خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6

موضوع: سردرگمی

1. Top | #1
      Ant
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

سردرگمی

سلام وقتتون بخیر .
      موضوعی که میخوام راجبش حرف بزنم آنقدر ذهنم را درگیر کرده بود که حتما باید از یک نفر کمک میگرفتم راستش من تابستون آخرای خرداد جوگیر شدم و جامع دهم کلاسینو را ثبت نام کردم (تجربی) اون موقع فکر می‌کردم کار درستیه تا وقتی کلاسا شروع شد خوب هفته اول خوب بود هفته دوم از کلاسا عقب افتادم چون اون قدر جدی نگرفته بودم و این روند عقب افتادگی تا شهریور ادامه داشت و توی شهریور که تعطیل بود تصمیم گرفتم دوباره از اول همه را ببینم و دچار وسواس شدم و جلسه ۰ زیست را که واقعا نکته خاصی نداشت تابستون شاید ۵ باز یا بیشتر نگاه کردم و تابستون اینجور گذشت به خودم گفتم از مهر شروع کنم حالا که مهر شروع شده من موندم و مدرسه ای که تا ۳ طول میکشه ( نمونه دولتی میرم ) و کلاس های ۳ ساعته اختصاصی و ۱ ساعت و نیمه عمومی که سر جمع ۸ تا کلاس میشه و تکالیف سنگین مدرسه هر کاری میکنم نمیتونم به هیچکدوم برسم امشب هم توی انجمن تعریف جالبی راجب دبیر هایی که ثبت نام کردم نشنیدم مثلا آقای یکتا واقعا هم چیزهایی که خوندم در موردشون درست بود ولی نمیدونم چرا انقدر کورکورانه نگاه میکردم مثلا ایشون آرایه تشخیص را ۱ جلسه بیشتر توضیح میدن و واقعا نکته خاص و زیادی هم بیان نمیکنن ولی انقدر صحبت های خارج از درس دارند که طول میکشه یا دینی با اینکه دوستان بیان کردن نیاز به کلاس نیست و خودتون بخونین اما من دینی استاد فکری را ثبت نام کردم جزوه هم خریدم و کلی هزینه صرف خرید جزوه اینجور چیزا شده و من نمیدونم الان با برنامه کلاس ها دوباره پیش برم با برنامه قلمچی پیش برم کلاس نبینم از طرفی اگه کلاس نبینم میتونم از پس نهایی ها بربیام و جو مدرسه متاسفانه بسیار رقابتی است و من حس عقب افتادگی از همه ی بچه ها را دارم و این داره نابودم میکنه ببخشید اگه زیاد شد خواهش میکنم اگه تجربه ای دارید که میتونه کمک کنه بیان کنید ممنونم
      لیست اساتید ثبت نامی
      زبان جابری
      ادبیات یکتا
      دینی فکری
      عربی واعظی
      زیست عمارلو
      شیمی مصلایی
      فیزیک نوکنده
      ریاضی بابک سادات

2. Top | #2
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      جو رقابتی اتفاقا یه جاهایی خوبه..میبینی بقیه دارن میخونن حتی شده دوبرابر درس میخونی جبران کنی به اونا برسی
      شیمی مصلایی دهم میرفتم راضی بودم..جزوه اش کامله
      ستاره ها به ارومی سقوط میکردن هربار که از ته دل ارزو میکردم

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      برای اختصاصیا اگه از برنامه کلاسا عقبی بیخیال آنلاین دیدن شو
      طبق قلمچی برنامه ریزی کن و ویدئو های کلاسارو آفلاین ببین
      از طرفی برای عمومیا سعی کن با دبیر مدرسه یاد بگیری حتما
      هرجا مشکلی داشتی که رفع نشد از کلاسای عمومیت به عنوان رفع اشکال استفاده کنی
      به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت،غصه هم میگذرد آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      والا راجع به کلاسا و استادان نظری ندارم چون هیچکدومو نمیشناسم
      ببین کلاس رو واقعا اگه از روی کتاب خوب کمک آموزشی نمی فهمی ببین چون خیلی وقت گیره و تو اون مدت تست بزنی یا دروس عمومی بخونی خیلی جلوتر میوفتی
      اگه نگران پول هایی که دادی هستی دیگه کاریش نمیشه کرد بزور نبین اگه می بینی به درد نمی خوره چون تون وقت خدایی نکرده باید هزینه های بدتری متقبل بشی
      اینکه مدرسه ات نمونه دولتیه خب یه امتیازه چون احتمالا معلمای بهتری هم داری
      راجع به زمان کلاس هاتم سعی کن از تابم مدرسه مفید استفاده کنی یعنی اون موقع که معلم داره چرت و پرت میگه تو درس همون زنگو بکوب بخون تا از نهایی ها نگران نباشی
      الانم دهمی تازه خیلی استرس نداشته باش ولی بی خیال هم نشو

5. Top | #5
      کاربر انجمن

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      الان دقیقا جایی هستی که یا به این مسیر ادامه میدی یا مسیرت رو عوض میکنی با عرض معذرت اما من دارم اینده رو میبینم که این مسیر فیلم دیدن ،و تازه چند بار و وسواسی فیلم دیدن،عینا پشت کنکوری شدن،متاسفانه کلک پوله بیشتر این موسسات و من هم دقیقا درک میکنم تو اون استرس و نگرانی و تبلیغات و رقابت هی آدم میره پول موسسات میده بعد هم چون ۳،۴ تومن خرجش کردی اصلا دل آدم نمیاد نبینه،اما مطمئن باش آخرش پشت کنکوری شدن و هزینه روحی و مالی حتی بیشتر هست ، اون چیزی که مهمه تست بیشتر و ازمون های موسسات رو بیشتر زدن هست،اما منم شرایط شما رو داشتم و همش کتاب میخریدم و چون هزینه کرده بودم و فشار روانی اون هزینه بود حتی اگر کتاب بدرد نخوری بود هم میزدم،امیدوارم زودتر تغییر مسیر بدی ،اواخر سال که پیشروی از این تندتر میشه فیلم که هیچی ،تست هم شاید نرسی بزنی
      و إن لو إستقاموا علی الطریقة لأسقیناهم ماء غدقا

6. Top | #6
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ant نمایش پست ها
      سلام وقتتون بخیر .
      موضوعی که میخوام راجبش حرف بزنم آنقدر ذهنم را درگیر کرده بود که حتما باید از یک نفر کمک میگرفتم راستش من تابستون آخرای خرداد جوگیر شدم و جامع دهم کلاسینو را ثبت نام کردم (تجربی) اون موقع فکر می‌کردم کار درستیه تا وقتی کلاسا شروع شد خوب هفته اول خوب بود هفته دوم از کلاسا عقب افتادم چون اون قدر جدی نگرفته بودم و این روند عقب افتادگی تا شهریور ادامه داشت و توی شهریور که تعطیل بود تصمیم گرفتم دوباره از اول همه را ببینم و دچار وسواس شدم و جلسه ۰ زیست را که واقعا نکته خاصی نداشت تابستون شاید ۵ باز یا بیشتر نگاه کردم و تابستون اینجور گذشت به خودم گفتم از مهر شروع کنم حالا که مهر شروع شده من موندم و مدرسه ای که تا ۳ طول میکشه ( نمونه دولتی میرم ) و کلاس های ۳ ساعته اختصاصی و ۱ ساعت و نیمه عمومی که سر جمع ۸ تا کلاس میشه و تکالیف سنگین مدرسه هر کاری میکنم نمیتونم به هیچکدوم برسم امشب هم توی انجمن تعریف جالبی راجب دبیر هایی که ثبت نام کردم نشنیدم مثلا آقای یکتا واقعا هم چیزهایی که خوندم در موردشون درست بود ولی نمیدونم چرا انقدر کورکورانه نگاه میکردم مثلا ایشون آرایه تشخیص را ۱ جلسه بیشتر توضیح میدن و واقعا نکته خاص و زیادی هم بیان نمیکنن ولی انقدر صحبت های خارج از درس دارند که طول میکشه یا دینی با اینکه دوستان بیان کردن نیاز به کلاس نیست و خودتون بخونین اما من دینی استاد فکری را ثبت نام کردم جزوه هم خریدم و کلی هزینه صرف خرید جزوه اینجور چیزا شده و من نمیدونم الان با برنامه کلاس ها دوباره پیش برم با برنامه قلمچی پیش برم کلاس نبینم از طرفی اگه کلاس نبینم میتونم از پس نهایی ها بربیام و جو مدرسه متاسفانه بسیار رقابتی است و من حس عقب افتادگی از همه ی بچه ها را دارم و این داره نابودم میکنه ببخشید اگه زیاد شد خواهش میکنم اگه تجربه ای دارید که میتونه کمک کنه بیان کنید ممنونم
      لیست اساتید ثبت نامی
      زبان جابری
      ادبیات یکتا
      دینی فکری
      عربی واعظی
      زیست عمارلو
      شیمی مصلایی
      فیزیک نوکنده
      ریاضی بابک سادات
      شما هنوز دهمید خیلی استرس نداشته باشید بیشتر تمرکزتون رو روی نهایی ها بذارید بهترین کار اینه که در مباحثی که مشکل دارین فیلم ببینین و بقیه زمان روبه تست زنی و یادگیری بپردازین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن