به نظرتون برای هدفم داروسازی دولتی شهرتهران یاآزادش چه رتبه ای میخواد؟چه ترازی؟کجامیتونم جست وجو کنم این موضوع رو؟من ایجادسابقه یازدهم که دارم به اضافه ترمیم دروس پیش ودیپلمم در سال دوازدهم
به نظرتون برای هدفم داروسازی دولتی شهرتهران یاآزادش چه رتبه ای میخواد؟چه ترازی؟کجامیتونم جست وجو کنم این موضوع رو؟من ایجادسابقه یازدهم که دارم به اضافه ترمیم دروس پیش ودیپلمم در سال دوازدهم
کنکور متوسط یعنی تراز ۹۰۰۰ به بالا بگیرید از طرفی من بنظرم هیچ یک از مباحث رو بیخیال نشید چون ممکنه ازش سوال راحت بیاد مخصوصا درسی مثل فیزیک که اکثر سوالات قابل حله
برای درصد هم من سال ۱۴۰۲ میانگین درصدهام ۴۳ بود و تراز ۹۵۰۰ داد البته با ریاضی سخت اون سال .
با توجه به این که فرصت زیادی نمونده حتما تستهای کنکور رو کار کنید تا با سوالات روتین هرسال آشنا بشین بعد سراغ آزمونها برین اگه سطح ضعیفی دارین از گزینه شروع کنین ولی اگه قوی هستین قلمچی و ماز براتون مناسبه.
از الان لازم نیست زیاد برای نهایی وقت بذارین از دی به بعد شروع کنید روزی ۲ ۳ ساعت جواب میده ولی با توجه به اینکه شما خیلی وقته از کنکور دور بودین باید ساعت مطالبتون رو بالا نگه دارین تا مباحث رو جمع کنین
سرعت فیلماروببر بالا
اموزش اگه با فیلم واست اوکیه همونو برو ولی میتونی تایم مطالعت بیشتر کنی که تست هم کار کنی در کنارش
سلام بنظرم بهتره برای کنکور روی مباحث خاصی تمرکز کنید چون که اگه بخوایین همه درسها رو ویدئو ببینید قطعا نمیرسید،و یا اینکه به جای کلاس سالیانه از نکته و تست استفاده کنید مثلا نکته وتست فراهانی حدودا نصف تایم سالیانه اس یا فینیتو استاد کرمی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)