مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 36
    1. Top | #16
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Darya is me نمایش پست ها
      برای درس شیمی بهمن بازرگانی که گفتی..منم همینطوری فکر میکنم
      ولی برام خیلی سوااله چطور یه نفر با بازرگانی کلاس نرفته یا لااقل کسی اصلا از سبک تدریسش اطلاعی نداره؟ درحالی که یکی از خوبای شیمیه.. مولف کتابی مثل مبتکرانه شاید از لحاظ سواد از خیلیای دیگه هم بهتر باشه ولی کسی باهاش کلاس نرفته تاحالا!
      یا داره بهش کم لطفی میشه یاهم به عنوان دبیر نتونسته خوب ظاهرشه..الله اعلم
      کی‌ گفته کسی با بازرگانی کلاس نرفته؟ بیش از ۳۵ ساله که تدریس میکنه و چندین ساله در رایان کلاس تدریس آنلاین داره.
      من کلاس نکته و تست کنکور ۴۰۰ باهاش رفتم و شدیدا راضیم و پیشنهاد میکنم. کند درس میده و روشهای عجیب غریب تستی نمیگه ولی تستهایی که سر کلاس حل میکرد تقریبا عین به عین تو کنکور اومد. تجربه بسیار زیادی برای پیش‌بینی سلیقه طراح داره. جزوه لیستی حفظبات و جزوه بمب‌گذاری متن کتاب هم داره که فوق‌العاده برای حفظیات شیمی و تسلط بر متن کتاب موثر هستن.

هادیانفر رو الکی گنده کردن. تقریبا تمام توصیه‌های مشاوره‌ایش اشتباهن. پارسال میگفت از عید به بعد درس جدید نخونید و فقط مرور کنید، یا میگفت فقط شب امتحان نهایی در حد ۳ ساعت نمونه حل کنید و بقیه‌اش رو بجای نهایی، آزمون جامع بزنید. همین جوری یک عده از قوی‌ها رو پارسال بدبخت کرد. بعد از اعلام نتایج با کمال پررویی پست گذاشت که تفاوت معدل ۱۹ با ۱۹.۷ برابر ۱۷۰۰ تراز بوده. نکات منفی زیاد داره و من ازش خوشم نمیاد ولی اگر فکر میکنید باهاش ارتباط میگیرید، ازش نمونه ببینید و ثبت‌نام کنید. فقط به توصیه‌های مشاوره‌ایش اصلا گوش نکنید! حالیش نیست!

2. Top | #17
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mazaheri نمایش پست ها
      کی‌ گفته کسی با بازرگانی کلاس نرفته؟ بیش از ۳۵ ساله که تدریس میکنه و چندین ساله در رایان کلاس تدریس آنلاین داره.
      من کلاس نکته و تست کنکور ۴۰۰ باهاش رفتم و شدیدا راضیم و پیشنهاد میکنم. کند درس میده و روشهای عجیب غریب تستی نمیگه ولی تستهایی که سر کلاس حل میکرد تقریبا عین به عین تو کنکور اومد. تجربه بسیار زیادی برای پیش‌بینی سلیقه طراح داره. جزوه لیستی حفظبات و جزوه بمب‌گذاری متن کتاب هم داره که فوق‌العاده برای حفظیات شیمی و تسلط بر متن کتاب موثر هستن.

هادیانفر رو الکی گنده کردن. تقریبا تمام توصیه‌های مشاوره‌ایش اشتباهن. پارسال میگفت از عید به بعد درس جدید نخونید و فقط مرور کنید، یا میگفت فقط شب امتحان نهایی در حد ۳ ساعت نمونه حل کنید و بقیه‌اش رو بجای نهایی، آزمون جامع بزنید. همین جوری یک عده از قوی‌ها رو پارسال بدبخت کرد. بعد از اعلام نتایج با کمال پررویی پست گذاشت که تفاوت معدل ۱۹ با ۱۹.۷ برابر ۱۷۰۰ تراز بوده. نکات منفی زیاد داره و من ازش خوشم نمیاد ولی اگر فکر میکنید باهاش ارتباط میگیرید، ازش نمونه ببینید و ثبت‌نام کنید. فقط به توصیه‌های مشاوره‌ایش اصلا گوش نکنید! حالیش نیست!
      ممنون از تحلیلات دقیقتون
      اخه الان طبق گفته خودتون دبیرای دیگه رو بورسن،اسم اقای بازرگانی در برابرشون خیلی کم مطرح میشه با وجود همه برتریایی که داره..الان یا همه با هادیان فر رفتن یا میخوان برن یا فراهانی و ..
      شایدم مثل امثال عباسپور زیاد اهل تبلیغات و اینجور چیزا نیست کسی توجه نمیکنه
      خودمم زیاد با هادیانفر ارتباط نگرفتم..حس میکنم زیادی حاشیه میره
      اگر ایران به جز ویرانسرا نیست
      من این ویرانسرا را دوست دارم
      اگر اب و هوایش دلنشین نیست
      من این اب و هوا را دوست دارم)

3. Top | #18
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      باید نمونه تدریس ببینید تا انتخاب کنید
      مثلا میرحسینی روالش اینه که تو فصل های سینماتیک و نوسان از ریاضیاتی بالاتر از کتاب درسی فیزیک استفاده میکنه برای حل مسائل و شما باید ببینید که میتونید با این مورد کنار بیایید یا مثلا شجاعی و رحمانی بیشتر براتون مناسبه
      بازرگانی کلاس سالیانه اش چیزی حدود 300 ساعت هست...در حالیکه هادیان فرد کمتر از نصف اون تدریس میکنه
      خلاصه پرسش از بقیه 20 درصد تحقیق هست . 80 درصدش به خودتون بستگی داره که باید فیلم کلاسای سال قبل رو ببینید.
      مادرم رخت شسته بود آن روز
      کفتری روی بام خانه نشست
      از لب بام دیدمت، ناگاه
      پشت بام از کبوترم افتاد...

4. Top | #19
      کاربر نیمه فعال

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط donat نمایش پست ها
      سلام دوستان
      واقعیتش اینه که من از بس از این موسسات کنکوری زخم خوردم و پولم به باد رفته که الان از همه چی میترسم
      اون از حرف آخر که علاوه بر پول یه سال کنکورمم پاش رفت
      بعدم کلی دیویدی دیگه که اصلا ولش کن

من تصمیم گرفتم برای سال بعد بخونم . و این بار میخوام یه کار اصولی و درست انجام بدم چون دیگه واقعا آخرین باریه که به خودم این فرصتو میدم . سال چهارمم میشه
      تعریف الماس ماز و کلاسهای آنلاینش رو خیلی شنیدم
      ولی باز میترسم الان این حدود ۱۰ تومنی که هزینه اش میکنم به درد نخوره یا پشیمون بشم

اگر الماس بگیرم ، برای زیست فرهمند نیا و برای ریاضی معین کرمی رو قطعا انتخاب میکنم
      اما برای دبیران فیزیک و شیمی اش خیلی شک دارم ...
      خب فیزیک میرحسینی یه عده بسیار راضی ان یه عده ام خیلی ناراضی
      برای شیمی هم که امسال بهمن بازرگانی هم اومده ماز و من حس میکنم که نکنه اگر ایشونو انتخاب کنم ، چون سال اولیه که اومده ، خیلی اوکی درس نده

لطفا لطفا نظرتونو بگید . خیلی کمکم میکنید

پ.ن : اگر دبیران دیگه ای هم مدنظرتون هست و باهاش نتیجه گرفتید اونارم بگید
      ممنون از همه دوستان
      سلام من امسال الماس ماز داشتم
      زیست و ریاضی که مثل شما انتخاب کردم ، زیست مه شک نکن اقای فرهمندنیا فوق العادس ولی کرمی یکم خسته کنندس سالیانش و ممکنه ادامه ندی ،...بازم استاد خوبیه توی ریاضی
      برای شیمی بتزرگانو نمیدونم در اینکه کتابش خیلی خوبه شکی نیست ولی شنیدم تدریسش دقیقا کتابشه و فرقی نداره درسنامه بخونی یا تدریس ببینی
      من هادیانو پیشنهاد میدم از اول سال هررررچی میگه رو انجام بده ، شیمیت فوق العاده میشه چون استاد خیلی خوبیه جدا از درس ، مثل فرهمند مشاوره خوبی هم میده
      فیزیک من هیچکدوم از استاد های ماز رو دوس ندارم حقیقتا
      کامران رو بیشتر دوس دارم که خودش سایت جدا داره سرچش کن

5. Top | #20
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط e1nuz نمایش پست ها
      من الماس ماز داشتم راضی بودم
      فیزیکم صفر بودم ولی با میرحسینی واقعا متوجه میشدم(حتی در حد مدرسم بلد تبودم)
      بقیه اساتیدشم که اوکی بودن فقط خودتو خیلی درگیر فیلم و این چیزا نکن اصل کاری اون تست زدنس نزنی انگار هیچ کاری نکردی
      مرسیی میشه بگی درصد فیزیکت امسال چند شد؟ اگ دوست داشتی البته
      شیمی با کدوم داشتی؟
      گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام
      و ساقه های جوانم؛
      از ضربه های تبرهاتان زخم دار است...
      با ریشه چه می کنید؟

6. Top | #21
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      دوستان عزیزی ریاضی چطوره؟
      شیمی حس میکنم هادیان انتخاب بهتریه که شنیدم بهمن بازرگانی کلاساش خیلی طول میکشه و تدریس کتابشه سر کلاس.
      موفقیت به سراغ کسانی می آید که آن قدر در تلاش اند که وقت نمی کنند به دنبال آن بروند.

7. Top | #22
      همکار سابق انجمن
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      بحث الماس و طلا و نقره نیست
      مهم اینه با سبک تدریساشون کنار بیای و‌انس بگیری

8. Top | #23
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط donat نمایش پست ها
      سلام دوستان
      واقعیتش اینه که من از بس از این موسسات کنکوری زخم خوردم و پولم به باد رفته که الان از همه چی میترسم
      اون از حرف آخر که علاوه بر پول یه سال کنکورمم پاش رفت
      بعدم کلی دیویدی دیگه که اصلا ولش کن

من تصمیم گرفتم برای سال بعد بخونم . و این بار میخوام یه کار اصولی و درست انجام بدم چون دیگه واقعا آخرین باریه که به خودم این فرصتو میدم . سال چهارمم میشه
      تعریف الماس ماز و کلاسهای آنلاینش رو خیلی شنیدم
      ولی باز میترسم الان این حدود ۱۰ تومنی که هزینه اش میکنم به درد نخوره یا پشیمون بشم

اگر الماس بگیرم ، برای زیست فرهمند نیا و برای ریاضی معین کرمی رو قطعا انتخاب میکنم
      اما برای دبیران فیزیک و شیمی اش خیلی شک دارم ...
      خب فیزیک میرحسینی یه عده بسیار راضی ان یه عده ام خیلی ناراضی
      برای شیمی هم که امسال بهمن بازرگانی هم اومده ماز و من حس میکنم که نکنه اگر ایشونو انتخاب کنم ، چون سال اولیه که اومده ، خیلی اوکی درس نده

لطفا لطفا نظرتونو بگید . خیلی کمکم میکنید

پ.ن : اگر دبیران دیگه ای هم مدنظرتون هست و باهاش نتیجه گرفتید اونارم بگید
      ممنون از همه دوستان
      سلام
      استاد های حرف اخر کیا بودن ؟
      منم تعریف ماز شنیدم ولی تا حالا از فیلم واسه درس خوندن استفاده نکردم که ایا خوبه یا نه
      فیلم تو روند درس خوندن خیلی خوبه؟ اگه نگاه نکنی درس رو ممکنه بلد نباشه ادم موقع تست؟
      بعد نکات بالاتر از کتاب کار میگن تو کیلیپ ها ؟
      ممنون

9. Top | #24
      کاربر حرفه ای

Sheytani
      نمایش مشخصات
      تدریس مسائل شیمی هادیان فرد خیلی بهتر از بقیس ب نظرم
      واسه استوک ب جای اینکه هزار تا کسر تبدیل و تناسب بخای حفظ کنی فقط از رو معادله واکنش همه چی رو ب دست میاره و فرمول و کسر تبدیل هم استفاده نمیکنه. این ب نظرم خیلی عالیه. ی مسئله ای ک از مول فلان ماده میخاد برسه به اینکه اگ این ماده بره تو ی محیط دیگه و بعد توی ی واکنش دیگه شرکت کنه با بازده فلان درصد با ی غلظت و چگالی دیگه بعد وسط کار میایم آب هم اضافه میکنیم و ی ماده جدید دیگه هم وارد واکنش میکنیم ، اونوقت ازت حجم گاز تولید شده رو تو فلان شرایط بخاد هفتصد تا کسرتناسب باید بنویسی تا حل شه ولی با روش هادیان فرد قشنگ یک سوم زمان لازم واسه حل سوال رو استفاده میکنیم تا حل شه. مطالب مفهومی و حفظی کتاب رو خود دانش اموز میتونه بخونه ولی این مسائل رو خیلی مهمه ک چجوری کارکنیم ک زمان کمتری بخاد. هادیان شاید روش های مشاوره ایش باب میل همه نباشه ولی هم مفهوم رو خوب جا میندازه هم مسائل رو خیلی بهتر کارمیکنه.
      من ی سال باهاش کلاس داشتم. سرکلاسش جدیه کسی بخاد تو چت روم شوخی کنه و مسخره بازی دربیاره اخراجش میکنه از کلاس. وقت کلاس رو با شوخی و اینا هدر نمیده. همه تمرکزش رو تدریسشه . کلاس دوازدهم داشتم باهاش ک هرسه پایه روهم تدریس کرده عیب و ایرادی ندیدم توش. هرسه پایه رو خوب کارکرد. همه چیز رو منظم و سر تایمش میبرد جلو. هم تست شبانه داشته هم کمربند مشکی . کلاسای مرور و تست طلایی و دوپینگ هم داشته. چیزی کم نزاشت
      Feelin' off when I feel fine
      Twenty-one took a lifetime

10. Top | #25
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام وقت بخیر. امسال سال اولی هست که می خوام پشت کنکور بمونم و وقتی که با یکی از دوستانم مشورت کردم بهم گفت که اشتراک الماس ماز رو تهیه کنم. من چون هیچ شناختی از این موسسه ندارم دو دل شده بودم و برای همین شروع کردم توی نت از چند نفر پرسیدن و خب اونا هم تایید کردن الماس رو. تاپیک شما رو هم که دیدم گفتم یه سوالی هم از شما بکنم که آیا مجموعه رو تهیه کردین؟ (البته معذرت میخوام که فضولی میکنم). چون من هم دلو زدم به دریا و دیشب مجموعه رو تهیه کردم ولی الان خیلی سر در گمم. خواستم بدونم اگه شما مجموعه رو تهیه کردین لطف کنید من رو هم راهنمایی کنید. بخصوص درباره دبیرهایی که انتخاب کردین.

من واقعا هیچکدوم از دبیر هارو نمیشناسم و تو سایت هم برای هر درس دو سه تا دبیر هست. گفتم یه سوالی بکنم از شما شاید به نتیجه رسیدم.

11. Top | #26
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mad Mmd نمایش پست ها
      سلام وقت بخیر. امسال سال اولی هست که می خوام پشت کنکور بمونم و وقتی که با یکی از دوستانم مشورت کردم بهم گفت که اشتراک الماس ماز رو تهیه کنم. من چون هیچ شناختی از این موسسه ندارم دو دل شده بودم و برای همین شروع کردم توی نت از چند نفر پرسیدن و خب اونا هم تایید کردن الماس رو. تاپیک شما رو هم که دیدم گفتم یه سوالی هم از شما بکنم که آیا مجموعه رو تهیه کردین؟ (البته معذرت میخوام که فضولی میکنم). چون من هم دلو زدم به دریا و دیشب مجموعه رو تهیه کردم ولی الان خیلی سر در گمم. خواستم بدونم اگه شما مجموعه رو تهیه کردین لطف کنید من رو هم راهنمایی کنید. بخصوص درباره دبیرهایی که انتخاب کردین.

من واقعا هیچکدوم از دبیر هارو نمیشناسم و تو سایت هم برای هر درس دو سه تا دبیر هست. گفتم یه سوالی بکنم از شما شاید به نتیجه رسیدم.
      سلام
      از اونجایی که امسال پشت کنکوری هستین و درسها رو حداقل سال پیش خوندین از خیلیا جلویین و این خیلی خوبه ولی از طرفی اگه امسال فقط سرگرم دیدن فیلم بشین بشدت ضرر میکنین بهترین کار اینه که مباحثی رو که مشکل دارین فیلمهاش رو ببینین نه اینکه همه روبا فیلم برین جلو چون از یک سمت ذهنتون خیلی خسته میشه چون همش پای مانیتورین و از سمت دیگه فرصت تست زنی رو از دست میدین تو این فرصت کمی که تا کنکور مونده (کلا ۶ ماه وقت برای خوندن دارین بعد عید باید جمع بندی کنین).
      موسسه ماز در زمینه شیمی و زیست سوالات خوبی داره ولی سوالات ابهام دار خیلی داره زیستاز سوالات و نکات بهتری داره از نظر من بهترین کار برای کنکور اینه که برین تحقیق کنین برای هر درس کدوم موسسه بهتره مثلا نظر من اینه که برای زیست = زیستاز بعد ماز بعد قلمچی برای فیزیک = تستهای کنکور دو رشته اگه بازم وقت آوردید تستهای ماز و قلمچی برای شیمی=سنجش ماز برای ریاضی =ماز و قلمچی
      از طرفی امسال باید نهایی دوسال (اگه دوازدهمتون خوب نیس) رو ترمیم کنین که این خودش یک چالشه و وقت زیادی رو میگیره و ۶۰ درصد پذیرشه که خود این ترمیم نشون میده که امسال نباید خیلی وقت رو با دیدن فیلم هدر داد

12. Top | #27
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amirrezaebady نمایش پست ها
      سلام
      از اونجایی که امسال پشت کنکوری هستین و درسها رو حداقل سال پیش خوندین از خیلیا جلویین و این خیلی خوبه ولی از طرفی اگه امسال فقط سرگرم دیدن فیلم بشین بشدت ضرر میکنین بهترین کار اینه که مباحثی رو که مشکل دارین فیلمهاش رو ببینین نه اینکه همه روبا فیلم برین جلو چون از یک سمت ذهنتون خیلی خسته میشه چون همش پای مانیتورین و از سمت دیگه فرصت تست زنی رو از دست میدین تو این فرصت کمی که تا کنکور مونده (کلا ۶ ماه وقت برای خوندن دارین بعد عید باید جمع بندی کنین).
      موسسه ماز در زمینه شیمی و زیست سوالات خوبی داره ولی سوالات ابهام دار خیلی داره زیستاز سوالات و نکات بهتری داره از نظر من بهترین کار برای کنکور اینه که برین تحقیق کنین برای هر درس کدوم موسسه بهتره مثلا نظر من اینه که برای زیست = زیستاز بعد ماز بعد قلمچی برای فیزیک = تستهای کنکور دو رشته اگه بازم وقت آوردید تستهای ماز و قلمچی برای شیمی=سنجش ماز برای ریاضی =ماز و قلمچی
      از طرفی امسال باید نهایی دوسال (اگه دوازدهمتون خوب نیس) رو ترمیم کنین که این خودش یک چالشه و وقت زیادی رو میگیره و ۶۰ درصد پذیرشه که خود این ترمیم نشون میده که امسال نباید خیلی وقت رو با دیدن فیلم هدر داد

واقعیتش من پایه به شدت ضعیفی دارم و این سه سال رو الله بختکی و شب امتحانی جمعش کردم. پارسال هم یه کلمه درس نخوندم و اصلا تو این فضا ها نبودم. قصد پشت کنکور موندن هم نداشتم و میخواستم برم سربازی که یکی از مشاورای تو شهرمون بحث پشت کنکور موندن رو پیش کشید و بعدشم من با یکی از بچه هایی که پارسال پشت کنکور بود صحبت کردم و اون ماز رو پیشنهاد کرد.
      کلی کتاب تست از اون رفیقم گرفتم و خودمم که حدود 12 تومن دادم ماز. 10 روز هم از پاییز رفته و من هنوز دارم دست دست میکنم. چون واقعا نمیفهمم چی به چیه. نه دبیر ها رو میشناسم که زود با اونا شروع بکنم نه تا حالا خودم نشستم درس بخونم که فوت و فن رو بدونم. اصلا از کتاب باز کردن فراریم...
      با این وضعیت هم باید سال دوازدهم و یازدهم رو هم ترمیم بدم که بدتر دست و پام رو بسته.

13. Top | #28
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      واقعیتش من پایه به شدت ضعیفی دارم و این سه سال رو الله بختکی و شب امتحانی جمعش کردم. پارسال هم یه کلمه درس نخوندم و اصلا تو این فضا ها نبودم. قصد پشت کنکور موندن هم نداشتم و میخواستم برم سربازی که یکی از مشاورای تو شهرمون بحث پشت کنکور موندن رو پیش کشید و بعدشم من با یکی از بچه هایی که پارسال پشت کنکور بود صحبت کردم و اون ماز رو پیشنهاد کرد.
      کلی کتاب تست از اون رفیقم گرفتم و خودمم که حدود 12 تومن دادم ماز. 10 روز هم از پاییز رفته و من هنوز دارم دست دست میکنم. چون واقعا نمیفهمم چی به چیه. نه دبیر ها رو میشناسم که زود با اونا شروع بکنم نه تا حالا خودم نشستم درس بخونم که فوت و فن رو بدونم. اصلا از کتاب باز کردن فراریم...
      با این وضعیت هم باید سال دوازدهم و یازدهم رو هم ترمیم بدم که بدتر دست و پام رو بسته.
      با چیزایی که میگید باید ببینید هدفتون چیه اگه مثلا عشق پزشکی هستین باید روی گزینه های تعهدی و محروم فکر کنین اگه نه خب کارتون راحت تر میشه ولی بازم میگم حتما هدفتون رو مشخص کنین با این وضعیتی که میگین اگه یک نتیجه فوق العاده میخواین بهترین کار اینه که برای ۱۴۰۵ هم یک فکری بکنین چون تا اونموقع خیلی وقت دارین و میتونین یک پلن خوبی بریزین .اگه بخوام باهاتون صادق باشم تا کنکور فاصله زیادی ندارین و باید به خودتون بجنبین

14. Top | #29
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amirrezaebady نمایش پست ها
      با چیزایی که میگید باید ببینید هدفتون چیه اگه مثلا عشق پزشکی هستین باید روی گزینه های تعهدی و محروم فکر کنین اگه نه خب کارتون راحت تر میشه ولی بازم میگم حتما هدفتون رو مشخص کنین با این وضعیتی که میگین اگه یک نتیجه فوق العاده میخواین بهترین کار اینه که برای ۱۴۰۵ هم یک فکری بکنین چون تا اونموقع خیلی وقت دارین و میتونین یک پلن خوبی بریزین .اگه بخوام باهاتون صادق باشم تا کنکور فاصله زیادی ندارین و باید به خودتون بجنبین
      چون تو دبیرستان ریاضی خوندم همون کنکور ریاضی رو میخوام بدم و علاقه ای هم به تغییر رشته ندارم. هدفم رو گذاشتم رو سه رقمی ولی خب فعلا که هیچ قدمی در راه سه رقمی آوردن بر نداشتم.

15. Top | #30
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      چون تو دبیرستان ریاضی خوندم همون کنکور ریاضی رو میخوام بدم و علاقه ای هم به تغییر رشته ندارم. هدفم رو گذاشتم رو سه رقمی ولی خب فعلا که هیچ قدمی در راه سه رقمی آوردن بر نداشتم.
      داداش بنظرم لیسانس رو همون آزاد شهر خودت برو برای فوق بخون برو شریف بصرفه تره و تو دوران لیسانستم خوش میگذرونی

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 4 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن