرسم بلد تبودم)
      بقیه اساتیدشم که اوکی بودن فقط خودتو خیلی درگیر فیلم و این چیزا نکن اصل کاری اون تست زدنس نزنی انگار هیچ کاری نکردی

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن