خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

کمک به کنکوری فارغ التحصیل

سلام.من حدود۱۲ساله که ازدورهستم.قصدم شرکت درکنکور۱۴۰۴تجربی هستش.شروع کردم ۴تادرسوفیلم دیدن.چون همیشه سرکلاس هاآموزش دیدم واینجوری راحت تریادمیگیرم.ولی خب ازطرفی فیلم دیدن خیلی زمان میبره هردرس حدود۶۰جلسه ۴ساعته وبرنامش طوری هست که تابهمن بایددرس هاجمع بشه.یعنی من بایدروزی۲تافیلم ۴ساعته ببینم هرروز درکنارشم اون بحثوبخونم وتست بزنم بگم از۷صبح که استارت میزنم تا۹شب بتونم ۲جلسه فیلم ببینم واون مباحثوبخونم واگه برسم تست بزنم.این داستان ادامه داره وبدترازهمه اصلامغزم هنگ میکنه ازتایم بالای فیلم دیدن.واقعاموندم چیکارکنم؟این روال واقعاکلافه کنندست من اصلا نمیرسم بعضی وقتاتست بزنم دیگه.درکل لطفانظرتونوبهم بگیدوراهنماییم کنین.نظرتون راجب خوندن ازروی کتاب کمک آموزشی چیه؟من واقعاتجربشونداشتم.همیشه باکلاس آموزش دیدم.اگرم نظرتون رو کتابه کتاب های خوبوبهم پیشنهادبدین لطفا.یااگه نظرتون روفیلم هست بهم یه راهی پیشنهادبدین که بتونم مدیریت کنم این وضعیتو؟پیشاپیش ازهمتون ممنونم.اینم بگم فیلم های آموزشیم ازاستادهای مطرح وخوب کنکورهستن.

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟

3. Top | #3
      کاربر انجمن

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      مسلما کم کردن فیلم دیدن،درسهای کنکور نظام جدید اونقدی سخت نیست از روی درسنامه قابل فهم نباشه،بنظرم اصلا نیاز نیست فیلم درسنامه های کتاب خیلی سبز کافیه اغلب،اگر مشکل داشتی و تست زیاد هم زدی اما تسلط نداشتی بازم فیلم ببین
      و إن لو إستقاموا علی الطریقة لأسقیناهم ماء غدقا

4. Top | #4
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      ویدئو هارو بزنین روی دور تند
      برای درسی مثل زیست و کلا درسای حفظی مفهومی یه فیلم ۳ الی۴ ساعته ببیتید که کل فصلو توضیح داده. بعدشروع به تست زنی کنید ولی برای دروسی مثل ریاضی و فیزیک و شیمی که مسئله ای هست خودتون باید تصمیم بگیرید در کل اگر فیلم های سالیانه رو نگاه میکنید سالیانه های شروع از مهر رو ببینید که حجم کمتری دارن و مطالب فشرده تر تدریس شده . باتوجه به اینکه ۱۲ سال از درس دوربودین بهتره که با درسنامه سروع نکنید و حتما با یه استاد پیش بیاید . اگه بازم نرسیدید از اپارات فیلم هاییی رو ببینید که توی چند ساعت کل مطالب یک فصل رو اموزش دادن بعد برید تست هاشو بزنید .

5. Top | #5
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      از روی درسنامه یه تایمی بخون و اگه دیدی اوکی هستی فیلم فقط برای موقع هایی باشه که نمیفهمی

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط game lover نمایش پست ها
      ویدئو هارو بزنین روی دور تند
      برای درسی مثل زیست و کلا درسای حفظی مفهومی یه فیلم ۳ الی۴ ساعته ببیتید که کل فصلو توضیح داده. بعدشروع به تست زنی کنید ولی برای دروسی مثل ریاضی و فیزیک و شیمی که مسئله ای هست خودتون باید تصمیم بگیرید در کل اگر فیلم های سالیانه رو نگاه میکنید سالیانه های شروع از مهر رو ببینید که حجم کمتری دارن و مطالب فشرده تر تدریس شده . باتوجه به اینکه ۱۲ سال از درس دوربودین بهتره که با درسنامه سروع نکنید و حتما با یه استاد پیش بیاید . اگه بازم نرسیدید از اپارات فیلم هاییی رو ببینید که توی چند ساعت کل مطالب یک فصل رو اموزش دادن بعد برید تست هاشو بزنید .
      سلام وقتتون به خیر باشه. ببخشید سوال می‌پرسم. این فیلم‌هایی که اشاره کردید در آپارات هستند و یک فصل رو در چند ساعت توضیح دادند چه طور باید پیدا کنیم؟ باید چه چیزی رو سرچ کنم؟ خیلی ممنونم.

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط nilo joon نمایش پست ها
      سلام.من حدود۱۲ساله که ازدورهستم.قصدم شرکت درکنکور۱۴۰۴تجربی هستش.شروع کردم ۴تادرسوفیلم دیدن.چون همیشه سرکلاس هاآموزش دیدم واینجوری راحت تریادمیگیرم.ولی خب ازطرفی فیلم دیدن خیلی زمان میبره هردرس حدود۶۰جلسه ۴ساعته وبرنامش طوری هست که تابهمن بایددرس هاجمع بشه.یعنی من بایدروزی۲تافیلم ۴ساعته ببینم هرروز درکنارشم اون بحثوبخونم وتست بزنم بگم از۷صبح که استارت میزنم تا۹شب بتونم ۲جلسه فیلم ببینم واون مباحثوبخونم واگه برسم تست بزنم.این داستان ادامه داره وبدترازهمه اصلامغزم هنگ میکنه ازتایم بالای فیلم دیدن.واقعاموندم چیکارکنم؟این روال واقعاکلافه کنندست من اصلا نمیرسم بعضی وقتاتست بزنم دیگه.درکل لطفانظرتونوبهم بگیدوراهنماییم کنین.نظرتون راجب خوندن ازروی کتاب کمک آموزشی چیه؟من واقعاتجربشونداشتم.همیشه باکلاس آموزش دیدم.اگرم نظرتون رو کتابه کتاب های خوبوبهم پیشنهادبدین لطفا.یااگه نظرتون روفیلم هست بهم یه راهی پیشنهادبدین که بتونم مدیریت کنم این وضعیتو؟پیشاپیش ازهمتون ممنونم.اینم بگم فیلم های آموزشیم ازاستادهای مطرح وخوب کنکورهستن.
      فیلم دیدن بستگی به پایه تون از یک درس داره
      اگه مثلا درک ریاضی خوبی دارید با درسنامه میتونید پیشروی کنید ولی اگه ریاضی ضعیفی دارید فیلم خیلی بهتره
      همانطوری که دوستان گفتند فیلم ها رو روی سرعت بالا ببینید و برای یک مبحث بهتره اول درسنامه رو بخونید، بعد از همون مبحث تست بزنید اگه یاد گرفتید که هیچ در غیر اینصورت براش فیلم ببینید
      همه درس ها یکسری مباحث راحت و یکسری مباحث سخت و نکته داره، شاید برای همه اش نیازی به فیلم نباشه

اگه کلا با فیلم یادگیری خوبی دارید با فیلم پیش برید نگران نباشید به مرور سرعتتون بیشتر میشه

منبع خوب الآن زیاد داریم ببینید کدوم براتون بهتره( تو تاپیک منابع دوستان مفصل معرفی کردند) ولی منابعی که خودم استفاده کردم :
      فیزیک خیلی سبز پایه و دوازدهم ( هم درسنامه داره و تست)

ریاضی متوسط:
      ریاضی دو جلدی ای کیو( یه جلدش درسنامه است و یک جلدش تست و پاسخنامه)
      ریاضی متوسط به بالا:
      کتاب اموزش پرگار و کتاب تست پرگار

شیمی برای درسنامه مفصل: مبتکران
      شیمی درسنامه خلاصه و مفید: خیلی سبز جامع
      برای تست هم همون خیلی سبز جامع( مبتکران تست هاش زیاده و برای سال کنکور با توجه به زمان کم معمولا توصیه نمیشه)

زیست برای شروع خیلی سبز تک پایه
      ولی اگه پایه خوبی تو زیست دارید، زیست آی کیو جامع کتاب بهتریه
      أَلَیْسَ اللَّهُ بِکَافٍ عَبْدَهُ🍀
      ویرایش توسط sweetdream : دیروز در ساعت 23:03

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن