خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 22 از 22
    1. Top | #16
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      به نظرتون برای هدفم داروسازی دولتی شهرتهران یاآزادش چه رتبه ای میخواد؟چه ترازی؟کجامیتونم جست وجو کنم این موضوع رو؟من ایجادسابقه یازدهم که دارم به اضافه ترمیم دروس پیش ودیپلمم در سال دوازدهم

2. Top | #17
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط nilo joon نمایش پست ها
      کنکورمتوسط یعنی چی؟چه مباحثی؟چه درصدایی؟من ازمشاورهافقط دکترافشارو قبول داشتم که اونم شرایطموخوند وبی جواب گذاشت.تشریحی هارو میتونم اوکی کنم ونمره خوب بگیرم اینکه درکنارش کنکورم خونده بشه واقعاخوده فاجعست!
      کنکور متوسط یعنی تراز ۹۰۰۰ به بالا بگیرید از طرفی من بنظرم هیچ یک از مباحث رو بیخیال نشید چون ممکنه ازش سوال راحت بیاد مخصوصا درسی مثل فیزیک که اکثر سوالات قابل حله
      برای درصد هم من سال ۱۴۰۲ میانگین درصدهام ۴۳ بود و تراز ۹۵۰۰ داد البته با ریاضی سخت اون سال .
      با توجه به این که فرصت زیادی نمونده حتما تستهای کنکور رو کار کنید تا با سوالات روتین هرسال آشنا بشین بعد سراغ آزمونها برین اگه سطح ضعیفی دارین از گزینه شروع کنین ولی اگه قوی هستین قلمچی و ماز براتون مناسبه.
      از الان لازم نیست زیاد برای نهایی وقت بذارین از دی به بعد شروع کنید روزی ۲ ۳ ساعت جواب میده ولی با توجه به اینکه شما خیلی وقته از کنکور دور بودین باید ساعت مطالبتون رو بالا نگه دارین تا مباحث رو جمع کنین

3. Top | #18
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      داروسازی دولتی شهرتهران یا نهایت آزاد تهران
      باید بپذیرید که هم شهر و هم رشته تاپی رو برای خودتون انتخاب کردین که سرش رقابت زیادی وجود داره .
      اگه این چیزیه که میخواین تنها راهش اینه که ساعت مطالبتون رو هر روز ۹ ساعت به بالا نگه دارین و برنامه ریزی درستی داشته باشین

4. Top | #19
      همکار سابق انجمن
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      سرعت فیلمارو‌ببر بالا
      اموزش اگه با فیلم واست اوکیه همونو برو ولی میتونی تایم مطالعت بیشتر کنی که تست هم کار کنی در کنارش

5. Top | #20
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amirrezaebady نمایش پست ها
      کنکور متوسط یعنی تراز ۹۰۰۰ به بالا بگیرید از طرفی من بنظرم هیچ یک از مباحث رو بیخیال نشید چون ممکنه ازش سوال راحت بیاد مخصوصا درسی مثل فیزیک که اکثر سوالات قابل حله
      برای درصد هم من سال ۱۴۰۲ میانگین درصدهام ۴۳ بود و تراز ۹۵۰۰ داد البته با ریاضی سخت اون سال .
      با توجه به این که فرصت زیادی نمونده حتما تستهای کنکور رو کار کنید تا با سوالات روتین هرسال آشنا بشین بعد سراغ آزمونها برین اگه سطح ضعیفی دارین از گزینه شروع کنین ولی اگه قوی هستین قلمچی و ماز براتون مناسبه.
      از الان لازم نیست زیاد برای نهایی وقت بذارین از دی به بعد شروع کنید روزی ۲ ۳ ساعت جواب میده ولی با توجه به اینکه شما خیلی وقته از کنکور دور بودین باید ساعت مطالبتون رو بالا نگه دارین تا مباحث رو جمع کنین
      بازم ممنونم ازت که تایم میزاری وراهنمایی میکنی

6. Top | #21
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام بنظرم بهتره برای کنکور روی مباحث خاصی تمرکز کنید چون که اگه بخوایین همه درسها رو ویدئو ببینید قطعا نمیرسید،و یا اینکه به جای کلاس سالیانه از نکته و تست استفاده کنید مثلا نکته وتست فراهانی حدودا نصف تایم سالیانه اس یا فینیتو استاد کرمی

7. Top | #22
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      به نظرتون برای هدفم داروسازی دولتی شهرتهران یاآزادش چه رتبه ای میخواد؟چه ترازی؟کجامیتونم جست وجو کنم این موضوع رو؟من ایجادسابقه یازدهم که دارم به اضافه ترمیم دروس پیش ودیپلمم در سال دوازدهم
      تراز رو نمیدونم دقیق، تراز بالا 9500 برای آزاد تهران اطمینان خوبی میده، برای رتبه فایل یادگار ماندگار کانون رو سرچ کنید رتبه قبولی های سال های گذشته رشته دانشگاه های مختلف رو گذاشته

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن