نوشته اصلی توسط
Ant
سلام وقتتون بخیر .
موضوعی که میخوام راجبش حرف بزنم آنقدر ذهنم را درگیر کرده بود که حتما باید از یک نفر کمک میگرفتم راستش من تابستون آخرای خرداد جوگیر شدم و جامع دهم کلاسینو را ثبت نام کردم (تجربی) اون موقع فکر میکردم کار درستیه تا وقتی کلاسا شروع شد خوب هفته اول خوب بود هفته دوم از کلاسا عقب افتادم چون اون قدر جدی نگرفته بودم و این روند عقب افتادگی تا شهریور ادامه داشت و توی شهریور که تعطیل بود تصمیم گرفتم دوباره از اول همه را ببینم و دچار وسواس شدم و جلسه ۰ زیست را که واقعا نکته خاصی نداشت تابستون شاید ۵ باز یا بیشتر نگاه کردم و تابستون اینجور گذشت به خودم گفتم از مهر شروع کنم حالا که مهر شروع شده من موندم و مدرسه ای که تا ۳ طول میکشه ( نمونه دولتی میرم ) و کلاس های ۳ ساعته اختصاصی و ۱ ساعت و نیمه عمومی که سر جمع ۸ تا کلاس میشه و تکالیف سنگین مدرسه هر کاری میکنم نمیتونم به هیچکدوم برسم امشب هم توی انجمن تعریف جالبی راجب دبیر هایی که ثبت نام کردم نشنیدم مثلا آقای یکتا واقعا هم چیزهایی که خوندم در موردشون درست بود ولی نمیدونم چرا انقدر کورکورانه نگاه میکردم مثلا ایشون آرایه تشخیص را ۱ جلسه بیشتر توضیح میدن و واقعا نکته خاص و زیادی هم بیان نمیکنن ولی انقدر صحبت های خارج از درس دارند که طول میکشه یا دینی با اینکه دوستان بیان کردن نیاز به کلاس نیست و خودتون بخونین اما من دینی استاد فکری را ثبت نام کردم جزوه هم خریدم و کلی هزینه صرف خرید جزوه اینجور چیزا شده و من نمیدونم الان با برنامه کلاس ها دوباره پیش برم با برنامه قلمچی پیش برم کلاس نبینم از طرفی اگه کلاس نبینم میتونم از پس نهایی ها بربیام و جو مدرسه متاسفانه بسیار رقابتی است و من حس عقب افتادگی از همه ی بچه ها را دارم و این داره نابودم میکنه ببخشید اگه زیاد شد خواهش میکنم اگه تجربه ای دارید که میتونه کمک کنه بیان کنید ممنونم
لیست اساتید ثبت نامی
زبان جابری
ادبیات یکتا
دینی فکری
عربی واعظی
زیست عمارلو
شیمی مصلایی
فیزیک نوکنده
ریاضی بابک سادات